1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. 2020 Honda Modelleri Görücüye Çıktı!
2020 Honda Modelleri Görücüye Çıktı!

2020 Honda Modelleri Görücüye Çıktı!

2019 yılının sonuna doğru Honda’nın 2020 yeni modelleri görücüye çıkmaya başladı. Bu haberimizde Honda’nın yeni modelleri hakkında tüm detayları sizlere sunuyoruz.

A+A-

Honda Civic Sport Line Hakkında Detaylar Çıktı

Honda’nın en çok sevilen Civic modeli 2020 yılı için yeniden güncellendi. Paylaşılan detaylara göre Civic’e bir yenilik daha gerçekleştirildi. Honda Civic Sport Line ismiyle çıkan yeni donanım paketi hatchback versiyon olarak karşımıza çıkıyor. Sportif dokunuşlara sahip olan bu yeni model, Civic’in en dolu donanımlarının biri olmayı başarmış.Tasarımına baktığımız zaman “Obsidian Blue” adı verilen yeni bir mavi gövde rengi seçimi yapılmış.

İç alanında koltuklarda, direksiyonda ve vites bölümünde kırmızı dikişler göze çarpıyor.Ayrıca markada standart olarak gelen Honda Connect sistemi de bizleri karşılıyor. Apple CarPlay ve Android Auto bağlantıları da araç içerisine eklenmiş. Bu yeni donanım paketi diğer Civic modelleri gibi birçok önemli özelliği içerisinde bulunduruyor.

Honda Civic Sport Line, sportif bir görünüme rağmen yüksek güç üretemiyor. 1.0 litrelik 3 silindirli bu motor, 126 beygir güce sahip. 6 ileri manuel şanzımanı bulunan aracı dilerseniz CVT otomatik seçebiliyorsunuz. Honda Civic Sport Line’ın ülkemize gelip gelmeyeceği konusunda ise henüz bir bilgi verilmedi. Aracın satışının Avrupa’da Ocak ayında başlayacağı açıklandı.

2020 Honda Civic Type R Fiyatı Açıklandı

2020 Honda Civic Type R modelinde başlangıç ​​fiyatı ABD’de 37.000 dolara kadar geldi. Araç son üç yılda 3.000 dolar artış gösterdi. En yakın rakiplerinden biri olan 2019 Subaru WRX STI’ ın fiyatı da aynı seviyede açıldı. Volkswagen Golf R ise 41.000 dolar etiketiyle satışa çıkarıldı. Bu iki model dört tekerlekten çekiş sisteminden destek alıyor. Civic modelinde kullanılan ileri seviye önden çekiş sistemi iledaha keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. Honda’n Civic Type R modelinde 2.0 litrelik turbo motor 6 ileri manuel şanzıman bulunuyor. Araç ise toplam 306 HP beygir güç üretiyor.

2020 Honda Civic Sport Yeni Tarzıyla Bizleri Karşılıyor

Honda, ilk olarak Civic'in sedan versiyonunu geçtiğimiz aylarda makyajlayarak piyasaya sunmuştu. Şimdi ise 5 kapılı hatchback modeli bizleri karşılıyor. İngiltere'de üretilen Civic Hatchback tıpkı Civic Sedan modeli gibi sade ve sportif görünümüyle bizleri karşılıyor. Tampon bölümde bulunan havalandırma dizaynı ise kapalı form şeklinde tasarlanmış. Ayrıca LED farları birleştiren ızgara ile tampon arasındaki bölge daha da incelmiş. Giriş segmentinde 16çapında alaşım jantlar sunan 2020 Honda Civic Hatchback, üst seviyelerde ise 17 çaplı jantlardan destek alıyor. 2020 modelinde Obsidyen Mavisi adı verilen yeni renk seçeneği insanların dikkatini çekiyor. Kabin kısmında8 yöne ayarlanabilen elektrikli sürücü koltuğu ve fiziksel tuşlu multimedya ekranı bizleri karşılıyor. 2020 Honda Civic Sport modeli sportif bir dış tasarımla piyasaya giriş yaptı. Civic 181.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.