1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. 18 günlük tam kapanmada devlet'ten büyük müjde! Her aile için 1500 TL ödeme fırsatı…
18 günlük tam kapanmada devlet'ten büyük müjde! Her aile için 1500 TL ödeme fırsatı…

18 günlük tam kapanmada devlet'ten büyük müjde! Her aile için 1500 TL ödeme fırsatı…

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan başkanlığında 26 Nisan 15:30 sularında meydana gelen kabine toplantısının ardından 18 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından vatandaşlara hükümet tarafından müjdeli destekler geliyor. Tüm hane içerisinde yer alan vatandaşlar için tam 1500 TL ek ödeme fırsatları verilecek.

A+A-

 Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan başkanlığında 26 Nisan 15:30 sularında meydana gelen kabine toplantısının ardından 18 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından vatandaşlara hükümet tarafından müjdeli destekler geliyor. Tüm hane içerisinde yer alan vatandaşlar için tam 1500 TL ek ödeme fırsatları verilecek. 

26 Nisan 15:30 sularında Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan başkanlığında meydana gelen kabine toplantısının ardından meydana gelen vaka sayıları için çarpıcı kararlar alınmaya devam ediyor. 18 günlük alınan tam kapanma kararının ardından vatandaşlara hükümet kanadından müjdeli destekler geliyor. Tüm hane içerisinde yer alan vatandaşlar için tam 1500 TL ek ödeme fırsatları verilecek. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve kurmayları tarafından alınan 18 günlük tam kapanma desteği ile her hane için 1500 TL ödeme fırsatları gelecek.

Tüm ülke genelinde 18 gün boyunca uygulanacak olan tam kapanma destekleri vatandaşlar için gelmeye devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile beraber kurmayları tarafından alınan tam kapanma fırsatları ile beraber her hane için destek fırsatları gelmeye başladı. 29 Nisan Perşembe günü itibari ile geçerli olacak tam kapanma kararı 17 Mayıs 2021 tarihine kadar hız kesmeden devam edecek. Bu süreç içerisinde vatandaşların zorlu süreçler ile yüz yüze olmalarına engel olmak için hükümet kanadından her hane için 1500 TL fırsat ödemeleri geleceğine dair detaylara yer verildi.

Sınavların ertelenmesi ile beraber tam kapanma süreçleri uygulanmaya devam edecek. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından gelen açıklama sırasında tam kapanma süreci 5 gün önceden yeniden vatandaşlar için duyuruldu. Bu sefer de 1500 TL değerinde vatandaşlar için destek ödemeleri verilecek. Perşembe günü başlayacak olan tam kapanma süreci 17 Mayıs tarihine kadar aralıksız bir şekilde devam edecek. 18 gün boyunca devam edecek olan tam kapanma süreci için Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve kurmayları tarafından gelen açıklamalara bakılacak olduğu zaman her hane için 1500 TL destek ödemesi verilecek. 2 gün boyunca devam eden görüşmelerin gün içerisinde tamamlanması ardından e devlet üzerinden anlık olarak açılan başvurulara başvurularını yapabilecekler.

En ufak koşul ya da şart aranmadan 1500 TL değerinde olan destekler için herkes e devlet üzerinden başvuru süreçlerini tamamlayabilecekler. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile beraber 4 partiden gelen ve vatandaşlar için bu süreçlerde adeta şart olan devlet destek ödemeleri için şu an duyurular hazırlanmaya devam ediyor.

Gelecek partisi genel başkanı olarak yer alan Ahmet Davutoğlu tarafından gelen açıklamalar dikkatleri çekti. 18 günlük kapanma süreci içerisinde her hane içerisinde yer alan vatandaşlar için 1000 TL, çocuklar için de 500 TL değerinde ödemelerin yapılması gerektiğine dair duyurularda bulundu. Tam kapanma sürecinin gerçekten doğru bir karar olduğuna dair detaylara yer veren Davutoğlu, başvuru şartı olmadan yetişkin vatandaşlar için 1000 TL, çocuk olanlar için de en az 500 TL ödeme yapılması gerektiğine dair açıklamalara yer verdi.

Hane başına 1500 TL destek ödemesi…

Davutoğlu ile beraber diğer partiler tarafından verilen beyanlara bakılacak olduğu zaman bunun ardından hükümet kanadından hane başına olarak ödemelerin 1500 TL olarak verileceği, kişi bazlı olarak verilmeyecek olduğuna dair açıklamalar geldi. Bu açıklamalar sırasında hükümet kanadı 18 günlük süreç içerisinde vatandaşların mağdur olmalarına engel olmak için devam ediliyor. Geçtiğimiz dönemler içerisinde 1000 TL olarak verilen destek ödemeleri bu sefer vatandaşların rahat bir nefes alabilmeleri için 1500 TL olarak verilecek. 18 günlük tam kapanma süreçleri için devlet kanadından destekler gelmeye devam ederken ilerleyen günler içerisinde her şey netlik kazanacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.