1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 20 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…
20 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

20 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

20 Ocak 2021 burç yorumları kimin hayatında ne gibi etkileri ile yer alacak gelin beraber odaklanalım. Her burcun gün içinde yaşama ihtimali olan durumlar…

A+A-

20 Ocak 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu alacağın birtakım kararları simgeliyor. Bu kararlar konusunda endişeye kapılmaman gerekecek. Çünkü kararlar almak açısından oldukça olumlu bir dönemde olacaksın. Alacağın kararlar hakkında genellikle hayırlı olacak. Sen iş bulamamış olmak içini ciddi anlamda sıkıntıya sokmuş gibi görüyorum. Ancak bu konuda daha sabırlı olman gerekecek. Arzuların için biraz daha sabırlı davranman gerektiğini gösteriyor. Dalın üzerinde açan çiçekler sabrının sonucunda arzularının gerçekleşeceğini gösteriyor. Gerekeni yapmaya devam ederek sabırlı kalmaya devam ettiğinde güzel neticeler alacak ve mutlu olacaksın. Yaptığın iş görüşmelerin varsa bunlardan birisinin hakkında olumsuz olduğunu görüyorum. Eğer bu işe girersen başının ciddi anlamda ağrıyacağını görüyorum. Aslında bolluk ve berekete işaret etmektedir. Yaşayacağın birtakım maddi sıkıntılar olacak. Ancak zorlukları yenecek ve tüm bu sıkıntıların üstesinden gelmeyi başaracaksın. Yeni ve hakkında hayırlı olan bir işe girerek tüm kötü zamanları unutacaksın.

20 Ocak 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu iş konusunda endişelerinin olduğunu gösterdi. Bu konudaki endişelerin yakın zamanda sağlık sorunlarını da tetikleyecek. Sürekli olarak olumsuz şekilde düşünmek yerine artık odaklanman gerekecek. Aksi halde karamsarlıklarla birlikte strese bağlı hastalıklar baş gösterecek. Aslında darlıktan bolluğa geçileceği anlamını taşımaktadır. Bir işe sahip olmamandan dolayı darlık çekiyor olabilirsin. Eğer böyle bir durumda isen yakın zamanda istediğin gibi bir iş bulabilirsin. Böylelikle de yeniden istediğin parayı kazanacaksın. Haliyle yeniden bolluğa geçeceksin. Aslında sahip olduğun güce ve kudrete yeniden ulaşacaksın. Kendini yeniden oldukça güçlü hissederek gereken emeği vermeye devam edeceksin. Böylelikle de istediğin gibi bir iş bulana kadar pes etmemeye karar vereceksin. Vereceğin emekler karşılığında kısa süre içerisinde sevindirici gelişmeler yaşayacaksın. Bazı haberler de alabilirsin. Alacağın haberlerle birlikte önemli gelişmeler yaşayacaksın. Bu gelişmeler hayatının gidişatını şekillendirecek. Sahip olduğun güç ve mutlulukla her sorunun üstesinden büyük bir kolaylıkla geleceksin.

20 Ocak 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu önümüzdeki dönemlerde yaşam standartlarının artacağı anlamına gelmektedir. Eline geçecek olan birtakım fırsatlar olacak. Bu fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmen gerekecek. Bu fırsatları iyi bir şekilde değerlendirdiğin zaman karşılığını alacaksın. Böylelikle de yaşam standartların artacak. Hiç beklemediğin anda hiç beklemediğin bir yerden haber alacaksın. Bu haberle kendini oldukça iyi hissedeceksin ve oldukça sevineceksin. Bu haber işle ilgili bir kapıyı aralayacak. Böylelikle de uzun zamandır beklediğin gibi bir işte çalışmaya başlayacaksın. Bu durum gerek psikolojik gerekse de maddi dengenin giderek düzelmesini sağlayacak. Girdiğin ortamlarda sözü geçen birisi olacağın anlamına gelmektedir. Gireceğin işte iş arkadaşlarına sözünü geçirmeyi başaracaksın. Böylelikle de işini çok daha keyifli bir şekilde yapmaya başlayacaksın. İş hayatındaki ve sosyal hayattaki pürüzlerin giderek sona ereceği demektir. Bu durumların düzelmesiyle birlikte çok daha yeni ve tazelenmiş hissedeceğin bir döneme gireceksin. Böylelikle kendini oldukça iyi hissedeceksin.

20 Ocak 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu senin şu an olduğun yerde uzun süredir çalıştığını ve artık oraya çok hakim olduğunu gösteriyor. Hakim olduğun bu kurumun bütün müşterilerini artık tanıyor ve iyi sohbetler kuruyorsun. Kurumunda işlerin yavaş ilerlediğini görüyorum. Kurumunda çalışan birçok kişi yavaş çalışıyor ve müşteriler bundan oldukça şikayetçi. Hatta birkaç kez üst makamlara şikayet edilmiş ve uyarı mektubu almış kurumun. Fakat bu durum çalışmalara etki etmemiş üstelik herkes aynı rahatlığında devam etmiş. Bunun sebebi herkesin konumunu sabit görmesi ve işten çıkarılmayacağına emin olması gibi duruyor. Kurumuna gelen bir müşteri üst makamlardan birisinin tanıdığıymış ve hizmetinden hiç memnun kalmamış. Bu durum yüzünden kurumundaki birkaç kişinin başka bir kuruma atanması ya da pozisyonlarından alınması söz konusu. Sen ise işine önem veren ve müşterilerle iyi geçinmeyi seven bir insan olduğun için bunun farkında olan üstün senin konumunun sabit kalması için çaba gösterecek ve başarılı olacak.

20 Ocak 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu aslında çok yüksek çalışma potansiyeline sahip birisinin bazı engellere takılması olarak gelecek. Sanırım bu kişinin çalışkan oluşu o kişinin gözüne batmış ve ona engel olmak adına her şeyi yapıyor. Son zamanlarda kurumda birisinin adına bir dedikodu duymuş olabilirsin bu dedikodunun aslını araştırmanı tavsiye ediyorum. Bu kişiye iftira atılmış ve kendini savunamayacak kadar saf bir kimse olarak gelecek. Bu kişiyi korumaya çalışacak biraz da olsa işyerine adaletin gelmesini sağlayacaksın. Savunacağın bu kişinin sene karşı minettarlığı olacak. Bu minettarlığını senin işlerini yapmaya çalışarak dile getirmeye çalışacak. Bu kişinin hayır duasını alacak ve işlerinde bereketlenme yaşayacaksın. Bir anda prim gelecek ve zam alacaksın. Bu gelen zamdan sonra daha rahat nefes almaya başlayacak ve hep istediğin gibi birikim yapmaya bir adım daha yaklaşacaksın.

20 Ocak 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu şu an olduğun kurumda yeni olduğunu gösteriyor. Yeni olduğun bu kurumda alışmakta biraz zorluk çekiyorsun. Fakat her gideceğin yerde başlarda bunu yaşamanın normal olduğunu söyleyebilirim. Çünkü çekingen ve sessen yapınla insanlarla iletişim kurmaktan kaçınıyorsun. Kendini insanlardan hep bir adım geride tutuyor ve aynı odada anlatılan konulara dahil olmak yerine sessizce dinlemeyi tercih ediyorsun. Bu yüzden kurumda atılacak olan adımlarda pek etkin olmayacak. Kendini geri çekmeyi devam ettirdiğin sürece kurumu sadece bir işyeri olarak görecek ve oradaki zamanının hemen bitmesini dileyeceksin. Senin kuruma sonradan alışacağını gösteriyor. Kurumundan bazı arkadaşlar edinip dışarda dahi görüşmelere başlayabilirsin. Sen sene gelindiği takdirde geri çevirmeyen bir insansın. Sadece insanlara ilk adımı atarken nasıl atacağını bilemiyor ve gelecek olan tepkilerden çekinerek geri planda durmayı tercih ediyorsun. Seninle arkadaşlık edecek olan kimseler bu durumun farkına varmış ve sene gelmiş olan kişiler olacaklar.

20 Ocak 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu en büyük isteklerinden birisinin de bir ev sahibi olmak olduğunu görüyorum. Bu evi almak için kurumundan emekliliğini bekleyecek ve emekli ikramiyen ile birikimini birleştirerek hayallerini gerçekleştireceksin. Şu an kurumundaki işler sene zor geliyor olabilir, çoğu zaman gitmek dahi istemiyor olabilirsin. Fakat biraz sabırla güzel günler seninle olacak. Alıştığın yerlerde aslında çok sıcakkanlı bir insan olarak biliniyorsun. Yaşının kurumdakilere nazaran oldukça genç olması da seni suskunluğa itmiş. Kurumundaki kişilerin oldukça faydasını göreceksin. Bu kişiler yaşları olsun ya da konumları gereği seni yönlendirecek ve daha hızlı yükselmene destek olacaklar. Zamanla kendini geliştirmeye başlayacak ve bu kişilerin de yönlendirmeleriyle güzel terfiler alacaksın. Yıllarca sürecek olan arkadaşlıklarının başlangıcındasın.

20 Ocak 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu kendini ispat etme çabanı gösteriyor. İşyerindeki üstlerine kendini ispat etmek ve onların aracılığıyla daha iyi bir konuma gelmek adına çok çaba sarf etmişsin. Detaylı olarak baktığımda işe girdiğin andan beri hep daha yukarısını hedeflediğini olduğun yerde kalma gibi bir planının hiç olmadığını görüyorum. Sen elindekiyle yetinmeyen bir insansın. Her ne kadar hırs olarak adlandırmayı tercih etsek bile bu durum biraz da memnuniyetsizliğinden kaynaklı. Seninle şu anda aynı konumda çalışmakta olan kişilere emir vermenin sene keyif vereceği konusu şüphesiz. Aslında istediğin ve çabaladığın terfini artık alacağını gösteriyor. Terfini alacak ve bir kutlama yemeğine çıkacaksın. Bu kutlama yemeğinde aslında üzüleceğini düşündüğün iş arkadaşların olacak. Bu kişilerin senin terfine üzülmek yerine senin adına memnun olduklarını görmek seni bir hayli şaşırtacak.

20 Ocak 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu oldukça zor zamanların geçmiş ve bu konuma gelene kadar çok çabalamışsın. Geçmişte çekmiş olduğun maddi sıkıntıların acısını şu an çıkardığını görüyorum. Sürekli yardımlarda bulunmaya çalışıyor ve biraz da bol keseden harcamayı kendine hak görüyorsun. Ailene maddi olarak bolluk yaşattığın çıkmış ve çok hayır dualarını alıyorsun. Seni sadece ailenin değil başka insanların da hayır dualarını alıyorsun. Bu harcamaların doğrultusunda zora düşeceğin anlamına gelir. İşyerinden yakın bir zamanda alacak olduğun zam doğrultusunda bu sıkışıklığını atlatacaksın. İşyerinden gelen zamlar seni rahatlatacak bile olsa işyerinde maddi sıkıntı yaşayan kimselerin olduğunu görecek bu kişilere yardım yapmayı ihmal etmeyeceksin. Yapacağın yardımları gizlice yaparak da insanların mahcup olmalarını engelleyeceksin. Çalıştığın ortamda bu davranışların sayesinde çok seviliyorsun ve insanlar senin iş yükünü azaltmana da destekçi oluyorlar. İşyerinde bir müşteriyle geçmiş günlerde bir sorun yaşadığını görüyorum.

20 Ocak 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu işyerinde büyük bir sorun olmuş ve bu sorunun işyerinin içinde kalması adına herkes ağız birliği yapmış. Fakat sorun yaşadığın kişi bu konuyu üst makamlara taşıyacak ve işyerindeki birkaç kişinin başının yanmasına sebep olacak. Böyle bir durumda sene yalancı şahitlik teklif edilecek. Sene karşılığında birtakım şeylerin vaat edileceğini görüyorum. Senin öyle bir durumda kendi iç sorgunla kalıp bu durumu cevaplaman gerekecek. Fakat yalancı şahitlik yapman durumunda vicdanının sene hiç rahat vermeyeceğini görüyorum. Pozisyonundan olmak istemeyen üstün ve birkaç kişi daha ısrarcı olabilirler fakat sen her şeye rağmen duruşunu bozmayıp doğruları savunacaksın. Yakın zamanlarda işlerinde senin yükseleceğine işaret ediyor. Yakın bir zamanda terfi alman söz konusu olabilir. Terfi ile birlikte maaş artışın olacak. Bu artış senin planlamadığın bir şekilde gerçekleşecek ve senin kendine vakit ayırmana yardımcı olacak.

20 Ocak 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu ilerde gelecek olduğun konumu temsil ediyor. Beklemediğin zamanlarda alacağın terfilerle birkaç seneye hayal dahi etmediğin bir konumda olacaksın. Senin için olduğun yer yeterli gibi çıkmış. Sen olduğun yerden memnun ve daha fazlasında gözü olmayan bir insansın. Gözünün tok oluşu sebebiyle hayat sene her zaman daha fazlasını veriyor. Sen çalışmayı seven ve işinden oldukça keyif alan bir kişisin. İşinin sene getirdiklerini çok seviyorsun. İşin dolayısıyla tanıştığın kişilerle dışarıda da oldukça görüşüyor ve iletişimini eksik etmiyorsun. Senin gelecek olduğun konuma birilerinin aracılığıyla geleceğini anlatıyor. Sen özel olarak istekte bulunmasan bile işin aracılığıyla tanımış olduğun bir kişi senin daha fazlasını hak ettiğini düşünüyor. Ve bu kişi hak ettiğin konuma gelmen için araya bazı aracılar sokarak senin daha üst mevkiye gelmeni sağlayacak.

20 Ocak 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu yaşadığın birçok olay artık hayatında farklı etkiler ile geliyor. Sende bu olayların oldukça sürpriz olacağı şüphesiz görünüyor. Bu durum işyerindeki kimi insanların kıskançlık duygusunu ortaya çıkarmasına sebep olacak ve seni huzursuz edecektir. Konumun gereğiyle sene sözel olarak belli edemeseler bile davranışlarıyla bunu belli edecek olan insanlardan oldukça rahatsızlık duyacaksın. Duymuş olduğun rahatsızlık sebebiyle eski konumuna gelmek için bir dilekçe verebilirsin. Çevrendeki bir kişinin seni uyarmaya çalıştığı çıkmış. Bu kişi senin geldiğin konumdan vazgeçmemen gerektiğini savunuyor. Senin de kararsızlık yaşayacağın ortada. Böyle bir durumda vicdanınla kalıp konuşman gerekecek. İçinden geçen sese kulak verirsen kendini huzurlu hissedeceğin güzel günlerin olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.