1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 21 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Dikkatli Olmalı…
21 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Dikkatli Olmalı…

21 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Dikkatli Olmalı…

21 Şubat 2021 burç yorumları gün içerisinde ne gibi olaylar ile gelecek merak ediyorsanız gelin beraber her şeye odaklanalım. Ben tüm burçların gün içerisinde yaşama durumu olan ihtimallere odaklanıyorum.

A+A-

21 Şubat 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu bunalımdan kurtulmak adına kendinize daha çok vakit ayırmanız gerekecek. Çalışmayı sevdiğiniz için boş durmak size eziyet gelebilir ama sürekli çalışmanın sizi ne kadar yorduğunu söylemek de mümkün. Yıllardır çalışmış ve hiç dinlenmemişsiniz. Sizin uzunca bir süredir aynı işinizde aynı konumuzda olduğunuzu gösteriyor. Siz çok çalışkan birisi sayılmazsınız. Size verilen işleri yapar fazlasına adım atmazsınız. Sizin bir işi yapmanız için size özellikle söylenmesi gerekiyor.

21 Şubat 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu aldığınız her işi de hakkını vererek yapıyorsunuz. Yaptığınız işlerin hatasızlığından dolayı da işyerinizdeki konumunuz uzunca bir süredir devam etmiş. Siz de bazı beklentilere girmişsiniz. Bu beklentilere kavuşup kavuşamayacağınız ise kafanızdaki en büyük soru işareti. Bu ara sizin beklediğiniz terfiyi alamayacağınızı işaret ediyor. Siz olduğunuz konumda bulunduğunuz süreye bakarak bu yeni konumu hak ettiğinizi düşünüyor olabilirsiniz fakat çalışmalarınızla ön planda olmadığınız için daha iyisini hak ettiğinizi düşünmüyorlar.

21 Şubat 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu sizin daha iyi işler yapma gibi bir çabanız olsaydı eğer bu görevin size verileceğinden emin olabilirsiniz. Beklediğiniz yükselmeyi sizden daha kısa bir süredir çalışan fakat çalışkanlığı ve dinamikliğiyle ön plana çıkan birisinin aldığını görüyorum. Bu kişiye karşı kin duymaya başlayabilirsiniz fakat sorunun kendinizde olduğunuzu anlamanız takdirde sizin için de yeni bir terfi söz konusu. Yeni işlerden kaçınmamalı ve büyük sorumlulukların altına girmelisiniz.

21 Şubat 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu sabırla ve uzun vakitlerinizi ayırdığınızda çok da güzel işler çıkarabileceğinizi görüyorum. Bir şeyi yapmak için sadece istemeniz yeterli. Bu gelmeyen terfi de sadece beklentiye girmenizden fakat beklentinizi karşılamak adına çaba sarf etmemenizden dolayı gerçekleşmemiş. İstekleriniz adına çabaladığınız sürece neleri başardığınızı görmek sizi çok şaşırtacak ve hiç beklemediğiniz kişiler tarafından destekleneceksiniz. Bu ara her anlamda sadece sabra ihtiyacınız olacak.

21 Şubat 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu sizin şu anda çalıştığınız işyerinizde yeni olduğunuzu simgeliyor. Çalıştığınız için çok hevesli olduğunuzu söyleyebilirim. Her sabah büyük mutluluk içinde uyanıyor ve işinize gitmek için çabucak hazırlanıyorsunuz. Yolda hızlı hızlı adımlar atıp hemen o kapıdan içeri girmek sizin için mutluluk verici. Oldukça dinamik, hırslı, hareketli ve enerji dolusunuz, işyerinize de bu pozitif enerjinizi yansıttığınızı söylemek de mümkün. Bir anda parladığınızı düşünüyor ve patronunuzdan bir adım bekliyorsunuz.

21 Şubat 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu el çabukluğunuz ve güler yüzünüzle çok ön planda olmak sizin için hiç de zor değil. Beklediğiniz adım doğrultusunda maaşınızın artması da beklentilerinizin içinde. Bu beklentiye girerek birçok plan yapmışsınız ve beklentinizin olması anında hayatınızda bazı değişikliklere adım atacaksınız. Daha yeni işe girmenize rağmen erken bir beklentiye girmişsiniz. Zamanla yükselme sizin için olası fakat siz her şeyin hemen olmasını istiyorsunuz.

21 Şubat 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu yaşadığınız durum çalışma isteğinizi olumsuz yönde etkileyebilir. İşlerinizi daha yavaş yapmaya ve her işe hevesli olmamaya başlayacaksınız. Bu takındığınız tavrın size uzun gelecekte gelecek olan terfiyi de etkilemesi mümkün. Çünkü bu işi artık yapamıyor olduğunuzu düşünecek ve size karşı ümitlerini yitirip başka kişilerle ilgilenmeye başlayacaklar. Kısa bir dönemin ardından eski halinize bürünüp sahalara dönme vakti.

21 Şubat 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu istediğiniz şeyleri elde edebilir sadece doğru zamanını bekleyebilirsiniz. Sizden daha uzun süre çalışıp istedikleri konuma gelemeyen insanları gördükçe sabretmenizin biraz daha normal olduğunu düşüneceksiniz. Çok nüfuslu bir hanede yaşıyor olmanız mümkün ya da çok insanla görüşmenizi gerektiren bir işte çalışıyorsunuz. Oldukça enerjik, insan ilişkilerinde de iyisiniz. Bir işi bağlamak adına birkaç saat size yetiyor ve patronunuzun takdirini de sık sık kazanıyorsunuz.

21 Şubat 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu yakın bir zamanda elinizden para çıkacağını görüyorum. Maddi olarak sıkıntıya düşebilir, nakit arayışına girebilirsiniz. Borç almak istediğiniz kişilerden olumlu dönüşler alamayacak ve köşeye sıkışacaksınız. Daha yüksek maaşlı bir arayışına gireceğinizi görüyorum fakat beklediğiniz kadar kısa bir sürede bunu bulmanız kolay olmayacak. İşyerinizdeki insanlarla da bu sıkıntınızı paylaşacak bir destek bekleyeceksiniz.

21 Şubat 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu sizin başkasından girdiğiniz beklentiyi aslında sizin kendi kendinize halledebileceğinizi gösteriyor. Bir tanıdığınızın tavsiyesiyle işinizden arta kalan vakitlerde sosyal medya aracılığıyla size para kazanacak bir işe adım atabilirsiniz. Hatta adım attığınız bu işte sandığınızdan daha fazla parasal kazanç elde edebilirsiniz. Şu anki işinize eş değer kazanç sağlayabilir. Kendinizi bu işe daha çok odaklı bulabilirsiniz. Kendi işinizi boşladığınız bir sürece adım atacaksınız.

21 Şubat 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu bir iki hafta kadar yalpalayacak dengenizi sonrasında sağlayacaksınız. Bu iki işi yürütmeye alıştığınız zaman her şey bir rutine binecek ve sadece para kazanmanın tadına varacaksınız. Biraz uykusuz kalabilirsiniz, bu durumdan dolayı oluşacak dikkat dağınıklığı asıl işinizde hatalar yapmanıza sebep olacak ve biraz göze batacaksınız. Dikkatli olmanız gereken bir sürece giriyorsunuz.

21 Şubat 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu sanki bir kutlama var ve bu kutlama için parasal anlamda çok harcama yapmışsınız. Biraz dişinizi sıkmayı planlıyor ve böyle toparlanmak istiyorsunuz. Fakat bu çok zor olacak, maddi kaybınızın büyük olacak. Siz de bütün yatırımınızın bitmiş olduğunu fark ederek yeni işler arayışına gireceksiniz. Zaten çalışıyor olduğunuzu görüyorum. Aylık gelirinizin size yettiğini fakat ekstra giderleri kaldıramadığı ortada.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.