1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 20 Kasım 2020 Cuma Günü Günlük Burç Yorumları: Koç Burcu Yurt Dışı Görüşmeleri Yapmak Üzere!
20 Kasım 2020 Cuma Günü Günlük Burç Yorumları: Koç Burcu Yurt Dışı Görüşmeleri Yapmak Üzere!

20 Kasım 2020 Cuma Günü Günlük Burç Yorumları: Koç Burcu Yurt Dışı Görüşmeleri Yapmak Üzere!

Gökyüzünde meydana gelen astrolojik hareketler ile 20 Kasım 2020 burç yorumlarında hangi burçlar neyden etkilenecek, kimler güzel bir gün geçirecek, kimlerin canı sıkılacak ve olaylardan etkilenecek? Siz de burcunuzun ya da partnerinizin burcunun gün içerisinde neler yaşayacağını öğrenerek ona göre adımlar atabilirsiniz.

A+A-

20 Kasım 2020 Koç Burcu Günlük Yorum

Koç burçları sonunda beklediğiniz mükemmel zaman geldi. Yönetici gezegeniniz olan Mars hareket hızını artırdığından dolayı, enerjinizi yükseltecek, cesaret dolu fikirleriniz ortaya çıkacak, özellikle partnerinizle bir takım çılgın kararlar vereceksiniz. Bu yüksek enerji devamında kontrolsüz olmayı da getirecek. Bu yüzden bu enerjiyi baştan aşağı salıp hata yapmamaya özen göstererek biraz sakin adımlarla devam etmelisiniz. Diğer türlü yaşamın her alanında hızlı olan her şeyin ters gittiği gibi bu süreçte aldığınız karalar ile birlikte oluşacak sonuçlar ileride size pişmanlık hissini tattırabilir. Bugün içerisinde iletişim ve ticaret konularında etkili olan Merkür ve ani değişikliklerin sebebi olan Uranüs arasında oluşan zorlu iletişim maddi gelirinize ve maddi giderinize bomba gibi etki yaratacak. Bulunduğunuz sektörden sıkıldığınız için farklı bir sektöre yönelmek isteyebilirsiniz. Ya da oluşmuş olan bir düzende bir anda tahmin edemeyeceğiniz yeniliklere imza atabilirsiniz. Bugün itibariyle Yay burcuna geçecek olan Güneş, yurt dışıyla alakalı değişik planlar yapmanıza zemin hazırlayacak. Diğer taraftan akademik ve eğitim olarak baktığımızda önünüzde birtakım görüşmeler gözüküyor.

20 Kasım 2020 Boğa Burcu Günlük Yorum

Yeni Ay bugün ikili ilişkilerinizde kontrolü ele alacak. Hayatınızda verdiğiniz emekler ve merdivenleri yavaş yavaş çıkmanızla birlikte sonucu alarak oluşan yeniliklere yaklaşmışsınız. Özellikle bugün aniden aklınıza gelen değişik ve zeki planlar ile gelecek hedeflerinize odaklanarak tam anlamıyla hayatın başında oluşan başlangıçları kalıcı duruma getirebilirsiniz. Bu yenilikler ile birlikte yönetici gezegeniniz olan Venüs, Güneş ve Akrep burcuna yerleşecek. Bu da sizin için tutkulu, eğlenceli, fazlasıyla değişken olan bir ilişkiye adım atmanızı sağlayacak. Bu ilişkinin size getirmiş olduğu etki özel hayatınızda ve iş hayatınızda fark edilecek. Ödemeniz gereken borçlarınız hakkında ise yeni bir yapılandırmaya girerek, ek işler yaparak ödemeye yavaş yavaş başlamak ileriye dönük kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacak.

 

20 Kasım 2020 İkizler Burcu Günlük Yorum

Günlük hayatınızın girişi gelişmesi sonucu bugün tamamıyla değişiyor. Resmen kaderiniz baştan yazılıyor. Özellikle kesinlikle hiç beklemediğiniz birinden bir şekilde çok önemli bir haber alacaksınız. Heyecanınıza yenik düşmeyerek ve kafanızın karışmasını engelleyerek yeni bir hayata hızlı bir giriş yapmalısınız ve uzun süredir karmaşık giden ikili ilişkilerinize bir düzen yaratmalısınız. Sizi olduğunuz düzenden çıkarıp tam anlamıyla başınızı döndürecek birisi hayatınıza girecek. Ve heyecanınızın çok yüksek olacağı bir döneme girmiş olacaksınız. Siz bu dönemin keyfini çatarken, son bulmuş olan durumlar için boşuna canınızı sıkmayın. Her zaman yeniliklerin yol açmış olduğu durumlarda bir hayır olduğunu düşünerek gönlünüzü rahatlatabilirsiniz. Maddi durumlara gelirsek eğer bugün maddiyatla alakalı anlaşmaların eşiğinde olduğunuzu gözlemliyorum. Uzun zamandır almak istediğiniz projeyi almak üzeresiniz. Yay burcunun size vermiş olduğu yetkiye dayanarak muhteşem bir macera, sevinçli ve özgür bir gün geçireceksiniz. Uzun zamandır kafanızı yoran ciddi konulardan da bu sayede uzaklaşacaksınız. İş hayatınızda ise güvenli durmayan bir kadına karşı kendinizi korumanız gerekiyor.

20 Kasım 2020 Yengeç Burcu Günlük Yorum

 Yengeç burcunun yönetici gezegeni olan Ay’ın Yay burcuna etmiş olduğu ziyaretle birlikte bugün itibariyle oldukça hareketli günlere adım atmak üzeresiniz. Özellikle son zamanlarda iş hayatınızda yaşamış olduğunuz sakin ve sıkıcı devamlılık, yerini heyecan dolu, adrenalini damarlarınızda hissedeceğiniz projelere bırakacak. Aşk hayatınızda ise partnerinizin ayarlamış olduğu sürpriz karşısında şaşkınlık içerisinde duygusal olarak yoğun bir gün geçireceksiniz. Aynı zamanda sosyal hayatınızda sürprizlere de açık olmalısınız.  Arkadaşlarınızla birlikte hayatın gerçek anlamlarını tekrardan keşfederek felsefi konuşmalar yaşayacaksınız. Astrolojik konuların ön planda olduğu, keyifli bir sohbet ile rahatça bir nefes alacaksınız. Eviniz ve yatırımlarınız hakkında birtakım gelişmeler yaşayacaksınız. Önemli kararlar alacaksınız. Gündelik hayatınızda aynı zamanda birçok farklı konuda birden iş yapabilme yeteneğiniz çok iyi. Aşk hayatınız ve arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz daha güçlü bir bağa ulaşacak.

20 Kasım 2020 Aslan Burcu Günlük Yorum

Pazar günü yaşadığınız olayların neticesinde oluşan hareketlilik ile Yeni Ay’ın sonrasında bugün adeta hayatınıza dair daha canlı ve özgür kararlar alabileceksiniz. Bu kararlardan biri evinizden taşınmak, sektör değiştirmek, terfi almak gibi şeyler olabilir. Uzun zamandır harekete geçmenizi engelleyen şüpheler ve kafanızın karışıklığı geride kalacak. Cesaretinizi toplayarak ve hayatınızı tümüyle değiştirecek şeylerden korkmamalısınız. Yeni kararlar ilk zamanlarda korkutuyor olsa da bir süre sonra iyi ki bu kararı vermiş ve uygulamışım diyeceksiniz. Macera dolu mutlu ve özgür bir aşk hayatına merhaba diyebilirsiniz. Partneriniz sizi hayatın sıkıcılığının içerisinden çekecek ve hayatın heyecanlı, güzel anlarını görmenizi sağlayacak. Bu durumu fırsata çevirerek sakin kafayla görmelisiniz tadını sonuna kadar çıkarmalısınız. Yatırımlarınızı güzel bir şekilde değerlendirmenin tam zamanı. Şans oyunlarına da bir şans verebilirsiniz.

20 Kasım 2020 Başak Burcu Günlük Yorum

Bugün maddi konularla alakalı gelişmeler gözüküyor. Daha önce adım atmış olduğunuz projelerden geri dönüş almak üzeresiniz. Ve bu geri dönüş aşırı olumlu olacak. Maddi durumunuz bir anda 2-3 katına çıkabilir. Ancak bu arada maddi durumunuzun yükselmesiyle kontrolsüz harcamaların da dozu artabilir. Bu da geldiği gibi gider felsefesi ile elde var sıfır olarak kalır. Bu yüzden harcamalarınıza kesinlikle dikkat etmeniz gerekiyor. Önceden konuşulan projelerin gelişimiyle ilgili bir problem yok ancak sonrasında projenin getirisiyle ilgi alaka size yönelecek. Bu da size yeni teklifler gelmesini sağlayacak. Teklifi size getiren kendisine çok fazla güvenerek cesaretli bir şekilde karşınıza çıkacak ancak kesinlikle bu projeye onay vermemelisiniz. İçinize sinmeyen hiçbir projeye devam etmeyin. Son zamanlarda kuzenlerinizle ve akraba büyükleriniz ile ilişkiniz biraz kopuk olmaya başlayabilir. Araba ya da motor ile yaptığınız yolculuklarda çok dikkatli olun. Uzun zamandır size karşı uyumlu gelen kişiye karşı düşünceleriniz değişmiş durumda. Ona karşı olan duygularınızı artık dile getirmenin de vakti. En fazla hayır der. İçinizde saklamayıp hislerinizi açık bir şekilde karşınızdakine söylemelisiniz. Bu size de iyi gelecek ve yorgun ruh halinden çıkıp kararlı adımlar atacak birine dönüşeceksiniz.

20 Kasım 2020 Terazi Burcu Günlük Yorum

Bugün hayatınızda maddi olarak gelişmeler yaşanacak.  Yeni bir iş teklifi almanız da an meselesi. Direkt reddetmeden teklifi değerlendirip sizin için en iyisine karar vermelisiniz. Ortaklarınız ile birlikte değerlendireceğiniz yeni iş projeleri size çok iyi gelecek ve hayatınız daha pozitif devam edecek. Bugün Ay’ın Oğlak burcu etrafında dolaşması ile birlikte ev içi ilişkileriniz etkilenecek. Özellikle hayatınızı ve hayat koşullarınızı daha iyi hale getirmek için yeni adımlar atacaksınız.

20 Kasım 2020 Akrep Burcu Günlük Yorum

Yeni Ay’ın burcunuz üzerinde ettiği hareketler dolayısıyla partnerinizle olan ilişkinizde sağlam temeller atacağınız bir gün olacak. Hayatı paylaştığınız insanla birlikte gelecek planlarına başlayacaksınız. Ve bu planları oluşturabilmek için ciddi bir konuşma oluşacak. Eğer bu planlar neticesinde uyuşmadığınızı düşünüyorsanız bu ilişki bitecek. Sonlanmış bir ilişkinin ardından gelecek yeni adımlar hayatınıza başka bir bakış açısı katacaktır. Bunu düşünerek yaşayacağınız kalp kırıklığını en düşüğe indirgeyebilirsiniz. Yeter ki eskiye bağlı kalmayı fazla abartmayın ve içten içe hırslanıp takıntı yapıp her gece bunu düşünerek uyumayı alışkanlık haline getirmeyin. Bütün bunların dışında fiziksel görüntünüze daha çok önem vereceğiniz bir gün olacak. Fiziksel operasyonlara olumlu bakabileceğiniz bir gün olabilir. Aynı zamanda iş hayatınızda güzel bir proje önünüze çıkabilir ve bunu değerlendirebilirsiniz.

20 Kasım 2020 Yay Burcu Günlük Yorum

Yaklaşık üç aydır beklediğiniz ancak gelişme olmayan durumlara aniden hareketlilik gelecek. Ancak bugün burcunuza geçecek olan Güneş’in etkisiyle sizin isteklerinizin olma vakti gelmiş olacak. Cesur bir şekilde hedeflerinize doğru koşabilirsiniz. Geri planda canınızı sıkmış olan durumlarla uğraşırken, eski konuları iteleyerek değil gerçekten unutarak geçmişinizden kurtulmalısınız. Maddi konularla alakalı ise bir gelişme olacak ve uzun zamandır uğraştığınız işi kapacaksınız. Tutkulu ve özgür bir aşkın kapınızı çalmak üzere olduğunu söyleyebilirim.

20 Kasım 2020 Oğlak Burcu Günlük Yorum

Bugün iş hayatınızdaki ilişkileriniz hakkında oturup düşünmelisiniz. Kime ne derece yakın olacağınızı kafanızda belirlemeniz size iyi gelecek. Diğer taraftan ise bilinçaltınızda biriktirdiğiniz problemler canınızı gittikçe daha çok sıkacak. Bunu engellemenin en güzel yolu ise içten yaşamaktansa dışarıya yansıtıp kendinizi rahatlatmak. Kendinizi rahatlatmanızın en güzel sonucu size hayatta kolaylık sağlayacak olması. Bugün Ay’ın burcunuzda yapmış olduğu hareketler ile ailevi konularda bir kıpırdanmalar gözüküyor. Aile içerisinde oluşacak olan çatışmaların hakemi siz olacaksınız. Tarafları sakinleştirip akışı siz sağlayacaksınız.

20 Kasım 2020 Kova Burcu Günlük Yorum

Kariyeriniz ve özel hayatınız arasında çok fazla kalıyorsunuz. Ve bu dengeyi sağlayamıyorsunuz. Ancak bugün Yay burcuna geçen Güneş’in etkisiyle birlikte bu dengeyi güzel bir şekilde kuracağınız bir gün olacak. Bugünü bu şekilde güzel değerlendirerek önünüze çıkmış olan fırsatları görmelisiniz. Bugün uzak birinden aldığınız haber ya da beklediğiniz bir belge ile birlikte uzun zamandan beri beklediğiniz resmi probleminiz olumlu şekilde sonuçlanacak. Aynı zamanda topluluk içerisinde bir konuşma yapacak gibi duruyorsunuz. Bu konuşma size güzel iş fırsatları açabilir ya da kendinizi eğitmenizi, tecrübelenmenizi sağlayabilir. Üstlerinizden olan bir kadın sayesinde güzel bir terfi alacaksınız. Şirkette tamamen göz önüne geçeceksiniz. Herkesin size imreneceği ve sürekli hakkınızda olumlu şeyler konuşulacağı bir gündesiniz. Bu cevheri güzel değerlendirmelisiniz.

20 Kasım 2020 Balık Burcu Günlük Yorum

Yay burcuna doğru harekete geçmiş olan Ay’ın sayesinde macera dolu bir yolculuğa çıkmak üzeresiniz. Özellikle iş hayatınızda kendinizi daha çok öne çekeceksiniz ve en alttan en üste çıkmanın zevkini çıkaracaksınız. Bu yolculuğun iş hayatınızla ilgisi de olabilir. Ruhsal olarak kafanız çok dolu ancak iş hayatınıza ağırlık vererek zihninizi çalışarak boşaltabilirsiniz. Bu şekilde hızlanmış hayatınıza da daha kolay alışırsınız. Bugün size gelecek sürpriz bir haber ile birlikte yeni tecrübeler yaşayacağınız bir yurt dışı seyahatine hazır olun. Felsefi olarak inzivaya çekilmeniz ve bu yolculukta realist düşünceleriniz ruhunuzu besleyecek ve bu dönem için size çok iyi gelecektir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.