1. HABERLER

  2. OTOMOBİL

  3. 2. el araç alacaklar yüzde 50 daha ucuza alabileceksiniz! Renault, Volkswagen, Peugeot, Opel gibi birçok markada…
2. el araç alacaklar yüzde 50 daha ucuza alabileceksiniz! Renault, Volkswagen, Peugeot, Opel gibi birçok markada…

2. el araç alacaklar yüzde 50 daha ucuza alabileceksiniz! Renault, Volkswagen, Peugeot, Opel gibi birçok markada…

Araç sahibi olma hayali olan herkesi çok yakından ilgilendiren müjdeli haberler gelmeye başladı. İkinci el araç almak isteyen kişilerin çok merakla beklediği açıklamalar geliyor. Herkesin yakından takip ettiği kampanyalar ile beraber bütçelere uygun modellerin sahibi olabilecekler. İkinci el araçları artık herkes yüzde elli indirimli olarak alma hakkına sahip olabilecekler.

A+A-

Araç sahibi olma hayali olan herkesi çok yakından ilgilendiren müjdeli haberler gelmeye başladı. İkinci el araç almak isteyen kişilerin çok merakla beklediği açıklamalar geliyor. Herkesin yakından takip ettiği kampanyalar ile beraber bütçelere uygun modellerin sahibi olabilecekler. İkinci el araçları artık herkes yüzde elli indirimli olarak alma hakkına sahip olabilecekler. İstenilen ikinci el araçlar ticaret bakanlığı tarafından sunulan fırsatlar ile beraber çok daha uygun fiyatlara sunulacak. Son gelen açıklamalara göreRenault, Volkswagen, Peugeot, Opel gibi birçok markada yüzde elli indirimli fiyatlar dikkatleri çekmeye başladı.

İkinci el araç sahibi olmak isteyen tüm vatandaşlar ticaret bakanlığı tarafından sunulan ikinci el araçlar için 100 bin TL altında satışlar ile devam edileceğini açıkladı. Bu durum ardından herkes heyecanlı bir şekilde araştırmalarına başladı. Şase ya da karoseri kalan araçları satın alacak ya da almış olan kişiler sıfır araba alacakları sırada hurda indirimlerinden çok rahat bir şekilde yararlanabilecekler. Bu sayede Renault, Volkswagen, Peugeot, Opel gibi birçok markada araçları yüzde elli indirimli olarak alma fırsatına sahip olacaklar. Bir yandan da e ihale sistemi ile beraber ilgili merak edilen her şey açıklandı.

  1. 2006 model olarak üretilen Mazda 5 Sport D model araçlar şu an 65 bin TL ile satışlara sunuldu.
  2. 2002 MODEL BMW 320D model araç Ticaret Bakanlığı internet sitesi üzerinden şu an 72 bin TL ile satışlara çıkarılmış oldu.
  3. 2004 MODEL VOLKSWAGEN GOLF model araç Ticaret Bakanlığı internet sitesi üzerinden şu an 70 bin TL ile satışlara çıkarılmış oldu.
  4. 2003 MODEL PEUGEOT 307 model araç Ticaret Bakanlığı internet sitesi üzerinden şu an 72 bin TL ile satışlara çıkarılmış oldu.
  5. 1998 OPEL ASTRA model araç Ticaret Bakanlığı internet sitesi üzerinden şu an 72 bin TL ile satışlara çıkarılmış oldu.
  6. 1992 BMW 318is model araç Ticaret Bakanlığı internet sitesi üzerinden şu an 72 bin TL ile satışlara çıkarılmış oldu.
  7. 1999 VOLKSWAGEN GOLF model araç Ticaret Bakanlığı internet sitesi üzerinden şu an 70 bin TL ile satışlara çıkarılmış oldu.
  8. 2004 BMW 520İ model araç Ticaret Bakanlığı internet sitesi üzerinden şu an 70 bin TL ile satışlara çıkarılmış oldu.
  9. 2005 CITROEN C5 model araç Ticaret Bakanlığı internet sitesi üzerinden şu an 80 bin TL ile satışlara çıkarılmış oldu.
  10. 2000 RENAULT MEGANE SCENİC model araç Ticaret Bakanlığı internet sitesi üzerinden şu an 50 bin TL ile satışlara çıkarılmış oldu.

Milyonlarca kişi bilmiyor…

Piyasada yer almak ve hatta ticaret işlerine ihale ile giren kişiler son zamanlarda daha da çok artış göstermeye başladı. Ticaret bakanlığı resmi internet sitesinden gelen bilgilere bakılacak olduğu zaman e ihale sistemi kullanıcı sayıları ortalama olarak 800 bin kişiye kadar artış gösterdi. Ülkenin her yerinde tasfiyeli olarak yer alan araçların satışlarının yapılmakta olduğu sistemden hala haberdar olmayan milyonlarca insan var. Bu sistem içerisinde yer alarak ikinci el araçları tam yüzde 50 indirimli olarak almak mümkün olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.