1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 24 Kasım 2020 Günlük Burç Yorumu: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…
24 Kasım 2020 Günlük Burç Yorumu: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

24 Kasım 2020 Günlük Burç Yorumu: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

24 Kasım 2020 günlük burç yorumlamaya geçiyoruz şimdi. Bugün gezegenlerin yapmış olduğu seyahatler sonucunda burçların neler hissedeceğini, ne tarz olaylar yaşayacağını konuşacağız. Şanslı gününüzde misiniz yoksa temkinli olmanız gereken bir günde misiniz gelin beraber bakalım.

A+A-

24 Kasım 2020 Koç Burcu Günlük Yorum

Bugün güne yüksek bir enerjiyle başlıyorsunuz. Oldukça aktif bir gün geçireceksiniz. Resmen aynı anda her yerde, ve tek bir işi yaparken her işi yapıyor olacaksınız. Yeni ortamlara gireceğiniz bir gün olacak. Yeni tanıştığınız kişiler ile de üzerinizdeki stresi atacaksınız. Maddi olarak sıkıntılı dönemlerden geçtiniz ancak sonunda rahatlamanın vakti geldi.

Maddi durumunuz düzelecek eliniz rahatlayacak ancak siz yine tedbiri elden bırakmayın. Gereksiz harcamalardan kaçının. Bugünlerde mesleki olarak problemler var gibi gözüküyor. Özel hayatınızdaki problemleri iş hayatınıza yansıtıyorsunuz ve bu da dikkatinizi dağıtıyor. Odaklanma sorunu yaşıyorsunuz. Bunu aşmanın en güzel yolu gerçekten severek yaptığınız işe daha da sarılmak. İşinizi sevdiğiniz için bunu aşmanız çok zor olmayacak. Bütün bunlara boyun eğerseniz eğer yaptığınız işten soğursunuz ve bu hayatınızı tümüyle değiştirmenizi gerektiren bir olay olur.

24 Kasım 2020 Boğa Burcu Günlük Yorum

Normalde hiç sabırlı biri değilsiniz. Sabırlı demek bir kenara dursun aşırı aktif ve sabırsızsınız. Ancak iş hayatınızda sergilemiş olduğunuz sabırsız tavırlar çok dikkat çekiyor. Etrafınızdakiler bu sabırsızlık ve atılganlık ile hata yapacağınız hakkında konuşuyor. Bu da onları rahatsız ediyor. Daha sabırlı ve sakin davranırsanız etrafınızdaki kişileri endişelerinden kurtarmış olursunuz. Emin olun bu sizin için daha güzel bir sonuç doğuracak. İçinizde birçok yetenekli gizli.

Dediğim gibi içinizde. Bunu ortaya çıkarmak ise sizin elinizde. Eğer yeteneklerinizi doğru zamanda doğru yerde kullanırsanız her şeyi lehinize çevirebilirsiniz. Bu da size iş hayatınızda yükselme fırsatı verir ve yaptığınız aceleci tavırlar eleştiri almak yerine ‘… bunu yapıyorsa bir sebebi vardır’ cümlesine döner. Sosyal olarak ise çok diptesiniz. İş arkadaşlarınızla en azından bir kahve içmeye giderek kafanızı dağıtabilirsiniz. İnsanlardan kaçmayı bırakmalısınız. Hem insanlardan kaçıyor, hem de yalnız olduğunuzu vurguluyorsunuz her fırsatta. Bu yalnızlığı kendinizin yarattığınızın gayet farkındasınız.

24 Kasım 2020 İkizler Burcu Günlük Yorum

İkizler burcunun özel hayatında son birkaç gündür devam eden bir karmaşa var. Duygularınız ve mantığınız savaş içerisinde. Bu da karmaşıklığı daha da çözülmez hale getiriyor. Bir konuda karar vermek için kırk defa düşünceniz değişiyor. Böyle devam etmek daha büyük sorunlara yol açacağı için biraz sakin kalıp kesin kararlar almalısınız. İş hayatınızda aldığınız kararlar doğru gözüküyor. Ancak özel hayatınızda aldığınız kararları biraz gözden geçirip acele etmemelisiniz. Sonrasında pişman olursunuz ancak geriye döndüremezsiniz. Geleceğiniz güzel duruyor. Şekillendirmek sizin elinizde.

24 Kasım 2020 Yengeç Burcu Günlük Yorum

Bugünlerde işinizle alakalı fazla sıkıntı yaşadığınızdan dolayı her an patlamaya hazır bomba gibisiniz. İş hayatınızda size karşı yapılan eleştirilere sakin bir şekilde karşılık vermeniz gerekiyor. Eleştirilere agresif tavırla cevap vermek size yalnızca kaybettirir. Eleştirileri güzel bir şekilde dinlemek olgunluğun ilk adımı. Dinledikten sonra değerlendirip düzeltmeye gitmek ise ikinci adımı.

 Üçüncü adım ise bu işinizden çok çok daha iyi şartlarda tam size göre bir işten teklif almak. Uzun süredir devam eden bir ilişkiniz var ve çok güzel gidiyor. Bu beraberliğin en büyük sebebi birbirinize sadık olmanız, güvenmeniz. Aranızdaki saygıyı koruduğunuz sürece ilişkinizin son kullanma tarihi olmayacaktır. Kim bilir bu ilişkinin sonu resmi bir imzayla sonlanabilir…

24 Kasım 2020 Aslan Burcu Günlük Yorum

Aslan burçlarının özel hayatında yaşanan gerilimler hızlı bir şekilde düzelmeye başlıyor. Partnerinizin şu an için en çok yakındığı konu iş hayatınıza verdiğiniz önem. Size bu yoğun tempo çalışmak normal geliyor. Ancak işe kendinizi öyle bir kaptırmışsınız ki etrafınızda olup bitenin farkında değilsiniz. Partneriniz ile en son ne zaman konuştuğunuzu bir hatırlamaya çalışın. Her iş konusunda tartışma yaşadığınızda sert çıkışmaktan vazgeçin. Hayat işten, kariyerden ibaret değil. Onunla oturup işlerinizin şu an yoğun olduğunu ancak en kısa sürede düzeleceğini söylerseniz bütün sorun çözülecek. Maddi yatırımlarınızda bir süre atağa geçmemelisiniz. Çevrenizde yatırım yapmanız gereken yerleri söyleyenleri de dikkate almamalısınız. Şu an için beklemede kalmanız sizin için en iyisi. Önce bir plan yapın ve bir süre gözlemleyin. Ondan sonra yatırımınızı yapın. Kısa vadede kar gözükmüyor. Uzun vadeli yatırımlara göz atın.

24 Kasım 2020 Başak Burcu Günlük Yorum

Normalde duyguları içinizde tutan bir karakteriniz yok ancak bu aralar biraz geri planda kalıyorsunuz. Karşınızdaki kişinin sizden aldığı sevgi ve sevgi sözcükleri ile şımaracağını ve değişeceğini düşünüyorsunuz. Bunu engellemek için ondan uzak duruyorsunuz ama bu sırada kaybetmeyi de göze almış oluyorsunuz. Çünkü insanlar ilgisizlik gördüğü anda uzaklaşmayı tercih eder.

Aklınız sürekli olarak onu düşünüyor ama ona gösterdiğiniz hiç aklınıza gelmediği. Ara sıra yeşil ışık yakmayı unutmayın. Bu kadar çok planlı giderseniz kaybedersiniz. Maddi konular için ise uzun vadeli yatırım düşünüyorsunuz ancak bunların olması için biraz daha zaman gerekiyor. Henüz bir adım atmanız gereken bir zamanda değilsiniz. Etrafınızdakilerin baskısına dayanamayıp acele karar vermeyin.

24 Kasım 2020 Terazi Burcu Günlük Yorum

İkili ilişkilerinizde bir hata gözlemlediğiniz gibi yüzüne vurmak yerine uzaklaşmayı tercih ediyorsunuz. Uzak kalarak partnerinize ders vereceğinizi düşünüyorsunuz. Ancak hatasını yüzüne vurmayıp uzaklaşırsanız sizi anlamayacak. Eğer anlamayacağı halde uzaklaşarak ders vermek istiyorsanız bu uzaklaşma esnasında kendinizi kariyerinize odaklayabilirsiniz. Hazır yalnızlık fırsatı yakalamışken bunu lehinize çevirin. Mesleğinizde herkes tarafından imrenilecek başarıyı yakalamanıza az kalmış gözüküyor. Bugün iyice yoğunlaşırsanız akşama doğru sonuca ulaşacaksınız.

Maddi olarak ihtiyacınız artacak gibi duruyor. Çevrenizdekilerden yardım isterseniz bu konuyu da halledebilirsiniz. Sağlığınızda ters giden bir şeyler var gibi duruyor. En yakın zamanda bir sağlık kuruluşuna gidip muayene olmalısınız. Fazlasıyla kötü besleniyor olmanız da sağlığınızdaki sıkıntının sebebi olabilir. Dışarıdan yemeyi bırakıp evinizde kendinize sağlıklı besinler yapıp onları tüketebilirsiniz. Bağışıklığınızın yüksek olması gereken şu günlerde dışarıdan yediğiniz her gıda vücudunuza ve sağlığınıza bir mermi gibi geliyor.

24 Kasım 2020 Akrep Burcu Günlük Yorum

Akrep burcu tam anlamıyla bir yönetici. Özellikle işinizde bulunduğunuz mevki sayesinde gücü elinizde tutmanız size çok enerji veriyor. Kendinizi ortaya atmaktan, bakışları üzerinize çekmekten çok hoşlanıyorsunuz. Güç sizin için her şeyden değerli. Başarıya giden yolda hedefiniz başarıdan daha çok göz önünde olmak oluyor. Hayatınızda duyguya ve aşka pek yer yok.

Siz tam olarak mantık insanısınız. Bunun olumsuz noktaları da var ancak biz olumlu noktalarına değinelim. Birkaç proje sonrasında bulunduğunuz yerdeki hakimiyeti tamamen elinize alacaksınız. İş arkadaşlarınız size hayran hayran bakmaya devam edecek. Maddi olarak biraz ucu kaçırmak üzere gibisiniz. Eğer işin ucunu kaçırırsanız toparlamanız zor olacak. Yaptığınız harcamalara dikkat edin ve gereksiz harcama yapmayın. Bugünlerde bu maddi dengesizliğin sonucunda baş ağrılarınız artabilir. Kendinizi germeyin.

24 Kasım 2020 Yay Burcu Günlük Yorum

Bugün iş hayatınızda birkaç gelişme olacak. Bu gelişmeler size heyecan verecek ve daha motive çalışmanızı sağlayacak. Tüm dikkatinizi kariyerinize vermelisiniz ve doğru karar alabilmek için kendi kendinize düşünmelisiniz. Bu yeni gelişmelerin hayatınıza etkisi düşündüğünüzden çok daha fazla olacak. Aşk hayatınızda bir durgunluk da söz konusu.

Ama bu sizden değil partnerinizden kaynaklı bir durgunluk. Bir yolunu bulun ve karşınızdaki kişinin size uygun olup olmadığıyla alakalı uzunca bir düşünün. Gerekirse açık yüreklilik ile partnerinizle bu konuyu tartışın. Belki de birbiriniz için doğru kişi değilsinizdir. Unutmayın her bitişin ardından güzel bir başlangıç gelir.

24 Kasım 2020 Oğlak Burcu Günlük Yorum

Oğlak burcunun son zamanlarda yaşadığı en büyük problem maddiyat. Kendinizi ayarlayamıyor ve tutarsız harcamalar yapıyorsunuz. Bu tutarsız davranışlarınız da sizi geriyor. Tutarsız harcamaların sebebinin en başında ise fazla cömert olmanız geliyor. Her yardım isteyen insana yardım etmeyi bırakmalısınız. Eğer bu şekilde devam ederseniz yardım isteyecek kişi siz olacaksınız. Uzun süredir planladığınız bir konu var. Artık karar vakti gelmiş gözüküyor. Son kez detaylıca düşünüp, her şeyi gözden geçirip ona göre kararınızı verin. Sonucunda oluşabilecek her ihtimallere de dikkat edin. Sonrasında pişmanlık yaşamayın.  Özel hayatınızda bir duygusallık gözüküyor. Önemli teklifler alabilirsiniz bugün.

24 Kasım 2020 Kova Burcu Günlük Yorum

Kova burçlarının genel olarak yumuşak bir yapısı var. Çevrenizdeki insanları koruyup kollamak ve kanatlarınızın altına almak istiyorsunuz. Ne kadar sinirlenirseniz sinirlenin kimseyi kırmamak için sabrediyorsunuz. Ancak bu güzel özellikleriniz artık etrafınızdakiler tarafından kullanılmaya başlamış. Artık biraz insanlara hayır deyip gerçek yüzlerini görmenin vakti geldi. Bu şekilde bir değişim göstermezseniz eğer kırılmaya devam edecek kişi siz olacaksınız.

Özellikle iş hayatınızda insanlara gösterdiğiniz iyi niyet fazlasıyla suiistimal ediliyor. Kimse sizin kadar düşünmüyor karşısındakini. Herkes kendi pozisyonunu yükseltip, fazla para kazanmanın derdinde. En ufak bir problemde ilk önce sizi gözden çıkaracaklar. Üzerinize basarak yükseldikleri yetti artık sıra sizde. Maddi olarak ise zeki düşüncelerinizin olduğu bir gündesiniz. Eğer bugün 3-4 aylık gelir gider tablonuzu yapıp dışına çıkmazsanız sağlam bir birikimin altına imzanızı atmış olursunuz.

24 Kasım 2020 Balık Burcu Günlük Yorum

Aşk hayatınıza uzun bir ara vermişsiniz. Ve bunun sonucunda hayatınıza bir daha aşkı almayı düşünmüyorsunuz. Ancak bu hissiyatınızın sebebi yalnızlığın güzel olması değil önceki ilişkilerinizde karşınızdakinin sizi yıpratması. Yeterince mola verdiniz, dinlendiniz. Artık hayatın güzelliklerini yaşamak için yeni aşklara yelken açmanın tam zamanı. Kaldığınız yerden sağlam bir başlangıç yapabilirsiniz. Zaman çabuk geçen bir şeyken yalnızken bu daha da hızlı oluyor.

Bir ömür yalnız gitmez. Sevdiğiniz insan ile hafta sonu kaçamağı, iş sonrası yorgunluk kahvesi, film izleme geceleri yapmadan bir tarafınız hep eksik kalır. Karşınıza çok güzel bir insan çıkması an meselesi. Monotonluğu bir kenara bırakıp ona şans verin. Maddi konuda ise biraz bocaladınız ancak yukarı çıktınız. Şimdi bu çıkıştan sonra geri düşmemek için birikim yapmanın tam vakti. Eliniz bolken kenara koyduğunuz her kuruş, günün birinde size yardımcı olacak. İş hayatı biraz çalkantılı. Her an etrafınızdan ayağınızı kaydırmak isteyenler olacaktır. Eğitim olarak birkaç planınız var ve bunu hayata geçirip geçirmemek konusunda kararsızsınız. Hayatta her zaman b planı olmalı. Kesinlikle düşündüğünüz eğitimleri alıp kendinize güveninizi yenilemelisiniz.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.