1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 2 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Yeni Ayda Kimler Nelerle Karşılaşacak? Dengeler Değişiyor…
2 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Yeni Ayda Kimler Nelerle Karşılaşacak? Dengeler Değişiyor…

2 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Yeni Ayda Kimler Nelerle Karşılaşacak? Dengeler Değişiyor…

2 Nisan 2021 burç yorumları yeni ayın ilk günlerinde kimlerin hayatında ne gibi etkileri ile yer alacağı çok merak ediliyor. Astrolojik dengeler kısa sürede dengelerin değişmesine neden olacak. Sizler de hazırsanız evrene verdiğim pozitif enerji ile beraber her şeye odaklanarak burçları yorumlamak istiyorum.

A+A-

2 Nisan 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu kıskançlığı temsil eder. Kurumunuzda sizin alacak olduğunuz yeni konumu ve çevreniz tarafından duyduğunuz özgüyü kıskanan birisi olacak. Bu kişinin bir işi yanlış yapıp altına bilerek size imza attıracağı bir dönem olabilir. Size iftira atmaya çalışabilir ve meslekten gitmenize sebep olmaya çalışıyor olabilir. Bu kişiye karşı oldukça dikkatli olmanızı ve adımlarınızı atarken iyice düşünmenizi tavsiye ediyorum. O halde her şeye karşı hazırlıklı ve sabırlı olun.

2 Nisan 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu arkadan çevrilen işleri ifade eder. İşyerinizde sizi sevmeyen birçok kişinin de olduğunu söylemem mümkün olacaktır. Bu kişiler öyle ki sizinle aynı ortamda bulunmayı dahi istemiyorlar. Sürekli işlerinizi zamanında yapıyor olmanız ve doğru bir şekilde yapıyor olmanız bu kişileri oldukça rahatsız ediyor. Siz ise bu kişileri umursamıyor ve hayatınız o kişiler yokmuş gibi devam ediyorsunuz. Bu kişilerin size zarar vermek istedikleri ortada, biraz dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz.

2 Nisan 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu ani durumlara ifade eder. Beklemediğiniz bir anda kurumunuzda üst makamınızda bir yer boşalabilir. Bu yer boşalmasının sebebi ya ani bir istifa ya da ölüm olarak görünüyor. Fakat bu yer açıldıktan sonra gelecek olan dilekçeyle sizin konumunuzun yükseltilebileceğini söyleyebilirim. Geçici olarak geleceğiniz bu konumu yine de hakkıyla yerine getireceksiniz. Kendinizi elinize hangi işe atsanız doğru bir şekilde yapar bir halde buluyorsunuz. Oldukça fazla sorumluluk sahibisiniz.

2 Nisan 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu işinizi kaybetme tehlikesiyle yüz yüze gelmiş olabilirsiniz. İflas bayrağını çektiğinizi düşündüğünüz dönemlerden geçmişsiniz. Bunun yaratmış olduğu ruhsal bunalım ile etrafınızdaki insanlara karşı da son derecede saldırgan tavırlar sergilemişsiniz. Bunun beraberinde aileniz ile aranızda belirli sorunlar oluşmasına da neden olmuşsunuz. Hala içerisinde olduğunuz bir bunalım durumu söz konusu. Adaletin asla yerini bulmuyor oluşunu sorguluyor olabilirsiniz. Ancak kendi adaletinizi kendiniz sağlamanız gerektiği düşüncesine kapılabilirsiniz.

2 Nisan 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu işinizde meydana gelmiş olan sorunlar nedeniyle oldukça hassas ve alıngan bir süreç içerisindesiniz. Başta aileniz olmak üzere çevrenizdeki insanların en ufak söylemlerinden bile oldukça büyük anlamlar çıkartıyorsunuz. Bu durumda böylesine yoktan sebeplerle kendinize zarar verdiğiniz gibi etrafınızdaki insanların da kalplerini kırdığınız zamanlar oluyor. İçerisinde bulunduğunuz durum bir süre daha devam edecek. Ancak emek vermeye ve farklı kapılar aramaya devam ettiğiniz sürece işinizde meydana gelen bu sorunlardan kurtulduğunuzu göreceksiniz.

2 Nisan 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu geçmiş yaşantınızda işinizle ilgili birtakım sıkıntılar baş göstermiş. Bu sıkıntılar ve iş kayıtları gerek psikolojik gerekse de maddi açıdan oldukça zor günler yaşamanıza neden olmuş. Bu durum ailenizle de aranızda stresten kaynaklı olarak birtakım sıkıntıların oluşmasına neden olmuş. İşinizle ilgili hala bunalım durumunda olabilirsiniz. Bu durumdan çıkmak adına sürekli olarak farklı kapıları açıyorsunuz. Bu kapılardan birisinden olumlu bir sonuç çıkması için an kolluyorsunuz. Umudunuzu asla yitirmemeniz kendinize olan güveninizi de kaybetmemenizi sağlıyor.

2 Nisan 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu bazı zamanlar çıkmaza girdiğinizi düşünseniz de her çıkmazın bir umudu hak ettiğini düşünüyorsunuz. Çok fazla stresli dönemlerden geçiyorsunuz. Stres kaynaklı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Bu ara olumlu gelişmeler meydana gelecek ve sıkıntılarınızı geride bırakacağınız bir dönem içerisine gireceksiniz. Açmak istediğiniz kapılardan bir tanesinin açılacağını göreceksiniz. Açılan bu kapı sayesinde dünya nimetlerine ulaşmaya başlayacaksınız. İşlerinizi yeniden yoluna sokmanın vereceği mutlulukla birlikte stresinizden de kurtulacaksınız.

2 Nisan 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu geçmişte işinizle ilgili bir konuda haksızlığa uğramışsınız. Uğramış olduğunuz bu haksızlık sonucuna ciddi bir kayıp yaşamışsınız. Yaşamış olduğunuz bu kayıp nedeniyle de işleriniz ciddi anlamda zor durumlara girmiş. Bu sıkıntılı süreçleri düşünürken oldukça stresli süreçlerden geçmişsiniz. Ancak ne kadar kafa yorarsanız yorun bir türlü çıkar yol bulmayı başaramamışsınız. Kendiniz ile bir savaş içerisindesiniz. İşlerinizi yoluna sokmak adına ciddi adımlar atmanız gerekiyor. Hatta risk almanız gereken durumlar da söz konusu. Ancak bu riskleri almanız gözünüzü korkutuyor.

2 Nisan 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu aileniz içerisinde de yeniden huzura kavuşarak beklediğiniz mutluluğu bulacaksınız. Bir süre sonra verdiğiniz emeklerin karşılığını sonuna kadar alacağınız bir dönem içerisine gireceksiniz. Böylelikle de işinizle ilgili olarak meydana gelen sorunların üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Olası bir durumda işleri daha da çıkmaz bir noktaya sürüklemekten korkuyor olabilirsiniz. Bu durumun etkileriyle kendinizi son derecede stres altında bırakıyorsunuz.

2 Nisan 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu geçmişte ufak çaplı bir işe başlamışsınız. Sıfırdan başladığınız bu işte kendinizi kanıtlamak adına oldukça fazla emek vermişsiniz. Ancak ne yaparsanız yapın tam olarak istediğiniz noktaya gelmeyi bir türlü başaramamışsınız. Sıfırdan başlayarak kurduğunuz bu işte kendinizi kanıtlayamamanız ciddi anlamda canınızın sıkılmasına neden olmuş. Bu ara meydana gelen olaylar kararsızlıkları ifade ediyor. Hayatınızda işinizle ilgili kafanızda net kararlar doğrultusunda ilerlemeyi başaramıyorsunuz.

2 Nisan 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu bir türlü istediğiniz noktaya ulaşamamanıza neden oluyor. Kendi içinizde yaptığınız iç çatışmalarınızda sürekli olarak bu konuyu sorguluyor olabilirsiniz. Ancak bu konuyu sürekli olarak sorgulamak ilerleme kat etmeniz yerine aksine sürekli olarak bir gerileme durumu yaşamanıza neden oluyor. Adeta hiç yoktan var etmiş olduğunuz işinizde gelecekte nihayet hayalini kurduğunuz başarıyı yakalayacaksınız. İstediğiniz meblağlarla kazançlar elde ederek ekonomik olarak da özgürlüğünüzü ilan edeceksiniz.

2 Nisan 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu hanenizin içine mutluluk adeta bir güneş gibi doğacak. İşinizle ilgili bir konuda risk almanız gerekecek. Bu riski aldığınız zaman işlerinizin yoluna girdiğini göreceksiniz. Stresli bir süreç ardından huzur ve feraha kavuşacaksınız. İçinizin bu kadar rahatlamasıyla birlikte etrafa adeta gülücükler saçacaksınız. İşlerinizin bu kadar yolunda ilerlemesi bir ara rehavete kapılmanıza neden olacak. Ancak bu durumun etkisinden de kısa süre içerisinde sıyrılmayı başaracaksınız. Böylelikle de seçmiş olduğunuz yolunuzda oldukça net adımlar ile ilerlemeye başarılarınızla birlikte devam edeceksiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.