1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. 18 yaşından küçük çocuğu olanlara Muhteşem haber! Başvuru yapan herkese Anında 50 bin TL kredi verilecek!
18 yaşından küçük çocuğu olanlara Muhteşem haber! Başvuru yapan herkese Anında 50 bin TL kredi verilecek!

18 yaşından küçük çocuğu olanlara Muhteşem haber! Başvuru yapan herkese Anında 50 bin TL kredi verilecek!

Yaşanan pandemi süreci ardından ekonomik anlamda sıkıntı yaşayan çocuklu vatandaşlar için 50 binTL kredi imkanı sunuldu. Korona virüs salgını nedeniyle ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri adına düşük faiz oranları ya da faizsiz olacak şekilde kredi imkanı sunuldu.

A+A-

Kamu bankaları tarafından başlatılan bu kampanya kapsamında 18 yaşının altında çocukları olan vatandaşlar, 50 bin TL’ye kadar olan kredi imkanlarından faydalanabilecekler. Gerekli şartları sağlayan ve nakit ihtiyaçlarını gidermek isteyen vatandaşlar hemen başvuru yaparak bu kredi sayesinde nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

Korona virüs salgını sürecinde kamu bankaları tarafından pek çok önemli adım atıldı. Bu adımlardan bir tanesi de 18 yaşının altında çocukları olan vatandaşlar için atıldı. 18 yaşının altında çocuğu olan vatandaşlar, pandemi sürecinin getirmiş olduğu ekonomik sıkıntılar ardından nakit ihtiyaçlarını karşılamak adına kredi imkanından faydalanabilecekler. Günümüz şartlarında kredi oranlarının son derecede yüksek olmasına karşın bu kişiler faizsiz ya da düşük faiz oranları ile kredi imkanından faydalanabilecekler. İşte 18 yaş altında çocukları olan vatandaşlar için özel olarak sunulmuş olan kredi imkanına dair merak edilen tüm detaylar..

50 bin TL ihtiyaç destek kredisi faiz oranları ve tüm detaylar

Kamu bankaları tarafından vatandaşların zorlu günlerinde destek olmak adına yapılan kampanya kapsamında 50 bin TL ihtiyaç destek kredisi faiz oranları ve diğer detayları pek çok vatandaş tarafından araştırılmaya devam ediyor. Bu kredilerden yararlanmak isteyen vatandaşların öncelikli olarak 18 yaşının altında bulunan çocuk sahibi olmaları gerekiyor. Çocuğu olmayan ya da 18 yaşından büyük çocukları olan vatandaşlar bu kredi imkanından faydalanamamaktadırlar.

Vatandaşların 50 bin lira destek kredisi ile ilgili en çok merak ettikleri detaylardan bir tanesi de bu kredilerin faiz oranları oldu. Verilecek olan krediler 6 ay ödemesiz olacak şekilde vatandaşlara sunulacak. Aynı zamanda verilecek olan kredilerin faiz oranları ise kullanım şekline göre değişiklikler göstermektedir. Kredi oranlarının bu derecede yüksek olduğu zamanda vatandaşlar bu kredi imkanı sayesinde, düşük faizli ya da faizsiz olarak kredi kullanma imkanı bulacaklar. Kullanılacak olan kredilerin faiz oranları kaç ay vadeli olacağına göre değişiklik gösteriyor. 50 bin lira kredi eğer 12 ay vadeli çekilecekse %0 faiz, 24 ay vadede çekilecekse %0.48 faiz ve 36 ay vadeyle çekilecekse de %0.56 oranında faiz uygulanacak.

50 bin lira kredi için şartlar nelerdir?

Yapılan haberlerin ardından kamu bankaları tarafından 18 yaş altında çocuğu bulunan vatandaşlar için sunulan destek kredisine dair gerekli tüm şartlar da vatandaşlar arasında merak konusu oldu. Bu kredi imkanından faydalanmak isteyen vatandaşların belirli şartları sağlıyor olmaları gerekmektedir. Kredi şartları ise şu şekildedir:

  • T.C vatandaşı olmak,
  • 18 yaşının altında çocuğun olması,
  • Kredi puanının iyi olması.

Bu şartları sağlayan vatandaşlar kredi imkanından faydalanabilmektedirler. Henüz başvuru tarihleri belli olmasa da bu krediler için başvurular e-devlet üzerinden de gerçekleştirilebilecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler