1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 2 Ocak 2022 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…
2 Ocak 2022 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

2 Ocak 2022 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

2 Ocak 2022 burç yorumları hangi burca neler getirecek merak ediyor musunuz? Yeni yılın ilk haftasında kimler ne kadar mutlu kimler neler ile yüzleşmek zorunda kalacak haydi hep beraber birlikte bakalım.

A+A-

2 Ocak 2022 günlük burç yorumları hangi burca neler getirecek merak ediyor musunuz? Yeni yılın ilk haftasında kimler ne kadar mutlu kimler neler ile yüzleşmek zorunda kalacak haydi hep beraber birlikte bakalım.

2 Ocak 2022 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç Burcu Günlük Yorumu: Teknolojik alanlara merakınız artabilir. Hayatınızdan eksilenlerin ardından kendinizi farklı alanlara yöneltmeyi tercih edeceksiniz. Bu durumun olması daha geçmişte içinde yer almadığınız işlere girmenize, bu alanda başarılı olmak için emek vermenize yardım edecek. Ev hayatınızda ödemeyi unuttuğunuz bir fatura olabilir. Bunları kontrol etmeniz kesintilere uğramadan kurtulmanız için bir önlem olabilir. Aile hayatınızda farklı sorunlar yer alacak. Bu konu da insanları yargılamak yerine yanlarında yer almayı tercih edebilir, onlarla problemleri nasıl çözebiliriz diye çözüm yollarını rahat bir şekilde üreteceksiniz. Evinizde evcil bir hayvan sahip değilseniz bu ara sahiplenmeyi düşünebilirsiniz. Bir hayvanla aynı evde yaşamanın vermiş olduğu huzur ile daha keyif dolu anlar geçireceksiniz. Bu ara tatlı yeme istekleriniz bir hayli artabilir. Buna biraz dur demeniz gerekebilir. Sağlık problemlerinin meydana gelmemesi için yeme ve içmenize dikkat etmenizde fayda olacak. Çevrenizden hamile birinin olduğunu ve yeni bir bebek haberi alabilirsiniz. Bu bebek geldiği eve huzur verebilir ve bereketi getirebilir. Oldukça yaramaz bir çocuk evinizde misafir olabilir, sinirlerinize hakim olmalısınız.

2 Ocak 2022 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa Burcu Günlük Yorumu: Sonlara yaklaştığınızı ve artık çok yorulduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz. Bu negatif düşüncelerden kurtulmanız gerekmektedir. Her şeye bardağın boş kısmından bakan yapınız olduğunu esasında hayatınıza odaklandığınız an siz de göreceksiniz. Bu da hayatın esasında keyifli olan anlarını dahi kendinize zindan etmenize neden olacak. Artık biraz da pozitif olabilecek ve en kötü olan olaylarda bile iyi yanlarını göreceksiniz. Böylece esasında hayatın ne kadar da güzellikleri ile sizler için geldiğini fark edeceksiniz. İnsanlar ile iletişim kurmak konusunda gayet başarılı biri olacaksınız. Fakat bazı anlarda dikkat etmeden söylediğiniz sözler ağır gelebilir ve karşınızda olan kişinin kalbini kırabilir. Bunların olmaması için biraz daha itinalı olmanız gerekmektedir. Ev işleri konusunda her şeyi bir ana erteliyor olabilirsiniz. Her işi vaktinde yapmak yerine son ana itmeniz kimi zaman gecikmeler olmasına ve hatta ufak çaplı sorunlar ile yüzleşmenize neden olacak. Her şeyi daha rahat halletmek için vaktinde yerine getirmek sizler için de iyi olacak. Bu gibi durumlarda daima sakinliğinizi korumalı, emek vererek hayata tutunmayı tercih edin.

2 Ocak 2022 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler Burcu Günlük Yorumu: Bir telefon gelecek ve o an esasında yeniden doğuyorum demeniz söz konusu olacak. En güzel anlarınızda yer aldığınız ve evliliğinizin yeni baharında olduğunuzu düşüneceksiniz. Her an ruh eşinizin size hayran olarak bakması, size yeni sürprizler hazırlayacak olduğuna işaret ediyor. Arada ufak çaplı sorunlar olabilir ve bunlar üzerine çok yoğunlaşmamak daha yerinde olacaktır. Böylece sorunlar büyümeden ortadan kaldırılabilir ve mutlu bir beraberlik elde edeceksiniz. Ailenize yeni katılacak bir üye var gibi görüyorum. Bu yeni bir bebek de olabilir akrabalardan gelecek bebek haberi de... Ruh eşinizin iş yerinde alacağı bir zam ile evinize giren gelir miktarı arttıracaktır. Sizler yine de ayağınızı yorganına göre uzatabilir ve iyi bir birikim yapacaksınız. Her zaman evcil bir yapıda olmanız hayat arkadaşınız ve ruh eşinizin ailesi tarafından takdir edilmenize yardım edecek. Bu güzel günlerin tadını çıkarmak için farklı geziler düzenleyebilirsiniz. Bu gezi içerisinde sevdiğiniz kişiyle yeni yerler görmenin keyfine varabilir ve eğlence dolu anlar yaşayacaksınız. Sağlığınıza dikkat ettiğiniz sürece arzu ettiğiniz tarzda bir hayatı yaşamak sizler için çok basit bir hal alacaktır. 

2 Ocak 2022 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç Burcu Günlük Yorumu: Eğer çok kafein tüketiyorsanız bunları biraz azaltmanız gerekebilir. Artık insanlardan yorulmuş bir haliniz olabilir. Sürekli dedikodular olabilir ve sizler de bunlardan rahatsız olabilirsiniz. Eğer böyle durumlar söz konusuysa bu yapıda olan insanlardan uzak kalmak sizlerin yararına olacaktır. Daha rahat hareket etmek için ise hayat arkadaşınız ile biraz daha baş başa kalabilirsiniz. Ondan alacak olduğunuz yardımlar sayesinde kim olursa olsun size bir şey olmayacağına inanabilirsiniz. Hayatınızdaki herkese güvenmek yerine yalnızca kendinize güvenmeniz de fayda olacaktır. Çevrenizde sizleri kıskanan ve aile hayatınızı çekemeyen insanlar var gibi görüyorum. Bu durumlar ile yüz yüze gelmemek adına aile yaşamınızı insanlar ile paylaşmaktan kaçınabilirsiniz. Aslında hayatınızın pek çok alanında yer alan durumlar için kısa süre içerisinde gelecek beklenen bir habere işaret ediyor. Bu haber geldiği an hayatınızda pek çok güzel an oluşacaktır. Bu haber gelene kadar biraz daha emek vermeniz gerekecek. Emekler ile kazanacak ve herkesin gözdesi haline geleceğiniz anlar kapınızda olacak. Sabır ile beklemeyi tercih edin. 

2 Ocak 2022 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan Burcu Günlük Yorumu: Aşk hayatınızda olan süreçlerden artık yorgun düştüğünüze ve kaçmak istediğinize işaret eder. Her ne kadar sevginizi korumak isteseniz bile bu kadar vurdum duymaz hallerde olması canınıza tak etmesine neden olmuş gibi hissediyorum. Her şeyden kaçmak ve kurtulmak istediğiniz bir anda olduğunuzu ve bu anlarda hayat koşullarının izin vermediğini hissediyorum. Sabırlı olun ve güzellikler için biraz daha emek vermeyi deneyin. Çünkü içinizde öyle kuvvetli biri var ki  o asla kaçıp gitmez. Kalır ve savaşır. En son da kazanır. Bunu unutmayın. Aslında aşkın hayatınızda belireceğine işaret ediyor. Yarınları kayıp ettim dediğiniz an  öyle parlak bir şekilde gelecek ki kendiniz bile hayret edeceksiniz. Çünkü oldukça farklı ve çok özel biri ile hayatınızda devam edeceksiniz. Bu kişi ne kadar ihmal ettiğinin farkına varacak ve mutlu günler için gerekli olan adımları atacak. Yan yana olduğunuz sürece her şeyin üstesinden gelecek olduğunuzu görüyorum. Bu ara başarı her konu da yalnızca sizin yanınızda. Hem maddi hem de manevi anlamda. Aile hayatınıza biraz dikkatli olmanız gerekmektedir. Aksi halde sonralarda üzülmeniz söz konusu olabilir. Her zaman sizlerden tek istedikleri şeyin iyi olmanız olduğunun farkına varırsanız aslında sorunlardan rahat bir şekilde kurtulacaksınız. Kısa süre önce başvuru yaptığınız bir kurum olabilir. Buradan bir haber gelebilir ve gelen haber ile ayaklarınız yerden kesilebilir. Güzel bir şekilde gelen bu haber ile hayatınızda farklı değişiklikler söz konusu olacak. Artık rahat bir nefes alabilirsiniz. Çevrenizde olan arkadaşlık ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekli olan zaman dilimlerinde olmanız söz konusu olacak.  

2 Ocak 2022 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak Burcu Günlük Yorumu: Daha çok ilk başlarda yolunda giden bir şeyler olduğunu ve ardından nedenlerinin anlaşılmadığı şekilde sıkıntıların olduğunun göstergesidir. Bu noktada esasında eşiniz ile aranızda bir sorun olacak diyebilirim. Her ne kadar büyütülecek bir olay olmasa bile biraz üstünde durmanız sonuçların istemediğiniz yerlere gitmesine neden olabilir. Her ne olursa olsun olaylar tazeyken üzerine gitmek yerine biraz sakin kalmayı ardından ona göre hareket etmeyi tercih etmelisiniz. Eşinizden gelecek bir haber ile üzülebilir ve bunları toparlamak için emek vermeniz gerekebilir. O zamanlarda içinizdeki gücü farkına varın. Vardığınız an çorap söküğü gibi olaylardaki zincirleme durumları çözeceksiniz. Bu daha çok hayatımızda geleceğimiz yerlerin ne kadar özel ve ayrı bir yer olduğuna işaret eder. İçinizdeki sabrın sonunda mükafatlarını alacak ve olmak istediğiniz yerde devam edeceksiniz. Bu süreçlerde emek vermek hayatınızdaki gayelerin güzel bir şekilde devam etmesine imkanları sunar. Maddi anlamda rahat etmek için biraz daha emek vermeniz gerekmektedir. Bu süreçlerde verdiğiniz emeklerin hızlı ve rahat bir şekilde sonuçlarını alacaksınız. Parasal anlamda rahat etmek için kariyer hayatınıza da biraz emek vermek ve eşinizden yardım almak gerekebilir. Bir haber var. Bu haber sayesinde eşiniz ve kariyer hayatınızda çok güzel etkiler olacağını hissediyorum. O zamana kadar sabır ile olayları elinizde tutmayı tercih edin. 

2 Ocak 2022 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep Burcu Günlük Yorumu: Son dönemde aşk hayatınızın bir hayli durağan olması modunuzun oldukça düşmesine neden olmuş gibi hissediyorum. Çevrenizde her ne kadar insanlar yer alsa bile hem kalbinize hem de mantığınıza aynı anda hitap edemiyor olmaları biraz hayal kırıklıklarına neden olmuş gibi görüyorum. Bir yandan da geçmiş zamanlarda yaşamakta olduğunuz kırgınlıkları ve güvensizlikleri bir türlü üzerinizden atamadığınızı. Ama merak etmeyin bu süreç yakın zamanda üzerinizden atılacak. Hayata o kadar pozitif ve enerjik yaklaşan bir yapınız olduğunu hissediyorum ki bu yapınız sayesinde pek çok şeyin tek kazananı olabileceksiniz. Arkadaş çevrenizden bir davete katılmanız gerekebilir. Aslında hayatınızda kendisini daha çok belli ediyor. Böyle bir kalabalık ortamda çevrenizdeki karşı insanlara karşı çok dikkatli olun. Çünkü hayatımın aşkı dediğiniz kişi ile orada tanışacak olabilirsiniz. İlk görüşte aşka olan inancınızın artacağı zamanlarda olacağınızı görüyorum. Eğer insanlara şans vermeyi denerseniz bu ara aşk kapılarınız yeniden harekete geçecek. İnsanlar ile mutlu ilişkiler kurmak için evrene olumlu bir enerji vermek gerekir. Asla negatif enerjiler ile olacak bir şey değildir bu işler. Bu yüzden ne istiyorsanız bunu pozitif olarak evrenden isteyin. Sonrasında nasıl da güzel bir şekilde hayatınızda yer alacağını göreceksiniz. Aşk hayatınıza getireceği şanslar ile girecek. 

2 Ocak 2022 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay Burcu Günlük Yorumu: Bu ara her şeyin üst üste geldiğini ve aşk hayatınızda yaşamakta olduğunuz sıkıntılı süreçlere işaret eder. Sakin kalmakta fayda var. Her ne dilerseniz unutmayın ki onu yaşarsınız. Evrene pozitif enerji gönderin. Ardından hayatınızda yer alan olumlu gelişmeleri birer birer göreceksiniz. Bu ara bir davet alacak ve kalabalık bir ortamda yer alacağınızı görüyorum. Burada her ne kadar sessiz sakin kalan isim olmayı tercih etseniz bile bu pek de olmayacak. Çünkü sadeliğiniz ve duruluğunuz ile çevrede yer alan karşı cinsleri etkilemeyi başaracaksınız. Tanışmak için çevrenizde olacak kişiler var ve bunlara bir fırsat vermek gerekir. Kendinizi iç dünyaya kapamak yerine yeniliklere açılmak daima yararlı olacaktır. Geçmişte yer alan kişiler olduğunu ve bunlardan birinden haber alacağınızı göreceksiniz. Bu kişilere itibar etmek yerine biraz gelecek için hareket etmelisiniz. Unutmayın eski sevgiliden ne yeni sevgili ne de dost olmaz. Bu yüzden yalnızca çevrenizde olan yeni insanlar ile tanışmayı, onlara fırsat vermeyi tercih etmelisiniz. Ardından ne kadar güzel bir birliktelik kurabileceğini siz de tecrübeyle göreceksiniz. Hayatınızda yer alacak kişi kariyer hayatınızla bağlantılı olacak gibi hissediyorum. Her konu da ne kadar destek olacağına hayretler içerisinde kalacaksınız gibi görüyorum. 

2 Ocak 2022 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak Burcu Günlük Yorumu: Devletin önemli sayılabilecek bir kurumunda uzun senelerden beri çalıştığını söyleyebilirim. Çalışıyor olduğun bu kuruma dair bütün işleyişe hakimsin. Kurumda çalışan çoğu kişiyi tanıyor ve onlarla iyi geçiniyor olduğunu söylemek mümkün. Oldukça konuşmayı seviyor ve insanlara her zaman iyi yaklaşılması gerektiğini savunuyorsun. Bu yapın sayesinde kurumdaki herkes senin hakkınızda iyi konuşuyor. Senin hakkınızda iyi konuşulan şeyler kulağına geliyor ve senin kendini daha iyi hissetmene sebep oluyor. Aslında sizin hakkında söylenecek olan olumsuz bir konuya işaret ediyor. Bir projede hata yapacak ve bunu fark etmeyeceksin. Projenin hatasını fark eden diğer çalışan ise bunu gizliden gizliye yapacak birisine benzemiyor. Senin yaptığın bu hatadan dolayı son zamanlardaki bütün projelerini tekrar incelemeye kalkışacak. Bu durum senin onurunu kıracak gibi duruyor. Her zaman sağlam duruşlu ve insanların karşısında dik durmayı seven yapın bu olayla biraz kırılabilir. Kurumunda çalışan diğer çalışanlar bu kişiyi önemsememen gerektiğini savunsalar bile sen bu kişiyi bir hayli fazla önemseyecek ve kendisine dert edineceksin. Bu kişinin yaptığı bu davranışın aslı sizin herkes tarafından seviliyor oluşun. Senin herkesle iyi geçiniyor oluşunu kaldıramayan bu kişi senin işyerinizdeki itibarını sarsmak ve kendisine olan güvenini yitirmene sebep olmak istiyor. Sana destek veren kişilerle bu olayı atlatacak ve o kişi ile herkesin arasında belirli bir mesafe olmasını sağlayacaksın.

2 Ocak 2022 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova Burcu Günlük Yorumu: Bu ara kalben çok yorgun olduğun için bedensel olarak da çok yorulduğunu anladığın anlar gelecek. Bu da yalnızca kendisini hırpaladığını işaret eder. Çevrende kim var ise onları mutlu etmek için uğraşıyorsun. Fakat bir türlü kendinizi mutlu etmek için bir şey yapmıyorsun. Nişanlın ile de ilgili farklı problemlerin olduğunu görüyorum. Her şeye yetişmeniz imkan olmadığını artık anlaman gerekmektedir. Çünkü tek başına bu durumları yerine getirmek gibi bir lüksün asla yok. Hayatta yardım almadan tek başına bir yere gelen pek insan olduğunu sanmıyorum. O halde neden sen tek kalasın ki? Nişanlın ile bir olduğunuz an her problemin üzerinden geleceksiniz. Aslında yaşamının farklı gayeleri olduğuna işaret eder. Uzun zamandır eşin ile yalnız bir tatile çıkmak istiyor olabilirsiniz. Eğer maddi konuları ve zamanları ayarlayabilirseniz tam da zamanında yer aldığını söyleyebilirim. Rahat etmek için belki de böyle ayrı bir dinlenme metoduna ihtiyacın olabilir. O halde neden kendini erteleyesin ki? Bir haber gelecek ve eşiniz ile daha da ayrı bir tutkun olacak. Bu haber gelene kadar dikkat ettiğime göre biraz daha yapıcı bir tavrın olması gerekmektedir. Uzaklardan evinizde misafir olmak için gelen birileri olduğunu hissediyorum. Bu kişilere karşı dikkatli olun.

2 Ocak 2022 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık Burcu Günlük Yorumu: Bu daha çok yakın dostlarınla aranda kısa süre içerisinde bir sorun olacağına işaret eder. Her ne kadar yan yana olabilmek adına ellerin arasında yer alan durumları sunacak olsan bile başarılı olamayacaksın. Bunun asıl nedenlerinden bir tanesi de hak ettiğin değeri esasında insanların pek vermedikleri olarak hissediyorum. Artık insanlar arasında iyi bir denge kurmayı başarabilirsen bu problemlerden kurtulacaksın. Hayat dolu devam etmek için belki de hayatın merkezine kendini almak yeterli olacaktır. Aslında yakın bir zamanda yola çıkacak olduğuna işaret eder. Eğer olur da insanlar ile güzel diyaloglar kurabilirsen bu noktada başarı dolu anlarda yer alabileceksin. Hayatına eksik olan şeylerin esasında aşk ile sınırlı olduğunu görüyorum. Yakın zamanda aşk dolu günlerde olacak ve esasında asıl hayatın tadına bu noktada varmanın hazzına erişeceksin. Her şey için biraz daha sabırlı kalmayı tercih et. Bunun ardından özel olan her şey senden yana yerini alacak. Güzel günler için evrene pozitif enerji yaymayı ihmal etme. Gelecek bir erkek arkadaş o kadar mutlu olmanı sağlayacak ki, adeta ayakların yerden kesilecek. Yeni bir birliktelik kurana kadar biraz çok daha uygun zamanı beklemen en ideal hamle olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.