1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 23 Kasım 2020 Günlük Burç Yorumu: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…
23 Kasım 2020 Günlük Burç Yorumu: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

23 Kasım 2020 Günlük Burç Yorumu: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

23 Kasım 2020 için yapacağım günlük burç yorumlarında, burçların gezegenlerin yapmış olduğu astrolojik seyahatlerden ne derece etkileneceğine, hangi burçları olumlu olayların beklediğini, hangi burçların olumsuz durumlar yaşayacağını konuşacağız.

A+A-

Burçların özelliklerinin dışında gezegenlerin kendileri üzerinde yapmış olduğu hareketlerle olaylara tepkisinin değiştiğini biliyorsunuzdur. Bugün burçları neler bekliyor hep inceleyelim...

23 Kasım 2020 Koç Burcu Günlük Yorum

Koç burçları bugün işkolikliğinizi bir kenara bırakın. O kadar çalışıp kazanıyorsunuz ancak hesapsız harcamalar yaparak bütün birikiminizi hiç ediyorsunuz. Bu hesapsız harcamaların sonucunda bir de şaşırıyorsunuz bu duruma. Giderinizi gelirinizden çok tuttuğunuz müddetçe maddi açık çıkmaya devam edecek. Bilinçli bir şekilde harcama yapmaya özen gösterin. İşten kafanızı kaldırıp, para kazanma odaklı değil de parayı tutma odaklı düşünürseniz az ve öz kazansanız dahi bir birikim yapabilirsiniz. Maddi durumun dışında ise partneriniz bu şekilde işkolik olduğunuz halde mal üstüne mal koyamamanız dolayısıyla şikayetçi. Şu an için susuyor olabilir ancak gelecekte sorunlar çıkacak. Bu yüzden kendinizi inzivaya çekip durumu düzeltmenin vakti geldi. Bir de partnerinize bir sürpriz yaparak onun aklını başından alabilirsiniz. Bu şekilde yaklaşan sorundan bir kaçış yapıp o sırada da durumu düzeltecek bir fırsat yaratmış olursunuz kendinize.

23 Kasım 2020 Boğa Burcu Günlük Yorum

Bugün çevrenizde olup biten her şeye yoğunlaşıp detaylarını öğrenmek isteyeceğiniz bir gün olacak. Kenarda sessiz kalıp izlemeyecek, olayların detayına gireceksiniz. Hayatınızda yapacağınız birkaç düzenleme sonucunda istediğiniz sonucu alacak gibi duruyorsunuz. Bugün gün içinde sakin bir gün geçirseniz de akşam saatlerine doğru bazı sorunlar baş gösterecek. Ancak istediğiniz zaman bu sorunlardan kurtulabileceğinizin farkında olduğunuz için stres yapma gibi bir durumunuz yok. Gerekli gördüğünüz her şeyi yerine getirmeye bakın, gerisinin pek de bir önemi yok. Gerekli gördüğünüz şeyleri yerine getirince otomatik olarak her şey istediğiniz gibi oluyor zaten. Hatalarınızdan ders çıkararak bir daha onları tekrarlamamayı da unutmayın.

23 Kasım 2020 İkizler Burcu Günlük Yorum

İkizler Burcu 23 Kasım günlük burç yorumuna baktığımda bugün maddi durumunuzu zorlayacak bir adım atacağınızı görüyorum. Finansal olarak sorumluluğu ele alırsanız daha rahat bir hayat sürebilirsiniz. Hayat standartlarınızın yüksekliği tamamen sizin elinizde. İçinizdeki sıkıntılara çözüm arıyorsunuz ve bu çözüme çok yaklaşmışsınız. Yeni bir kariyer yolu var gibi gözüküyor. Alacağınız teklifleri sakin bir kafayla değerlendirin. Alacağınız teklife vereceğiniz cevap ile birlikte geleceğiniz tamamen şekillenecek. İleride ne yapmak istediğinize karar vermelisiniz. Maddi geliri yüksek, ancak sizlik olmayan bir meslek mi yoksa maddi geliri normal tamamen severek yapacağınız bir meslek mi? İşte tam bu soruya cevap verip ona göre yolunuzu çizin.

23 Kasım 2020 Yengeç Burcu Günlük Yorum

İş ve kariyer hayatınıza baktığımda kendinize sürekli yüklendiğinizi görüyorum. O işletmeyi, o şirketi siz kurtaramazsınız. Bunu düşünmekten vazgeçin. Omzunuzdaki yüklerden kurtulup önünüze bakmayı deneyin. Sorumluluklarınızı yerine getirebiliyorsunuz, işleri döndürebiliyorsunuz diye sürekli üzerinize yeni sorumluluk ekleniyor. Bir şeyi yapabildiğinizi gösterirseniz, sonrasında bu sizin göreviniz haline gelir. Kendinizi kullandırmaktan vazgeçin. Siz bu şekilde çalıştığınız sürece her yerde yükselebilirsiniz. Potansiyelinizin farkında olarak adım atın. Maddi konularda ise gayet iyi olduğunuzu görüyorum. Bunu kullanmak isteyenler olacaktır. Onlara izin verip cüzdanları olmayın. Herkesi kendiniz gibi iyi niyetli zannetmeyin. Gelir ve gider arasındaki dengeyi keyfinize göre karar verdin etrafınızdakilerin yaptığı yorumlara göre değil. Hayati felsefeniz hep ‘yapabiliyorken neden yapmayayım’ üzerine olsun.

23 Kasım 2020 Aslan Burcu Günlük Yorum

Aşk hayatınızda hislerinize güvenmeniz gereken bir gündesiniz. Hislerinize güvenerek adım atarsanız eğer kesinlikle doğruya ulaşacaksınız. Aşkın uçsuz bucaksız huzurlu kollarına kendinizi bırakıp orada uyumak isteyeceğiniz bir gün olacak. Bir şeylerin başlangıcı konusunda ise daha sabırlı olmalı ve yavaş adımlar atmalısınız. Bütün problemleri geride bırakıp huzura odaklanmalısınız sadece. İş hayatınıza baktığımızda ise mesleki olarak birtakım hatalar yapma olasılığınızın yüksek olduğu bir gün. Unutmayın ki her insan hata yapabilir. Bu hatayı çok fazla kafanıza takarsanız eğer yaptığınız doğrular da yanlış gelmeye başlar ve bu bir girdap halini alır. Terfi almanız şimdilik yakın gözükmüyor. İdeallerinize ulaşabilmeniz için biraz daha zaman ve sabır lazım. Doğru olana ve hak ettiğinizi düşündüğünüz mertebeye ulaşabilmek için fedakarlık yapmanız gerekir. Biraz çizginizden çıkmanız gerekir. Ancak emeklerinizi yeni yeni inşa ediyorsunuz. Ekmeğini yemenize daha çok var. Çabalarınızın karşılığını alabilmeniz için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

23 Kasım 2020 Başak Burcu Günlük Yorum

Başak burcunun mesleki hayatında bugün için anlaşmazlık görüyorum. Beraber iş yaptığınız insanlarla aranızda gerginlik var gibi duruyor. İş ortaklarınıza keskin cevaplar vermek yerine biraz anlayışlı konuşursanız eğer hayat sizin için daha kolay olabilir ve işler daha huzurlu ilerleyebilir. Sağlam adımlar atıyorsunuz ve mesleki olarak öndesiniz ancak bu diğerlerine söz hakkı vermeme gibi bir şeyi söz konusu yapmıyor. Bu şekilde davrandığınızda insanlar sizi sadece mesleki olarak seviyor. Meslekteki başarınızı kullanarak ve insanlara güzel davranarak daha iyi yerlere gelebilirsiniz. Şu ana kadar yaptığınız hataların sonucunda düşünceleriniz değişmiş olmalı. Aldığınız dersleri unutmayın. Maddi konuyla alakalı ise bir süredir sıkıntıda gibisiniz. Bu maddi problemin üstesinden geleceksiniz. Çözüm arıyorsunuz ve çözüme ulaşmak üzeresiniz. Olumsuzlukları geride bırakmak üzeresiniz.

23 Kasım 2020 Terazi Burcu Günlük Yorum

Bugün, kendinizden daha çok çevrenizdeki insanlara önem vereceğiniz bir gün olacak. Ancak bunu içinizden gelerek değil, yapmanız gerektiği için yapacaksınız. Gün kendiliğinden oluşacak ve siz sadece ona uymak zorunda kalacaksınız. Kendi isteklerinize göre şekillenen bir gün olmadığından dolayı sizi biraz huzursuz edecek. Aile bireylerinizle alakalı bir problem gün yüzüne çıkacak. Problemi aşmak için anahtar sizde. Kendinizden emin bir şekilde taraflar ile görüşmeler sağlayın. İçinizden geldiği gibi hareket etmek istiyorsunuz ama o gün bugün değil. Hislerinizi değil mantığınızı dinleyerek öncesinde günün getirmiş olduğu sorumlulukları yerine getirin. Sonrasında etrafınızdaki insanlarla görüşmenize devam edin. Aile bireyleriniz ile yaşanan problemde ise kilit nokta siz olduğunuz için sakin bir şekilde tarafları sakinleştirin. Son söz sizin sözünüz olacağı için ciddi bir düşünme ile son sözünüze karar verin. Bu son söz ilerisini şekillendirecek.  Bunun farkında olun.

23 Kasım 2020 Akrep Burcu Günlük Yorum

Akrep burçlarının aşk ve ilişki durumlarına baktığımda hoşuna gitmediği durumların geliştiğini görüyorum. Birtakım elinizde olmayarak sorunlar çıkacak ancak üstesinden gelmek sizin için zor olmayacak. Bazı durumlar gittikçe ertelendiği halde sabırla kovalamaya devam ettiğinizi görüyorum. Bu sizin için mükemmel bir durum. Kaçtıkça kovalayacak bir enerjiniz var. Bu sayede her şeyi düzeltebilecek gücünüz olduğunu da göstermiş oluyorsunuz. Hataları geride bırakıp tamamen ileriye dönük düşünmeniz gerekiyor. İş hayatınızda bir konuda kendinizi öne çıkarmak ve söz sahibi olmak istiyorsunuz. Ancak bu şu an için mümkün durmuyor. Daha pişmeniz gereken konular var. Düşünceleriniz ve yaptıklarınız oldukça tutarsız. Bu da üstlerinizin dikkatini çektiğinden dolayı son sözü size bırakmaları biraz sıra dışı. Ufak konularda zaten söz sahibisiniz. Şimdilik bunlarla yetinip daha üstünüze bakmayın. Unutmayın ne kadar dengeli ve düzenli adımlar atarsanız o kadar sorumluluk sahibi olduğunuzu göstermiş olursunuz.

23 Kasım 2020 Yay Burcu Günlük Yorum

Yay burcunun bugünkü aşk hayatı çok güzel. İçinizden geldiği gibi davranıp hareket etme özgürlüğüne sahipsiniz. Sadece partnerinizle aranızda geçen bir konuşma üzerine eyleme geçmeniz gerekiyor ancak bunun için biraz bekleyeceksiniz. Genel olarak hayatınızdaki insanlara hislerinizi açmadan önce alabileceğiniz bütün tepkileri düşünmeniz gerekiyor. Her şeyi göz önünde bulundurarak hislerinizi paylaşın. Kendi kendinize dayanak olmaya devam edin. Tekrar eskisi gibi insanlardan güç alma isteğiyle doldunuz ancak bu yanlış bir adım olur. İleriye değil geriye dönmüş olursunuz.

23 Kasım 2020 Oğlak Burcu Günlük Yorum

Oğlak burçları maddi olarak güçlü hissettiği bir günde. Maddi olarak önünüzde biraz olumsuzluklar var gibi ancak onları geride bırakıp kendinizi rahatlatabilirsiniz. Güç sizin elinizde. Bunun farkında olarak adım atmanız sizi ileriye taşır. İş hayatınızda çok önemli bir karar almak üzeresiniz. Eğer gitmiyorsa kaldığı yerde bırakmanız gerekir. Bir kayayı tek başınıza ittirmekten vazgeçin. Kaldığı yerde bırakın ve dönüp gidin. Emin olun en doğru kararı vermiş olursunuz.

23 Kasım 2020 Kova Burcu Günlük Yorum

Bugün yaşamı fazlasıyla sorgulayacağınız bir gün olacak. Uzun süredir yapmış olduğunuz planlara doğru ilk adımı da atmak üzeresiniz. Hayatta etkili adımlar ile güçlü bir şeyler ortaya koyabileceğiniz bir süreçtesiniz. Etrafınızda olup bitenleri güçlü bir şekilde takip ediyorsunuz ve üzerine düşüyorsunuz. Siz bilinçli bir şekilde hareket ederseniz eğer, çevrenizdekilere karışmadan kendi yolunuzu çizebilirsiniz. Doğru olanı kendi kafanızda belirleyip ona dair adımlar atın. Maddi olarak çok dengesizsiniz. Bir gün çok gereksiz harcama yapıyor, bir gün zorunlu harcamalarınızı bile kısıyorsunuz. Bunu ortaya çekmeniz gerekir. Maddi durumunuz iyi ancak kontrol etmekte zorlanıyorsunuz. Bunu düzelttiğiniz gibi gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten. Gerekli gereksiz harcamaları kendi kafanızda belirleyin ve önünüze hedefler koyun. Örneğin bugün bu gereksiz harcamayı yapmazsam şu gün gereksiz de olsa pahalı da olsa bunu alacağım gibi. Kendinizi ve nefsinizi biraz kontrol edin. Maddi konuda hiçbir zorluk çekmediğiniz için rahatça harcayabiliyorsunuz ancak bir gün az bir miktar ile yetinmeniz gerekirse çok fazla zorlanacaksınız.

23 Kasım 2020 Balık Burcu Günlük Yorum

Bugün etrafınızdaki insanlara karşı duvarlarınızı yıkıp daha iyimser ve samimi yaklaşacağınızı görüyorum. Bu değişimle birlikte kalben ya da ruhen kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Bu yoğunluğun içerisinde biraz dinlenmeyi de ihmal etmeyin.  Karmaşık gördüğünüz ve çözemeyeceğinizi düşündüğün sorunların aslında çok basit olduğunu fark edeceksiniz. Bunu gördükten sonra ise o sorunları yavaş yavaş çözeceksiniz. Hatta ilk adımları sakince attıktan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Ne yapmak istiyorsanız onun üzerine adımlar atın evrene pozitif enerji bırakın. Tüm günü kendi çıkarınıza çevirebilirsiniz. Partnerinizden sıkıldığınızı görüyorum. Bütün bu değişken ruh halinin içerisinde partnerinizin sürekli sizinle görüşmek, konuşmak istemesi sizi yormuş. Biraz kafanızı dinlemek istiyorsunuz. Karşınızdaki kişiyle bunu konuşup biraz inzivaya çekilmezseniz eğer daha çok sıkılacak gibi duruyorsunuz. En kısa zamanda yüz yüze bir görüşme ayarlayıp biraz kendi halinize kalmak istediğinizi anlatın. Yoksa sizi sıkmaya devam edecek ve bundan hoşlandığınızı düşündüğü için gün geçtikçe artacak.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.