1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 21 Kasım 2020 Cumartesi Günü Günlük Burç Yorumları: Başak Burçları Düzen Takıntısı Konusunda Çok Dikkatli Olmalı!
21 Kasım 2020 Cumartesi Günü Günlük Burç Yorumları: Başak Burçları Düzen Takıntısı Konusunda Çok Dikkatli Olmalı!

21 Kasım 2020 Cumartesi Günü Günlük Burç Yorumları: Başak Burçları Düzen Takıntısı Konusunda Çok Dikkatli Olmalı!

21 Kasım 2020 günlük burç yorumlarını gezegenlerin burçların üzerinde gezindiği konumlara göre yorumlayacağız. Bazı burçlar güzel bir gün geçirecekken, bazı burçlar ise sinirli bir gün geçirecek. Merak ettiğiniz bütün burçların gün içinde ne yaşayacağını okuyabilirsiniz.

A+A-

21 Kasım 2020 Koç Burcu Günlük Yorum

Ayın sonlarına doğru gelmişken Ay, İkizler burcuna doğru hareket ederek sizi küçük maceralı bir yolculuğa itebilir. Uzun süredir geriye doğru hareket eden Merkür’ün de bugün itibariyle duraklamasıyla birlikte partnerinizle olan problemlerinizde yumuşak davranma eğilimine girebilirsiniz. Daha güzel bir ilişki yürütüp, uzlaşmanızın tam vakti. Bu süreç içerisinde egolarınızdan arınarak alabileceğiniz en yüksek verimi alıp değerlendirmelisiniz.

Hayatınızı paylaştığınız insan ile aranızda kopukluk yaşamayı sonlandırmalısınız. Size iyi niyetli gözüken ancak içten içe düşmanlık besleyen insanlar var etrafınızda. Bugün gönül gözünün mü açılacak desem, hisleriniz mi kuvvetlenecek desem bilemedim ama o kişilerin farkına varacaksınız. Ve gerekeni yaparak yol vereceksiniz. Aynı zamanda aile içinde maddiyatla alakalı bir konuşma olacak. Yatırım ya da ortak mal varlığıyla alakalı birtakım konuşmalar var gözüküyor. Oturup ailenizle konuşup ortak bir karar alıp gereken evraklara imzaları atmayı unutmayın. Bugün her şeyin dışında akıştan farklı olarak akşama doğru biraz gerginliğiniz artabilir. Çevrenizdeki insanları kırmamaya özen gösterin. Özellikle partnerinize ve aile bireylerinize. Size farklı davranan kişilere ise istediğiniz gibi davranabilirsiniz. Onları ortadan ikiye ayırmanın tam vakti.

21 Kasım 2020 Boğa Burcu Günlük Yorum

Bugün iletişim alanında görev yapan Ay’ın İkizler etrafında hareketlenmesiyle ve yetenek alanında görev yapan Merkür’ün ileriye doğru hareket etmesiyle birlikte uzun süredir kötü giden maddi durumunuz bir anda şaha kalkacak. Bu süreçte harcamalarınız artacak çünkü ihtiyaçlarınız fazla ancak harcamanızın arttığı gibi maddi geliriniz de artacak. Ya beklediğiniz birkaç dava sonuçlanıp para alacaksınız ya da bir iş teklifi, pozisyon teklifi gibi bir şey alacaksınız.

Eğitim konularında birkaç gelişme olması ve sosyal hayatınızın düzenli bir şekil almasıyla birlikte sağlığınızı korumanız için önlem almaya devam etmelisiniz. Ay’ın Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte kardeşleriniz ve yakın akrabalarınızla olan iletişiminiz sıcak ve saygılı bir şekilde gelişecek. Aynı zamanda internet üzerinden yaptığınız işler daha geniş kitlelere yayılacak. Bunu yapmanızın en önemli kilit noktası ise sıkı ve yoğun bir çalışmadır. Sonbaharı seviyorsanız eğer deniz kenarında birkaç günlük bir tatil sizi çok iyi etkileyecektir. Ancak bütün bu olumlu durumların yanında sevdiğiniz insanlarla inatlaşmayı bırakmalısınız.

21 Kasım 2020 İkizler Burcu Günlük Yorum

Ay’ın o muhteşem göz kamaştırıcı ışığını üzerinde taşıyorsunuz. Yönetici gezegeniniz Merkür bir süredir geriye doğru yolculuk yapıyor ancak bugün itibariyle ileriye dönük yolculuk yapmak için hazırlıklara başlıyor. Bu yolculuğun size olan etkisi ise kendinizi rahatça ifade ederek anlatabileceksiniz bu da karşınızdaki kişiyle daha güzel bir iletişim kurmanızı sağlayacak.

İş hayatınızda ise yeni teklifler sizi bekliyor. Kafanızda kurguladığınız her şeyi somutlaştırabilirsiniz. Bunun dışında ise özel hayatınızda kafanıza takılmış olan problemlere daha net bir çözüm bulabilirsiniz. Aşk hayatınızda yaşamış olduğunuz tartışmaları kavgaları bir kenara bırakıp aranızdaki farklılığın aslında eğlenceli olduğunu gözlemleyin. Unutmayın zıt kutuplar her zaman birbirini çeker. Resmi olarak bir konu var gibi gözüküyor. Bu resmi kurumla olan işiniz kısa bir zamanda olumlu olarak sonuçlanacak.

21 Kasım 2020 Yengeç Burcu Günlük Yorum

Birkaç gün önce Akrep’te başlayan ve Terazi Burcuna doğru gidip geri hareketine son vermiş olan iletişim gezegeni Merkür’ün etkisiyle hem iş hem ev hayatınızda yürüttüğünüz çabaların sonuçlarını almak üzeresiniz. Özellikle etrafınızdakilerin sosyal hayatında yaşamış olduğu hareketlilik sizin de gündelik yaşamınıza rahat bir nefes aldıracak. Siz yalnızlığın tadını çıkartıp kendinize daha çok vakit ayırırken gelecekteki iş planlarınız hakkında sağlam bir çalışma düzeni yaratabilirsiniz. Ay son zamanlarda burcunuzda yolculuğuna devam ederken, koruyup kollamayı seven yapınız istediğiniz herkesi etki alanına çekip kucak dolusu sarılabilir. Anaç yapınızı etrafınızdakilere gösterdiğiniz sevgi dolu bir gün olacak. Bugünü güzel değerlendirerek etrafınızdaki bu anaç ruhunuza uymayan insanları uzaklaştırabilirsiniz.

21 Kasım 2020 Aslan Burcu Günlük Yorum

Hareketinizin bol olduğu, iletişiminizin güçlü olduğu, yenilik dolu ve etkileşimin fazla olduğu güzel bir güne başlıyorsunuz. Kısa bir yolculuk ile hayatınıza bir atraksiyon getirebilir ve bu sayede uzak yerlere olan planlarınıza da küçük bir adım atmış olursunuz. Yaratıcılığınız yüksek olduğu ve fikirlerinizin etrafınızdakiler tarafından ilgi çektiği günlerdesiniz ve bu günleri iyi değerlendirmelisiniz. Önceden attığınız adımların sonuçlarını şu an almak üzeresiniz. Bir iş toplantısında çok önemli bir kararın seçicisi olacaksınız. Yeni bir düzene geçiş yapıp birçok projeye de onay vermiş olacaksınız.

21 Kasım 2020 Başak Burcu Günlük Yorum

Yönetici gezegeniniz Merkür geri hareketini bugün sona erdiriyor. Bu da demek oluyor ki bir süredir kafanızı yoran birçok sorunun cevabına ulaşabileceksiniz ve huzuru yeniden tadacaksınız. İş hayatınızda ve özel hayatınızda uyumlu, renkli ve huzurun önde olduğu bu zamanların tadını çıkartmalısınız. Detaylara değil de olayın bütününe bakarak mutlu olmalısınız.

Pandemi döneminde harcadığınızı emeklerin sonucunu almak için en uygun zamandasınız. Hem sosyal hayatınızda hem de iş hayatınızda birçok şeyi değiştirecek önemli görüşmeler gözüküyor. Değişen dünyaya uyum sağlarken sabit kararlı fikirlerinizi de gözden geçirmelisiniz. Bu değişik karmaşık günün akşamında ise partnerinizle oturup bir film izlemek sizi rahatlatacaktır. Ancak partneriniz son zamanlarda temizlik ve düzen konusunda içten içe sizden şikayetçi. Bunu da gözden geçirmenin vakti gelmiş.

21 Kasım 2020 Terazi Burcu Günlük Yorum

Burcunuzda geriye doğru hareket eden iletişim görevi yapan Merkür’ün düz hareket etmeye başlamasıyla ile birlikte ikili ilişkilerinizde daha az çaba ile daha rahat iletişim kurabileceksiniz. Karınızdaki insanlara kolayca kendinizi anlatabileceksiniz ve yavaş devam eden planlarınızın hızlanmasını sağlayacaksınız. Tüm bunların yanında özel hayatınızı ihmal etmeyip barışçıl karakterinizi yaşamınızın her noktasında kullanmalısınız. Hayatınızda yeni bir düzene geçeceksiniz ancak karşınıza çıkacak olan engelleri güzelce aşmanız ve hayatı kurallarına uygun yaşamalısınız. Bugünlerde yatırımlarınızdan olumlu bir geri dönüş alacaksınız.

21 Kasım 2020 Akrep Burcu Günlük Yorum

Bugün hareketli bir gün olacak. Hızlı kararlar alacaksınız ve hızlı bir şekilde uygulamaya geçeceksiniz. Hayatınızın görünmeyen tarafında gerçekleşen durumları çok rahat bir şekilde kontrol edebileceğiniz bir döneme geçiş yaptınız. Bu da günlük hayatınıza huzur olarak geçecektir. Kimin dost kimin düşman olduğunu öğrenmeniz an meselesi. Bunun azı ya da çoğu, grisi yoktur. Ya siyahtır ya beyaz.

Bu yüzden size dost gibi gözüken ancak düşman olan insanlara dikkat edin. Düşmanın az düşman versiyonu yoktur. Kendi kendinizi kandırmaktan vazgeçin. Bunun dışında uzaklara gitmek gibi bir düşünceniz varsa eğer bununla ilgili yeni gelişmeler olacağı aşikar. Diğer tarafta ise eğitim konusu var. Eğitiminizle ilgili birtakım kararlar almak üzere olduğunuzu görüyorum. Geri giden yönetici gezegeniniz Mars sayesinde uyum aradığınız ilişkiler bir kıvılcım yaratabilir ve o kıvılcımı yangına dönüştürmek de sizin elinizde.

21 Kasım Yay Burcu Günlük Yorum

Son derece hareketli bir güne günaydın demelisiniz. Bu haftanın başında İkizler burcuna doğru hareket eden Ay’ın etkisiyle birlikte ikili ilişkilerinizde olan sıkıntılara çözüm arayışlarında olduğunuzu görüyorum. Ancak bir yandan çözüm ararken bir yandan da sıkıntı yarattığınız gözümden kaçmadı. Aynı şekilde aynı anda gelen tekliflere farklı farklı ruh halleriyle cevap vermeniz de öyle. Bugün Merkür’ün düz hareket etmeye başlamasıyla birlikte hızlı kararlar alabilecek ve tam anlamıyla kafanızı verebileceksiniz. Sadece bu kafa karışıklığı bitene kadar karar almamanız gerekiyor. Kafa karışıklığı bittikten sonra alacağınız kararlarda yaşam koşullarınızı tamamıyla değiştireceksiniz. Dolayısıyla bu haftanın verimliliğini güzel bir şekilde değerlendirerek yakın bir zamanda burcunuzda olacak Ay tutulmasına ön hazırlık yapabilirsiniz. Hayata dair beklentilerinizi yeniden kurgularken duygusal olarak da düşünmelisiniz. Akşama doğru Venüs ve Mars’ın gergin buluşmasının ardından gidip partnerinizin kalbinizi kırmayın. Tam tersi bir şekilde bu etkiyi farklı şekillerde değerlendirerek ilişkinize heyecan katın.

21 Kasım Oğlak Burcu Günlük Yorum

Bugün içiniz kıpır kıpır bir gün geçireceksiniz. Bir dakika bile yerinizde duramayacaksınız. Evde kalsanız dahi telefonunuz hiç susmayacak. Ve siz bugünün akşamında kendinizi çok aktif olduğunuzu hissederek yorgun göreceksiniz. Ancak bugünü iş hayatınız geriye doğru hareket eden Merkür’ün kariyer hayatınıza olan etkisiyle birlikte ufukta yeni bir ortaklık gözüküyor. Yeni ortağınızla güzel projelere açık olmalısınız. İş hayatı dışında ise özel hayatınızda partnerinizin sizden beklediği ilgiyi verin. Sizin hayata olan mantıklı bakış açınızı, fikirlerinizi bu dönemde fazlasıyla önemsiyor olabilir. Bazı zorlukların sonucunda kalıcı bir kolaylık olduğunu kesinlikle unutmayın. Sizin zorluklarla ettiğiniz mücadele hakkında diğer burçların bile bilgisi ve övgüsü var.

21 Kasım 2020 Kova Burcu Günlük Yorum

Ay bugün İkizler burcuna geçti. Bu da size mutluluk, keyif ve yeteneklerinizle birlikte yaratıcı bir gün sunuyor. Sosyal çevrenizle eğlenceli bir iletişiminiz olacak bugün. Sosyal hayatınızda oluşan bu canlılığın zevkini doyasıya çıkartmalısınız. Uzun süredir aksi giden her şey yoluna girecek. Astrolojik hareketlerin hepsi size yarıyor gibi. Gökyüzü size torpil geçiyor sanki.

Bu dönemde yapacağınız tek şey sosyalliğin tadını çıkartmak. Kesinlikle ben yalnızların adamıyım/kadınıyım deyip yalnız kalmaya odaklanmamalısınız. Bunlar dışında gündelik hayatınızı güzel bir şekilde düzene koyarak hem iş hem ev hayatınıza yansıtabilirsiniz. Ofisinizi evinize taşımak isteğiyle dolup taşıyorsunuz.  Bunu denemenin tam sırası.

21 Kasım 2020 Balık Burcu Günlük Yorum

Bugün içerisinde duygusal krizlere gireceksiniz. İş hayatınızda oluşan değişiklik ile evdeki düzeninizden ayrılacak olmanızın üzüntüsü şimdiden içinizi kemiriyor. Evdeki aile bireylerine olan bağlılığınız ve sonsuz sevginiz hayatınızın yeni düzeninde size sıkıntı olacak.

Ancak bir şeylere sahip olabilmek için fedakarlık yapmanız gerekiyor. Artık duygusallığı bırakıp mantığınızla bir karar verdiniz ve bunun arkasında durun. Merkür’ün geri gitme hareketinden vazgeçip düz gitmesiyle birlikte yeni hayatınız yüksek bir tempo ile başlayacak. Partnerinize olan korumacı tavrınız git gide artacak ve ilişkiyi sarıp sarmalayacaksınız. Etrafınızdaki insanlara karşı olan bu fazla sevgi gözlerinizi dolduracak. Yeni adım attığınız iş ile alakalı güzel bir ödeme planı çıkartmanız gerekiyor. Yeni bir şehir, yeni bir ev ve sorumluluk tamamen sizde olacak. Harcamalarınızı dikkatli yaparak yaşamınızı en iyi koşullarda devam ettirebilmeniz için bu önemli.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.