1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Bugün Herkesi Şok Edecek! Biraz Can Acıtabilir…
18 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Bugün Herkesi Şok Edecek! Biraz Can Acıtabilir…

18 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Bugün Herkesi Şok Edecek! Biraz Can Acıtabilir…

18 Nisan 2021 burç yorumları incelenecek olduğu zaman bugün herkesi şok edecek etkileri ile dikkatleri çekiyor. Biraz sabırlı olun. Biraz can acıtacak fakat her şey yakında son bulacak. Ben evrene verdiğim pozitif enerji ile tüm burçların hayatına odaklanmaya başlıyorum.

A+A-

18 Nisan 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu sizin eski partnerinize karşı hala ümidiniz olduğunu gösteriyor. Hala barışma ihtimaliniz olduğunu düşünüyor ve bu kişinin karşısına çıkma fırsatınız olduğunda kaçırmıyorsunuz. Sohbet etmeye çalışıyorsunuz. Eski partnerinizin zamanı geldiğinde sizi affedeceğini düşünüyorsunuz. Sizin çabanızla ve pişmanlığınızı belli ettiğiniz takdirde bir barışma söz konusu olabilir. Çünkü eski partnerinizin sizi çok özlediğini ve hala çok sevdiğini söyleyebilirim. Bu hislerinin karşılıksız olmadığını biliyor sadece biraz pişmanlığınızı görmek istiyor.

18 Nisan 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu sizin vermiş olduğunuz bir karar olduğunu söylüyor. Bu verdiğiniz kararın çok doğru bir karar olduğuna emin gibisiniz. Hayatınızdaki kişiyi siz hayatınızdan çıkarmışsınız. Fakat bu kararınızın size getirecek olduğu oldukça büyük kayıplar var. Hayatınızdaki kişiyle olan ilişkiniz oldukça iyi boyutta seyrediyormuş fakat ani bir kararla ilişkinizi sonlandırmışsınız. Bu ani kararı vermenizde etkili olan size yakın bir kişi olabilir. Siz sonunu düşünmeden böyle bir karar verdiğiniz için oldukça büyük kayıplara uğrayabilirsiniz.

18 Nisan 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu size yakın kötü bir kişiyi temsil eder. İlişkinizdeki bu karara vermenize sebep olan kişinin aslında sizin iyiliğinizi istemediğini söyleyebilmek mümkün. Bu kişi sizin mutsuzluğunuzu istemiş ve bunu elde etmiş gibi duruyor. Siz dış çevreden oldukça fazla etkilenen bir insan olarak bu kişinin size söylediklerine hemen inanmış ve partneriniz sizi çok sevmesine rağmen sevmediğini düşünmüşsünüz. Bu düşünceniz sonucunda da partnerinizi dinlemeyerek, kendi kafanızda kurmuş olduğunuz şeye tamamen inanarak partnerinizi hayatınızdan çıkarmışsınız.

18 Nisan 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu sizin sakin kalmanız gerektiğini bize söylüyor. Eğer sakin kalır ve eski partnerinizden uzak durursanız. Bu kişi kendiliğinden size gelip sizden özür dileyecektir. Sizin kendinizi geri çekmeniz durumunda bu kişi sizi ne kadar özlediğini fark edecektir. Siz sürekli kendinizi gösterdiğiniz ve hırsınızı belli ettiğiniz takdirde bu karşınızdaki kişi sizden kaçmak için delik arayacaktır. Bazen hayatta doğru olan sadece beklemektir. Hayat beklemeniz durumunda sizi mükafatlandıracaktır.

18 Nisan 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu dürüstlüğü sembolize eder. Sanırım söylemiş olduğunuz yalana pişmanlık duymuş ve doğrusunu partnerinizin öğrenmesine fırsat vermeden siz açıklamışsınız. Bu her ne kadar yalanınızı affettirmiyor olsa bile partneriniz için iyi bir adım olarak görülebilir. Kendi vicdanınızda partnerinize yalan söylemeyi yedirememiş ve size karşı olan güvenini boşa çıkarmış olmayı düşünerek her şeyi söylemişsiniz. Partnerinizi çok sevdiğiniz belli oluyor.

18 Nisan 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu mutsuz ve ümitsiz bir dönem geçiriyor ve bu dönemden çıkabileceğinize dair inancı kendinizde bulamıyorsunuz. Sözlerine değer verdiğiniz bir kimseyle konuşabilir ve verecek olduğu tavsiyeler sonucunda kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz. Bu ara maddi anlamda zorlu günler biraz sizleri bekleyecek. Görmek istediğiniz her şeyi almak isteyebilirsiniz. Sakin olmalı ve her şeyin dengesini kurarak davranmayı seçmelisiniz. İlerleyen günlerde bir sağlık sorunu ile karşı karşıya kalmamak adına biraz dikkatli olmanızda fayda var.

18 Nisan 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu çelişkileri simgeler. Aynı anda birden fazla duyguyu içinizde barındırıyorsunuz. Kendi içinizde zıtlaşmaların olduğu bir dönemdesiniz. Kararsızlıklarınızla ne yapacağınızı bilmiyor ve bir boşluğun içine düşüyorsunuz. Hayatınızdaki kişilerle bu konuda oldukça ciddi zıtlaşmalar yaşayabilirsiniz. Gerek ailenizden gerek de arkadaş çevrenizden tepki alan bu hallerinizi kabullenmemekte ısrar ediyor fakat içten içe siz de biliyorsunuz. Çevrenizdekilerden akıl almayı kendinize yediremediğinizi söylemem mümkün olabilir. Her şeyi kendi içinizde yaşamayı planlıyorsunuz.

18 Nisan 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu sizin yakın bir zamanda yeni bir hobi edineceğinizi gösteriyor. Bu hobi sayesinde hem sosyal yaşantınızda hem de aşk ilişkilerinde olumlu gelişmeleriniz olabilir. Kendinizi spor yaparken daha rahat hissedebilir ve daha mantıklı düşünürken bulabilirsiniz. Spor ya da sanat konusunda bir yeteneğiniz olduğunu söylemem mümkün. Bu yeteneğinizin üstüne gittiğiniz takdirde hayatınızın en beklemediğiniz alanlarında başarıyı elde edebilirsiniz. Bu özelliğiniz ile çevrenizde imrenilen bir kişi olabilir ve siz tavsiyeler vermeye başlayabilirsiniz.

18 Nisan 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu kişinin kendini ne kadar iyi tanıdığını gösterir. Oldukça sağlam bir karakteriniz ve duruşunuz olduğunu söylemek mümkün. Eğer bir ilişkiniz var ise dengeyi sağlayabilir yok ise oldukça sağlam bir ilişkinin temellerini atabilirsiniz. Aşk hayatınızda her şeyin yerli yerinde olacağını ve eksik hiçbir şeyin kalmayacağını gösteren bu anlar sizin ruhunuza da iyi gelecek bir sevgiyi temsil ediyor. Hayatınızda olan ilişkinizde duygusallığın yanında mantığın da ağır bir yer olacaktır.

18 Nisan 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu sizin maddi ve manevi konudaki kazançlarınızı gösterir. Aşk hayatında kazanacağınız bir döneme girmeniz oldukça mümkün. Sabırlı olmanız sabrettiklerinizi elde edeceğinizi gösteriyor. İş hayatınızda ise gelirinizin artması ve yeni yatırımlar söz konusu. Bir gayrimenkul alabilir ya da altına yatırım yapabilirsiniz. Oldukça sevileceğiniz ve parasal anlamda ferah günler yaşayabileceğinizi göreceğiniz anlar gelecek. Bu ara önümüzdeki beş ya da altı ay tamamen sizden yana, iyi değerlendirmelisiniz.

18 Nisan 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu sizin hırslı ve cesur kişiliğinizi gösterir. İş hayatında ya da bir hayalinizi gerçekleştirirken çoğu kişiye bir uç olarak gelebilecek bir şeyi deneyebilirsiniz. Bu cesaretiniz sayesinde başarıyı elde edebilir ve insanların size imrenerek bakmalarına neden olabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere göre daima farklı hareket edebilir ama daima doğru sonuçlar alabilirsiniz. Mutluluğunuz çevrenizdekilere değil tamamen sizin kendinize bağlı olarak hareket ediyor. Enerjik yapınızla çevrenize de neşe verebilir ve kalabalık ortamlarda bulunabilirsiniz.

18 Nisan 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu kafa karışıklığınızı sembolize ediyor. Kafanızda oldukça fazla soru işareti mevcut ve kafanız çok karışmış durumda. Ne yapacağınızı bilemediğiniz bir döneme giriş yapacaksınız. Bir konu hakkında karşınıza oldukça fazla seçenek çıkacak ve çevrenizdeki herkesin farklı bir tavsiyesi olacak. Yaşanan olaylar sizin içinizden geleni yapmanız gerektiğini savunur. İçinizden gelen sizin için daima doğrudur. Çevrenizdeki insanların hepsi size kendisi adına cevap verir fakat sizi kimse düşünmez. Sizin kendinizi düşünmeniz gerekir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.