1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 25 Ekim 2020 Günlük Burç Yorumları: Çok dikkatli olmanız gerek!
25 Ekim 2020 Günlük Burç Yorumları: Çok dikkatli olmanız gerek!

25 Ekim 2020 Günlük Burç Yorumları: Çok dikkatli olmanız gerek!

25 Ekim 2020 burç yorumları bugün kimin hayatında ne gibi etkileri ile yer alacak? Sizler de gün içinde neler yaşayacağınızı merak ediyor musunuz? O halde hemen güne odaklanalım…

A+A-

25 Ekim 2020 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu geçmişte yaşamış olduğunuz kötü tecrübeleriniz olmuş. Geçmiş hayatınızda yaşamış olduğunuz kötü aşk deneyimleri her ne olura olsun aşktan soğumanıza neden olamamış. Aksine yaşadığınız kötü deneyimleri hayatınıza bir tecrübe olarak aktarmayı başarmışsınız. Bu tecrübeyi aktarmış olmanız kendinizi çok daha güçlü ve inançlı bir hale getirmenize de neden olmuş. Bugünden itibaren hayatınızda bir durgunluk dönemi içerisindesiniz. Hayatınıza her ne kadar birisini almak isteseniz bile kolay kolay bu durgunluk dönemi içerisinden çıkamıyorsunuz. Artık hayatınızda çok daha ciddi ve mantıklı bir ilişkiniz olsun istiyorsunuz. Mantık ilişkisini tercih etmek isterken bir diğer yandan da aşkın olmasını istiyorsunuz. Bu ikilemler hayatınızda tam olarak ne istediğinizi bilmenize de engel oluyor.

25 Ekim 2020 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu göre geçmiş hayatınızda aşktan yana pek yüzünüz gülmemiş. Karşınıza çıkan yanlış insanlar ya da fırsatları iyi şekilde değerlendirememiş olmanız gibi nedenlerden dolayı bir türlü istediğiniz gibi bir aşk yaşayamamışsınız. Ancak bu durum yine de inancınızı kaybetmenizi sağlamaya yeterli olamamış. Fakat bugünden sonra hayatınızda tam olarak beklentilerinizi karşılayacağına inandığınız birisinin olmasını sağlayacaksınız. Ansızın karşınıza çıkacak olan bu kişiden ciddi anlamda etkileneceksiniz.

25 Ekim 2020 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu bir durgunluk süreci içerisinde olsanız da kişisel çekiciliğinizle insanların dikkatlerini üzerinize çektiğiniz bir dönem içerisindesiniz. Kişisel çekiciliğinizin harika etkileri sayesinde etrafınızdaki bazı insanlar resmen hayranlıkla izliyorlar. Bu kişileri henüz fark etmemişsiniz. Çünkü geri planda kalarak izlemeyi tercih ediyorlar. Etrafınızda hayranlık ile izleyen kişilerden birisi gönlünüzü çekmeyi başaracak. Bu zamana kadar yaşadığınız ilişkilerden çok daha farklı olarak en mantıklı yönleriyle gelecek. Mantıklı olmasının yanında bir yandan da kalp ritminizi değiştirecek. Yaşayacağınız heyecan dolu günler gerçekten de kendinizi son derecede iyi hissetmenize neden olacak. Aşk hayatınızın yoluna girmesiyle birlikte hayatınızı ilgilendiren diğer konuların da çok daha yolunda gittiğini göreceksiniz.

25 Ekim 2020 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu geçmiş hayatınızda birtakım yanlış kararlar almışsınız. Almış olduğunuz yanlış kararlardan sağlam dersler çıkarmışsınız. Hayatınıza bu zamana kadar girmiş olan insanların hep yanlış kişiler olmuş olması moralinizi bozmuş olsa da bu kişileri hayatınızdan çıkarmış olmaktan son derecede mutlu olmuşsunuz. Bu kişilerin hayatınızdan çıkmış olmasıyla birlikte kendinizi son derecede mutlu ve özgür hissetmişsiniz. Durgunluklardan sıyrılmaya başladığınız bir dönem içerisindesiniz. Daha çok sosyalleşeceğiniz bir dönem içerisindesiniz. Etrafınızdaki insanların ilgilerini çekmeyi başarıyorsunuz. Etrafa yaymış olduğunuz neşeli halleriniz ve ışığınız sayesinde çevrenizdeki kişilerin ilgilerini çekiyorsunuz. Etrafınızdaki insanların bu derecede ilgilerini çekmeniz bazı kişileri kıskandırsa da yine de bu duruma engel olamıyorlar.

25 Ekim 2020 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu geçmişinizde güzel gelişmeler de yaşamışsınız. Ancak genel olarak aşka inancınızı yitireceğiniz gelişmeler de güzel gelişmelerin beraberinde gelmiş. Aşka olan inancınızı yitirecek gibi olsanız da hala umudunuzu kesmemeyi başarmışsınız. Etrafınızdaki insanların da yorumlarından etkilenerek kendinizi içinize kapattığınız dönemlerden geçmişsiniz. Ancak bu dönemleri geçmişinizde bırakmaya karar vererek yolunuza devam etmeye karar vermişsiniz. Güçlü halinizle geçmişinizin izlerinden tam anlamıyla kurtulmayı başaramamışsınız. Ne zaman birisiyle konuşmaya başlasanız geçmişte başınıza gelenler ve yaşadıklarınız aklınıza geliyor. İnsanlara karşı böyle bir yaklaşım içerisinde bulunmanız kendinize zarar veriyor. Etrafınızdaki insanların da sözlerini çok fazla kafaya taktığınız için bazı ilişkilerin daha ileri bir adıma taşınmasına engel oluyorsunuz.

25 Ekim 2020 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu geçmişinizde hep yanlış insanları seçmişsiniz. Bu durum da istediğiniz gibi hem mantık hem de aşk ile birlikte bir ilişki yürütmenize engel olmuş. İsteklerinize zıt düşen ilişkileriniz geçmişinizde aşk hayatınızda hep yorgun düşmenize neden olmuş. Her ne kadar uyumlu davranmaya çalışsanız bile karşınıza çıkan kişilerle aranızda uyum olmamasından dolayı ilişkilerinizi yürütmeyi başaramamışsınız. Bu günlerde geçmişinizin izlerinden tam anlamıyla kurtulmayı başaracaksınız. Bunun beraberinde etrafınızdaki insanların özel hayatınıza müdahale etmesine de çok fazla izin vermeyeceksiniz. Bu gelişmelerin beraberinde etrafınızdaki insanların daha iyi bir şekilde dikkatlerini çekeceksiniz.

25 Ekim 2020 Terazi Burcu Günlük Yorumu

geçmişinizde yaşadığınız deneyimlerden iyi tecrübeler elde etmişsiniz. Elde etmiş olduğunuz tecrübeleriniz sayesinde yolunuzda sapmadan en iyi şekilde ilerlemeyi başarıyorsunuz. Kendinize olan güveninizin de her geçen gün giderek arttığı bir dönem içerisindesiniz. Karşınıza çıkan kişileri artık iyi bir şekilde analiz edebiliyorsunuz. Bu özelliğiniz sayesinde hayatınıza girmesini ya da girmemesini istediğiniz kişileri seçebilecek bir hale gelmişsiniz. Hayatınıza gerek mantığınıza yatacak gerekse de oldukça heyecanlandıracak birisi girecek.

25 Ekim 2020 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu geçmişte beklentilerini tam anlamıyla karşılayacak olan bir ilişki yaşamamışsınız. Etrafınızdaki insanların ilişkilerine her zaman imrendiğiniz için ilişkilerinizde her zaman için sorunlar yaşamışsınız. Ancak etrafınızdaki insanlar gördüğünüz kadar mükemmel ilişki yaşamasalar da dışarıya hep en iyi hallerini yansıtmışlar. Bu durumlardan etkilenerek aslında güzel gidebilecek olan ilişkilerinizde bile pürüzler çıkarmışsınız. Suçu her zaman karşı tarafa atmış olsanız da artık bu zamana kadar yaşadığınız ilişkilerinizde kendi yaptığınız hataları da gözden geçirme süreci içerisindesiniz. Bu süreç giderek daha olgun ve tecrübe sahibi birisi olmanızı sağlıyor.

25 Ekim 2020 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu son zamanlarda güzel deneyimler elde etmişsiniz. Aşk hayatınızda kâh gülmüş kâh ağlamışsınız. Ancak her ne olursa olsun mutlu kalmayı başarabilmişsiniz. Hayatınıza girmiş olan kişilerin bazı tutumları ve yapmış olduğunuz birtakım hatalar nedeniyle ilişkilerinizi yürütememişsiniz. Hayatınızda meydana gelecek olan gelişmelerin hızına resmen yetişemeyeceksiniz. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeyi düşünemeden kendinizi bir ilişki içerisinde bulacaksınız. Her şey bu kadar hızlı bir şekilde gelişse bile bu durum kendi açınızdan oldukça iyi olacak. Beraber olacağınız kişiyle birlikte harika bir denge kurmayı başaracaksınız.

25 Ekim 2020 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu etrafınıza karşı birçok şeyi görmezden geldiğiniz bir süreç içerisindesiniz. Hayatınızın aşkı çevrenizde bir yerlerde. Ancak bu kişiyi görmemek için adeta cebelleşiyorsunuz. Bu kişi dikkatinizi üzerine çekmek adına elinden gelenleri yapıyor. Ancak bu davranışlarını bir türlü görmüyorsunuz. Bu kişinin hevesi ve isteği de tutumlarınız nedeniyle her geçen gün giderek azalıyor. Gelecek günlerde ilginizi çekmeye çalışan kişi daha ciddi bir adım atacak. Hiç beklemediğiniz anda güzel bir sürpriz ile karşınıza çıkacak. İlk etapta şaşırsanız da bu durum son derecede hoşunuza gidecek. Çevrenizdeki bu kişiyi fark ettiğinizde kendinizi oldukça mutlu hissedeceksiniz. Arkadaşlığınız yerini artık heyecan verici bir ilişkiye bırakacak.

25 Ekim 2020 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu geçmişinizde unutamadığınız derin yaralarınız varmış. Bu aşk acılarından kurtulmak adına oldukça çaba harcamışsınız. Hayatınızda aşk acısı çektiğiniz kişinin ellerinizden resmen kayıp gittiğini düşünmüşsünüz. Ancak ilerleyen zamanlarda yollarınızın ayrılmış olması durumundan oldukça hoşnut olmuşsunuz. Bugünden itibaren artık geçmişin izlerinden ciddi anlamda kurtulmanın habercisi olacak anlar yaşayacaksınız. Eğer içinizde bir şeyler hala kalmaya devam ediyorsa da bu düşüncelerden her geçen gün giderek kurtuluyorsunuz. Bu kurtuluşla birlikte hayatınızda çok daha güzel ve yeni bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Bu dönemde giderek etrafa neşenizi ve ışığınızı yayıyorsunuz.

25 Ekim 2020 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu geçmişinizin aşk konusunda çok da parlak dönemlerden geçmediğini ifade ediyor bana. Hayatınıza aldığınız ya da almak istediğiniz kişilerden bu zamana kadar ciddi anlamda zararlar görmüşsünüz. Bu kişilerin kaba tutumlarından dolayı kendinizi oldukça değersiz hissettiğiniz dönemlerden geçmişsiniz. Bu psikolojik baskı ile birlikte ruhsal açıdan ciddi sorunlar ile karşı karşıya kalmışsınız. Gelecek günler içerisinde harika gelişmeler yaşayacaksınız.

Yaşadığınız üzüntülerin artık karşılığını alacağınız dönemlerden geçeceksiniz. Hayatınıza tam anlamıyla geçmişinizden kurtulduğunuz anda birisi girecek. Bu kişiyle birlikte geçmişiniz artık aklınızın ucundan bile geçmeyecek. Kendinizi son derecede güvende ve huzurlu hissedeceksiniz. Bu dönüm noktası hayatınızda diğer yönlerden de güzel gelişmeleri beraberinde getirecek. Her konuda mutluluğu yakalamayı başaracaksınız.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.