1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 20 Ekim 2020 Günlük Burç Yorumları: Retronun Burçlar Üzerindeki Etkisi
20 Ekim 2020 Günlük Burç Yorumları: Retronun Burçlar Üzerindeki Etkisi

20 Ekim 2020 Günlük Burç Yorumları: Retronun Burçlar Üzerindeki Etkisi

20 Ekim 2020 burç yorumları kimin hayatında Retro ile neleri getirecek? Bugün astrolojik dengelerin zorluğundan kimler nasibini alacak? Gelin gün içinde retrodan etkilenen durumları beraber inceleyelim.

A+A-

20 Ekim 2020 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu hayatınızın ne kadar zorlu günlerden geçecek olduğuna işaret eder. Bugün çok ağır bir gün geçireceksiniz. Her ne kadar biraz odaklanmak isteseniz bile pek de uygun bir zaman olmayacak. Göreceğiniz birçok şey var. Ama olmuyor. Son zamanlarda olan kargaşalardan kurtulmak için biraz daha yalnız kalmaya özen gösterin. Aksi halde her şey üst üste gelecek ve en çok yorulan sadece kendiniz olacaksınız. Her zaman kendinizi koruma odaklı ilerlemeyi tercih edin. Eğer istediğiniz her şeyi yapmak için odaklanırsanız aslında yakın zamanda göreceğiniz farklı anların tadına varacaksınız.

20 Ekim 2020 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu hayatınızda çok farklı anlar olacak. Ama o gün bugün değil. Retro hareketleri ortalama üç gün boyunca herkesin zorlu günler geçirmesine neden olacak. Bu ara yaşadığınız problemlerden dolayı artık bıktınız. Her şeyi bir kenara bırakmak istiyorsunuz. Sevdiğiniz insanlar ile dahi aranızda farklı sorunlar olması her konuda sizleri çok yoruyor. Yakın zamanda yaşamak istediğiniz şeyleri göreceksiniz ama biraz daha sabır. Çünkü Retro hem sizi hem de çevrenizde yer alan insanların gergin anlar geçirmesine neden olacak. O halde sadece her şeyi bir kenara bırakın ve kendiniz için odaklanın.

20 Ekim 2020 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu hayatınızda çok farklı anların gelmesine neden olacak. Her şeyin bu kadar farklı bir şekilde devam etmesi her an sorunsuz olmasına neden olacak. Gelen durumlar hayatınızı çok olumsuz etkiledi. Hem iş hem eğitim hem aile bu ara çok yoruluyorsunuz. Artık bitse de kurtulsak dediğiniz anlar geliyor. Fakat her ne olur ise olsun sizleri bir türlü mutlu edemiyor. İnsanlardan gördüğünüz negatif enerjileri bir kenara bırakmanız gerek. Her şeyin sabrı ile devam etmek biraz daha hayatınızın farklı etkileri ile devam etmesine neden olacak.

20 Ekim 2020 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu huzur ile gelen anların daha farklı ve daha sorunsuz olmasına neden olacak. Her şeyi yaşamak için daha çok sabır ile devam etmeniz uygun olacak. Gördüğünüz güzel günler var. Her zaman negatif etkilerden kurtulmak için bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Ama bazen tabi ki de bu durum ellerinizde olmuyor. Biraz daha sakin kalmayı başarmak için hayatınıza odaklanmak istediğiniz anlarda yer alacaksınız. Sevdiğiniz insanlar ile güzel günler yaşamak için her durumun tadına daha iyi varmayı tercih edin.

20 Ekim 2020 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu her sevilen an için mutlu beraberlikler elde etmenin kolay olduğu anlardasınız. Sevilen günler için yaşamak istediğiniz farklı adımlar olacak. Çok farklı bir an yaşamak istiyorsunuz. Huzur gelsin diye bekliyorsunuz ama aile hayatınızda bu denli sorunların üst üste geliyor olması ciddi anlamda yoracak. Farklı anların tadına varmak için artık daha çok sabır ile ilerlemek gerekir. Sizler de birçok şeyin daha iyi bir şekilde üstesinden gelmek için sabır ile devam edin. Her anın daha iyi bir şekilde gelmesi için mutlu birliktelikler için biraz sakin kalarak devam edin.

20 Ekim 2020 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu insanlar hayatınızdan sürekli bir şeyler alıyor. Aslında o kadar çok sabırsız kaldınız ki aklınızda çok farklı soru işaretleri var. Her şeyin bu denli huzur ile devam etmesi için gelen günleri görmek için sabrı deneyin. İş hayatınızda çok farklı anlar var. Her ne kadar çok dikkatli bir şekilde hareket ediyor olsanız bile maalesef ki bu ara dikkatleriniz pek yanıt vermiyor. Görmek istediğiniz çok şeyin üstünden gelmek için daha ileri gitmeyi deneyin. Her zaman sabırsız olmaktan ise daha çok sabır ile geleceğe odaklanmayı seçin.

20 Ekim 2020 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu göreceğiniz güzel günler olsa bile bugün o günlerden birisi olmuyor. Bu ara aklınızda çok farklı soru işaretleri var. Her şeyi bir kenara bıraksanız aslında daha ileri gidilecek anlarda olacaksınız. Sevdiğiniz insanlar ile aranızda farklı sorunlar oluşuyor. Her ne kadar alttan almak için çok uğraşıyor olsanız bile yine de bunu başaramayacaksınız. Son zamanlarda biraz kalbiniz kırıldı. Karşınızdaki insanlar bunu anlamak yerine daha da çok sizlere yüklenen halde devam ettiler. Her şeyi iyi görmek ve her şeye daha iyi gitmek için kendinizi hayatınızın önüne alın.

20 Ekim 2020 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu daha farklı bir gün yaşamak istiyorsanız her şey sabrınız ile yön kazanacak. Göreceğiniz çok farklı anlar var. Daha iyi yaşamak ve daha farklı devam etmek için göreceğiniz güzellikleri tatmanız gerekecek. Sevdiğiniz insanlardan alacağınız haberler var. Bu haberler karşısında biraz sakin biraz sabırlı olmak hayatınızın huzurlu olmasına yardımcı olacak. Gitmek istediğiniz birçok yol var. Ama hem zaman hem maddi konularda bunları geride bırakamıyor olmak hayatınızın her şeyi ile istediğiniz şekilde gidemiyor olmasına neden oluyor.

20 Ekim 2020 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu her şey sizin lehinize ilerliyor. O kadar farklı olacaksınız ki çok güzel günlerde olacaksınız. Her şey için sabırlı olmak ve aşk ile hareket etmek gerekecek. İnsanlardan alacağınız farklı haberler var. Bu kadar gelen haberler ile resmen ayaklarınız yerden kesilecek. Huzur dolu bir gün yaşamak istiyorsanız aslında çevrenizdeki insanları biraz geride bırakmayı deneyin. Daha farklı bir gün için göreceğiniz farklı haberler resmen hem iş hem eğitim hayatında farklı etkileri ile dikkatleri çekecek. Seveceğiniz insanlar ile farklı birliktelikler bugün ön planda olabilir.

20 Ekim 2020 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu huzuru kaçırdığınız bir gün daha. Eski sevgilinizin bu kadar farklı bir şekilde hayatınızda yer alması resmen hayatınızdaki yeni kişilere karşı haksızlıklar yapmanıza neden oluyor. Yeni varken eskisi ile de görüşmek istemeniz karşınızdaki insanların kalbini çok kıracak. Huzuru tadamadığınız ve her şeyi ile kalbinizin bu denli kırıldığı bir gün olmasındaki tek suçlu siz olacaksınız. İş hayatına ne kadar odaklanmak isteseniz bile pek de başarılı olamayacaksınız. Bu kadar sorun üstüne sorun gelmesi de aslında birçok farklı konunun görmesinden ziyade sizi yormasına da neden olacak.

20 Ekim 2020 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu her şey artık kalbinizi kırıyor. Bir yandan işiniz bir yandan eğitiminiz bir yandan aşk hayatınız bir yandan da aile hayatınız. Her ne kadar sabrederek insanları alttan almak için uğraşsanız bile kimse sizi anlamıyor. Bu gün resmen sonuna kadar bunu hissedeceğiniz bir gün. Daha sabırlı olmak için aslında kendinizi ön plana alın. Aksi halde daha çok yorulacak ve her an kendinizi değersiz hissedeceksiniz. Bu kadar değersizleşmek istemiyorsanız artık insanlara karşı bir dur demeniz gerekiyor. Eğitim konusunda başarı elde etmek istiyorsanız biraz daha beklemek yerine yakın zamanda derslere odaklanmayı seçmeniz gerekecek. Aileniz bir gün sizi anlayacak buna da emin olabilirsiniz.

20 Ekim 2020 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu insanlardan aldığınız negatif enerjilerden artık çok yoruldunuz. Her ne kadar biraz yanız kalmak ve kendiniz için bir şeyler yapmak istiyor olsanız bile bazen yeterli gelmeyebiliyor. Her şeyin bu kadar ağır devam ettiği bir hayatı geride bırakmanız gerekecek. Güzel bir gün olsun diyorsanız sadece ben bugün ne istiyorum diyerek başlamanız gerekir. Son zamanlarda kilo almış olabilirsiniz. Bu kilo problemlerinize bir son vermek için aslında hem diyet yapabilir hem de sağlığınız için kısa sürede spor yapmak için bir karar alabilirsiniz. Her konuda size farklı etkileri ile gelecek olduğuna emin olabileceğiniz söz konusu da olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.