1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 21 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesi Yeniden Yerinden Oynatacak…
21 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesi Yeniden Yerinden Oynatacak…

21 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesi Yeniden Yerinden Oynatacak…

21 Nisan 2021 burç yorumları ile meydana gelen astrolojik dengeler bu ara herkesin hayatında yer yerinden oynamasına neden olacak. Fakat sabır ve sükunet her şeyin ilacı olacak. Ben verdiğim enerji ile burçların yorumlarına odaklanarak günlük neler olacak bakacağım.

A+A-

21 Nisan 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu mantığın ilişkideki önemini temsil eder. Fakat siz duygunuzu mantığınızdan önde tutuyor ve ilişkiniz varsa ilişkinizdeki yoksa hoşlandığınız kişideki gerçekliklere gözlerinizi kapatıyorsunuz. Çevrenizde sizi uyaran kişilere de düşman kesiliyor ve kendinizi bile bile ateşe atıyorsunuz. Aşk konusunda üzücü bir döneme gireceğinizi söyleyebilirim. Karşınızdaki kişiyi dıştan bakan bir gözle değerlendirirseniz eğer hayatınızdan çıkarmayı isteyeceğinizi görüyorum. Size iyi gelmeyen bu kişinin ruhsal olarak da sizi oldukça üzdüğünü söylemem mümkün.

21 Nisan 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu sabırlı olmanın getirisini gösterir. Sabır olduğunuz tüm konularda oldukça olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Yeni bir işe girebilir ya da maddi anlamda başka bir olaya adım atabilirsiniz. Adım attığınız bu konuda sizi oldukça güzel bir geleceğin beklediğini söyleyebilirim. Eğer bir yatırımınız var ise bu yatırımınız değerlenmiş olabilir ya da zamanında vermiş olduğunuz bir para size oldukça fazla bir miktarda geri dönüş sağlayabilir. Hayatın maddi yönden size güleceği bir döneme giriş yapıyorsunuz.

21 Nisan 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu hayatınızda negatif gördüğünüz ne varsa pozitifliğe yöneleceğini gösterir. Eğer yeni bir ilişki istiyorsanız bu karşınıza çıkacaktır. Kötü giden bir ilişkiniz varsa her şey yoluna girecektir ya da maddi yönden zor zamanlar geçiriyorsanız birden ferahlığa kavuşacaksınız. Hayatınızın bir aşamasından daha iyi bir noktasına geçişinizin olacağı bu dönemde yanınızda olan kişileri unutmayacak ve daima o kişilerin desteğini alacaksınız. Kendinizden emin duruşunuzla istediğiniz her şeyi elde etmeniz daha kolay olacaktır.

21 Nisan 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu sizin hayattaki hırslarınızı temsil ediyor. Partneriniz tarafından sevilseniz daha çok sevilmeyi istiyor. İşinizde ya da eğitim hayatınızda başarı elde etseniz daha fazlasını bekliyorsunuz. Tatmin duygunuzun körelmiş olduğunu ve hırslarınızın özünü bürüdüğü bu dönemde çevrenizdeki herkesin kalbini kırmaya meyilli olduğunu söylemem mümkün. Hayatınızda birisi varsa bu kişiyi hayatınızdan çıkmaya itebilir, yakın arkadaşlarınızın sizden uzak durmalarına sebep olabilirsiniz. Bu hırslı tavrınız ile suçu insanlara atabilir ve kendinizi suçsuz görebilirsiniz.

21 Nisan 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu hayatınızda inişler ve çıkışlar yaşayacağınız bir döneme adım atacağınızı gösteriyor. Bu dönemde oldukça saldırgan olabilirsiniz. Daha sakin kalmaya çalışıp hayatın size verdiklerini görmeyi denemenizi tavsiye ediyorum. Aksi takdirde elinizdeki sevginizi veya dostlarınızı kaybetmeniz mümkün gözüküyor. İşinizde daha iyi bir noktaya gelmeye çalışırken işinizden dahi olabilirsiniz. Bu konudaki inadınız size hiçbir şekilde yardım etmeyecektir. Bütün yaşayacağınız kayıplar karşısında sakin kalmalı ve elinizdekilerin değerini daha iyi bilmelisiniz.

21 Nisan 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu şu an bazı konularda sorun yaşadığınızı gösteriyor. Eğer sağlıkla alakalı bir sıkıntınız varsa atlatabilir ya da maddi sıkıntınız varsa ferahlığa kavuşabilirsiniz. Başınıza son zamanlarda gelecek olan bütün aksiliklere karşı sağlam bir duruş sergileyecek ve her şeyin üstesinden gelebileceksiniz. Her şeyi atlattıktan sonra bu süreçte kimleri kırdığınızı fark edebilirsiniz. Bütün sorunlarınızı hallettikten sonra çevrenizdeki kişilerden özür dilemeniz söz konusu. Kırdığınız kalpleri telafi edebilir ve her şeyi yoluna koyabilirsiniz.

21 Nisan 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu hayatınızda bir şeyleri bitirdiğinizi söylüyor. Ya işinizden ayrılmış ya da ilişkinizi sonlandırmışsınız. Her iki türlü de sizin vermiş olduğunuz bu kararın doğrultusunda oldukça üzüleceğinizi gösteriyor. Kendi vermiş olduğunuz kararlardan pişmanlık duyacak geri adım atamayacaksınız. Gururunuz sizin için daha önemli. Kendi anlık isteklerinizle vermiş olduğunuz kararlarınızı gözden geçirmeli ve detaylı düşünmelisiniz. Fakat aceleci ve sabırsız yapınız yapmanız gereken ile taban tabana zıt oluyor. Geri adım atmaktan çekinmemelisiniz.

21 Nisan 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu sizin dürüstlüğünü simgeliyor. Dürüst yapınızla kendinize iyi gelen şeyin ne olduğunu herkese anlatabileceksiniz. Pişmanlıklarınızı da yakın çevrenize bahsedebileceksiniz. Yakın çevreniz aracılığıyla kaybetmiş olduğunuz şeylerinizi geri kazanmanız mümkün görünüyor. Lügatınıza özür dilemeyi eklediğiniz takdirde her zaman bir dönüş kapınız olabilir. Rekabeti çok seviyorsunuz. Sürekli birileriyle daha iyi olma yarışına giriyor ve kaybettiğiniz takdirde bunu büyük bir hırs haline getirebiliyorsunuz. Rekabet başarıyı getirir fakat hayatınızdan kin tutmayı çıkartmanız gerekiyor.

21 Nisan 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu isteklerinize kavuşabileceğinizi gösteriyor. Hedef olarak koymuş olduğunuz şeyleri elde edebilir ve kendinize iyi gelecek biçimde davranabilirsiniz. Maddi olarak gelirinizin artması mümkün. Ferahlık içinde bir yaşam sürdürmeniz olası. Kendinize oldukça fazla saygı duyacağınız bir ortama girebilirsiniz, gireceğiniz bu ortamdaki kişilerin saygın kişiler olduğu gözüküyor. Hayatınızda bir sınıf atlama ve daha iyi bir noktaya gelmeniz söz konusu olabilir. Kendinizi törpülediğiniz takdirde hayat mutluluklarını sizin önünüze serecektir.

21 Nisan 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu öğrenmeyi temsil eder. Yeni bir kursa gidebilirsiniz. Uzun bir süre gideceğiniz bir dersinizin olduğunu söyleyebilirim. Bu derse kendi isteğinizle gideceksiniz, öğrenmeye açsınız ve kendinize sürekli yeni bir şeyler katmak istediğiniz bir dönemdesiniz. Kendinizi maddi olarak daha iyi bir noktaya getirmek istiyor ve bunu yapmak için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Paranın önce kendinizi geliştirmekle alakalı olduğunun farkındasınız. Bu konuda oldukça azimli ve hırslı bir şekilde çalışıyor ona göre davranıyorsunuz.

21 Nisan 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu sizin hayattaki dengenizi ve sahip olduğunuz adalet duyusunu simgeler. Hak etmediğiniz hiçbir şeyi hayattan beklemiyorsunuz. Beklentilerinizin hepsi için çabalamış olduğunuzu görüyorum. Hayatta çalışmayı seviyor ve çalışılmadan beklentisi olanlara karşı gaddar davranıyorsunuz. Arkadaş ortamınızda ise adil oluşunuza oldukça fazla güveniliyor. Bir tartışma ya da bir konu olduğunda bunu çözmesi için gelinen kişi genelde siz oluyorsunuz. Çevrenizde sürekli bu yönünüzle bahsediliyorsunuz. Sizin için hayatın olmazsa olmazlarından iki şey çalışmak ve adalet.

21 Nisan 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu kötü durumların habercisidir. Eğer bir ilişkiniz varsa bitmesi söz konusu olabilir. Parasal konularda oldukça zor bir duruma düşebilir, bazı kişilere borçlanabilirsiniz. Fiziksel ya da ruhsal olarak zor bir döneme girmiş olabilirsiniz. Her şeye, herkese olan inancınızı kaybedeceğiniz bir dönem olabilir. Her insanın belirli zamanlarda böyle durumlar yaşayabileceğini ve her şeyden önce kendinizi önemserseniz bu durumu daha kolay atlatabileceğinizi hatırlatmak isterim. Kendinizi çevrenizden soyutlarsanız eğer bu içsel sıkıntılarınızın daha da büyüyeceğini söyleyebilirim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.