1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 25 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Kalpler Kırmaya Devam Ediyor! Hazırlıklı Olun…
25 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Kalpler Kırmaya Devam Ediyor! Hazırlıklı Olun…

25 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Kalpler Kırmaya Devam Ediyor! Hazırlıklı Olun…

25 Nisan 2021burç yorumları her şeyin üst üste geldiği bu günlerde bu sefer de tüm burçlar için kalp kırıklıklarını beraberinde getirebilir. Herkesi derinden sarsan olaylar meydana gelebilir. Bu ara her şeye karşı tedbirli olmak gerekiyor. Sabırlı olun…

A+A-

25 Nisan 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumuyeni bir başlangıcın sembolüdür. Yeniden doğuştur. Daha emin adımlar atarak yürüdüğünüz bu yolda doğru kişiyle yollarınızın kesişmesi an meselesi olabilir. Örmüş olduğunuz duvarlarınızı aşacak bir insanı beklemek yerine gardınızı biraz daha indirebilirseniz eğer, doğru kişiyle olma fırsatını yakalayabilirsiniz. Doğru kişi olarak tasvir etmiş olduğum kişi sizin bir ilişkideki genel beklentilerinizin tümünü karşılayabilecek dürüst bir kişi. Mutlu olma sırasının artık size geldiğini gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

25 Nisan 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğaburcu günlük yorumusizin oldukça mutsuz biten bir ilişkinizi gösteriyor. Yakın bir zamanda küçük düşeceğiniz bir olaya maruz kalmışsınız. Bu olayı her ne kadar unutmak isteseniz bile aklınızdan çıkmıyor. Eski partneriniz tarafından maruz kaldığınız bu olay için partnerinize oldukça faz kin duyduğunuzu söylemem mümkün. Bir yandan intikam planları yaparken diğer yandan unutmaya çalışıyor ve kararsızlığınızda boğulduğunuzu hissediyorsunuz. Zamanın her şeyi iyileştirmede bir merhem olduğunu hatırlatmak isterim, acınız kalıcı olmayacaktır.

25 Nisan 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizlerburcu günlük yorumusizin daha da güçlenerek ayağa kalkacağınızı ve eski partnerinizin düşüncelerinin aksine birilerine karşı duygusal yakınlık kurmaktan çekinmeyeceğinizi gösteriyor. Oldukça güçlü ve özgüvenli bir şekilde eski partnerinizin karşısına çıkacaksınız. Kendinize karşı duruşunuzla bu kişi fazlaca etkileyecek fakat her şey için geç olduğunu o kişiye hatırlatacaksınız. Eğer bu ilişkiyi bir savaş meydanı olarak düşünüyorsanız siz bu olayların sonucunda kazanan taraf olacaksınız. Eski partnerinizin size ulaşma çabalarını karşılıksız bırakarak intikamınızı alacaksınız.

25 Nisan 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeçburcu günlük yorumugerçek sevginin kapınızı çalmasının oldukça yakınlarda olacağını gösteriyor. Size kendiliğinden gelecek olan bir kişiye şans verebilirsiniz. Tamamen hislerinize güvenerek şans vereceğiniz bu kişiyle oldukça mutlu bir ilişki yaşayacağınızı söylemem mümkün. Bir kumar oynadığınızı düşünecek fakat güvenerek doğru hamleyi yapmış olacaksınız. Oldukça uyum içinde olacağınız bir ilişkiye hazırlıklı olun. Birbirinize oldukça değer vereceğiniz ve sevgiyle bağlı kalacağınız bu ilişkiye dışarıdan gözlerin imrenerek bakacağı şüphesiz duruyor.

25 Nisan 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslanburcu günlük yorumuhayalperestliği simgeler. Sevgiyi ve güzel bir ilişkiyi o kadar hayal ediyorsunuz ki kendinize gerçek hayatı yaşama fırsatı vermiyorsunuz. Hayallerinizde her şeyi mükemmel yaşıyor oluşunuz gerçek hayatta hayal kırıklıklarınız oluyor. Daha fazlasını istediğiniz için herkesi geri çeviriyor ve en iyisini bekliyorsunuz. Mükemmel diye bir tanımın aslında ilişkiler için var olmadığının bilincine varmak istemiyorsunuz. Gerçeklerde canınızın yanma ihtimali bile sizi ürküttüğü için hayallerde mutlu olmayı tercih ediyorsunuz.

25 Nisan 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başakburcu günlük yorumuani bir karar alacağınızı gösteriyor. Çevrenizden görüşlerine değer verdiğiniz birisinin konuşmasıyla aniden fikirlerinizi değiştirecek ve mutluluğa kapılarınızı açmayı deneyeceksiniz. Kapılarınızı yeni bir ilişki yaşamaya açarken uzun süredir süren yalnızlığınızı kimseyle kolay kolay da bozmak istemeyeceksiniz. Yalnızlığınızı bozacak kişinin buna değecek bir kişi olduğuna emin olmadan adım atmayacaksınız. Bu konuda oldukça sakin ve emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Bu yüzden bir süre daha yalnızlığınızın devam edeceğini söylemem mümkün.

25 Nisan 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Teraziburcu günlük yorumugüzel haberleri müjdeler. Sabırla ilerleyeceğiniz yolda, sabrettiğinize değecek güzel bir ilişki yaşamaya başlayacaksınız. Başlayacak olduğunuz ilişkide sakin ve emin adımlarla ilerlediğiniz için herhangi bir pişmanlık duymadan devam edeceksiniz. Yeni başlayacak olduğunuz ilişkinizin temelini oldukça sağlam atacağınızı söyleyebilirim. Yıllar sürecek bir ilişkinin başlangıcı olabilir. Hatta sonu evliliğe gidecek olan bir ilişkiye bile başlayabilirsiniz. Doğru kişi yakında sizin kapınızı çalacak. Beklediğinize değecek bir kişi olduğunu düşüneceksiniz.

25 Nisan 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrepburcu günlük yorumu- sizin tecrübelerinizi bize gösteriyor. Eski ilişkilerinizde birçok hata yapmış fakat kendi iç hesaplaşmalarınıza bunların farkına varmışsınız. Aceleci tarafınızı bırakmış ve sabırlı olmayı öğrenmişsiniz. Biten ilişkilerin yaslarını tutmak yerine kendinize bunlardan ders çıkarmış ve hayatın size vermeye çalıştığı dersleri hiç boş geçmemişsiniz. Her zaman kendinizi daha iyi bir konuma getirebileceğinizi biliyor ve ona göre hareket ediyorsunuz. Hiçbir zaman mükemmel olduğunuzu iddia etmiyor ve biten ilişkilerinizde suçu partnerinize atmıyorsunuz.

25 Nisan 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yayburcu günlük yorumubeklentilerin artık mutlu bir sonla sona ereceğini gösterir. Uzunca bir süredir sevgi arayışı içindeymişsiniz. İçinde olduğunuz bu arayıştan mutlu olarak ayrılacak ve istediğinizden daha yoğun bir biçimde sevgiye maruz kalacaksınız. Sizi sevecek olan bu kişi hem ince düşünceli hem de her şeyden önceye sizi koymayı tercih eden birisi olacak. Bugüne kadar bitmiş olan bütün ilişkilerinize teşekkür edebilirsiniz. Hepsi size bir şeyler öğreterek şu an olduğunuz kişiyi yaratmanıza yardımcı oldular.

25 Nisan 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlakburcu günlük yorumuise ani bir teklifi gösteriyor. Her an hayatınıza yeni girecek olan kişiyle evlenme kararı alabilirsiniz. Çevreniz bunun erken olduğu konusunda iki tarafı uyarsa bile doğru insanı bulduğunuzda hissedecek ve herkese meydan okuyacaksınız. Hayatınızı birleştirme kararı vereceğiniz insandan en büyük beklentiniz sorumluluk sahibi olması olacaktır. Sorumluluklarını bilen ve size değer veren bu kişiyi bulduğunuz anda karşılıklı olarak bir evlilik isteği doğacak.

25 Nisan 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kovaburcu günlük yorumusizin yeni bir ilişkiden çıkmış olduğunuzun haberini veriyor. Biten ilişkinizdeki bu kararın size ait olduğunu söylemek mümkün. Bir anlık düşüncenizle böyle bir karar vermişsiniz. Aslında dışarıdan mutlu gibi duran ilişkinizde genel olarak sorun çıkaran kişinin siz olduğunu görüyorum. Kendinizce sorunlar yaratarak bu ilişkiyi bitirmişsiniz ve şu an yalnızlıktan oldukça fazla şikayet ediyorsunuz. Yalnız kalmak sizin için kabus gibi bir şey her an ilgi isteyen bir insansınız.

25 Nisan 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balıkburcu günlük yorumusizin tamamen hislerinizle bitirmiş olduğunuz ilişkinizi gösteriyor. Hislerinize güvenerek bitirdiğiniz bu ilişkide oldukça yanlış düşüncelere kapılmışsınız. Karşınızdaki kişiyi hayal kırıklığına uğratmışsınız. Kendi kafanızda ilişkinizde belirli sorunlar yaratıp bunların gerçekliğini savunmuş ve karşı taraf aksini iddia ettikçe siz kendi bildiğinizi okumuşsunuz. Bir çözüm olarak gördüğünüz bu ilişkinizi sonlandırmada psikolojik olarak en çok hasar alan tarafın siz olduğunu söyleyebilirim. Kendi kendinize zarar vermeniz söz konusu olabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.