1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 25 Kasım Günlük Burç Yorumu: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…
25 Kasım Günlük Burç Yorumu: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

25 Kasım Günlük Burç Yorumu: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

25 Kasım tarihinde gün içerisinde neler yaşayacağınızı öğreneceğiz şimdi. Astrolojinin en önemli kolu olan günlük burç yorumları sayesinde gün sonuna kadar yaşamanızın olası olduğu olayları öğrenip ona göre önlemler alabilirsiniz. Gün içerisinde yaşayacağınız değişiklikler, yeni durumlar hepsini bu yazıda bulacaksınız.

A+A-

25 Kasım 2020 Koç Burcu İçin Günlük Yorum

Ay’ın burcunuza olan yüksek etkileri sonucunda bilinçaltınıza giden yol açılacak ve daha önce planlayıp harekete geçmediğiniz her şey gözünüzün önüne gelecek. Bu adımları atmak için aşırı istekli hissedeceksiniz kendinizi. Sürpriz dolu bir gün olacak sizin için. Stresli olaylar olabilir gibi gözüküyor. Bunlardan uzak durun ve duygusal davranmamaya gayret gösterin. Özgür bir aşk hikayesi dikkatinizi çekebilir. Yanlış yapmaktan kaçının. Marjinal görünümlü olan bu kişi ile heyecanlı yasak aşk başınıza iş açabilir.

Karakterinizin dışına çıkmayın. Bir heyecan için bütün hayatınızı değiştirmeyin. Bu kişiyle masumane başlayan ilişkiniz çok farklı bir boyuta geçip hatalar silsilesi yaratabilir.Yeni işlere girişmek için heyecanınızın olduğunu başta söylemiştik. Radikal değişiklikler sizi bekliyor. Özellikle iş hayatınızda muhteşem bir başlangıç görüyorum. Sizi heyecandan kıvrandıran bu başlangıç çok hayırlı olacak. Endişe ettiğiniz durumlardan başınızı kurtaracaksınız ve günlük hayatta kendinizi daha huzurlu hissedeceksiniz. İşlerinizi biraz diğer iş arkadaşlarınızla paylaşmalısınız. Bütün sorumluluğu siz yükleniyorsunuz ancak içten içe yorulup sıkıldığınızı görebiliyorum. Sevdiğiniz kişilerin size yapmış olduğu tavsiyelere uymalısınız. Duygusal bir şekilde hareket ederek aşamayacağınızı düşündüğünüz problemi aşacaksınız. En kısa zaman içinizdeki endişeler yerini huzura bırakacak.

25 Kasım 2020 Boğa Burcu İçin Günlük Yorum

Boğa burçları en çok hayvan sever burçlardan biridir. Mutlaka 3 boğadan 2sinin evcil hayvanı vardır. Eğer siz de evcil hayvana sahip boğalardan biriyseniz bugün hayvanınıza karşı dikkatli olmanız gereken bir gün. Ona her zamankinden fazla dikkat edin ve peşinde olun.

Bunun dışında eğer evliyseniz eşinizle alakalı birkaç problem olacak. Bu konularda biraz duyarlı ve sakin olmanız sizin için faydalı olacaktır. Eğer sinirle hareket ederseniz büyük bir kavga oluşabilir ve küsüp ayrılma kararına kadar gidebilirsiniz. Bu da çözebileceğiniz basit bir konu yüzünden karşınızdaki kişiyi kaybetmenizden başka bir işe yaramaz. Ekonomik olarak bir labirentin içinde gibisiniz. Çıkış size biraz karışık geliyor olabilir ancak çözmeniz an meselesi.

25 Kasım 2020 İkizler Burcu İçin Günlük Yorum

İkizler ve yükseleni ikizler olan burçlar bugün her zamankinden daha gergin bir güne uyanacaksınız. Özellikle arkadaşlarınızın arasında oluşacak anlaşmazlıklar sizi sıkabilir. Ancak bunu düzeltmek için biraz stres altına girmeniz gerekecek. Onların arasını yapacak kişi sizsiniz.

Etrafınızdakiler en çok sizin sözünüzü dinliyor ve sizi mantıklı buluyor. Bu da ister istemez dengeyi koruma görevini size veriyor. Bu defa onların arasını düzeltirken çok farklı sinirlenecek bunalacaksınız ama bu ortamı düzeltmeniz için bu siniri kullanabileceksiniz. Fazla sinirli olduğunuzu gören yakınlarınız süt dökmüş kediye dönecek bir anda.

25 Kasım 2020 Yengeç Burcu İçin Günlük Yorum

Yengeç burçlarının en şanslı dönemi bugün itibariyle başlıyor. Aşk hayatınızda mükemmel gelişmeler dur durak bitmeden oluyor. Yakın zamanda güzel bir teklif ile evliliğe ilk adımı atmış olacaksınız. Bunun dışında finansal olarak baktığımızda su gibi para akacak günler çok yakın duruyor.

Evliliğe ilk adım atılacak bu günlerde maddiyatınızın yükselmesi de çok büyük bir şans olmuş sizin için. Daha rahat bir gelecek planlayıp yere sağlam basabilirsiniz. Şans sizin yanınızda yalnızca değerlendirmeyi unutmamalısınız.

25 Kasım 2020 Aslan Burcu İçin Günlük Yorum

Aslan burçlarında da işler gayet yolunda gidiyor. Aşk hayatınıza verdiğiniz aranın sonuna gelmişsiniz. Tam size göre biriyle tanışmak üzeresiniz. Direkt ciddi bir ilişkiye başlayıp kendinizi sıkmayın. Önce karşınızdakini bir tanıyın, ölçün biçin. Aşk hayatının dışında ise kariyerinize artık önem vermediğinizi görüyorum.

İnsanların arasındaki ben havasından fazlaca sıyrılmışsınız. İş hayatınıza eski önemi tekrar verin. Önce pozisyon ardından geliriniz aşağı doğru gidecek. Ve bu da ekonomik çöküşün başlangıcı olacak sizin için.,

25 Kasım 2020 Başak Burcu İçin Günlük Yorum

Başak burçları bugün çok dikkatli olmalı. Her an bir darbe yiyip hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Çevrenizde bulunan sürekli iletişimde olduğunuz, sizi çok sevdiğini söyleyen ve ilgi gösteren kişiler tarafından arkanızdan konuşulan bir şeyler duyacaksınız. Ve bu sizi fazlasıyla yaralayacak ilk başta.

Sonrasında bu konuşmaların asılsız olduğunu onlara anlattığınızda ise onlar üzülecek bu duruma gelindiği için. Kim ne konuşursa konuşsun siz doğru bildiğinizi yapmaktan vazgeçmeyin. Bu sayede her konuyu lehinize çekip karşınızdakine pişmanlık çektirebiliyorsunuz. Duruşunuzu bozmayın. Maddi olarak gayet iyi durumdasınız. Taşınabilir ya da taşınmaz bir mal alarak geleceğiniz için ufak bir yatırım yapabilirsiniz. Hazır elinizde fırsat varken bu fırsatı mal üzerine mal katarak değerlendirin.

25 Kasım 2020 Terazi Burcu İçin Günlük Yorum

Bugün hayat teraziler için de gayet güzel başlıyor. Fazlasıyla köklü ve akıl alamayacağınız kadar büyük değişimler yaşayacaksınız bugün. Bu değişimler ilk başta gözünüzü korkutabilir çünkü değişimlere açık değilsiniz. Ve alışılmışın dışında bir şeylere adım attığınızda kendinizi güvensiz hissediyorsunuz.

Ancak bu değişim kesinlikle korkacağınız türden bir değişim değil. Bu değişimin en önemli amacı ve sonucu sizi daha iyi bir hayata sürüklemek. Özellikle kariyerinizdeki değişim bütün hayatınıza yayılacak ve siz mutluluktan dört köşe olacaksınız. Yalnız bu değişimle birlikte etrafınızda biraz insan kirliliği oluşabilir. Onlara da gereken payı vermek sizin elinizde. Güç sizdeyken yanınızda olan değil, her güçsüz olduğunuzda gücünü sizinle paylaşan insanlarla yola devam etmelisiniz her zaman. İkisinin ayrımını yapabileceğiniz en güzel gün bugün.

25 Kasım 2020 Akrep Burcu İçin Günlük Yorum

Akrep burçlarının ikili ilişkilerinde yine sorun yaşadığı bir gün olacak. Ara bulucu olmaktan sıkıldığınızın farkındayım. Bu defa bırakın karşınızdaki gidecekse gitsin, kalmak istiyorsa kendi çabalasın. İntikam almak için planlar yapmayın, çizginizin dışına çıkmayın. Bekleyin zaman göstersin ne olacağını.

 İlişkinizi bir kenara sakince bırakın ve bekleyin. O sırada aile bireyleriniz arasında çıkan sorunlarda ara bulucu görevini üstlenerek evdeki içsel huzuru maksimumuma çıkarıp büyüklerinizden bir alkış alabilirsiniz. Kırgınlıkları onarmak da size çok büyük bir haz verecektir. Bunların dışında resmi olarak birkaç işiniz olması gerekiyor onlar için koşturun. Sonuçlarını bugün almanız gerekiyor.

25 Kasım 2020 Yay Burcu İçin Günlük Yorum

Yay burçları normalde kendi halinde çok sessiz sakin ve modu her zaman yüksek bir burçtur. Ancak bugün Ay’ın Yay burcuna geriye doğru etmiş olduğu hareketle birlikte psikolojiniz biraz bozuk olabilir gün içerisinde. Enerjiniz de bir hayli düşük olacak gibi duruyor. Kendinizi enerji düşüklüğünden ve sebepsiz moral bozukluğundan dolayı hasta gibi hissedebilirsiniz.

Ancak hasta değilsiniz bu halsizliğin sebebi uzun süredir kendinizi çok yormanız. Bu ruh halinden kurtulabilmeniz için bir an önce işe biraz ara verip üç beş gün evde yatıp dinlenmeniz gerekiyor. Bütün bu yorgunluk tatilin çanlarını çalıyor. Birkaç arkadaşınızla ya da ailenizle ufak bir tatile çıkarsanız her şey çok güzel olacak ve size çok iyi gelecek.

25 Kasım 2020 Oğlak Burcu İçin Günlük Yorum

Oğlak burçları hayatta her şeyi çabalayarak almaktan çok sıkılmış durumda. Mücadele etmek onları o kadar yormuş ki, yürüyecek halleri bile kalmamış artık. Hayatlarının başından beri istediklerine ulaşabilmek için mücadele ediyorlar. Bu mücadelenin sonunda ise ne iyi ne de kötü bir sonuca varamıyorlar.

Bu belirsizlik içten içe yiyor sizi. Ancak artık kaderiniz dönmek üzere. Her karanlığın sonu aydınlıktır felsefesi ile biraz daha sabretmenizi, dayanmanızı öneriyorum. Sonunda aydınlığa varmak üzeresiniz. Verilen bütün emekleriniz fazlasıyla geri dönecek size. Sadece biraz daha yorulmanız gerekiyor.

25 Kasım 2020 Kova Burcu İçin Günlük Yorum

Kova burçları son zamanlarda hem aşk hayatında hem de aile bireyleriyle birtakım problemler yaşıyor. Problemler yaşadığınızın farkındasınız ancak hala sebebini bulamadınız değil mi? Artık sizinle detayları paylaşmanın vakti geldi. Uzun süredir sürekli iş konusunda hiçbir şey konuşmuyorsunuz.

Hangi ortamda kiminle olursanız olun aklınızda hep iş var. Maddi durumunuzu düzeltmek için çabalarken sevdiklerinizi ihmal ettiğinizin farkında bile değilsiniz. Maddi durumunuzu artık düzelttiniz o girdiğiniz çukurdan alnınızın akıyla çıktınız. Artık etrafınızdaki insanlardan özür dilemenin vakti geldi. Hepsine birer sürpriz yaparak onları mutlu edip af dileyebilirsiniz. Ancak ufak bir sürpriz ve sade bir özür ile mümkün olmadığını söylemek isterim. Bu kadar ihmalkarlığın sonunda bu kadar kolay af beklemeyin. Özellikle partnerinize kendinizi affettirebilmeniz için baya bir süre var gibi gözüküyor.

25 Kasım 2020 Balık Burcu İçin Günlük Yorum

Balık burcunun bu günkü günlük yorumunda kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı konuşmak istiyorum. Balık kadınlarının ruh halleri bugün içerisinde her zamanki gibi sakin devam ederken, erkekleri fazlasıyla sinirli bir gün geçirecek. Bu nedenle iki tarafın da balık olduğu ya da erkeklerin balık olduğu ilişkilerin üzerinde birazcık kara bulutlar dolaşacak.

 Aralarında büyük bir anlaşmazlık olacak. Ancak bu anlaşmazlık aslında çok saçma bir konudan çıkacak. Buna biraz dikkat etmelisiniz ve gelecek darbeye dikkat etmelisiniz. Aksi halde bu anlamsız tartışmanın sonuçları iki tarafın da taşımayacağı kadar ağır olabilir. Balık kadınları partnerlerinin iş hayatından fazlasıyla şikayetçi. İş hayatındaki bütün problemlerin ilişkilerini etkileyeceğini ve etkilediğini düşünüyor. Bu stresin ilişkilerine yansıyacağından korkuyorlar. Ancak bu korkunuz boş bir korku. Karşınızdaki kişinin stresli işini takip etmek yerine kendi kariyerinize odaklanın. İş yerinde olan problemlerin hiçbiri özel hayata yansıtılmaz.

Siz bir teklif almak üzeresiniz ve tamamıyla buna odaklanıp doğru karar vermeniz gerekiyor. Uzun süredir maddi anlamda yüklü bir şey bekliyorsunuz ancak beklediğin zamanda gelmedi. Bu da sizi ister istemez zora sokuyor ve parayı tutmanız gerektiğinden dolayı dışarı dahi çıkmıyorsunuz. Ancak para bugün içerisinde elinize geçecek. Artık kendinizi sıkmanıza gerek kalmadı. Bunun dışında son zamanlar da hep sağlığınızla ilgili problemler yaşıyorsunuz. Bugün de son zamanlardaki gibi sağlığınızla ilgili pürüzler gözüküyor.

Fazla sigara içmekten kaçınmalısınız. Havalar bir sıcak, bir soğuk ilerlediği için nasıl giyineceğinizi bilmiyor olabilirsiniz. Elinizden geldiğince dışarıdaki soğuk havadan kendinizi koruyun. Bu pandemi döneminde soğuk algınlığına yakalanmak iyi bir seçenek olmayabilir. Gelen yasaklar ile birlikte hafta sonu için evde geçireceğiniz bolca vaktiniz oldu. Bu vakitleri sağlıklı atıştırmalıklar ile dizi, film izleyerek ya da kitap okuyarak zihninizi boşaltmak için kullanmanız çok akıllıca olur.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.