1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 24 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları: Aile İçi Kararlar Gündeme Gelebilir…
24 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları: Aile İçi Kararlar Gündeme Gelebilir…

24 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları: Aile İçi Kararlar Gündeme Gelebilir…

24 Ağustos 2021 burç yorumları, ay gezegeni balık burcuna doğru ilerliyor. Özellikle bugün tüm burçlarda aile içi kararlan ön planda olabilir. Kariyer ve iş konuları bugünlerde gündeme gelecek ve bazı sürprizler yaşayacaksınız. 12 burç için aşk, kariyer, sosyal ilişkiler ve sağlık hakkında…

A+A-

24 Ağustos 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

24 Ağustos koç burcu günlük yorum, hastane işleriniz bugünlerde meydana gelebilir bu yüzden önceliğinizi sağlığınıza verebilirsiniz. Bugün ilişkiler konusunda kendinizi hassas hissedebilirsiniz. Bu yüzden partnerinizin yapmış olduğu hareketlere ve söylemlere çok fazla alınmamaya dikkat etmelisiniz. Gün içerisinde iş arkadaşlarınızdan ve ailenizden destek bekleyebilirsiniz. Beklediğiniz desteği alamazsanız bu konuda canınızı sıkmamalı ve olabildiğince kafa dağıtmaya çalışabilirsiniz. Sahip olduğunuz yetenekleri kullanarak maddi ve manevi olarak kazanç elde edebilirsiniz.

24 Ağustos 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

24 Ağustos boğa burcu günlük yorum, sosyal çevreniz ile bugün bolca vakit geçirebilirsiniz. Aynı zamanda iş toplantılarınız bugün güzel geçecek. Psikolojik olarak gergin hissetseniz de zorluklara büyük bir cesaret ile göğüs gereceksiniz. İnsanlar içerisinde fark edilmek isteyebilirsiniz bu yüzden yeni sosyal aktivitelere katılabilir ve dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda her şey yolunda gitse de karşı tarafa karşı bazı şüpheler içerisinde olabilirsiniz. Şimdilik bu sorunları boş vererek tamamen kendinize ve kariyerinize odaklanmalı ve sahip olduğunuz yetenekler ile beraber ilerleme kaydedebilirsiniz.

24 Ağustos 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

24 Ağustos ikizler burcu günlük yorum, iş görüşmelerine katılabilir ve yeni ortaklıklar yapmaya başlayabilirsiniz. Özellikle bugün duygularınızda değişkenlik yaşanabilir. Kendinizi gün başlangıcında yorgun hissederken bir anda enerjik olabilirsiniz veya sabah çok enerjik kalkarak akşama doğru bir enerji düşüklüğü yaşayabilirsiniz. Önemli olan yakaladığınız yüksek enerjiyi sürdürmek olmalıdır. Yaşanan gerginliklerden uzak durarak asabi davranışlardan kaçınmalısınız. Bugün spor ve hareketli aktivitelere yönelebilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda sizleri sıkan ve kısıtlayan ilişkiden sıyrılmak isteyebilirsiniz. Yine de acele karar vermeden iyi bir şekilde bu konuyu düşünmelisiniz.

24 Ağustos 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

24 Ağustos yengeç burcu günlük yorum, aşk hayatınızda hoşlandığınız kişiye karşı bir adım atmak istiyor olabilirsiniz. Fakat karşıdaki kişinin hislerinden emin olmanızda fayda var. Sizlerin güvenliğini tehdit eden ve sizleri kullanmaya çalışan kişilere karşı büyük bir öfke içerisinde olabilirsiniz. Her ne kadar tepkinizi göstermeniz iyi olsa da bu durumların sizleri gün boyu etkilemesine izin vermemelisiniz. Enerjinizi gün boyu yüksek tutmak ve kendinize zaman tanımak konusunda meditasyon çalışmaları yapabilir ve günün tamamını kendinize ayırabilirsiniz. Bunun yanında harcamalarınızı kontrol ederek sadece kendiniz ile beraber seyahat turlarına katılabilirsiniz.

24 Ağustos 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

24 Ağustos aslan burcu günlük yorum, aslan burçları yeni finansal yatırımlara açık olacak ve girişimleri bugün yapmaya başlayacak. Özellikle manevi ve maddi yönden kendinizi iyi hissedeceksiniz bu yüzden bugünü bir başlangıç olarak sayabilirsiniz. Hafta boyu yüksek enerjinizi kaybetmemek için planlamalarınızı düzgün yapmalı ve hiçbir olumsuz durum içerisine girmemelisiniz. Partneriniz ve aileniz ile aranızda oluşan tatsız durumları erteleyin ve bu durumların sizleri etkilemesine izin vermeyin. Bu hayatta hedeflerinize ulaşmak için yalnız kalacağınız zamanlar olabilir.

24 Ağustos 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

24 Ağustos başak burcu günlük yorum, bugünlerde yaşadığınız zorlayıcı durumlara karşı cesaret örneği gösterecek ve kendinizi şanslı sayacaksınız. Bugün beklediğiniz ödemeleri alacak ve planlamalar yapmaya başlayacaksınız. Yeni gelecek hedeflerinize ulaşmak için tüm sorunları bir bir çözmeye başlayacaksınız. Motivasyonunuz bugünlerde yüksek olacak, bu her ne kadar iyi olsa da fazla rehavete kapılmamalı ve yanlış yatırımlara yönelmemenizde fayda var. Stresli olduğunuz zaman veya partnerinizle kavga ettiğiniz zaman kendinize zaman ayırın.

24 Ağustos 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

24 Ağustos terazi burcu günlük yorum, enerjiniz bugün çok yüksek olacak bu yüzden ilişkileriniz içerisinde canlılık ve hareket kazanacaksınız. Sizi heyecanlandıran ilişkinize karşı bir duygu seline kapılabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde de güzel zamanlar geçirebilir ve dostlarınızla güzel planlar yapabilirsiniz. Hem kariyerinizde hem de sosyal alanda adınızdan söz ettirerek bir üne kavuşacaksınız. Bugünlerde yeni iş girişimleri için terazi burçları çok uygun.

24 Ağustos 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

24 Ağustos akrep burcu günlük yorum, arkadaşlarınıza, ailenize ve partnerinize karşı daha yumuşak olmanız gerek. Yaşanılan çatışmaların sizi ve çevrenizdekileri yıpratmasına izin vermeyin. Hak etmeyen kişilere iyi niyetinizi göstermeyin ve bu kişileri seçerken iyi değerlendirme yapmanız gerek. Etrafınızda sizi kullanmak isteyen kişiler ve arkanızdan dedikodu yapan kişiler olabilir. Sizi engelleyen durumlardan uzak durmalısınız ve maddi konuda kazancınızı elde tutmaya çalışmalısınız.

24 Ağustos 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

24 Ağustos yay burcu günlük yorum, sevdiklerinize, ailenize partnerinize karşı jestler yapabilir ve güzel vakitler geçirebilirsiniz. Olaylara bakış açınız ile beraber üzerinizdeki olumlu hisler çevrenizdeki bağları kuvvetlendirecek. Çevrenizle güzel iletişim kurduğunuz zaman karşılığını alıyorsunuz. Yapmış olduğunuz seyahatler sonrası büyük bir enerji topladınız ve yeni hedefleriniz için hazırsınız. Ani duygu değişimlerinden uzak olarak etrafınızdaki kişilerin olumsuz yorumlarına aldırış etmeyin. Olumsuz giden bir ilişkiniz varsa bugünlerde tekrar bir araya gelme durumu içerisine girebilirsiniz.

24 Ağustos 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

24 Ağustos oğlak burcu günlük yorum, içsel olarak kendinizi çok sakin ve dingin hissedeceksiniz. Bazı yaşadığınız olumsuz olaylardan ders çıkartarak önünüze bakmalısınız. Hem fiziksel olarak hem de ruhsal olarak aslında kendinize yetebildiğinizin farkında olacaksınız. Aile ilişkileriniz bugünlerde kuvvetlenecek bunun sebebi artık ailenizi alttan almanız ve bazı şeyleri daha iyi anlıyor olmanız olabilir. Aşk ilişkilerinizde karşı taraf hala sizi düşünse de siz adım atmak konusunda tereddüt yaşıyor olabilirsiniz. Tüm durumları oluruna bırakın ve kendi iç huzurunuzu sağlayın.

24 Ağustos 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

24 Ağustos kova burcu günlük yorum, sağlık konusunda bazı olumsuz durumlar yaşıyor olabilirsiniz. Sağlık sorunlarınızı görmezden gelmeden kendiniz için bir şeyler yapmalısınız. Kendinizi ve ruhunuzu arındırmalı ve içsel huzurunuzu yakalamalısınız. Bazı sorunlar sizleri çok yorsa da yeni fırsatlar sizler için gelmeye başlıyor. Özellikle kariyer hayatınızda yatırım konusunda kendinizi geliştirme yolunda ilerliyorsunuz. Bunalımdan çıkarak gerçek hayallerinizin peşinden gitmelisiniz. İçinizdeki gücün farkında olun ve aslında kimsenin desteğine ihtiyacınız olmadığının farkına varın. Olaylara bu şekilde baktığınız zaman ne aile sorunları ne de aşk ilişkilerinde yaşanan olumsuz olaylar sizleri etkilemeyecektir.

24 Ağustos 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

24 Ağustos balık burcu günlük yorum, kendi sorumluluklarınız ile beraber fikirleriniz arasında bir çatışma içerisine girebilirsiniz. Nerede ne söyleyeceğinize ve nasıl hareket edeceğinize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle bugün sorumluluklarınızın bilincinde olarak acele karar vermekten kaçınmalısınız. Aşk hayatınızda karşı taraf kalbinizi kırmış olabilir fakat gerçekten sizi düşünmediğini ve sevmediğini düşünmemelisiniz. Kendinize ve partnerinize biraz zaman vererek enerjinizi aile ilişkilerinize yönlendirebilirsiniz.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.