1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 2 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesin Hayallerini Yıkacak Etkileri Getiriyor…
2 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesin Hayallerini Yıkacak Etkileri Getiriyor…

2 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesin Hayallerini Yıkacak Etkileri Getiriyor…

2 Mayıs 2021 burç yorumları incelenecek olduğu zaman bir anda herkesin hayallerini yıkacak gibi durmaya devam ediyor. Herkesi bu kadar derin etkileri ile hayatında yer edinecek bir günün en iyi şekilde geçmesi için ben evrene verdiğim pozitif enerji ile bakmaya başlıyorum.

A+A-

2 Mayıs 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu aşkın ve sevginin yoğunluğunu gösterir. Ruh eşinizle ilişkininizden önce de yıllardır süren sevgi dolu bir ilişkiniz varmış. Bu güzel aşkınızı ilişki ile taçlandırmışsınız. Fakat ikinizin de yıldızının oldukça düşük olduğunu söyleyebilirim. Size oldukça fazla nazar değiyor. Eğer son zamanlarda bir tartışma yaşadıysanız tamamen size değen bir gözden dolayı olduğunu söyleyeyim. Ruh eşinizi herkese anlatmamanızı tavsiye ediyorum, bu kadar seviyor ve seviliyor oluşunuz sevgisiz kişiler tarafından kıskançlıkla sonuç verebiliyor.

2 Mayıs 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu ruh eşinizle birlikte oldukça sorumluluk sahibi olduğunuzu ve kültürlü olduğunuzu gösteriyor. Oldukça bilgili bir çift olarak sürekli kendinizi geliştirmeyi seviyor ve birbirinize hep bir şeyler katıyorsunuz. Birbirinize yeni bilgiler öğreterek ya da sorular sorarak ilişkininize renk katıyor, birbirinizle vakit geçirmekten oldukça zevk alıyorsunuz. Oldukça kaliteli vakitlerinizin geçtiği bir ilişkinin içinde olduğunuzu söylemek isterim. Ruh eşinizin bilgili oluşu hoşunuza gidiyor ve ona sürekli sorular sorarak bir şeyleri cevaplandırmasını izlemek istiyorsunuz.

2 Mayıs 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu kişinin kendini geliştirmesini temsil eder. Fakat siz ruh eşinize sevgisinin yanında hayran da olan bir insan olarak ruh eşinizle birlikte bir kursa gitmek isteyeceksiniz. Sosyal aktivitelerinizi birbirinizden ayrı yapmayı sevmiyor olabildiğince birlikte vakit geçirmeye çalışıyorsunuz. İlişkiniz konusunda karşılıklı olarak çok şanslı bir çiftsiniz. Sevdiğiniz kişi tarafından seviliyorsunuz. Gidecek olacağını bu kursta da oldukça ilgi odağı bir çift haline geleceğinizi söyleyebilirim. Birbirinizin gözünün içine bakmanız çevrede oldukça dikkat çeken bir çift olmanızı sağlıyor.

2 Mayıs 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu sizin maddi sıkıntılarınız olduğuna işaret ediyor. Yaşıyor olduğunuz maddi sıkıntılardan dolayı ilişkininizde birtakım huzursuzluklar söz konusu. Aslında birbirinizi çok severek evlendiğinizi ve değer verdiğinizi söyleyebilirim. Sadece sosyal hayatınızdaki ortak sıkıntılarınızı birbirinize yansıtarak evinizde huzursuz bir ortam yarattığınızı görüyorum. Biraz daha sakin kalmaya çalışarak birbirinize daha ılımlı yaklaşabilirsiniz. Yoksa sosyal hayatınızda bütün sabrınızı tüketip birbirinize tahammül edemez hale geliyorsunuz. Ruh eşinizi çok seven bir insan olarak dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.

2 Mayıs 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu bir aile büyüğünüzden ya da işyerinizden elinize topluca miktarda bir para geçebilir ve ardından ferah günleri getirebilir. Gelecek olan bu toplu para sonrasında tek sorun ilişkininizdeki sorunları çözmek olacaktır. Ruh eşinizle karşılıklı bir yemek masasında birbirinize ne kadar sevdiğinizi hatırlatacak aslında en çok birbirinize tahammülünüz olduğunun farkına varacaksınız. Dışarıdan oldukça imrenilen bir ilişkiniz var ve ruh eşiniz tarafından çok seviliyorsunuz. Ruh eşinizin hayattaki en güzel şansınız olduğunu düşünüyor ve kıymetini biliyorsunuz.

2 Mayıs 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu ilişkinizde atacağınız yeni adımları işaret ediyor. Ruh eşinizle ortak bir karar vererek eve evcil bir hayvan alabilirsiniz. İki tarafında oldukça sevgi dolu olmasıyla birlikte sevgi dolu bir yuvanız var. Sürekli sevgi sözcüklerinin geçtiği ve daima aşkın yaşandığı bu evde huzur daima hakim olacak. Birbirinize olan sevginizi unutmadığınız, sosyal hayata dalıp birbirinizi unutmadığınız sürece gıpta edilen bir çift olarak yaşamınızı sürdürebilirsiniz. Ruh eşinizle birlikte yakın zamanda bir tatil söz konusu olabilir.

2 Mayıs 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu hayatınızdaki çok önemli bir şeyin yolunda gitmediğinizi gösteriyor. İlişkinizin sarsılıyor olduğunu söyleyebilirim. Geçmişte ilişkininize bulaşmış olan bir yalanın tekrar gündeme gelmesiyle ruh eşinizle uzaklaşmanız mümkün. Yapılmaması gereken bir şey yapılmış. Aldatma iki taraftan da olmamış fakat yalan bulaştığı için ilişkiniz oldukça güvenilmez bir ilişki olmuş. Birbirinize güvenemediğinizden dolayı her şeyi sorgular olmuşsunuz ve bu durum birbirinize karşı tahammülsüzlük getirmiş. Birbirinizi çok bunaltıyor ve her atılan adımı soruluyorsunuz.

2 Mayıs 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu karşınıza İlişkinizi kurtarabileceğiniz bir fırsatın çıkacağını gösteriyor. Karşılıklı olarak içten içe bu ilişkiyi kurtarmak istiyor fakat nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz. Çevrenizdekilerin aracılığı ya da tavsiyesiyle romantik bir ortamda baş başa kalabilir ve birbirinize karşı olan aşkınızı tekrar hatırlayabilirsiniz. İlişkiniz kurtarabileceğiniz bu fırsatı oldukça iyi değerlendirmeniz gerekiyor. İki tarafın da karşılıklı hatalarını fark etmesi ve özür dilemesi mümkün. Sevginizin ve ruh eşinizin birçok hissinizden daha değerli olduğunu düşünüyorsunuz.

2 Mayıs 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu bir yeniden doğuşu simgeler. Daha öncesinde yürütemediğinizi düşündüğünüz ilişkininize sıfırdan başlamış gibi devam edebileceğinizi ve birbirinizin daha çok gözünün içine bakabileceğinizi söyleyebilirim. Birbirinize karşı olan aşkınızı hatırlayabilir hatta ilk günden daha fazla sevdiğinizi hissedebilirsiniz. İşler tamamen ilişkininiz adına yolunda gidiyor ve mutlu bir ilişki sürdürüyorsunuz. Birbirinize sabretmeyi hatırladığınız zaman tekrar neredeyse hiç büyük kavganız olmayacak.

2 Mayıs 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu bir vazgeçişi sembolize eder. Yaşıyor olduğunuz ilişkininizden mutlu olmadığınızı belirli sebeplerden dolayı bu ilişki devam ettiğinizi söylemek mümkün. Yani kendinizi bir nevi başkaları mutlu olsun diye feda ediyor olabilirsiniz. Varsa çocuklarınız için eğer çocuğunuz yoksa aile büyükleri için devam eden bu ilişkide tek taraflı bir mutsuzluk söz konusu. Ruh eşiniz sizin ile evli olmaktan oldukça mutlu duruyor. Fakat siz bu ilişkiyi bitirmek için fırsat kolluyor gibi duruyorsunuz.

2 Mayıs 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu uzun zamandır planlanan ya da istenilen duruma girişimin gerçekleşeceğine işarettir. Yani ruh eşinize karşı bir boşanma davası açmanız söz konusu olabilir. Bir aile büyüğünüzle yapacak olduğunuz uzun soluklu bir konuşma sonrasında buna cesaret bulabilir ve ilk adımı atabilirsiniz. Aile büyüğünüzün de size destek vermesi ile kendinizde daha çok güç bulabilir ve bu kararınızda diretebilirsiniz. Ruh eşinizin ısrar edeceğini görüyorum, ruh eşinizin ısrarları tamamen bencilce sebeplerden dolayı olacaktır.

2 Mayıs 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu başaracağınıza işaret ediyor. Her ne kadar zor gibi gözükse bile bu girişiminizi yaptıktan sonra başarıyla boşanabilecek ve artık kendinizi daha özgür hissedebileceksiniz. Yine de karar verirken iyice düşünmenizi tavsiye edebilirim. Ruh eşinizle yapacak olduğunuz bir konuşmada ona bu isteğinizi açıkça söyleyebilir ve bunun olmaması adına İlişkinizi nasıl kurtarabileceğinizi konuşabilirsiniz. Belki de aslında çok sevip çok da sevilebileceğiniz bir ilişkinin içindesinizdir. Kararlarınızı sağlam adımlarla vermenizi tavsiye ediyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.