1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 22 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…
22 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

22 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

22 Şubat 2021 burç yorumları haftanın ilk günü kimin hayatında ne gibi etkileri ile yer alacak merak ediyor musunuz, sizler için evrene verdiğim tüm pozitif enerji ile odaklanmak ve bunlar sayesinde kimlere neler olacak bakmak istiyorum.

A+A-

22 Şubat 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu bir süre dişinizi sıkıp iş gözetmezseniz rahata ereceğinizi gösteriyor. Bu yaşadığınız sadece bir süreç, bu süreci atlatmak tamamen sizin elinizde ve iş seçmemeniz gerekiyor. Sabahları başka iş akşamları başka iş yapacak olmak bedeninize ağır gelebilir ve günlerinizi uykusuz geçirebilirsiniz. Uykusuz geçirdiğiniz günlere değecek güzel kazançlarınız olacak ve harcamış olduğunuz yatırımlarınızı bile yerine koyabileceksiniz. İkinci işinizi herkesten gizlemeye çalışacak ve bunu kısa süreli yapmaya başlayacaksınız.

22 Şubat 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu ileriki dönemlerde para kazanmak oldukça hoşunuza gidecek ve kendinizi toplamaya başladıktan sonra bile bir süre bu düzende devam edeceksiniz. İşyerinizde iki işte çalıştığınızı bilen kişiler size daha hoşgörülü yaklaşacak ve üzerinizden iş yükünüzü almaya çalışacaklar. Bu tavırları sayesinde güzel dostluklar elde edebilmeniz mümkün. Üstelik iki işte çalışacak olmanız insanlar tarafında çok takdir edilecek. İstediğinizde azimle her şeyi yapmanız mümkün yeter ki gönülden isteyin.

22 Şubat 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu sizin oldukça yeni sayılacak bir işte çalıştığınızı gösteriyor. Çalışmayı çok seviyor ve işyerinizde çalışkanlığınızla, azminizle ön plana çıkmayı kolayca başarıyorsunuz. İşyerinizde herkesin sizi konuştuğu ortada, sebebi işe geç başlayıp bir anda parlıyor olmanız. Çevrenizdekilerin size imrenen bakışları çok hoşunuza gidiyor. İlk zamanlardan hemen patronun gözüne girdiğinizi söyleyebilirim. Dinamik yapınız sayesinde yeni işlere de açık olduğunuzu her fırsatta belli ediyor ve belirli beklentiler içine giriyorsunuz.

22 Şubat 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu girdiğiniz beklentilerden çok ümitli olmasanız bile gerçekleşmesini çok istiyorsunuz. Bu sebeple size verilen bir işi en kısa sürede halletmeye çalışarak hemen yeni işlere kollarınızı sıvıyor bunun da üstesinden hızlıca geliyorsunuz. Ne kadar isteseniz de gerçek olmayacağını düşündüğünüz terfinin yakın zamanda gerçekleşeceğini gösteriyor. Bu terfinin şerefine ailenizle bir yemeğe çıkabilir ve sevincinizi onlarla paylaşabilirsiniz. Ailenizin bu duruma çok sevineceği ortada fakat işyerinde bazı sorunlar yaşanacak.

22 Şubat 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu girdiğiniz alanda yeni olmanızdan dolayı sizin bu işi hak etmediğinizi düşünenler olabilir. Size zıt giderek bu davranışlarını belli edecekler. Huzursuz günler sizi bekliyor. Fakat sizin herkesin üstesinden gelebilecek kadar inat ve güçlü olduğunuzu görüyorum. Bu kadar sağlam yere basmaya devam ettiğiniz sürece insanlara size saygı duymaktan başka bir seçenek bırakmıyorsunuz. Göreceğiniz saygınlık çok hoşunuza gitse bile insanlara üstten bakmamanızı tavsiye ederim. Aksi takdirde kazandığınız bu konumu kaybetmeniz söz konusu olabilir.

22 Şubat 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu şu anda işyerinizde çalıştığınız bölümden başka bir bölüme geçiş için yapmış olduğunuz bir başvuru var. Bu başvuru için birkaç aydır bekliyor fakat bir sonuç alamıyormuşsunuz. Geçmek istediğiniz bölüm şu anki konumunuzdan size daha fazla maaş sağlayacak bir bölüm değil fakat geçmek istediğiniz bölümde daha rahat olacağınıza inanıyorsunuz. Daha çok oturmaya fırsat bulacağınızı ve işyerinizde daha az mesaiye kalacağınızı düşünüyorsunuz.

22 Şubat 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu istediğiniz bölüme geçmek adına sizden üst mevkide çalışan bir kişiye istekte bulunabilirsiniz. Çekindiğiniz bu konunun aslında çok daha rahat dile getirilebileceğini göreceksiniz ve söyledikten sonra daha hızlı bir sonuç alabilirsiniz. Başvurunuzun yakın bir zamanda olumlu sonuçlanacağını gösteriyor. Bu sonuç sizi sandığınız kadar memnun edecek. Gayet rahat bir biçimde çalışmaya devam edeceksiniz. Bu rahatlığınız ve yeni bölümünüzde olan mutluluğunuz işinize de yansıyacak.

22 Şubat 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu daha hızlı da çalışıp, daha fazla iş yetiştireceksiniz. Hatta işyerinizin kar etmesinde belirli bir payınızın olacağını söylemek bile mümkün. İşinizi yıllardır severek yapıyormuşsunuz fakat olduğunuz pozisyon sizi yormuş. Bu konum da değiştikten sonra sizin için hiçbir sorun kalmayacağını görüyorum. Yeni bölümünüze alışma sürenizin bir iki hafta olacağını söyleyebilirim fakat bu süre içinde endişelenmemeniz gerekiyor. Hemen alışacağınız bu bölümde yapamayacağınız bir işin olmadığını görünce daha rahat bir biçimde çalışabileceksiniz.

22 Şubat 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu sizin son zamanlarda dara düşeceğinizi simgeliyor. Beklemediğiniz bir yerden size borcunuz olduğu bilgisi gelmiş ve size ağır gelecek bir miktarda ödeme yapmışsınız. Ödeme yaptıktan sonra kendinizi bir türlü toparlayamamış hep sıkışarak idare etmişsiniz. Hatta rahatlamak adına kenardaki bütün yatırımlarınızı bitirmişsiniz. Artık sırtınızı dayayamayacağınız bir varlığınız olmadığının farkındasınız. Şu an elinizdeki paranızla günü dahi zor çıkarabiliyorsunuz.

22 Şubat 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu İşyerinizden zam talebinizde bulunmuşsunuz ve bu reddedilmiş. Siz de sürekli avans alarak aylarınızı geçiriyorsunuz. Beklemediğiniz kötü bir haber alacaksınız. Sarsılacağınız bu ölüm haberinin ardından size kalacak olan bir miras gözüküyor. Bu miras sizin rahat bir nefes almanızı sağlayacak. Mirası alana kadar uzun bir süreç gözüküyor. Belirli işlemlerinizi hallettikten sonra alabileceğiniz payınızı alana kadar işyerinizde size yakın birisinden borç almanız mümkün.

22 Şubat 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu borç alacağınız kişi durumunuzu bildiğinden kendisi teklif edecek. Siz de bu iyiliği karşılıksız bırakmamak adına kimi zaman arkadaşınızın yerine mesaiye kalıp sabahları kahvesini bile getireceksiniz. Minnet duygusu sizde oldukça fazla ve bu arkadaşınız bunu bilen birisi. Sizden karşılık bekleyerek yapacak olduğu bu iyiliğin karşılığında siz de geri ödeme istemeden belirli bir miktar para verip arkadaşınızın rahat nefes almasını sağlayacaksınız.

22 Şubat 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu işyerinizde aranızın çok iyi olduğu kişi olmamasına karşın bu kişinin fazla iyi tavırları bende şüphe uyandırdı, dikkat etmenizi tavsiye ederim. Dost diyerek fazla minnet gösterdiğiniz bu kişi işyerinizde üstünüze iş yıkmaya başladıkça gerçek yüzünü görecek ve uzaklaşacaksınız. Yine de mirası almanızda etkili olacak bu kişiden desteği kabul etmelisiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.