1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 19 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesin Hayatını Darma Duman Edebilir...
19 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesin Hayatını Darma Duman Edebilir...

19 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesin Hayatını Darma Duman Edebilir...

19 Mart 2021 burç yorumları meydana gelen astrolojik dengelerden dolayı herkesin hayatını alt üst edebilecek gibi duruyor. Sizler de ne gibi etkiler ile karşılaşacağınızı merak ediyorsanız gelin pozitif enerjimizi toplayarak bir an önce bakalım.

A+A-

19 Mart 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu umulmadık anda gelen aksilikleri işaret eder. Sahip olduğunuz işinizi bir anda kaybetmiş ve bu yüzden ne yapacağınızı bilemez bir halde olabilirsiniz. Kendi işinizi kurmak istiyor fakat yeterli sermaye bulamıyorsunuz. Bir yerlere yeni iş başvuruları yapıyor ve olumlu sonuç alamıyorsunuz. Hayatınızda her şey yolunda giderken bir anda böyle her şeyin tersine gittiğinde oldukça şaşırmışsınız. Bu durum psikolojinizi etkilemiş dahi olabilir ve kendinizi bu yüzden sürekli mutsuz hissedebilirsiniz.

19 Mart 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu siz kendinizi bilen ve oldukça zeki bir insansınız. Bu özelliğinizi kullanarak iş bulamasanız bile kendi işinizi kurmanız mümkün olacaktır. Öncelikle kendinize bazı sponsorlar arayabilir ardından da bu sponsorların desteğiyle evinizden kendi mesleğinizi yapmaya devam edebilirsiniz. Samimi kişiliğiniz sayesinde birçok iş arkadaşı edinebilir ve hemen bu işten maddi kazanç elde etmeye başlayabilirsiniz. Başlamak için adım atmaya çekinmemelisiniz.

19 Mart 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu kişi her şeyin bittiğini zannettiği bir anda küllerinden doğabilir. Siz küllerinizden doğacak hatta daha önce olmuş olduğunuz konumdan daha iyi bir konumda olacaksınız ve daha fazla maddi kazanç elde edeceksiniz. Kendi işiniz olmasının verdiği rahatlıkla çalışma saatlerinden dolayı rahat edecek ve kendinize daha fazla vakit ayırabileceksiniz. Sizin aslında bir son olarak gördüğünüz işten çıkarılma olayınız sizin iş hayatınızdaki yükselişinize sebep olacak.

19 Mart 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu sizin sanatçı kişiliğinizi temsil ediyor. Siz işinizden kendi isteğinizle yeni bir zamanda ayrılmışsınız. Ayrılma sebebiniz sizin sanatla uğraşıyor olmanız ve sanata yoğunlaşmak istiyor olmanız. Hobinizin zamanla sadece hobi olarak kalmasını istememiş ve bunu meslek haline getirmeyi istemişsiniz. Fakat bu hareketi yapmadan önce bunu nasıl yapacağınızı detaylı olarak düşünmemiş ve kendinizi hiç hazırlıksız bir şekilde işsiz kalmaya mecbur etmişsiniz. Bu yüzden şu an ne yapacağınızı bilmiyorsunuz.

19 Mart 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu cesaret, enerji ve hırsı temsil eder. Siz bu kişiliğinizi ön plana koyarak kendi başınıza çalışmayı düşünüyor olabilir ve bunun için bir desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu noktada size finansal destek sağlayacak bir ortak bulabilir ve hobi olarak adlandırdığınız şeyi düzenli bir şekilde yaparak bunları satabilir kendinize gelir elde edebilirsiniz. Hatta sizin hırsınız sayesinde kendinizi sandığınızdan daha fazla insana duyurabilir ve oldukça iyi bir gelir elde edebilirsiniz.

19 Mart 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu başarıyı ve zaferi temsil eder. Bu süreçleri yaşayan kişi atacak olduğu adımlarda başarıyı mutlaka yakalayacaktır. Sizin yeteneğiniz ve bulmuş olduğunuz finansal desteğin zekası ile bu işin üstesinden çok rahat bir biçimde gelebilir kısa bir süre içerisinde piyasa adınızı duyurabilirsiniz. Yeteneğinizi uzak yerlerden insanlar sosyal medya aracılığıyla duyacak ve daha çok kişiye ulaşacaksınız. Sürekli gelen siparişleriniz ile oldukça yoğun bir çalışma temposu sizi bekliyor.

19 Mart 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu size gelecek zamanlarda yüklü miktarda bir paranın geleceğine işaret eder. Ayrılmış olduğunuz işyerinizden bir tazminat alabilir ve bu parayla rahat bir nefes alabilirsiniz. Elinize geçecek olan bu parayla başka bir şehre taşınmayı isteyebilir ve kendinize yeni bir hayat kurmayı düşünebilirsiniz. Sizi bir süre idare edebilecek olan bu para elinize geçtiği andan itibaren daha mantıklı düşünmeye başlayabilirsiniz. Şu sıralar amacınızın sadece iş bulmak olduğunu söylemem mümkün olacaktır.

19 Mart 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu yakın zamanda talihsiz olaylarla karşılaşmış olduğunuzu gösteriyor. Siz hiç beklemediğiniz bir anda işten çıkarılmış ve kendinizi büyük bir boşluğun içinde bulmuşsunuz. Ne yapacağınızı bilememiş ve direkt koşullara şartlara bakmadan önünüze çıkmış olan her işe başvurmaya çalışmışsınız. Bu durum sizin psikolojinizi oldukça fazla etkilemiş ve çok mutsuz günler geçirmeye başlamışsınız. Bu durum yakın bir zamanda geride kalacak ve sıkıntılı günlerinizden hızlıca uzaklaşacaksınız. Gelecek olan para sizi rahat ettirecek.

19 Mart 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu hırslarınızı ve isteklerinizi temsil eder. Siz kendi işinizi kurmak istiyorsunuz. Kendi işinizi kurmamanız için bugüne kadar önünüzde tek engel olan maddiyat alacağınız tazminat ile çözülmüş olacak ve siz hayallerinizi gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaşacaksınız. Kuracak olduğunuz işinizde dikkatli adımlar atmanızı ve sakin davranmanızı tavsiye ediyorum. Siz direkt detaylı olarak planlamadan bir iş kurmaya adım atmaya çalışabilir ve bu atmaya çalıştığınız adımda batabilirsiniz. Daha kötü sonuçlar elde etmeniz mümkün.

19 Mart 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu çekişmeleri gösterir. Akrabalarınız içinde sizinle rekabet içinde olan bir kimse görüyorum. Sizin şu an iş bulamıyor olmanız sanki bu kişinin hoşuna gidiyor ve bu kişi siz işe girmedikçe adeta bir zafer kazanmış edasıyla dolaşıyor. Bu kişi sizin yakın bir akrabanız ve size oldukça üstten bakmaya çalışıyor. Bu kişinin asıl böyle davranmasına sebep ise sizi kıskanıyor oluşu ve ondan iyi olmanızı asla istemiyor olması olabilir.

19 Mart 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu sizin artık herkesten uzaklaştığınızı temsil eder. Siz herkesten uzaklaşmış ve kimseyle muhatap olmak istemiyorsunuz. İnsanların size sürekli işiniz ile alakalı sorular sormasından bunalmış ve kendinizi kozanıza kapatmış durumdasınız. Sizinle rekabet içinde olan akrabanız size bir iş teklifinde bulunabilir. Kendi çalıştığı firmada size kendisinden oldukça alt bir konumda iş ayarlayabilir ve size bunu sunabilir. Siz ise bu teklifi reddedecek ve daha iyi bir iş bulmaya çabalayacaksınız.

19 Mart 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu tecrübeyi temsil eder. Çevrenizde tecrübeli olarak gördüğünüz ve fikirlerine güvendiğiniz bir insan ile bir sohbet ortamı oluşacak. Bu kişiye açıkça derdinizi anlatacak ve iş bulma konusunda ne yapabileceğinizi danışacaksınız. Bu kişi size kendi çevresi ile iletişime geçerek tam da mesleğinize uygun bir görüşme ayarlayabilir. Fikirlerine güvendiğiniz bu kişiden alacak olduğunuz akla göre hareket edip iş görüşmesinde şansınızı yükseltebilir ve uzun zamandır sürdürdüğünüz bu arayışınızı nihayet sonlandırabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.