1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…
18 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

18 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

18 Şubat 2021 burç yorumları bu korona virüs ile mücadelenin zorlu bir şekilde devam ettiği günlerde kimlere neler getirecek merak ediyorsanız hemen odaklanalım derim. Her ne kadar bu ay çok zorlu geçecek gibi dursa bile yine de evrene verdiğim pozitif enerjim ile odaklanarak yorumlamaya başlıyorum.

A+A-

18 Şubat 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu kuşkusuz birbiriniz ile olmanın size vermiş olduğu mutluluğun gözlerinize yansıması. Bu ilişkide birbirini o kadar seven bir çift görüyorum ki, kıskançlık yaşanabilecek bir durumun olacağına pek ihtimal vermiyorum doğrusu. Ancak hayatınızdaki kişi bu konuda biraz kıskanç bir yapısının olmasına bazı zamanlarda yeniliyor olabilir. Bu konuda sizin gözlerindeki aşkı görmesi ve ona güvenmesi gerektiğini anlaması gerekli. Sizin tek ihtiyacınız olan birbirinizsiniz.

18 Şubat 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu insanlar ile aranızda bir denge olması da şarttır. Sürekli aynı kişinin alttan alması durumunda bir yorgunluğun baş göstermemesi için dengeyi sağlamalısınız. Böylesi mutluluğunuza ömür katacaktır. Sizi bu ara yaşadığınız konuda destekleyenler de desteklemeyenler de olabilir. Size önerim, kalbinizin sesini dinleyin, böyle daha çok mutlu olacaksınız. Başka insanları aranıza asla katmayın. Bardağın boş taraflarını sürekli dile getirmek sizi yorar. Birbirinizi yıpratmayın, hep mutlu olun.

18 Şubat 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu geçmişinizde bir ayrılık yaşamış olabilirsiniz. Bu konudan dolayı çok üzülmüşsünüz ancak bu konuyu aşmışsınız. Geçmiş geçmişte kalmış. Hayatınızdaki kişinin maddi durumlarından dolayı iç bunalımından kaynaklanan ufak bir ilgi probleminden dolayı ufak bir takım tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bu konuları dışa vuramayan insanlar tarafından yanlış anlaşılıyor. Ancak ilişkinizde açık olmanız gerekiyor. Her şeyin bu kadar farklı ve dolu dizgin devam edilmesinin istendiği günlerde biraz sabırlı olmak gerekiyor.

18 Şubat 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu hayatınızdaki kişi ile küs iseniz aranızdaki uyum ve sevgi sizi tekrar birleştirecek. Bunun dışında aranızda bir geleceğe dair planlar görüyorum. Sonucu çok da güzel bir beraberlik ile devam edecek bir ilişki görünüyor. Bazı tartışmalardan dolayı yorulabilirsiniz. Bu durumlar sizi birbirinizden asla uzaklaştırmasın. Bu ara biraz da maddi konulara odaklanmak isteyeceksiniz. Eğer istediğiniz gibi odaklanabilirseniz gerçekten hayalinizdeki gibi bir hayat bu ara gelecek.

18 Şubat 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu sevdiğiniz kişi ile mükemmel bir çekim enerjisi ile birbirinize olan aşkınız, fotoğraftan dahi enerjinizi yansıtıyor. Fakat aranızda birbirinize karşı bir takım güvensizlik besliyorsunuz. Bunun nedeni de birbirinize olan kaybetme korkunuzdan geliyor. Aranızda birbirinizin geçmişi hakkında bazı olumsuzluklar yaratan güvensizlikler, sizi yoruyor olabilir. Ancak artık birbirinizin geçmişinden sıyrılıp geleceğe bakarak birbirinizi görmelisiniz. Bugün teknolojik aletlerinize özen gösterin bozulma ya da kırılma olabilir.

18 Şubat 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu hayatınızdaki kişi ile iki taraf ta kendi geçmişini çoktan geride bıraktığının farkında olduğu aşikar. Birbirinize olan aşkınıza güvenmelisiniz. Her şeyin temeli birbirinize olan güvendir. Her tartışma bir problemin bitişi içindir. Ancak geçmişe dair tartışmalar, geleceği bitirir. Beraber çok mutlu olacağınıza eminim. Birbirinizin değerini bilmelisiniz. Bir yandan da bu ara kariyer hayatınıza odaklanmanız gereken anlar olacak. Her şeyi bir kenara bırakmak yerine geleceğe odaklanmak rahat nefes almanız için etkili olacak.

18 Şubat 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu gözlerinizden kendisinden ne kadar da emin bir çift görüyorum. Bu özelliğinizi birbirinize de yansıtmanız sayesinde birbirinize güven de aşılıyorsunuz. Siz kendisinden emin olmak ile birlikte partnerinden de emin bir çiftsiniz. Birçok konuyu aşmış ve halinizden de memnunsunuz. Sizin kimi zaman sert çıkışları olsa da hayatınızdaki kişiye karşı onu alttan almayı başarabilen bir karaktere sahip. Bu ara maddiyat içeren durum ön planda olabilir.

18 Şubat 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu ilişkinizdeki dengeli ilerleyişe sebebiyet veriyor. İlişkinizdeki yaşadığınız problemleri dışarıya hiç yansıtmadan kendi içinizde çözüyor olmanız sayesinde de herkesin saygısını kazanan bir birlikteliğiniz var.  Bu ara alacağınız bir haber olabilir ve bu haber karşısında istemsiz bir şekilde çok yıkılabilirsiniz. Maddi anlamda biraz daha tutumlu davranmanız gereken günlerde olacaksınız. Başarmak için biraz daha kendinizi dizginlemeniz gerekiyor.

18 Şubat 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu sizin çok eğlenceli kişiler olduğunuz her halinizden okunuyor. Mizah yeteneğinizin oldukça gelişmiş olmasının yanı sıra, birbirinize çok yakın mizah anlayışınız ile de birlikte çok iyi anlaşabiliyorsunuz. Birbirinize bir sevgiliden çok bir aile ve arkadaş olmayı da başarabiliyorsunuz. Bu özelliğiniz ile sürekli enerjinizi yükseltip birlikte hareket etmeyi de özellikle bile isteğe yapıyorsunuz. Bütün bunların yanında birbirinizde bulduğunu benzer bir şeyiniz daha var.

18 Şubat 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu bir acı ya da bir aile problemi de olabilir. Bu olgu ile kendinizi birbirinize daha yakın hissetme durumunuzun da olması da bir olasılık. Birbirine çok iyi gelen bir çift olabileceğiniz günler kapıda. Bu ara bir telefon alabilir ve adli konularda haber bekliyorsanız her şeyin iyi bir şekilde sonuçlanacak olduğuna şahit olabilirsiniz. Şans bugün sizden yana olacak. O yüzden sabırlı olun.

18 Şubat 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu hayatınızdaki kişi ile aranızda ilginç bir uyum keşfediyorum. Öncelikle sizin biraz daha yenilikçiliği ve çağdaş bir yaşamın yanı sıra, batılı toplumu temsil eder gibi. Ancak karşınızdaki kişi biraz daha gelenekselcilik anlayışı içerisinde ve geçmişine bağlı bir toplumu temsil ediyor gibi. Bu gibi zıt fikirler müzik anlayışınızda dahi farklılıklar göstermekte. Ancak aranızdaki bu zıt kutup olma durumu sizi birbirinize daha çok çekiyor.

18 Şubat 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu sizin yeniliğe açık olması ile arkadaşlarınızın yeniliğe kapalı olması gibi durumları yaşanması halinde bazı tartışmalar da yaşansa da bu arkadaşlığın ilişkisi çok sağlam bir temele dayalı olduğunu söylemek mümkün. Bu ara maddi anlamda biraz daha çevrenizden destek almanız gerebilir. Aile üyelerinizi ihmal ettiğinize inanıyorsanız bu günü onlara ayırabilir ve gerçekten eğlenceli zamanlar geçirmenin tadını doyumsuz görebilirsin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.