1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 23 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları: Aşk ve Kariyer Dönemi Başlıyor!
23 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları: Aşk ve Kariyer Dönemi Başlıyor!

23 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları: Aşk ve Kariyer Dönemi Başlıyor!

23 Ağustos 2021 burç yorumları, ay gezegeni balık burcunda ilerliyor, özellikle bugün birçok burç için hayatlarında değişiklikler yaşayacak ve sorunları gözden geçirerek yalnız kalmayı tercih edeceksiniz. 12 burç için bugün aşk, kariyer, sosyal ilişkiler ve sağlık hakkında…

A+A-

23 Ağustos 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

23 Ağustos koç burcu günlük yorum, bugün sorumlu olduğunuz işleri düşünerek çevrenizdeki kişilerin desteğini isteyebilirsiniz fakat beklediğiniz destek gelmeyebilir. Çevrenizde kontrol etmeniz gereken pek çok şey var aynı zamanda yaşanan olayların sonunda beklemediğiniz değişiklikler meydana gelebilir. Eğitiminiz konusunda yeni bazı kararlar alabilirsiniz, bu kararlar gelecek eğitim hayatınızı şekillendirecek. Aşk hayatınız için partnerinizin desteğini göremeyebilirsiniz. Bu sebeple kavga etmekten kaçının ve neyin yanlış olduğunu sorgulayın.

23 Ağustos 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

23 Ağustos boğa burcu günlük yorum, aşk ilişkilerinizde olan bazı durumlar sizleri eskisi gibi mutlu etmiyor, kendi içinizde ilişkinizle alakalı bitirme kararını düşünebilirsiniz fakat bu kararı verirken çok iyi düşünmeli, pişman olacak kararlar vermemeye özen göstermelisiniz. Çevrenizde gıcık olduğunuz fakat aynı ortama girmek zorunda olduğunuz kişiler olabilir aynı zamanda bu kişiler sizlerin açığını arıyor olabilir dikkat etmelisiniz. Dost olarak sandığınız kişiler aslında dost olmayabilir. Bu yüzden çevrenizdeki kişilere özel meselelerinizi anlatmamalısınız. Hatta akrabalık ilişkilerinize bile dikkat etmelisiniz.

23 Ağustos 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

23 Ağustos ikizler burcu günlük yorum, maddi konularda bugün harcamalarınızı kontrol edebilir ve harcamalarınızı kısma yoluna gidebilirsiniz. Özellikle iş konularda güzel ortaklıklar kuracağınız bir gün olacak. Şu sıralar sezgileriniz güçlü olacak ve aklınıza gelen şeyler başınıza gelebilir. Ruhsal açıdan bazı çöküntüler yaşayabilirsiniz bu yüzden çevrenizdeki kişilerin size olan sevgisini fark ederek modunuzu yükseltmeniz gerekebilir. Aşk hayatınızda yaşadığınız ruhsal durumdan dolayı sıkıntı içerisine girebilirsiniz fakat bu durumu partneriniz ile konuşarak çözmelisiniz, bunun dışında ayrılık kararı vermek için iyi bir gün değil acil karar vermeyin.

23 Ağustos 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

23 Ağustos yengeç burcu günlük yorum, bugün yeteneklerinizi kullanacağınız bir gün olacak. Başkaları tarafından gelen yardımlar sizlerin gelecek adımlarınızı sağlamlaştıracak. Parasal konularınız için yeni iş fikirlerine atılmak için adım atıyorsunuz. İş hayatınızda ise yeni sorumluluklar alacaksınız ve güçlü gördüğünüz kişiler sizleri yetersiz hissettirebilir. Bu tarz durumları kafaya takmadan en iyi bildiğiniz şeyi yaparak ilerlemeye devam edin. Aşk hayatınızda her şey güzel ilerliyor olabilir, bu zamanların kıymetini bilerek ilişkilerinizi daha bir üst seviyeye taşıyacaksınız.

23 Ağustos 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

23 Ağustos aslan burcu günlük yorum, haklı çıktığınız konularda başkalarını ezmeye çalışmayın. Etrafınızdaki kişiler sizi biliyor bu yüzden kendinizi kanıtlama konusunda uğraşmanız gerekmiyor. Düşündüğünüz şeyleri ve kafanıza takılan durumları iş arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşmanız gerekecek. Zaman zaman karamsarlaştığınız zamanlar gelecek, bu durumlarda kendinize bir kahve ısmarlamalı ve sakinleşmelisiniz. Aldığınız sorumluluklar için büyük bir cesaret örneği sergiliyorsunuz. Aşk hayatınızda karşıdaki kişiye bir şeyler hissedip hissetmediğinizi iyice belirlemeli ve pişman olacağınız kararlardan uzak durmalısınız.

23 Ağustos 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

23 Ağustos başak burcu günlük yorum, ilişkilerinizde yaşadığınız yoğunluk sebebi ile şu sıralar dikkat dağınıklığı yaşıyorsunuz. Tüm enerjinizi ilişkinize vermeden biraz etrafınıza yoğunlaşmalısınız. İş hayatınızda birçok sıkıntılı durum yaşıyor olabilirsiniz bu tarz durumları aileniz ile paylaşmalısınız. İçinizde tuttuğunuz şeyleri dışarı vurmaya çalışın ve bu hayatta mutlu olacağınız şeylere yönelin. Çevrenizdeki kişilerin sizlere ihtiyacı var bu yüzden dik bir duruş sergilemeli ve zorluklara göğüs germelisiniz. Kendi içinizde kapanmak sadece size değil etrafınızdaki kişilere de zarar veriyor.

23 Ağustos 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

23 Ağustos terazi burcu günlük yorum, yaşadığınız tesadüfler sizler şaşırtmaya devam ediyor fakat bu kadar tesadüfün bir anda gelmesine alışmayın. Kazandığınız parayı savurmadan biriktirme yapmaya özen gösterin. İşinizde kariyerinizde yaşanan aksilikler için sakin kalmaya çalışmalısınız. Bugün enerjinizi korumanız gereken bir gündesiniz. Aşk ilişkilerinizde partneriniz ile yaşadığınız sorunları göz ardı etmelisiniz. Özellikle kıskançlık gibi durumları alttan almaya çalışmalı ve ani kararlar vermemelisiniz. Maddi kaynaklarınız bugün artmaya başlayacak akıllıca yatırımlar yapmaya özen göstermelisiniz.

23 Ağustos 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

23 Ağustos akrep burcu günlük yorum, acil olmayan konularla bugün kafanızı meşgul etmekten kaçınmalısınız. Sizi üzen tüm durumlar ile birlikte canınızı sıkan konuları bugün sallamaya çalışın ve düşünmeyin. Enerjinizi sevgilinize, çocuklarınıza veya eşinize vermeye çalışın. Bunlar yoksa kendi anne ve babanızla ilgilenerek ilginizi dağıtmaya çalışın. Maddi planlarınızda aksaklıklar olabilir fakat siz çıtanızı yükseltmeye devam edin. Sizi destekleyen kişilerden güç alarak cesaretli adımlar atmaya başlayacaksınız. Aşk hayatınızda hiçbir şey eskisi gibi değil. Ya bu ilişki bitmeye doğru gidecek ya da daha güzel günlere doğru. Bu tamamen sizin kararınız olacak.

23 Ağustos 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

23 Ağustos yay burcu günlük yorum, yay burçları yeni başlangıçlara hazırlanıyor. Yeni ufuklara açılmak ve birçok şeyinizi değiştirmek için rahat davranacaksınız. Her ne kadar gittiğiniz yolda yalnız olsanız da cesaretinizin meyvesini tadını çıkartarak yiyeceksiniz. Düşüncelerinizi etrafınızdakiler ile paylaşarak planlamalar yapacaksınız. Bunun yanında yeni seyahat planları için güzel bir gün olacak. Aile ilişkileriniz için size destek olmayan kişileri boş verin aynı şekilde aşk ilişkilerinizde sizi kısıtlayan ilişkilerinizden uzak durun.

23 Ağustos 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

23 Ağustos oğlak burcu günlük yorum, aldığınız sorumluluklar iş hayatınızı etkileyebilir. Kariyer hayatınızda ilerlemek ve işinizi daha iyi hale getirmek için mücadele içerisine gireceksiniz. Bununla beraber birçok detay keyfinizi kaçıran bir durum olmaktadır. Zorluklara göğüs gererek etrafınızda işi bilen kişilerden destek alabilirsiniz. İkili ilişkilerde veya aşk ilişkilerinizde yaşanılan kavgaların gelecek planlarınızı etkilemesine izin vermeyin. Aile ziyaretleri için mükemmel bir gün fakat bunun yerine bir sağlık sorununuz varsa sağlığınızı iyileştirmek için adımlar atmanız gerekebilir.

23 Ağustos 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

23 Ağustos kova burcu günlük yorum, aşk hayatınızda oluşan büyük gerilim sonrası yaşanılan durgunluk sizleri korkutabilir. Bu sorunlar sizden değil karşınızdaki kişiden dolayı kaynaklanıyor olabilir. Bu konu hakkında karşıdaki kişiye zaman vererek kafasını toplamasına yardımcı olabilirsiniz. Maddi konular hakkında kendinizi yönetmek ve para biriktirmek zor olabilir. Bu yüzden kendinize plan oluşturmalı ve oluşturduğunuz plan dahilinde ilerlemeniz gerekebilir. Ailenizden destek alarak yolunuzda ilerlemeye devam edecek ve çok güzel işlere atılacağınız dönem geliyor.

23 Ağustos 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

23 Ağustos balık burcu günlük yorum, aşk hayatınızda güçlü durmanız gereken bir noktadasınız. Duygularınızı ve üzüntülerinizi karşınızdaki kişiye yansıtmamanız gerekmektedir. Bunun yerine olumsuz duygulardan çok olumlu duygulara yönelerek karşılıklı bir aşk seli yaşayabilirsiniz. Rüya gibi gelen aşk hayatınız aynında tabi ki de kariyer hayatınıza da önem vermeniz gerekli. Farklı ortamlara girerek birçok ilginç iş fırsatı yakalayabilirsiniz. Çevrenizdeki fırsatları değerlendirme konusunda erteleme yapmayın.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.