1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. 2000 Yılından sonra emekli olanlar dikkat! 600 TL ek zam görüşmeleri başladı…
2000 Yılından sonra emekli olanlar dikkat! 600 TL ek zam görüşmeleri başladı…

2000 Yılından sonra emekli olanlar dikkat! 600 TL ek zam görüşmeleri başladı…

Geçtiğimiz günlerde verilen büyük müjde ile 2000 yılı ardından emekli olan vatandaşlara 600 Türk Lirası intibak zammı gelmişti. Peki, bu zamda bir yaş şartı bulunuyor mu? İşte konuya ilişkin detaylar…

A+A-

Geçtiğimiz günlerde verilen büyük müjde ile 2000 yılı ardından emekli olan vatandaşlara 600 Türk Lirası intibak zammı gelmişti. Peki, bu zamda bir yaş şartı bulunuyor mu? İşte konuya ilişkin detaylar…

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde duyurulan 600 Türk Lirası intibak zammı ile 2000 yılı sonrasında emekli olan vatandaşlar büyük bir sevinç yaşamıştı. Sonrasında ise akıllara takılan pek çok soru oldu. Bunlardan bir tanesi de zam için bir yaş koşulu olup, olmayacağı.

Özellikle dünyayı saran Covid-19 pandemisi nedeniyle pek çok insan maddi imkânsızlıklara düştü. Bu nedenle intibak zammı da büyük bir merakı oluşturdu. Peki, intibak zammı hakkında son durum ne? Sitemizi takip ederek, İntibak zammı üzerine son gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

İntibak Zammı Geliyor!

Bir süredi 2000 yılı ardından emekli olan vatandaşlarımız, kendilerine yönelik intibak zammı gelmesini heyecanla bekliyordu.  Bu hususta devletimiz, ayrıntılı araştırmalar sağlayarak, yakında geleceğine yönelik sözler sarf edildi. Zaman ilerledikçe bu yardımlar farklı çeşitlerle vatandaşlara verilmekte. İçerisinde bulunduğumuz Covid-19 sebebiyle işinden çıkarılan ve maaşını alamayan kişilere, devletimiz her zaman yardımlarda bulunuyor.

Pandemi sürecinde maddi gelir bakımından sıkıntıya düşen pek çok aileye, devletimiz tarafından yardımlar sunulmakta olup, bir çok insan destek talebinde bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi olan emekliler de intibak zammı hakkında araştırma yapmakta.

600 Türk Lirası Zam!

Tüm dünyayı adeta egemenliğine alan Covid-19 sürecinde tüm insanlar gibi emekliler de zor günler yaşadı. Bunun bir sonucu olarak 2000 yılı ardından emekli olan kişiler, duyurulan 600 Türk Lirası intibak zammını merak eder hale geldi. Bu konuda özellikle intibak zammı yeterli olacak mı? Bunlardan yararlanamayan vatandaşlara farklı zam ve yardımlar olacak mı? Gibi sorular sorulmakta.

Mevzubahis durumda intibak zammı 600 Türk Lirası olarak tespit edilmiş olup, bazı emekliler daha yüksek zam olması yönünde talep belirtti. Peki, 1000 ile 1500 Türk Lirası arasında intibak zammı olacak mı? Emekliler tarafından merakla takip edilen bu konu pek çok kişi tarafından sorgulanıyor. Bu hususta sitemiz üzerinden, konuyla ilgili güncel bilgilere erişebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.