1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. 2021 yılında asgari ücretle çalışan işçilere 1.646 lira ikramiye verilecek: Devlet ödemeleri ne zaman yapacak?
2021 yılında asgari ücretle çalışan işçilere 1.646 lira ikramiye verilecek: Devlet ödemeleri ne zaman yapacak?

2021 yılında asgari ücretle çalışan işçilere 1.646 lira ikramiye verilecek: Devlet ödemeleri ne zaman yapacak?

Binlerce işçi gelirlerini arttırmanın yollarını araştırıyor. 2021 yılında asgari ücretle çalışan işçilere 52 gün üzerinden net 3 bin 646 lira ikramiye verilecek. Peki, çalışanları tediye ödemeleri ne zaman yapılacak?

A+A-

Binlerce işçi gelirlerini arttırmanın yollarını araştırıyor. 2021 senesinde minimum ücretle çalışan işçilere 52 gün üzerinden net 3 000 646 lira ikramiye verilecek. Peki, çalışanları tediye ödemeleri ne zaman yapılacak?

Devlet ve devlete bağlı kurumlarda işçi statüsünde çalışan yurttaşlara tediye ödemeleri yapılıyor. Her yıl işçilerin hizmet karşılığı olarak, 52 günden hesaplayıp vergileri düştükten sonra 4 taksit halinde yapılan ödemeler yapılıyor. Tediye ödemelerinin ikinci taksiti Ramazan Bayramı öncesi yatırılmıştı. Kurban Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte 3. Tediye ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak konusu oldu.

Tediye ödemeleri ne zaman yapılacak?

İlk iki taksit ödemesi yapılan tediyelerin 3. Taksit ödemelerinin ne zaman gerçekleşeceğine ilişkin fotoğrafı bir açıklama yapılmadı. Anca daha önceki yıllar ile kıyaslandığında 3. Tediye tarihi olarak Temmuz veya Ağustos ayında yapılması bekleniyor. Devlet tediye ödemeleri Kurban Bayramı bundan önce işçilerin hesaplarına yatırabilir.

Tediye ödemeleri ne kadar

Bu sene En düşük ödeme 1.108 TL olarak belirlendi. minimum ücretle çalışan işçi 52 gün üzerinden net 3 000 646 lira ikramiye alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.