1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. 2020 Survivor Barış Murat Yağcı kimdir? Barış Murat Yağcı kaç yaşında, boyu, kilo kaç?
2020 Survivor Barış Murat Yağcı kimdir? Barış Murat Yağcı kaç yaşında, boyu, kilo kaç?

2020 Survivor Barış Murat Yağcı kimdir? Barış Murat Yağcı kaç yaşında, boyu, kilo kaç?

Barış Murat Yağcı Survivor’ın en iddialı isimleri arasında yer alıyor. Haberimizde, Barış Murat Yağcı kimdir sorusunun cevabına ulaşabilir fenomen yarışmacı ile ilgili tüm detayları öğrenebilirsiniz. Peki, Survivor 2020 yarışmacısı Barış Murat Yağcı kaç yaşında, boyu kaç, mesleği ne, kaç yaşında?

A+A-

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Her hafta Cuma, Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı günleri ekranlara gelen programın yayınlandığı akşamlarda izleyiciler '' Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında?'' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Gerek uzun boyluluğu gerekse adadaki uyumuyla dikkat çeken yarışmacı ünlülüler takımından gönüllülere geçerek bir ilki gerçekleştirmişti. Profesyonel olarak basketbol oynayan ardından sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kalan Barış Murat, bir dönem modellik yapmıştır. Peki Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında, mesleği ne?

SURVİVOR BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

Tv8 ekranlarında Survivor 2020 yeni sezon yeni bölümleriyle ekrana gelirken gönüllüler takımı yarışmacılarından Barış Murat Yağcı'nın hayatı tüm seyircinin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Buna göre; Survivor Barış Murat Yağcı boyu kaç, aslen nereli, kimdir? Gibi soruların yanıtlarını haberimizde bulabilir, yarışmacı hakkında merak edilenlere bakabilirsiniz.

İşte gönüllüler takımı yarışmacı hakkındaki tüm bilgiler

BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Barış Murat Yağcı, 1991 yılında İzmir'de doğmuştur. Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci kez devam etmektedir.

Hayatının dönüm noktası olan Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynamıştır. Sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kalan Barış Murat Yağcı, bir dönem modellik yapmıştır.

Best Model of Turkey yarışmasına katıldı ve birinci seçildi ve oyunculuk eğitimi aldı. İlk dizisi olan Kocamın Ailesi'yle oyunculuk kariyerine adım attı.

Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandırdı ve yavaş yavaş tanınmaya başlandı.

Son olarak Şevkat Yerimdar dizisinde Bora karakterini canlandırdı. Barış Murat Yağcı, oyuncu Birce Akalay'ın kuzenidir.

SURVİVOR BARIŞ BOYU KAÇ?

Barış Murat Yağcı, 195 cm boyundadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.