1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 22 Kasım 2020 Pazar Günlük Burç Yorumları: Yengeç Burçları Yine Çok Duygusal Bir Gününde Olduğu İçin Dikkatli Olmalı!
22 Kasım 2020 Pazar Günlük Burç Yorumları: Yengeç Burçları Yine Çok Duygusal Bir Gününde Olduğu İçin Dikkatli Olmalı!

22 Kasım 2020 Pazar Günlük Burç Yorumları: Yengeç Burçları Yine Çok Duygusal Bir Gününde Olduğu İçin Dikkatli Olmalı!

22 Kasım 2020’de burçların yorumunu yapabilmek için astrolojik konumları dikkatlice inceleyeceğiz. Hangi burçlar sıkıntılı günler geçirecek, hangi burçlar mutlu bir gün geçirecek hep birlikte okuyalım.

A+A-

22 Kasım 2020 Koç Burcu Günlük Yorum

Bugün hayatınızda birtakım değişiklikler olacak. Her şey üst üste gelecek. Normal şartlarda bu duruma alışmak zor ancak siz hiç de zor adapte olmayacaksın. Duruma uygun davranmak sizin için zor olmayacak. Farklı şeyler yaşamayı istiyorsunuz ancak bunun için biraz daha zaman gerekli. Şartlar ne kadar zor olursa olsun, istediğiniz sürece istediğiniz her şeye ulaşabilirsiniz. Dengelerin bozulmaması için elinizden gelenin en iyisini göstermeye çabalayın. Gerekli her şeyi yapmaktan çekinmeyin.

Özel hayatınızdaki ikili ilişkilerinize baktığımda ise içinde bulunmuş olduğunuz duruma uyum sağlayabilmek için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Henüz alışamadınız ve zorlanıyorsunuz. Son zamanlarda partnerinizle ilgili kafanızda oturtamadığınız şeyler dolayısıyla her an bir kavganın eşiğindesiniz. Uyum sağlamakta güçlük çekiyorsunuz. Uyum sağlayabilmeniz ve alışabilmeniz için partnerinizle aranızda bir sıkıntı çıkacağı zaman uzaklaşmayı tercih edin. Bu şekilde uyum sağlamanız zor olmayacak ve düşündüklerinizi eyleme dökebilmeniz için fırsat doğacak. Daha rahat bir hayat süreceksiniz. İş ve kariyer hayatınıza baktığımda ise etrafınızdaki insanlarla ortak bir paydada buluşmak için uğraşıyorsunuz. Ancak insanlar hep kendi bildiklerinin doğru olduğunu düşündüğünden dolayı zorlanıyorsunuz. Zorluklar yavaş yavaş geride kalacak. Dengeli ve dikkatli devam ettiğiniz sürece hiçbir sorun yaşamadan günü sonlandıracaksınız.

22 Kasım 2020 Boğa Burcu Günlük Yorum

Bugün en çok aşk hayatınıza yoğunlaşacağım. Çünkü aşk hayatınızda partnerinizle alakalı beklenmedik durumlar öğrenebilir ve beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. İçinizde yaşadığınız problemleri çözmek üzeresiniz. Ve bu içsel problemlerden kurtulduktan sonra birlikteliğinize daha fazla yoğunlaşacaksınız. Daha rahat bir şekilde daha hızlı yol alabileceğiniz bir sürece girmiş bulunmaktasınız. Her şeyin istediğiniz gibi gitmesinin tam zamanı.

İş hayatınızda ise yapacaklarınızı bir düzene göre ayarlamanız ve planlı hareket etmeniz önemli. Bu şekilde düzenli giderseniz eğer her şeyin düzgün gitmemesi imkansız olur. Doğru olduğunuzu düşündüğünüz adımları atmaktan kesinlikle çekinmeyin. Düşünceleriniz değişim yaşayacak olsa da odaklanarak doğru bir değişime geçebilirsiniz. Maddi durumunuzun bir süredir kötü gitmesi sizi endişelendirmesin. Maddi durumunuz bugün itibariyle yükselişe geçecek. Amacınız neyse ona yönelik adımlar atmalısınız. Hata yapmamaya önem verin.

22 Kasım 2020 İkizler Burcu Günlük Yorum

Değişimlere pek açık değilsiniz. Daha önce denemediğiniz bir şeyler şu anda ilginizi çekiyor. Kendi dünyanızda gözlerden uzak ve sakince bir şeyler yapmak istiyorsunuz ancak bunun kolay olmayacağının da farkındasınız. Sıra dışı olan şeyler fazlasıyla ilginizi çekiyor olabilir ama bu kadar değişkenlik bir anda bünyeye fazla gelebilir. İçten içe heyecan duyduğunuz konularda sonuca ulaşacaksınız.

Sorunları geride bırakarak güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Özel hayatınızda partnerinizle alakalı birkaç sıkıntı var ve çözümü sizde gibi gözüküyor. Aranızdaki sorunların ise kısa sürede üstesinden geleceğinizi düşünüyorum. İçinde bulunduğunuz durum bir hayli karışık ancak çözebileceğinize olan güvenimiz tam.

İş ve kariyer hayatınızda bugün sizi zorlayabilecek problemler ortaya çıkabilir. Çalışmalarınızı kısa zaman içerisinde tamamlamak istiyorsunuz ama bunun çok da kolay olmayacağını bilmelisiniz. Yeni gelişmeler üzerinde de mutlaka etkinlik göstermelisiniz. Sadece yapmanız gereken tek şey hatadan kaçınmak.

22 Kasım 2020 Yengeç Burcu Günlük Yorum

Duygusal olan yengeç burçlarının ikili ilişkilerine baktığımda bugün yine duygusallıkta zirve yaptıklarını görüyorum. Ancak bu duygusallığınızı artık dengede tutmanız gerekiyor. Abartılı davrandığınız durumlarda her şeyin daha iyi gideceğini bekliyorsunuz. Ama daha iyi gitmek yerine daha da fazlasıyla karmaşık olacak her şey. Enerjinizi doğru kulvarda kullanmak için uğraşmalısınız.

İş hayatınızda ise mesleki sabrınızı yükseltmelisiniz. Sabrınızın sonuna geldiğinizin farkındayız ancak mesleki hayatta sabır her şeydir. Olumsuzluklarından üstesinden gelebilecek güce sahipsiniz. Emeklerinizin karşılığını almanız için çok az kaldı. Hayatın direksiyonu sizde olduğu sürece ne tarafa süreceğinizi siz kendiniz belirleyeceksiniz. Bunların dışında maddi konularda daha geniş düşünmeye başlamalısınız. Eğer hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız elinizdeki maddiyatı uygun bir biçimde kullanmalısınız. Tercihleriniz kaderinizi belirleyecek.

22 Kasım 2020 Aslan Burcu Günlük Yorum

Bugün gezegenlerin gökyüzünde yapacağı değişiklikler ile size yansıtacakları en önemli şey zorlandığınızı hissetmek olacak. Sürpriz oluşabilecek durumlara hazır olmalısınız. Hiç beklemediğiniz durumların ortasında bulabilirsiniz kendinizi. Kendinizi yeniden keşfedebileceğiniz bir gün olabilir sizin için. Hayata dair alacağınız kararlarda biraz daha sabırlı olmalısınız.

Sabırla verilen her karar doğruya daha yakındır. Genel olarak çabalarınızın karşılığını alacaksınız. Bütün sorunları ve sorumlulukları geride bırakın. Maddi geliriniz konusunda bir süredir fazla çabalıyorsunuz ve karşılığınızı alamadığınızı düşünüyorsunuz. Ancak bu çabaları kesinlikle elden bırakmadan devam etmelisiniz. Eğer kendinize maddi anlamda bir hedef belirlediyseniz bu hedefe ulaşmadan kendinizi geri çekmemelisiniz. Biraz daha dikkatli adımlar atmanız gerekiyor. Hata yapma gibi bir lüksünüz yok.

22 Kasım 2020 Başak Burcu Günlük Yorum

Bugün tam olarak kafanızın içinde yer etmiş olan ve sizi rahatsız etmeye başlamış düşüncelerinizle hareket edeceksiniz. Bunu yaparken biraz dengede durmanız gerekiyor. Partneriniz ile aranızda sizi zorlayan ne varsa onu geride bırakmalısınız. Kafanızın içindeki karmaşadan kaçmaya çalışırken hayatınızda da karmaşa çıkarsa berbat zamanlara giriş yaparsınız.

Bu yüzden karmaşadan ne kadar uzak kalırsanız hayatınızda her şey o kadar güzel ilerler. Size garip gelecek birtakım farklı gelişmeler olacak. Bu gelişmeleri yaşarken biraz tedbirli yaklaşmalısınız. Tedbir sizin için güzel bir seçenek olacaktır. Özel hayatınızda ise bakış açınızda bir değişiklik oluşacak. Ve bu sayede olayları farklı yönlerinden ele alarak yorumlayacaksınız. Partnerinizle yaşamış olduğunuz sıkıntıların içinde birazcık yönetimi siz ele alacaksınız. Alttan alacağınız durumlar fazla olacak. Sıkıntıları büyütmeniz sizin ilişkinizde bir şeylerin düzelmesini engelleyeceğinden dolayı alttan almak akıllıca olacak.

22 Kasım 2020 Terazi Burcu Günlük Yorum

Terazi burcu olarak bugün özel hayatınızda biraz sorunlar yaşayacaksınız. Bunu yaşamamak için anlaşılabilir cümleler kurmalı ve açık adımlar atmalısınız. İçerisine düştüğünüz duruma uyum sağlamayı başarırsanız eğer hiçbir sorun yaşamayacaksınız.

Dengeleri birazcık sarsacaksınız. İş hayatınıza baktığımda ise dilediğiniz gibi adım atmak istiyorsunuz ancak bunu yapmanız için elinizde henüz bir yetki yok. Eğer sizin istediklerinizin olmasını istiyorsanız yetkiyi almak için biraz bekleyip sağlam adımlar atmanız gerekiyor. Yaptıklarınızın karşılığını alacaksınız. Doğru olanın ne olduğunu düşünüyorsanız o yönde adım atın. Maddi durumlarınızda bir değişiklikler olacak. İsteklerinize ulaşmak üzeresiniz ancak biraz değişiklik şart.

22 Kasım 2020 Akrep Burcu Günlük Yorum

Bugün dünyadaki güzelliklere odaklandığınız bir gün olacak. Bu güzelliklerin arasına girip orada sonsuza kadar kaybolma isteyeceksiniz. Hayatta sizi zorlayan her ne varsa onlardan uzaklaşıp kaçacağınız bir gün. Cesaretinizi toplayıp dilediğiniz adımları atabilirsiniz. Şu an için içinden çıkamayacağınızı düşündüğün her problemi toplamanın tam vakti. O problemlerin çözümü çok rahat bir şekilde karşınıza çıkacak. Maddi durumunuzda biraz kötüye gidiş gözlemliyorum. Ancak bunu engellemenin ve hazırlıklı olmanın en kolay yolu planlama yaparak ilerlemek. Olumsuzlukları geride bırakabilmek için ne yapmanız gerekiyorsa onu yapın. Oyunu kuralına göre oynamayı ihmal etmeyin.

 

22 Kasım 2020 Yay Burcu Günlük Yorum

Bugün hayati konularda kendinizi öne çıkarmaya başlayacaksınız. Etrafınızdaki kişilerden uzaklaşmak isteyeceğiniz durumlar olacak. Eğer bilinçli ve sakin adımlar atarsanız bütün problemleri geride bırakabileceksiniz. İç dünyanızda yaşadığınız heyecanları dışa vurabilirsiniz. İletişim konusunda ise eskisinden daha iyi olacaksınız. İş hayatınızda alt mertebede sayılmazsınız ancak üst mertebede de sayılmıyorsunuz.

Üstünüz olan kişilerin ego kavgalarından dolayı ufak tefek problemler yaşayacaksınız. Kısa süre içerisinde bunları atlatacaksınız. Bu süreçte kendinizi topun ağzına gelmekten korurken karşınızdakine de saldırmamalısınız. Bu gözlerin size çevrilmesinden başka işe yaramaz. Olayları doğru bir şekilde değerlendirirseniz eğer istediğiniz her şey istediğiniz şekilde oluşacak.  Bugün maddi olarak gereksiz harcamalar yapmamanızı öneririm. Finansal olarak elinize güzel bir güç geçecek. Bu gücü eğer iyi kullanırsanız maddi sorunlar yaşamayacaksınız. Olabilecek her ihtimali kafanızda kurgulayıp ona göre adım atmalısınız.

22 Kasım 2020 Oğlak Burcu Günlük Yorum

Bugün hayatınızdaki sorumluluklardan kurtulmak istediğiniz bir gün olacak. Kendinizi toparlamak istediğiniz konular var. Sözel iletişim ile birçok şeyden kurtulabileceksiniz. Hatalarınızı geride bırakmak istediğinizin farkındayım. Hatalarınızı geride bırakmanız için ne yapmak istiyorsanız onu yapın. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız. Kendi içsel dünyanızın dışında aşk hayatınızdaki ise karşınızdaki kişiyi fazla takip ederek bunaltmaya başlamış duruyorsunuz.

Genel anlamıyla ilişki güzel ancak karşınızdaki kişiyi biraz daraltıyorsunuz gibi. Yaşadığınız şeyler ne kadar karışık olursa olsun, istediğiniz sürece her durumun üstesinden geleceksiniz. Baştan aşağı doğru olanı yapacağınız bir gündesiniz. İş ve kariyer anlamındaysa eğer yapmış olduğunuz yatırımların karşılığını almaya başlamışsınız. Genel olarak istediğiniz her şey tek tek gerçekleşiyor. Kendinize ve iş yerinizdekilere olan güveniniz artıyor ve bu da beraberinde büyük işler getiriyor. Hep beraber çalışıp kazanacağınız bir gün.

22 Kasım 2020 Kova Burcu Günlük Yorum

Bugün genel olarak hayatınızda dair inzivaya çekilip düşüneceğiniz bir gün olacak. Sizi rahatsız eden hangi düşünce varsa o düşünceyi bir an önce bırakmalısınız. Stres altına girmemeniz gereken bir gün. Abartılı adımlar atmadığınız sürece her şey daha da güzelleşecek. Kendiniz için doğrunun ne olduğunu düşünüyorsanız o şekilde adımlar atmalısınız. Aşk hayatınızda istemediğiniz bir durum olabilir. Duygularınız ve düşünceleriniz bu süreçte biraz değişkenlik yaşayabilir. Ancak eğer üstesinden gelmek istiyorsanız çok zorlanmayacaksınız. İlişki bakımından güzel zamanlara geçiş yapacaksınız ve bütün problemleri geride bırakacaksınız.

22 Kasım 2020 Balık Burcu Günlük Yorum

Yengeç burcu ile duygusallıkta yarışan Balık burçlarının yorumlamasına aşk ilişkilerinden başlamak istiyorum. Aşk hayatınızda imkansız ne geliyorsa onun üzerine gideceğiniz bir gün olacak. Dikkatinizi çekecek yeni konular olacak. Olumsuzlukları geride bırakmak istiyorsanız eğer bu konuları akıllıca yorumlamalısınız. İş hayatınızda ise bazı konularda acele etmek yerine birazcık beklemeniz gerekir. Eğer alelacele karar vermeye çalışırsanız bu kesinlikle yanlış olur.

Etrafınızdaki kişilerle bir problem yaşamanız an meselesi ancak anlayışlı yaklaşırsanız eğer bir sıkıntı kalmayacak. Başarıya giden yolda çıkacağınız merdivenlerde nefesinizin kesilmemesi gerekir. Kesilir gibi olduğunda biraz mola vermeniz gerekir. Hataları geride bırakmalısınız. Maddi konularda ise yeni gelişmeler yaşanacak. Yapmak istediklerinize ulaşmanız an meselesi. Sadece biraz azim gerekiyor. Bu da tamamen sizin elinizde.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.