1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları Herkeste Farklı Bir Kırgınlık Bırakacak…
18 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları Herkeste Farklı Bir Kırgınlık Bırakacak…

18 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları Herkeste Farklı Bir Kırgınlık Bırakacak…

18 Mayıs 2021 burç yorumları incelenecek olduğu zaman insanların hayatlarında çok farklı kırgınlıklar bırakacak kadar yer edinecek. Ben yine de evrene pozitif bir enerji verecek ve kimin hayatında ne gibi etkiler bırakacaksa ona göre odaklanarak bakacağım.

A+A-

18 Mayıs 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu üniversitelerin en büyük amfileri içerisinde yer alan birçok kalabalık insan topluluğu. Bu kariyer hayatınız ile aşk hayatınızın aslında ne kadar biri birine karıştığına işaret eder. İkisi arasında denge kuramıyor ve karşınızda olan kişinin en ufak bir hareketinden dahi çok etkilenerek hayatınızın birçok alanına etki etmesine izin veriyorsunuz gibi hissediyorum. Her ne kadar duygularınıza hakim olmak konusunda zorluk çekiyor olsanız bile yine de buna bir dur demeniz gerekir. Aşk hayatınız yoluna girebilir ama kariyer hayatı bir kere karmaşık hale gelirse onu toparlamak zor olacaktır. İkisi arasında bir denge kurmanız gerekiyor.

18 Mayıs 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu her sorunun yakında toprak altına girmiş gibi yok olacağına ve rahat bir nefes alınacağına işaret eder. İnsanlar ile yan yana gelinecek zamanlar olduğuna ve bu noktada hayatınızdaki kişi ile aranızda ufak çaplı olan sorunları yenecek olduğunuzu görüyorum. Hayatın bu kadar özel bir şekilde devam edeceği günlerde yer almak için aslında sabırlı ve dikkatli olmak istediğiniz kadar rahat olan günlerin yanınızda yer alması için fırsatları sunacaktır. Bir haber alacağınızı ve bu haberin daha çok hayatınızda olan kişiden geleceğini görüyorum. Yakında alınacak bir karar ve bu karar ile gelen mutlu günler olduğunu hissediyorum.

18 Mayıs 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu daha çok yakın zamana kadar yaşanan sıkıntıları ve sıkıntılardan sonra gelen güzellikleri işaret eder. İnsanların hayatında çok farklı izler bırakacak ve aşk anlamında güzel adımlar atacaksınız. Her nasıl bir ilişki yaşamak istiyorsanız karmaşık yapıda olan ilişkinizi ona göre yönlendirmek sadece sizin elinizde olacak. İnsanlar ile yan yana gelerek bu sorunların üstesinden gelecek ve kalbinizde oluşması söz konusu olan her şeyi yeneceksiniz. Aşkınıza sahip çıkmak adına biraz dikkatli olmanızda fayda var. Çevrenizde arayan girmeye çalışan üçüncü kişiler yer alabilir ve ilişkinizin yıpranmasına neden olabilirler. Dikkatli olmayı başarırsanız sorunsuz bir şekilde bunu da atlayacaksınız.

18 Mayıs 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu bu ara hayatınızın çok durgun bir yapıda devam ettiğine işaret eder. İnsanlar ile yan yana gelmenin ne kadar zorlu zamanları getirdiği ve aslında yalnız kalarak ne yapmak istediğinize karar vermek adına hareket edeceğinizi görüyorum. Eğer bunu başarabilir ve bir süre yalnız kalabilirseniz aşk hayatınızda yolunda gitmeyen durumları rahat bir şekilde yoluna sokabileceksiniz. Tabi ki bu anlar için biraz emek vermek ve karşı tarafın da duygularının neler olduğunu dikkate almak gerekir. Son zamanlarda oluşan ilgisiz tavırlar her iki tarafı da rahatsız edebilir.

18 Mayıs 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu daha çok yakın zamanda hayatınıza aldığınız kişi ile ufak çaplı sorunlar yaşayacak olduğunuza işaret edebilir. Sakin olun ve her şeyi büyütmek yerine dinlemeyi tercih edin. Çünkü olayların iç yüzlerini öğrendiğiniz zaman pişman olabilir ve istemeden de olsa kalp kırıklıklarına neden olmanıza sebep olabilir. Biraz daha devam ettiğim zaman yapısal olarak çok hırçın bir halde olduğunuzu görüyorum. Her ne kadar gülü dikeniyle sevmek önemli olsa bile her zaman dikenlerinizi dışarıda bırakmayın. Bazen tek gül olmak daha iyi olabilir.

18 Mayıs 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu yakında kendinize çeki düzen vermeniz gerektiği ve ardından her şeyin düzene gireceğine işaret eder. Bu zamanlar gelene kadar birazcık alttan almalı ve olayların temel nedenlerini öğrenmeyi tercih etmelisiniz. Hayatınızda yer alan kişinin size karşı kırgınlıkları olduğunu görüyorum. Bunun kalbini kazanmak için farklı sürprizler yapabilir ve ardından istediğiniz aşk yolculuğuna emin adımlar atabilirsiniz. Bir telefon geleceğini ve bu telefonun sevgilinizin eski ilişkilerinden biri olacağını görüyorum. Direk onları dinlemek ya da inanmak yerine kalbinizi dinleyin. Sonuca daha rahat ulaşabileceksiniz. Birkaç damla göz yaşı görüyorum. Yakın zamanda yaşanan kırgınlıkların biteceği ve rahatın geleceği anlamına gelmekte.

18 Mayıs 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu aslında hayatınızda yaşadığınız süreçlerin ne kadar yorgun ve sizi kıran zamanlar olduğuna işaret eder. İnsanlar ile artık yüz göz olmaktan sıkılmış her zaman onlar için fedakarlık yapmaktan yorulmuşsunuz. Yapısal olarak insanları her zaman kendinizden daha önde tutan bir halde olduğunuzu hissediyorum. Bu durum aşk hayatınızda da dikkatleri çeken bir hal almış. Daha yeni başlayan bir ilişki için bu kadar kendinizden ödün vermek ne kadar doğru olabilir? Karşınızdaki insana verdiğiniz değer kadar kendinize değer verirseniz aslında çok güzel ve mutlu bir ilişkiniz olacağını görüyorum.

18 Mayıs 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu bu aralar aşk hayatınızdaki dengeyi kuracak ve sonunda istediğiniz noktaya geleceksiniz. Mutlu olmak için bazen karşınızdaki insanı da mutlu etmeniz gerekiyor. Bir para görüyorum ve hayatınızdaki kişi sayesinde iyi bir para kazanacak olduğunuza işaret ediyor. Bu kazanç yollarını düzgün bir şekilde değerlendirmeyi başarırsanız ilerde kariyer olarak istediğiniz noktalara geleceksiniz. Bir telefon var ve bu telefonda gelen haberi dikkatli dinlemeyi tercih edin. Ucu açık bir haber olacağı için yanlış anlaşılmalara meyil vermemek adına dikkatli olmakta fayda var gibi hissediyorum.

18 Mayıs 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu son zamanlara değin her ne kadar çok hareketli ve aktif bir ilişkiniz olsa bile bu aralar oldukça sakin geçiyor olarak görüyorum. İnsanlara karşı tedbirli olan davranışlarınız ve tek düze giden durumlardan sıkılan yapınız artık bir şeyler yoluna sokmak için emek vermenize etki ediyor. Sevdiğiniz kişi ile aranıza girmek isteyen üçüncü bir kişi olduğunu ve bu kişi yüzünden sorunlar olacağını görüyorum. Sorunların ileri boyutlara kadar devam etmesini istemiyorsanız biraz aktif ve ona karşı yapıcı hareket etmeyi tercih edin. Ardından daha keyif dolu anlarda olacağınızı göreceksiniz.

18 Mayıs 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu daha çok herkesin kıskanacağı kadar güzel bir hayatınız olacağına işaret eder. İnsanlar ile çok sevilen bir hayatta yer alacak ve çok farklı sürprizler ile ayaklarınız yerden kesilecek. Her şeyi aktif ve hareketli bir şekilde göreceğiniz zamanlarda olacaksınız.  Hayatınızda yer alan kişiden bu ara ileri boyutlara ilişkiyi taşımak için bir teklif alabilir ve çok mutlu olabilirsiniz. Fakat bir haberiniz var ve istemeden de olsa canınızın sıkılmasına neden olabilir. Bu anlarda biraz sabırlı ve insanlar ile iyi iletişimlerde olan bir yapınızın olması önemli olacak.

18 Mayıs 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu Son zamanlarda aşk hayatınızda olan dalgalanmalı süreçlere işaret eder. İnsanlar ile ne kadar yorgun olduğunuz ve onlardan ne kadar da çok kaçmak istediğinizi hisseder gibiyim. Sürekli olarak size karşı yaptıkları hareketlerden rahatsız olmaya başladığınızı ve verdiğiniz değeri hak etmediklerini düşünüyor olduğunuzu görüyorum. Bu kadar sakin bir yapıdan böyle bir hırçın yapıya geçmiş olduğunuza kendinizin bile hayretler ile izlediğinizi hissediyorum. Aslında insanları bu kadar takmak yerine biraz kendinize odaklanırsanız her şeyin yakın zamanda geride kalacak olduğunu göreceksiniz.

18 Mayıs 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu hayatınızda yakın zamanda gelecek olduğunuz duruma işaret eder. Aşk hayatında o kadar hareketli ve güzel olan günlerde yer alacaksınız ki adeta ayaklarınız yerden kesilecek. Hayatınızda olan kişiden güzel bir haber alacak ve yeni bir yola daha ciddi bir şekilde girmenin ne kadar huzur verici olduğunu göreceksiniz. Bu zamanlara kadar aslında biraz ona karşı yapıcı olmalı ve bu noktada istediğiniz her şeyi elde etmeniz gerekiyor. İnsanlardan farklı haberler geleceğini görüyorum. Bu haberler doğrultusunda hem aşk hayatınızda hem de maddi anlamda çok karlı olan süreçlerde yer alacaksınız. O anlara kadar içinizde olan güç ile emek vermeyi tercih edin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.