1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. 20 Bin TL faizsiz kredi başvurusu başladı! Sayılı saatler kaldı! Hemen başvuru Yapan alır! İşte Detaylar...
20 Bin TL faizsiz kredi başvurusu başladı! Sayılı saatler kaldı! Hemen başvuru Yapan alır! İşte Detaylar...

20 Bin TL faizsiz kredi başvurusu başladı! Sayılı saatler kaldı! Hemen başvuru Yapan alır! İşte Detaylar...

30.000 TL kampanyası sona erdi. Bankalar, 10.000'den 20.000 TL'ye kadar faizsiz finansman imkanı sunuyor. Burada faizsiz kredi veren bankaları tanıtacağız.

A+A-

30.000 TL kampanyası sona erdi. Bankalar, 10.000'den 20.000 TL'ye kadar faizsiz finansman imkanı sunuyor. Burada faizsiz kredi veren bankaları tanıtacağız.

Sıkılaştırma çalışmaları kapsamında bankalar faizsiz nakit avans yoluyla kredi vermeyi kısıtlamaya başladı. Son mali sonuçlara bakıldığında banka, daha önce maksimum 30 bin liraya ulaşan faizsiz kredi kampanyasını küçülttü. Bir ay önce 3-4 banka 30.000 TL'ye kadar faizsiz kredi verirken, şimdi yalnızca 3-4 banka 20.000 TL'ye kadar faizsiz nakit avans ile kredi promosyonu düzenliyor. Peki hangi bankalar faizsiz kredi veriyor? Sıfır faizli kredi başvuru detayları ve kredi verebilecek bankalar aşağıdaki gibidir;

"Bayram öncesi yeni kampanya başlatıldı"

Bankalar, Ramazan Bayramı'na az bir zaman kala müşterilerinin acil ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik uygun fiyatlı faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Faizsiz nakit avans ve ilk kez kullananlarla sınırlı faizsiz kredi kampanyaları için başvurular kabul ediliyor.

Uygulamaya baktığınızda ilk bankanın QNB Finansbank olduğunu göreceksiniz. Banka size 10.000 lira faizsiz ve 3 ay vadeli nakit avans verecektir. Aylık taksitler 3.334 TL'dir. Ayrıca 6 ay vadeli 10.000 TL faizsiz kredi imkânı sağlanıyor.

Diğer tarafta ise Enpara vardı. Enpara'dan yapılan açıklamaya göre, 6 ay vade 10 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı. Vatandaşlara 6 ay vadeli 10 bin lira ihtiyaç kredisi verilecek.

Diğer banka ise Akbank'tı. Geçtiğimiz ay 30 bin lira kredi sağlayan Akbank, altı ay içinde 10 bin lira kredi sağlayacak. İhtiyaç kredisi olarak kullandırılan söz konusu kredinin ödemesi ise 1667 TL taksitle yapılacak.

GARANTİ BBVA'dan yapılan açıklamaya göre nakit avans kampanyası sona erdi ve 10 bin lira tutarında faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası başladı. Krediye başvuran kişi, kredisini altı ay içerisinde geri ödeyecektir. Aylık geri ödeme tutarı 1667TL'dir.İş Bankası'ndan yapılan açıklamada 10 bin TL tutarında faizsiz nakit avans imkânı sunuluyor. Bu süre 3 aydır.

Son banka Denizbank'tı. Banka, 10.000 TL tutarında 3 ay vadeli ve faizsiz nakit avans imkânı sunuyor.

Nasıl başvurulur?

Başvurular internet üzerinden ve bankanın mobil uygulaması üzerinden kabul edilecektir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.