1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 20 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları: Ay Burçları Etkilenmeye Başladı!
20 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları: Ay Burçları Etkilenmeye Başladı!

20 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları: Ay Burçları Etkilenmeye Başladı!

20 Ağustos 2021 burç yorumları, bugün ay gezegeni birçok burcu etkileyecek ve hayatlarında yeni gelişmeler yaşamaları sağlanacak aynı zamanda birkaç gündür yaşanan belirsizlikler bugün gündeminizde olabilir.

A+A-

Bugün burçlar kendileriniz daha cesur ve enerjik hissedecekler. Yönetici gezegen olan Mars Başak burcuna doğru ilerlemeye başlayacak. 12 Burç için aşk, para, kariyer ve sağlık hakkında…

20 Ağustos 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

20 Ağustos koç burcu günlük yorum, bugün kendinizi çok enerjik hissedeceksiniz. Hayatınızdaki ilişkilere daha fazla yoğunlaşacaksınız ve sevdikleriniz ile bolca vakit geçireceksiniz. Kişisel anlamda önem verdiğiniz birçok planınız gündeme gelebilir. Bu konularda daha hassas olacak ve etrafınızdan bolca destek alacaksınız. Parasal konularınız ön plana çıkabilir ve parasal anlamda etrafınızdaki kişilerden borç alabilirsiniz. Böylece birazda olsa sıkıntılarınızdan rahatlayacak ve önünüzde bakabileceksiniz. Aşk hayatınızda ise karşınızdaki kişi sizin nasıl bir stres altında olduğunuzu anlamayabilir bu yüzden partnerinize güzel bir şekilde durumları izah edebilirsiniz.

20 Ağustos 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

20 Ağustos boğa burcu günlük yorum, sevdikleriniz ile aranıza koyduğunuz mesafe konusunda biraz katı olabilirsiniz. Bu durum karşınızdaki kişilerin kafasını karıştırıyor olabilir. Bu yüzden ilişkilerinizde sevginiz konusunda net olmanız gerekmektedir. İlişkileriniz hakkında düşünerek daha net olmaya başlayabilirsiniz. Kariyerinizde güzel zamanlar geçiriyorsunuz bunun sebebi iş dışında yaptığınız aktiviteler ve hobiler olabilir. Maddi konularda yapmış olduğunuz birikimler sizlerin zor durumlarınızda işinize yarayacak. Aynı zamanda beklenmedik para ile miras gibi konular gündemde olabilir. Bu konuda aile bireyleriniz ile kavgaya girmeden halletmeniz gerekebilir.

20 Ağustos 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

20 Ağustos ikizler burcu günlük yorum, gelecek konusunda daha kafa yorucu şekilde planlamalar yapabilirsiniz. Bu durumda daha stresli bir hale girerek ev hayatınızda çeşitli gerilimler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde ve aşk hayatınızda bazı çatışmalar yaşayabilirsiniz bu yüzden olabildiğince ikizler burçları etrafları ile gerilimi azaltmalı ve tatlıya bağlamalıdır. Harcamalar konusunda denge içerisine girmek isteyebilirsiniz. Bu yüzden harcamalarınızı kontrol edebilir ve finans konusun yeni planlamalar yapabilirsiniz. Bugün daha sakin bir ruh haline girmeniz gerekmektedir aksi takdirde bugün, sizleri yorabilir.

20 Ağustos 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

20 Ağustos yengeç burcu günlük yorum, bugün kısmetiniz açılacak. Sadece aşk konusunda değil iş hayatınızda ve ticari işlerinizde kendinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. İş kariyerinizde bugün güzel gelişmeler yakalabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için konumunuzu sağlamlaştırabilir ve belki planlarınızda bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Aşk ve ilişkilerinizde ise daha güzel günler görmeye başlıyorsunuz. Partneriniz ile olan gerilimleri azaltacak ve önünüze bakacaksınız. İlişkilerinde kötü olan yengeçler ise gelecek planlarımı yoksa zorlandığınız bu ilişkimi hakkında karar vermeniz gerekebilir.

20 Ağustos 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

20 Ağustos aslan burcu günlük yorum, kariyerinizde hoşnut olmadığınız birçok durum mevcut fakat bu durumda fark etmeniz gereken, bu işi seviyor musunuz yoksa sevmiyor musunuz olacaktır. Bu soruyu kendinize sorarak sevmediğiniz işte devam etmek konusunda belirsizlik yaşayabilirsiniz. İhtiyacınız olan parayı karşılayamıyor olabilirsiniz. Bu yüzden yaşadığınız sıkıntılar hakkında kendinizi rahatlatacak aktiviteler yapabilirsiniz. Aşk hayatınızdan güç alabilir ve partnerinizden güç alabilirsiniz. Eğer aşk hayatınız kötü ilerliyorsa bu konuda dikkatli adımlar atmalı partneriniz ile konuşabilirsiniz.

20 Ağustos 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

20 Ağustos başak burcu günlük yorum, parasal konularınızı bugün değerlendirmeye alabilirsiniz. Aynı zamanda kendinize yeni gelir elde etmek için planlar yapabilirsiniz. Böylece etrafınızda bulunan güvendiğiniz iş arkadaşlarınız ile konuşabilirsiniz. Gün içerisinde cesur adımlar atacak ve sonundan memnun kalacaksınız. Çevrenizdeki değişiklikler ile ilgilenebilir ve aynı zamanda aileniz ile sohbet edebilirsiniz. Yolunda gitmeyen aşk ilişkilerinizi bırakın gitsin.

20 Ağustos 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

20 Ağustos terazi burcu günlük yorum, özellikle geçen hafta çok fazla aksaklık yaşasanız da bu hafta oldukça enerjik başlayacaksınız. Yaşadığınız hayal kırıklıkları ile beraber pek çok problemi aşmaya başlayacaksınız. Özellikle takıntılarınız hakkında mantıklı kararlar vererek bir nebzede olsun kendinizi rahatlatma yoluna gidebilirsiniz. Aşk hayatınızda geleceğe yönelerek geçmiş takıntılarınızdan kurtulabilirsiniz. Geleceğe yönelmek ve kendinizi geliştirmek her zaman ön planınızda olacak ve çevrenizdeki kişilere, saçma ilişkilere ve sorunlara aldırış etmeyeceksiniz.

20 Ağustos 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

20 Ağustos akrep burcu günlük yorum, yaşanılan problemler canınızı sıksa da önünüze bakmaya devam ediyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerin desteği ile beraber üzerinizdeki yük hafifleyecek ve özel yaşamınızda ise ailesel problemleriniz ilişkilerinizi etkileyebilir. Özellikle bu dönemlerde aşk ilişkileriniz konusunda kendinizi partnerinize daha yakın hissedecek ve ilişkileriniz güçlenmeye başlayacak. Bugünlerde kendinizi daha yorgun ve hissedebilirsiniz. Bu yüzden hastalıktan şüphelendiğiniz durumlarda bir doktor ile görüşebilirsiniz.

20 Ağustos 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

20 Ağustos yay burcu günlük yorum, sizi zorlayan pek çok olay ile karşılaşabilirsiniz. Özellikle yeni başladığınız bazı konularda sıkıntılar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. İşinizde ve hedeflerinizde ilerleme kaydetmek için hiç olmadığı kadar çaba göstermeniz gerekebilir. Alacağınız destekler ile beraber yön verme konusunda daha net kararlar vermeye başlayabilirsiniz. Planlarınızı sevdikleriniz ile paylaşarak etrafınızın desteğini almak isteyecek ve güç toplayacaksınız. Aşk hayatınızda partneriniz ile yolunda gitmeyen durumlar için aranızdaki gerilimi azaltmalı ve bazı durumları konuşmalısınız.

20 Ağustos 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

20 Ağustos oğlak burcu günlük yorum, beklenmedik gelişmeler için iş hayatınızda hazır olun. Bugün yaşadığınız bazı durumlar olumsuzluğa yol açsa da enerjik olduğunuz için üstesinden geleceksiniz. Akıllıca ve sakin adımlar atarak bugünü kazasız bir şekilde atlatacaksınız. Aşk hayatınızda ise partneriniz ile beraber aranızdaki sorunları eritmeye başlayacak ve bazı sorunları halletmeye başlayacaksınız. Gösterdiğiniz çabalar meyvesini vermeye başlayacak ve gelecek hayallerinize bir adım daha yaklaşacaksınız. Kendinizi hasta hissettiğiniz zamanlarda mutlaka bir doktor ile görüşmeli ve sağlığınıza yoğunlaşmalısınız.

20 Ağustos 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

20 Ağustos kova burcu günlük yorum, şu sıralar eşiniz ile alakalı olan konularda dengede kalmaya çalışabilirsiniz. Aşk hayatınızda yaşanan olumsuz durumlarda dengede kalmak için sohbet edebilir ve yaşanılan olumsuzlukları yok edebilirsiniz. İlişkinizi ileriye götürmek için bazı yeni adımlar atabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz birçok konuyu tamamlamanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Özellikle sosyal ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalardan uzak olmanız gerekebilir. Eski konulardan uzak durmanız ve eski tartışmaları açmamanız daha sağlıklı bir iletişim kurmanız için gerekebilir.

20 Ağustos 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

20 Ağustos balık burcu günlük yorum, vereceğiniz acil kararlar konusunda içinde bulunduğunuz durumu azim ile ele almak isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin sizleri etkilemesine izin vermeyin. Yeni fikirlerden arının ve en mantıklı doğru yolu siz kendiniz karar verin. Aşk ilişkilerinizde yolunda gitmeyen birçok durumu kendi haline bırakın ve acele karar vermeyin. Eğer karşınızdaki kişilerin sizi sevmediklerini hissediyorsanız sizde karşınızdaki kişiler ile vakit geçirmeyi bırakın ve hayatınızdan çıkarın. Emin olun etrafınızdaki fazlalık kişileri hayatınızdan çıkartırsanız kendinizi daha mutlu hissedecek ve kendinize yoğunlaşabileceksiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.