1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 22 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları : Dolunay Etkileri Başladı!
22 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları : Dolunay Etkileri Başladı!

22 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları : Dolunay Etkileri Başladı!

22 Ağustos 2021 burç yorumları, dolunay kova burcunda gerçekleşiyor. Ay gezegeni ise kova burcunda ilerlemeye başlıyor.

A+A-

Özellikle bugün 12 burç geçmişi ile yüzleşmeye başlayabilir ve ders çıkartabilir. İkili ilişkilerinizde bugün şanslı olacaksınız fakat bazı talihsizlikler yaşayabilirsiniz. 12 burç için aşk, para, sosyal ilişiler ve sağlık hakkında…

22 Ağustos 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

22 Ağustos koç burcu günlük yorum, özellikle bugün birçok koç burcu hayatın anlamını sorgulayacak ve kafasında takılı kalmış soruları kurcalayacaklar. Özellikle bazı konularda detaycı bir şekilde düşünerek kafanızı yorabilirsiniz. Bu yüzden bugün kafanızı dağıtacak aktiviteler yapmalı ve sevdikleriniz ile vakit geçirebilirsiniz. Geçmişe takılı kalmadan hatalarınızı kabullenmeli ve şu an hayatınızda olan kişilere yoğunlaşarak anın tadını çıkartabilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde partnerinizin size olan sevgisini görmeli ve aranızda oluşan sorunları halledebilirsiniz.

22 Ağustos 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

22 Ağustos boğa burcu günlük yorum, geleceğe yönelik planlamaları bugün yapabilirsiniz. Planlarınız sizleri harekete geçirecek ve enerjik hissettirecek. Beklemediğiniz birçok olay bugün gerçekleşebilir bu yüzden bu tarz konularda kendinizi sosyal anlamda oyalamak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza özellikle bugün boğa burçları dikkat etmelidir çünkü bugün içinizde dolaşan enerji sizleri para harcamaya itebilir. Kullanmayacağınız eşyalara kesinlikle para vermekten kaçının. Aşk hayatınızda partneriniz ile oluşan sorunlarınız için biraz ara vermeyi düşünebilirsiniz fakat yine de pişman olacağınız ve üzüleceğiniz hareketleri yapmaktan kaçınmalısınız.

22 Ağustos 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

22 Ağustos ikizler burcu günlük yorum, ani değişimlere ayak uydurmaya çalışarak oldukça hareketli bir gün geçireceksiniz. Aşk hayatınızda yaşanılan birçok sorun sebebiyle cesaretinizi kaybetmiş olabilirsiniz. Aşk konusunda umudunuzu kaybetmeden aşkınızı filizlendirecek bazı davranışlarda bulunmalısınız. Yakın arkadaşlarınız veya akrabalarınız ile beraber bir ortaklık söz konusu olabilir fakat istediğiniz hedefe ulaşamayabilirsiniz. Bu durumda modunuzu düşürmeden kendinizi geliştirmeye devam etmeli ve kariyerinizde ilerlediğiniz olumlu yönleri düşünmelisiniz. Sağlık konusunda ise ciddi sorunlarınız olabilir eğer sağlığınız konusunda bir şüphe içerisindeyseniz bir doktor ile görüşmeli ve içinizi rahatlatmalısınız.

22 Ağustos 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

22 Ağustos yengeç burcu günlük yorum, duygusal olarak karışık bir günde olabilirsiniz. Sevgilinizi ne kadar çok sevseniz de bir çıkış yolu bulmakta zorlanabilirsiniz. Eğer karşı tarafın sizi sevdiğine inanıyor ve güveniyorsanız bunun için içiniz rahat olmalı. Hayalleriniz ile birlikte sevgilinizi planlarınıza dahil etmeli ve onsuz bir hayat yaşama düşüncesinden çıkmalısınız. Parlak bir zekânız olduğu için tüm sorunların üstesinden gelecek güce sahipsiniz. Ailenizin sizi kısıtlamasına ve akrabalarınızın sizinle dalga geçmesine müsaade etmeden hayalleriniz konusunda kararlı olmanız ilerde sizlere çok yardımcı olacak.

22 Ağustos 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

22 Ağustos aslan burcu günlük yorum, bir yandan yapmanız gerekenler bir yandan da aşk hayatınız sizlerin kafasını karıştırabilir. Bu karmakarışık durumdan çıkmak için işlerinizi zamana bölebilirsiniz. Kendi içinizde ve sosyal hayatınız tamamen karışık. Hangisine yoğunlaşacağınızı bilmediğiniz zamanlarda sizi en mutlu edene doğru gidebilirsiniz. Aynı zamanda çevrenize isteklerinizi kabul ettirmek için uğraşmanız sadece size zarar verecektir. Kariyerinizde emin adımlar ile beraber ilerliyorsunuz. İleride bu kadar çabanızın meyvesini alacaksınız. Aşk hayatınızda ise karşıdaki kişiye olan duygularınızdan emin olmalı ve bir sonuca varmalısınız. Eğer karşı tarafın sizi sevmediğini düşünüyorsanız bırakın gitsin.

22 Ağustos 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

22 Ağustos başak burcu günlük yorum, bazı durumlar yüzünden partnerleriniz sizi çekilmez biri olarak görüyor olabilir. Çok fazla sessiz kaldığınız için bu duruma son vermeli ve biraz açılmalısınız. Yaşadığınız kavgalar sizler çıkmaza sürüklüyor olabilir bu yüzden biraz rahatlamalı ve hayatı akışına bırakmalısınız. Bu sıralar kendinize yatırım yapıyor ve dış görünüşünüz için diyetler uyguluyorsunuz. Kendinize yatırım yapmanın yanı sıra seyahatler düzenleyebilir ve kendinizi daha rahat bir konuma getirebilirsiniz.

22 Ağustos 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

22 Ağustos terazi burcu günlük yorum, bugün özellikle partnerleriniz ile uyumunuz yüksek olacak ve pek çok plan yapacaksınız. Güzel vakit geçirdiğiniz sevgiliniz ile beraber ciddi bir ilişkiye doğru gidiyorsunuz. Aranızdaki tüm sorunları hallederek sizler için doğru kişiyi bulduğunuzu hissedeceksiniz. Kariyer hayatınız inişli çıkışlı olsa da işleriniz gayet yolunda ilerliyor ve işinizde yaptığınız ilerlemeler maddi anlamda sizlere katkı sağlıyor. Aile ilişkilerinizde ufak tefek tatsızlıklar meydana gelse de bu tarz şeylere kafanızı yormadan hayatınızda ilerlemeye devam edebilirsiniz.

22 Ağustos 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

22 Ağustos akrep burcu günlük yorum, akrabalarınız ve partnerinizle bir küslük gerçekleştirebilir ve çevrenize oldukça darılabilirsiniz. Tüm bunlar enerjinizi düşürse de her zaman kendinizden destek almak sizlere yardımcı olacaktır. Kariyerinizde göstereceğiniz ilerlemeler ile birlikte patronu ve müşterileri özellikle bugün ikna etme çabasına girebilirsiniz. Yapacağınız fikir alışverişlerinizi düşünerek kurallara uymalı ve tatminkâr olmak için uğraşmalısınız.

22 Ağustos 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

22 Ağustos yay burcu günlük yorum, var olan gelirinizle yetinemediğinizi düşünerek bugün para sıkıntısına girebilirsiniz. Bu durum bugün modunuzu düşürse de gelirinizi planlama yoluna giderek yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Fakat bu durumda var olan gelirinizi bırakmamanız ve böyle zor bir durumda kendinizi daha da sıkıntı içerisine sokmamalısınız. Bu zamanda size destek olacak kişi aileniz ve partneriniz olacaktır. Özellikle partnerinizin varlığını bu dönemde hissedebilir ve birbirinize bağlanabilirsiniz. Geçmişten gelen düşünceler bu zamanda kafanızı kurcalamamalı.

22 Ağustos 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

22 Ağustos oğlak burcu günlük yorum, başınıza gelen bazı talihsizlikler sonucunda yapmış olduğunuz hataları gözden geçirecek ve kendinize olan güveninizi sağlayacaksınız. Atacağınız adımları artık daha güçlü atacağınızı biliyorsunuz. Gelecek planlarınız için atacağınız adımları güçlendirerek çevrenizden baya bir takdir toplayacaksınız. Bu müthiş enerjiyi kaybetmemek için partnerinizle gereksiz kavgalara girmeden güzel bir planlama yapmalısınız. Özellikle diyet gibi adımlar atacak olan oğlak burçları için bugün çok güzel bir gün olacak.

22 Ağustos 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

22 Ağustos kova burcu günlük yorum, ailevi konularda yeni gelişmeler olabilir ve bazı güvenlik sorunları yaşayabilirsiniz. Ev hayatınızda yaşanılan sorunlar ile uğraşmanız gerekebilir. Geçmişi çok sık düşünerek kendinize acı çektirmeyin. Bugün farklı aktiviteler yapabilir ve kendinizi iyi hissettirecek seveceğiniz hobileriniz ile ilgilenebilir ve harcama yapabilirsiniz. Bu zamanda aşk hayatınızda oluşan durumlara yoğunlaşmadan mücadelelerden uzak durmanız gerekebilir. Sağlık problemleriniz için doktora görünmekte inat etmeyin ve randevularınızı alın.

22 Ağustos 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

22 Ağustos balık burcu günlük yorum, duygusal bir ruh aleminden çıkarak daha gerçekçi düşünmeye başlamalısınız. Özellikle yaşayacağınız olaylara daha yüzeysel bakarak her zaman pozitif yönünden bakmaya odaklanmalısınız. Maddi durumlarda yaşadığınız sıkıntılar için birikiminizden harcayabilirsiniz fakat bu durumu telafi etmek için elinize daha birçok fırsat geçecek. Ailenize ve ilişkinize bugün vakit ayırabilir ve güzel sohbetler edebilirsiniz. Aşırı yemekten kaçınmalı ve özellikle bugün psikolojik sağlığınıza özen gösterebilirsiniz. Dış görünüşünüz için yeni değişiklikler yapmak bugünlerde sizlere iyi hissettirebilir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.