1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 24 Ekim 2020 Günlük Burç Yorumları: Astrolog Arin Arslan Yorumladı!
24 Ekim 2020 Günlük Burç Yorumları: Astrolog Arin Arslan Yorumladı!

24 Ekim 2020 Günlük Burç Yorumları: Astrolog Arin Arslan Yorumladı!

24 Ekim 2020 burç yorumları astrolog Arin Arslan tarafından hazırlandı. Hangi burcu neler bekliyor, günlük burç yorumları neler söylüyor? Tüm detaylar haberimizde…

A+A-

24 Ekim 2020 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu geçmişinizde aşk hayatınızda birtakım durumlar ters gitmiş. Aşk hayatınızda işlerinizin hep böyle ters gitmesi ciddi anlamda kendinizi içinize kapatmanıza neden olmuş. Bu durum nedeniyle de karşınıza çıkan diğer fırsatları da görmezden gelmişsiniz. Hayatınızda bu içinize kapanma döneminizden sıyrılmak için ciddi anlamda emek vermişsiniz. Son zamanlarda çevrenizde hayranlık uyandırdığınız birtakım kişiler var. Bu kişilere karlı biraz daha açık olmanız gereken bir dönem içerisindesiniz. Etrafınızdaki insanların bu ilgileri kendinize daha da iyi gelmenizi sağlıyor. Kişisel çekiciliğiniz arttığı bu dönemde insanların birlikte olmak için resmen an kolladıklarını hissediyorum. Bu kişiler şimdilik uzaktan uzağa izlemeyi tercih ediyorlar.

24 Ekim 2020 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu dönüm noktası olacağı anlar yaşayacaksınız. Uzaktan uzağa izleyen kişilerden birisi daha da yakın davranmaya başlayacak. Hareketlerinizden ve duruşunuzdan oldukça etkilenen bu kişi bir teklifte bulunacak. Bu teklifle birlikte ciddi ve harika bir ilişkiye adım atacaksınız. Tahmin bile edemeyeceğiniz kadar güzel bir ilişki yaşayacaksınız. Hal hareketlerinize ve duşunuza son derecede dikkat etmeniz gereken bir süreç içerisindesiniz.

24 Ekim 2020 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu geçmişinizde mutlu bir ilişki yaşamışsınız. Ancak bu ilişki istemediğiniz bir şekilde bitmiş. Bu ilişkinin bitmesiyle birlikte insanlara karşı olan güveniniz de giderek azalmış. Bu güvensizlik nedeniyle de bir daha hayatınıza kolay kolay başka birisini alamayacağınız düşüncesine kapılmışsınız. Her ne kadar konuştuklarınız olsa bile içinize sinmeyen ilk durumda konuşmayı kesmeyi tercih etmişsiniz. Etrafınızdaki insanlara olan güvensizliğinizden dolayı insanlar yakınlaşmaktan ciddi anlamda çekiniyorlar. Etrafınıza saçmış olduğunuz bu enerjilerden dolayı beğeniyle bakan insanlar olsa bile hep bir geri adımda durmayı tercih ediyorlar. İnsanlara karşı bu kadar güvensiz olmanız insanların da güvenmelerine engel oluyor.

24 Ekim 2020 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu gelecek günlerde son derecede güzel gelişmeler yaşayacağınızı müjdeliyor.  İnsanlara karşı artık kabuğunuza çekilmekten vazgeçeceksiniz. Bu durum da çevrenizdeki bir kişinin ciddi anlamda dikkatini çekecek. B kadar enerjik ve heyecanlı gördüğü için giderek daha fazla yakınlaşmayı tercih edecek. Bu yakınlaşma oldukça hoşunuza gidecek. Başlarda arkadaş olacaksınız. Ancak bu arkadaşlık giderek yerini güzel bir aşkın başlangıcına bırakacak.

24 Ekim 2020 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu geçmişte yaşadığınız bir aşk deneyiminiz ciddi yaralar almanıza neden olmuş. Bu ilişkinin bitmesinde en çok etkili faktör karşı taraf olmuş. Ancak her iki tarafında bazı yanlışları olmuş. Durum her ne olursa olsun ciddi anlamda kendinizi yıpratmış ve üzmüşsünüz. Uzun bir süre bu ilişkinin etkisinden kurtulamamışsınız. Aslında bu güne başlamak yeni bir iyileşme dönemi içerisinde olduğunuzu gösteriyor. Bu dönem içerisinde artık kendinizi geçmişin izlerinden giderek kopartıyorsunuz. Geçmişinizin izlerinizi üzerinizden sildikçe kendinizi çok daha özgür ve mutlu hissediyorsunuz. Hatta artık etrafınızdaki insanlara karşı da ilgili yaklaşımlarda bulunuyorsunuz.

24 Ekim 2020 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu geçmişinizin de izlerinden tamamen arınmış olacaksınız ve bu durumla birlikte artık hayatınızda yepyeni bir sayfa açma kararı alacaksınız. Hayatınızda açacağınız bu sayfa ile birlikte karşınıza çıkan fırsatları da değerlendirmeye karar vereceksiniz. Kendinizi tamamen iyileştirerek geçmişinizden kurtulduğunuz zaman karşınıza oldukça hoş birisi çıkacak. Bu kişinin de hayatınıza girmesiyle birlikte geçmişe yalnızca gülümseyerek bakacaksınız. Hayatınıza girecek olan kişiyle birlikte harika bir aşk yaşayacaksınız.

24 Ekim 2020 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu yakın zamanda unutmakta çok zorlandığınız birisi olmuş. Bu kişiyi unutmak için kendi içinizde resmen bir savaş vermişsiniz. Ancak bu savaştan galip gelmesi bir şekilde başarmışsınız. Bu kişiyi unuttuğunuzda kendinizi çok daha iyi ve özgür hissetmeye başlamışsınız. Resmen kendi kendinizi soktuğunuz esaretten yine kendi çabalarınız ile çıkmayı başarmışsınız. Son günlerde bir bunalım içerisindesiniz. Etrafınızdaki insanların sevgililerinin oluşu ve kendinizi yalnız hissetmeniz gibi etkenler ruhsal açıdan bir bunalım yaşamanıza neden oluyor. Hayatınıza artık doğru kişinin girmesini bekliyorsunuz. Bu kişinin artık en kısa süre içerisinde gelmesini istiyor olabilirsiniz. Bu konudaki sabırsızlığınız kendinizi yıpratmanıza neden oluyor.

24 Ekim 2020 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu kısa bir süre daha bekleyiş içerisinde olacaksınız. Ancak bu bekleyiş hayırlara vesile olacak. Hayatınıza uzun süredir beklediğiniz doğru kişinin girdiğine şahit olacaksınız. Bu kişi karşınıza çıktığı anda ilk etapta ne yapacağınızı bilemeyeceksiniz. Ancak karşınıza çıkacak olan kişinin cüretkâr davranışları ciddi anlamda rahatlamanızı sağlayacak. Bu vesile ile daha da yakınlaşacak ve birlikte aşk yaşayacaksınız. Etrafınızda yer alan insanlardan birisi kişisel çekiciliğinizden ciddi anlamda etkilenecek. Özellikle de olgunluk kazandığınızı görmüş olması çok daha ciddi bir etkileşim duymasına neden olacak. Bu kişi yakın zamanda kendini gösterecek ve bir birliktelik yaşamak isteyecek. Bu kişiyle birlikte son derecede ciddi ve emin adımlar ile ilerleyen bir ilişki yaşamaya başlayacaksınız. İlişkiniz hayatınızda ciddi değişiklikleri de beraberinde getirecek.

24 Ekim 2020 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu son günlerde tam olarak heyecanlanmanıza neden olacak bir ilişki yaşayamamışsınız. Bu heyecanı tam anlamıyla tadamamak ciddi anlamda üzülmenize neden olmuş. Hayatınızda gerçek aşkın tadını merak ettiğiniz için bu konuda kendinizi her zaman eksik hissetmişsiniz. Hayatınıza her kim girecek gibi olursa olsun geçmişinizde karşınıza çıkan insanlarla birlikte bu heyecanları tadacağınız ilişkiler yaşayamamışsınız. Gerçekten karşısında heyecanlanacağınız ve karşınızdaki kişinin de oldukça heyecanlanacağı bir ilişki yaşamak istiyorsunuz. Böyle birisi ile karşılaşarak bu kişiyle birlikte unutulmaz bir aşk yaşamak adına artık sabırsızlanıyorsunuz. Bu kişinin henüz hayatınızda yer edinmemiş olması nedeniyle hep bir arayış içerisinde kalmaya devam ediyorsunuz.

24 Ekim 2020 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu aklınızda çok farklı istekleriniz var. Her şey için harekete geçmek istiyorsunuz. Hem iş hem de eğitim alanlarında adım atmak istiyorsunuz. Bunlar için kısa bir zaman içerisinde dileğiniz gerçekleşecek. Hayatınızda gerçek anlamda heyecan duygusunu tattıracak birisi olacak. Bu kişi aslında yakın çevrenizden birisi. Ancak henüz bu kişiyle birlikte böyle bir düşünce içerisinde olacak kadar yakınlaşmamışsınız. Bir arkadaş ortamında yakınlaşacak ve hayatınızda istediğiniz aşkı yaşama şansı elde edeceksiniz. Birkaç güne kadar gelecek çok farklı bir heyecan yaşayacağınızı gösteriyor. Hayatınızın dönüm noktası olan bir döneme daha gireceksiniz. Karşınıza çıkacak olan kişi sayesinde insanlara yeniden güvenmeyi öğreneceksiniz. Bu kişiyle birlikte hayal bile edemeyeceğiniz kadar gerçek ve özel bir aşk yaşayacaksınız. Ayaklarınız resmen aşktan yerden kesilecek.

24 Ekim 2020 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu kötü günler geçirdiğiniz ve sizleri çok yorulduğunuz anlardan geçmişsiniz. Geçmişte karşınıza çıkan insanları oldukça boş insanlar olarak görüyorsunuz. Hayat amacınıza çok zıt olan bu insanlarla birlikte kendi içinizde ciddi anlamda kayıplar vermişsiniz. Özellikle de insanlara güven konusunda kendinizi törpülemek bir yana dursun giderek körelmişsiniz. İnsanlara her geçen gün güveniniz bu insanlar yüzünden giderek azalmış. İnsanlara şans vermek konusunda biraz kendinizi geri çektiğiniz bir dönem içerisindesiniz. Her ne kadar geçmişinizi unuttuğunuzu düşünseniz de iç dünyanızda geçmişinizden hala derin izler barındırıyorsunuz. Bu izler yeni insanlara güvenmek konusunda ciddi anlamda önünüze geçiyor. Bu nedenle de hayatınızda karşınıza çıkan fırsatları en iyi şekilde değerlendiremiyorsunuz.

24 Ekim 2020 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu geçmişinizde biraz uçarı ve çocuksu bir kişiliğiniz olduğunu gösteriyor. Bu kişiliğiniz nedeniyle de hayatınıza giren insanlarla birlikte hiç ciddi ilişkilere adım atamamışsınız. İlişkileriniz ya en başından oldukça çocuksu olmuş ya da sonradan birtakım uçarı hareketlerinizden dolayı son bulmuş. Son zamanlarda artık bir olgunluk dönemi içerisine girdiğinizi gösteriyor. Hayatınıza yeni bir dönem içerisine girmeye başlamışsınız. Daha oturaklı ve kendinden emin halleriniz sayesinde etrafınızda yer alan insanların da ciddi anlamda dikkatlerini üzerinize çekmeyi başarıyorsunuz. Dikkatleri bu kadar üzerinize çekerek daha da ağır başlı ve net birisi haline geliyorsunuz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.