1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 2 Ekim 2020 Günlük Burç Yorumları…! Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı!
2 Ekim 2020 Günlük Burç Yorumları…! Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı!

2 Ekim 2020 Günlük Burç Yorumları…! Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı!

2 Ekim günlük burç yorumları hangi burcun hayatında neler getirecek? Bugün ki astrolojik dengeler ile hangi burçlar etkilenecek onları sizler için derleyeceğiz. Gelin tüm burçların gün içerisinde hangi durumda olacaklarını ve nasıl bir gün geçireceklerini beraber inceleyelim.

A+A-

2 Ekim 2020 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu arasında aslında aşk hayatı ön planda olacak. Farklı bir gün olacağı için resmen her konuda mutlu ilişkileriniz olacak. İnsanlar ile aranızda farklı diyaloglar yer alacak. Bu sayede istediğiniz gibi rahat adımları göreceksiniz. İş hayatınızda yolunda gitmeyen şeyler var. Bu sorunları aslında kendiniz yaratıyorsunuz. Biraz daha çok odaklanmanız gerekiyor.

2 Ekim 2020 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu  gitmek istediğiniz bir yol olmasına rağmen bu yola bir türlü çıkamıyorsunuz. İnsanlardan gelen sıkıntılardan dolayı artık çok doldunuz. Sürekli size karşı bu denli yaklaşım sergilemeleri artık her şeyin çok yormasına neden oldu. Ne iş, ne aşk, ne eğitim akla gelen her şeyin bu kadar sorunlar ile üst üste gelmesi artık kaçıp gitme isteklerine neden olacak.

2 Ekim 2020 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu hayatınızda çok fazla iki yüzlü insanlar var. Bu kadar karaktersiz insanlar ile yan yana olmak her konuda farklı sorunlar ile yüzleşmenize neden oluyor. Öyle bir hale geldiniz ki her şey resmen sorunları sizlere getiriyor. Öğlen saatlerinde alacağınız bir haber ile çok yorulacaksınız. Fakat bunları geride bırakmak ve ileri odaklanmak da kolay olacak.

2 Ekim 2020 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu maddi konularda farklı beklentileriniz olduğunu ve bu beklentilerin karşılanması için bir süre daha sabır göstermeniz gerektiğini söylemeliyim. Bir alacağınız ya da beklediğiniz miras gibi bir durum varsa ortalama olarak üç vakte kadar yoluna gireceğini aktarabilirim. Eğer son zamanlarda yaşanan adli bir durum varsa bu ara sonuçlanması da muhtemel olan bir durum. Lehinize sonuçlanmayacağını ve sonucun ardından rahat nefes alacağınızı aktarabilirim.

2 Ekim 2020 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu aile hayatınızda ön plana çıkacak konuları getirecek. Güne her ne kadar yorgun bir şekilde uyanacak olsanız bile öğle saatlerine doğru neşe dolu olacaksınız. Ailenizden alacağınız farklı haberler var. Sabırsız bir gün olsa da akşama doğru sonunda huzurun tadına varacağınız anlar gelecek. Bugün ocağın altına dikkat edin. Yemeğiniz yanmasın.

2 Ekim 2020 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu arkadaşlarınız arasından bir haksızlığa uğramanız söz konusu gibi görüyorum. Herkese karşı biraz dikkatli olmak bu noktada daha rahat olmanıza yardımcı olacak. Gün içerisinde öğreneceğiniz haberlerden bir tanesi aile hayatına yeni katılacak bir bebek olacağı anlamına gelir. Bebek yakınlarınızdan kimin evine gelirse gelsin çevresinde yer alan herkese uğur getirecek. Eğer yurt dışı kaynaklı beklenen bir haber varsa bu ara gelecek.

2 Ekim 2020 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu  alacağınız farklı haberler var ve bu haberler adeta kariyer hayatınız için olumlu etkileri sunabileceği gibi size maddi konularda da büyük destek verebilir. Aile hayatınızda sağlık sorunları ile karşı karşıya olan biri olabilir. Bu kişiye karşı içinizde olan sevgiyi ve saygıyı tam anlamı ile hissettirmeniz gerekiyor. Sonradan pişman olmamak adına tam zamanında gerekeni yapmak isteyeceksiniz.

2 Ekim 2020 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu hayatınızda bugün kırgınlıkların en üst düzeylerde olmasına neden olacak. O kadar farklı bir haldesiniz ki her ne kadar insanlar ile aranızda iyi diyaloglar olsun istiyor olsanız bile yine de başarılı olamıyorsunuz. Her şey üst üste geliyor. Hem bedenen hem de ruhen çok yoruldunuz. Bu gün daha fazla yorulmamak adına kendiniz için biraz da olsa zaman açmayı tercih etmelisiniz. Aksi halde en son kırılan kişi yine kendiniz olmak zorunda kalabilirsiniz.

2 Ekim 2020 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu bugün biraz her şeyi kenara bırakacak ve kendiniz için vakit ayıracaksınız. Biraz sağlığınız biraz da dış görünüş açısından bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Her şeyi bir kenara bırakıp en son kendiniz için vakit açmış olmak her açıdan sizlere çok iyi gelecek. Gün içerisinde biraz da kilo aldığınızı fark edebilir, ve bunun için kendi adınıza planlar kurabilirsiniz. Eğer kurulan planlara uyabilirseniz her şey çok rahat istediğiniz şekilde ilerleyecek.

2 Ekim 2020 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu eski hayat arkadaşınız ile yine yeniden yan yana gelmek zorunda olabilirsiniz. Aslında her ne kadar zorunluluk olarak düşünüyor olsanız bile bu durum pek de öyle durmayacak. İçinizden geldiği için yanınızda olmanız aslında her iki tarafı da mutlu ediyor. Kalben bu ara kendinizi ona her zamankinden daha yakın hissedeceksiniz. Her anın onun ile geçmesini isteseniz bile biraz gerçekçi olun ve kaptırmaya engel olun.

2 Ekim 2020 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu aşk hayatınız sorunlar üzerine kurulu. Hayatınızdaki kişi sizi mi yoksa sizlerin parasını mı seviyor bilmiyorsunuz. Bu kadar farklı anlar olduğu için hayatınızda görülecek durumlar dikkatleri çekiyor. İnsanlar ile biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Son zamanlarda size karşı çok yüklenmiş olması artık ciddi anlamda düşünmenize neden olmuş. Biraz daha bu şekilde devam ederse her ne kadar seviyor olsanız bile birçok şeyi geride bırakmak zorunda kalabilirsiniz.

2 Ekim 2020 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu iş hayatında sorunların üst üste bindiği bir gündesiniz. Her ne kadar çok fazla sorun olsa bile yine de birçok şeyin üstesinden geleceksiniz. Bu gün akşama kadar bir koşturmaca içerisinde olacak, en son bu koşturmaca tarafından gelen huzur ile rahat bir nefes alacaksınız. Hayatınız bu ara gelişi güzel devam ediyor. Eğer biraz daha bu şekilde devam ederseniz istediğiniz başarıyı yakalamak çok zor bir hal alabilir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

b

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.