1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 23 Ekim 2020 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…
23 Ekim 2020 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

23 Ekim 2020 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

23 Ekim 2020 burç yorumları bugün kimlere ne gibi etkiler etki edecek? Retro biterken kimler mutlu olacak – kimler mutsuz olacak? Gelin gün içinde neler olacak beraber bakalım.

A+A-

23 Ekim 2020 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu geçmiş yaşantınızda aşk hayatınızda zorlu dönemlerin üstesinden gelmişsiniz. Bu dönemlerde çok kez kırılmış olsanız bile durumların üstesinden gelmeyi bir şekilde başarmışsınız. Güçlü yapınız sayesinde her ne kadar üzgün olduğunuz zamanlar olsa bile yine de gülmeyi başarmışsınız. Bu durum da etrafınızdaki insanlara karşı pozitif bir yaklaşımınızın her daim olmasına neden olmuş. Hayatınızın durgun bir dönemini geçiriyorsunuz. Aşk hayatınızın bu denli durgun olması ve çevrenizde yer alan birçok kişinin hayatlarında birilerinin olması canınızı sıkıyor. Herkes etrafınızda çift olarak yer alırken tek başınıza olmanız kendinizi son derecede yalnız hissetmenize neden oluyor. Bu durum düşünce dünyanızda da ciddi anlamda etkiler bırakıyor. Ama yakın zamanda bunlar artık bir hal alacak.

23 Ekim 2020 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu yakın zamanda birisi ile tanışacağınız anlamına gelmektedir. Tanışacağınız bu kişiye resmen ilk görüşte âşık olacaksınız. Karşınızdaki kişinin de duygularını öğrenmek adına büyük bir çaba sarf etmeniz gerekecek. Ancak doğru taktikler ile ilerlemeyi başaracaksınız. Bu ilerleyişle birlikte karşınızdaki kişinin de ilgisinin üzerinize kaymasını sağlayacaksınız. Böylelikle de birlikte güzel bir aşka yelken açacaksınız. Eğer aşk hayatında birileri olan biriyseniz tanışacağınız kişiler iş hayatınızda da farklı etkileri ile yer alabilir. İş konusunda çok iyi fırsatlar gelebilir.

23 Ekim 2020 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu geçmişinizde tatmin olabileceğiniz bir ilişki yaşayamamışsınız. Etrafınızda birçok kişinin düzenli ilişkilerinin olması ciddi anlamda moralinizi bozmuş. Bu durum karşısında kendinizi son derecede yalnız hissetmişsiniz. İyice içinize kapandığınız için dış dünya ile de bağlantılarınızı neredeyse tam anlamıyla kopartmışsınız. Bu gününüzde hala karamsarlığa kapıldığınızı gösteren bir gün. İçinde bulunduğunuz durumlardan ötürü hayatınızın aşkıyla birlikte mükemmel bir aşk yaşamak gibi bir umudunuz kalmamış. Bu umutsuzluk ile birlikte etrafınızdaki insanlara da güveninizi her geçen gün daha fazla yitirmeye devam ediyorsunuz. Çevrenizdeki insanların yorumları ve baskıları da eklendikçe kendinizi daha fazla köşeye sıkışmış gibi hissediyorsunuz. Çok şey düzelsin istiyorsanız her şey yoluna girecek.

23 Ekim 2020 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu hayatınıza tam anlamıyla uyum sağlayabileceğiniz birisini alacaksınız. Bu kişi ile birlikte mükemmel bir uyum içerisinde olacaksınız. Etrafınızdaki herkesin imrenerek ve hatta bazılarının ise kıskanacakları cinsten bir ilişki yaşayacaksınız. Karşınızdaki kişinin bu derecede uyumlu bir insan çıkmasıyla birlikte daha rahat ve emin adımlar atmayı başaracaksınız. Böylelikle de sonunda aradığınız mutluluğa ulaştığınızı düşüneceksiniz. Böylece görmek istediğiniz birçok konuda olumlu durumlar hayatınızın vazgeçilmez noktalarında olmasına etki edecek.

23 Ekim 2020 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu dönemde yaşadıklarınız hayatınızın ilerleyen dönemlerinde ders çıkarmanızı sağlayacak niteliklerde olmuş. Hayatınıza giren saçma sapan olduğunu düşündüğünüz kişilerden kurtulduğunuz için kendinizi oldukça şanslı görmüşsünüz. Ancak bu kişiler sayesinde de hayatınıza dair oldukça önemli tecrübeler edinmeyi başarmışsınız. Bu tecrübeler sayesinde hayatınıza daha farklı bir çerçeveden bakmaya başlamışsınız. Artık dost seçimleri ve arkadaşlık ilişkilerinde çok farklı bir noktada olacaksınız. Aile hayatınızın bugün yolunda iyi bir şekilde devam edecek.

23 Ekim 2020 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu geçici dönemliğine sürecek olan bir bunalım süreci içerisindesiniz. Hayatınızda artık kimsenin olmaması durumundan ciddi anlamda sıkılmışsınız. Ancak bu dönem gelip geçici bir dönem olduğunun farkındasınız. Tabi bu durumun her ne kadar farkında olsanız da kendinizi bu bunalım durumu içerisinden çekip çıkarmayı başaramıyorsunuz. Hayatınızda hiç beklemediğiniz anda birisi girecek. Hayatınıza giren bu kişi ile birlikte içerisinde bulunduğunuz yalnızlık sendromundan da bir anda kurtulmayı başaracaksınız. Hayatınıza girecek olan bu kişinin son derecede renkli ve eğlenceli birisi olması da çok hoşunuza gidecek. Böylelikle de oldukça mutlu ve huzur dolu bir birliktelik yaşama imkânı bulacaksınız.

23 Ekim 2020 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu geçmişinizde ciddi hayal kırıklıkları yaşamışsınız. Bu hayal kırıkları ile her ne kadar zaman zaman dibe çökseniz bile yeniden ayağa kalmasını başarmışsınız. Güçlü ve kendinizden son derecede emin olan halleriniz sayesinde bir şekilde mutlu olmayı ve en azından gülümsemeyi başarmışsınız. Bugün artık kendinizi zamanın akışına kendinizi bırakmak yerine son derecede tez canlı bir şekilde davranıyorsunuz. Bir an önce hayatınıza birisinin girmesini ve onunla birlikte oldukça güzel vakitler geçirerek kendinizi iyi hissetmeyi düşünüyorsunuz. Ancak çoğu zaman buna dair çok fazla umudunuz da kalmıyor. Bu durumları sürekli olarak düşünerek kendinizi kötü bir konuma getiriyorsunuz.

23 Ekim 2020 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu geçmişinizde bir kişiden dolayı ciddi yaralar almışsınız. Hayatınıza çıkan bu kişi sayesinde insanlara karşı olan güveninizde de ciddi anlamda zedelenmeler meydana gelmiş. Bu kişinin yaşatmış olduğu durumlar nedeniyle kendinizi uzun bir süre kendi içinize kapatma gereği içerisine girmişsiniz. Bu gün artık dış dünyaya karşı kendinizi biraz daha açmaya başladığınız bir dönem içerisindesiniz. Daha fazla sosyalleşiyor ve daha fazla insan ile birlikte karşılıklı diyalog halinde bulunuyorsunuz. Bu durum bir yandan kendinizi son derecede iyi hissetmenizi sağlıyor. Öte yandan da etrafınızdaki insanların çift olarak yan yana durması ve kendi başınıza bunları görmeniz kendinizi yalnız hissetmenize neden oluyor.

23 Ekim 2020 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu gireceğiniz ortamlarda son derecede dikkat çekici olacağınız dönemlere geçeceksiniz. Bu dönemlerde karşı cinsin de ilgilerini ciddi anlamda üzerinize toplamayı başaracaksınız. Bu dikkat çekici halleriniz sayesinde etrafınızdaki insanların birliktelik yaşamak isteyecekleri kategoride insanlar arasında yer alacaksınız. Karşınıza çıkan fırsatları en iyi şekilde değerlendirecek ve kendiniz için en doğru olacağını düşündüğünüz insan ile birlikte bir aşka başlayacaksınız. Bu aşk her iki tarafa da oldukça iyi gelecek.

23 Ekim 2020 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu geçmiş zamanda birisine karşı ciddi bir sevgi duyduğunuzu gösteriyor. Karşınızdaki kişiye karşı bu derecede masum bir sevgi beklemeniz ve sonucunda da hüsrana uğramanız ciddi anlamda hayal kırıklıkları yaşamanıza neden olmuş. Hayatınıza gerçek dostluk anlamında birisini almak ve bu kişi ile birlikte son derecede mutlu bir bağ yaşamak arzusu içerisindesiniz. Ancak bu kişinin hayatınıza girmesi ve böylesine güzel bir dostluk kurmaya dair umutlarınız her geçen gün giderek azalıyor. İnancınızı her geçen gün giderek azaltmanız günden güne daha da içinize kapanık birisi olmanıza neden oluyor. Bugün bu tarz düşünceleri geride bırakın.

23 Ekim 2020 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu yakın zamanda arkadaş ortamında birisi ile tanışacaksınız. Biraz daha sosyalleşmek isteyeceğiniz bir dönemde olacak bu. Karşınıza çıkan kişinin tüm hareketleri ve duruşu ile hayatınızdaki ruh ikiziniz olduğuna inanacaksınız. Karşınızdaki kişinin de bir ilgisi olduğunu anladığınız zaman karşılıklı olarak bir arada olmak isteyeceksiniz. Bir süre sonra daha da yakınlaşacak ve birlikte olmaya başlayacaksınız. Hayatınızda aşk anlamında birine ihtiyacınız yoksa bu tanışacak olduğunuz kişi iş ve eğitim anlamında da birçok konuda sizlere iyi gelecek.

23 Ekim 2020 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu geçmişte büyük acılar yaşamış ve ciddi kayıpla vermişsiniz. Güvenmemeniz gereken insanlara güvenmiş olmanız aşktan da ciddi anlamda soğumanıza neden olmuş. Uzun bir süre kendi içinize kapanmayı ve en azından aşk konularından bir süre daha uzak kalmayı tercih etmişsiniz. Bugün artık hayatınıza birisini almanızın zamanı gelmiş. Etrafınızdaki insanlara iyi bakmanız gereken bir dönem içerisindesiniz. Çünkü etrafınızda hayranlıkla hareketlerinizi izleyen birileri var. Bu kişilerin ilgileri sürekli olarak üzerinizde. Ancak kendinizi bu derecede kapatmış görünüyor olmanız bu kişilerin bir adım atmak istediklerinde yeniden kendilerini geri plana çekmelerine neden oluyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.