1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları Her Şeyi Alt Üst Ediyor. Astrolojik Dengeler Yeri Yerinden Oynattı…
18 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları Her Şeyi Alt Üst Ediyor. Astrolojik Dengeler Yeri Yerinden Oynattı…

18 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları Her Şeyi Alt Üst Ediyor. Astrolojik Dengeler Yeri Yerinden Oynattı…

18 Mart 2021burç yorumları incelenecek olduğu zaman meydana gelen astrolojik dengeler adeta yerin yerinden oynamasına neden oldu. Bu anlarda kimler ne ile karşı karşıya kalacak merak ediyorsanız sizler de hemen odaklanın.

A+A-

18 Mart 2021burç yorumları incelenecek olduğu zaman meydana gelen astrolojik dengeler adeta yerin yerinden oynamasına neden oldu. Bu anlarda kimler ne ile karşı karşıya kalacak merak ediyorsanız sizler de hemen odaklanın.

18 Mart 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumusağduyuyu ve parayı anlatır. Elinizde sürekli olarak para akışının olacağı bu işi kabul etmek size oldukça iyi gelecek. Size bu işi teklif edecek olan yakınınız zaten çevresinde paralarını emanet edebileceği birisini arıyor. Sizin ise dışarıdan güvenilir duran profiliniz o kişinin size bunu teklif etmesinde oldukça büyük etken olacak. Bu kişinin güvenini boşa çıkarmadığınız sürece sürekli artan bir geliriniz olacak ve oldukça ferah bir hayat yaşayacaksınız.

18 Mart 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğaburcu günlük yorumuise Kupaların Sekizlisi. Hayatınızda bazı şeylerden vazgeçmiş ve kendinize yeni amaçlar edinmiş olabilirsiniz. Sırf istemediğiniz için üniversitede bir bölümü bırakmış ve bambaşka bir bölümden mezun olmuş olabilirsiniz. Yani bir alan değişimi olmuş. Bu alan değişimi sonucu şu an olduğunuz konumda yapmak istediğiniz meslek dışında çalışmak istemiyor ve hayallerinizin peşinden koşmak istiyorsunuz. Hayallerinizi gerçekleştirmek adına sadece size uygun gelen ve hedeflerinizin içinde olan işlere başvuruyor olası bir kabul durumuna dahi denk gelmemek için diğerlerine başvurmuyorsunuz.

18 Mart 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizlerburcu günlük yorumusağlam ve iyi koşulları bize müjdeler. Bu durum ile yan yana olan kişi hayallerine kavuşacak ve tam da istediği gibi bir hayat yaşayacaktır. Kendi çizginizden şaşmamanız ve bildiğiniz yolda ilerlemeniz sayesinde isteklerinize kavuşabilecek ve istediğiniz mesleği yapabileceksiniz. İsteklerinizden vazgeçmemenizin kazancı gerçekleşen hayalleriniz olacak. Bu yapacak olduğunuz davranış sonrasında çevrenizde birçok kişiye örnek olabilir belki de çevrenizde bazılarının hayallerinin peşinden gitmesine sebep olabilirsiniz. Siz ne istediğinizi bildiğiniz sürece hayat size istediğinizi sunacak.

18 Mart 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeçburcu günlük yorumuhayatınızdaki kalıcı değişiklikleri temsil eder. Yeni ve riskli başlangıçlara yelken açabilirsiniz. Okulunuzdan yeni mezun olmuş olabilir ve iş arayışında olabilirsiniz. Henüz yoğun bir iş arayışına girmemişsiniz sebebi ise daha yeni mezun olduğunuzu düşünüp biraz kafa dinlemek istiyor oluşunuz olabilir. Uzun seneler boyu zaten çalışacağınızın düşüncesiyle bir süre çalışmama kararı almış bir yandan da eğer size uygun gelirse diye iş bakıyorsunuz. Size uygun iş bulduğunuzda başvuracaksınız.

18 Mart 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslanburcu günlük yorumuduygusal bir dönemi temsil eder. Olaylara ve kişilere oldukça duygusal yaklaştığınız bu dönemde bazı işleri sırf orada hoşunuza gitmeyen kişiler var diye ya da size uymayan bir tarzda çalışıyorlar diye elinizin tersiyle itebilirsiniz. İlerde tüm bu geri çevirmelerin pişmanlığını yaşayabilir ve kendinizi tekrar o işyerlerine aldırmak adına oldukça fazla bir çaba sarf edebilirsiniz. Duygusal düşünmek yerine daha mantıklı düşünmeli ve adımlarınızı atarken parasal anlamdaki kazancınızı da hiçe saymamalısınız.

18 Mart 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başakburcu günlük yorumusomut olayların habercisidir. Hayatınızda bazı kalıcı başlangıçların olacağını söyleyebilirim. Bir işe girebilir ve bu işte uzunca yıllar çalışabilirsiniz. Çalışacak olduğunuz bu işi oldukça kısa sürede benimseyebilir ve oradaki kişilere hemen ayak uydurabilirsiniz. Hemen anlayıp kavrayabilen yapınızla da adım attığınız bu işyerinde başarılara imza atabilir ve bir yeni mezuna göre kendinizden oldukça iyi bir isimle söz ettirebilirsiniz. Kendinize olan özgüveninizi yerine getirecek bu iş size iyi gelebilir.

18 Mart 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Teraziburcu günlük yorumukararlılığın ve ekonomik gücün temsilcisidir. Bu durumları yaşayan kişi ekonomik olarak güçlü bir hanede yaşıyor diyebiliriz. Şu sıralar iş arıyorsunuz fakat bu arama çerçevesinde birçok kriterinizin olduğunu söyleyebilirim. Bu kriterlerin dışında olan hiçbir yeri düşünmüyor başvurmaya dahi kalkmıyorsunuz. Bu kararlılığınızın sebebi hanenizin oldukça güçlü bir ekonomiye sahip olması ve parasal anlamda ihtiyaç görmüyor olmanız olabilir. Kendi kriterlerinize uyan bir iş karşınıza çıkmadığı sürece çalışma fikrini de düşünmüyorsunuz.

18 Mart 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrepburcu günlük yorumuhassas ruhunuzu ve sanat eğiliminizi temsil eder. Siz sanatçı kişiliğe sahip bir insansınız ve çeşitli kurslara giderek kendinizi zamanla geliştirmiş oldukça yetenekli olmuşsunuz bu konuda. Kendi kriterlerinize göre iş bulamayacağınızı uzunca bir süre daha söyleyebilirim. Bu durumda çevrenizdeki birkaç kişinin desteği ile kendi sanat eğiliminiz ile alakalı bir meslek edinebilirsiniz. Bir evde bunun derslerini verebilir ya da bu yeteneğinizi belirli objelerle somutlaştırarak maddi kazanç elde edebilirsiniz.

18 Mart 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yayburcu günlük yorumusizin adım atacak olduğunuz işi kendi kapasitenizin çok üstünde göreceğinizi ve gözünüzün baya bir korkacağını gösteriyor. Adım atmaya çekinmemeli ve istiyorsanız bu işi başarabileceğinizi bilmelisiniz. Bu işte başarısız olacaksanız bunun tek sebebinin yeteri kadar vakit ayırmıyor oluşunuz olacağını bilmeniz gerekiyor. Aksi takdirde vakit ayırdığınız sürece bu işin üstesinden yeteneğinizle birlikte gelecek ve kendinize uzun süreli bir iş imkanı bile sağlayacaksınız. Biraz daha emek verdiğiniz sürece yapamayacağınız iş olmayacak.

18 Mart 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlakburcu günlük yorumusize sıkıntı yaratan durumlardan bir anda kurtulacağınızı gösteriyor. Parasal anlamda zor zamanlar yaşadığınız bir dönemin içinde bulunabilirsiniz. Bu dönemi atlatmak adına sürekli olarak iş arıyor ve bulamıyorsunuz. Uzunca bir süredir işiniz olmadığı için de kimseden bir şey isteyemiyor ve her işinizi kendiniz halletmeye çalışıyorsunuz. Fakat hiç beklemediğiniz bir anda başvurduğunuz yerden gelecek olan olumlu bir haber ile bir işe kabul olacaksınız. Bu durum sizi çok mutlu edecek.

18 Mart 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kovaburcu günlük yorumuhislerin yoğunluğunu belirler. Hiç beklemediğiniz anda gelecek olan bu haber ile şaşırabilir ve bunun nasıl olduğu konusunda şüphe duyabilirsiniz. Bu konuda hislerinize güvenmeniz gerektiğini düşünüyorum. Çünkü çevrenizde size yardım etmek isteyen birisi size sormadan bu konuda bazı adımlar atıp isteklerde bulunabilir. Bu kişinin çabaları sayesinde yeni bir işe girebilirsiniz. Bu kişi sadece sizi mahcup etmemek istemiş ve bu yüzden sizden gizli hareket etmiş.

18 Mart 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balıkburcu günlük yorumukırgınlıkları temsil eder. Yapmış olduğu bu hareketten dolayı yakınınızdaki bu kişiye sinirlenebilir ve oldukça ağır sözler sarf edebilirsiniz. Bu durumun sonucunda bu kişiyi oldukça fazla ve hak etmediği bir şekilde kıracaksınız. Sizin iyiliğinizi düşünen bir insanı kırmanın sonucu sizde vicdan azabı olacaktır. Hatanızı fark ettiğiniz anda kırmış olduğunuz kişiden özür dileyebilir ve gönül rahatlığıyla yeni işinize artık başlayabilirsiniz. Bu iş sizin beklediğinizden daha fazla imkana sahip olabilir.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.