1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. 2016 Best Model Türkiye Birincisi Onur Seyit Yaran Vuruldu! Vurulma Anı Kameralara Yakalandı…
2016 Best Model Türkiye Birincisi Onur Seyit Yaran Vuruldu! Vurulma Anı Kameralara Yakalandı…

2016 Best Model Türkiye Birincisi Onur Seyit Yaran Vuruldu! Vurulma Anı Kameralara Yakalandı…

Hem oyuncu hem de 2016 Best Model Türkiye birincisi olan Onur Seyit Yaran arkadaşı tarafından silahlı saldırıya uğrayarak vuruldu. Apar topar hastaneye kaldırılan oyuncunun vurulma anı ise kameralara yakalandı.

A+A-

İstanbul’un Şişli ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Onur Seyit Yaran silahlı saldırıya uğradı. Kalk gidelim dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Yaran ile iki yakın arkadaşı ile sokakta yürürken bir anda aralarında tartışma meydana geldi. Tartışmanın hemen ardından üçlü arasında çıkan kavgada arkadaşı Onur Seyit Yaran’a doğru silahı doğrulttu ve ateş etti.

Silahtan çıkan kurşun oyuncu Yaran’ın omzuna isabet etti. Silahlı saldırgan Yaran’ı yaraladıktan sonra olay yerinde kaçtı. Arkadaşı yaralayıp kaçarken Yaran ise düşerek yere yığıldı. Onur Seyit Yaran 2016 yılında Best Model Türkiye birincisi seçilmişti. Olayın hemen ardından çevredekilerin yardımı ile hastaneye kaldırılan Yaran hastaneden gelen açıklama ile sevenlerinin yüreğine su serpti. Hastaneden gelen açıklamada Onur Seyit Yaran’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı söylendi. Yaran hastanede tedavi edilirken polis ise saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Onur Seyit Yaran Kimdir?

Onur Seyit Yaran 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği Bölümü’nden mezun olan Yaran satranç sporcusu olarak hayatına devam ediyordu. 2016 yılında katıldığı 2016 Best Model Türkiye yarışmacısında birinci olarak tüm dünyaya adını duyurmayı başlayarak oyunculuk ve modellik kariyerine ilk adımlarını atmıştır.

Onur Seyit Yaran’ın Yer Aldığı Diziler

  • Vuslat-2019
  • Kalk Gidelim-2018

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.