1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 Eylül  2020 Günlük Burç Yorumları… Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı!
18 Eylül  2020 Günlük Burç Yorumları… Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı!

18 Eylül  2020 Günlük Burç Yorumları… Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı!

18 Eylül  günlük burç yorumları astrolojik dengeler sizlerden neler istiyor ve günü sizler için nasıl getirecek? Hangi burcun üzerinde bugün ay ve yıldızların konumları ne gibi etkiler sunacak. Bu yazımızda her burç için gün içinde neler olacak onlara odaklanacağız.

A+A-

18 Eylül  2020 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu insanlara karşı her ne olduysa bir anda sabrınız tükendi. Onlara sürekli yeni fırsatlar verdikçe artık sadece sizleri kullanan yapıları olduğunu görmeye başladınız. Durum böyle olunca artık uzaklaşmak ve kendiniz için yeni bir şeyler yapmak istediniz. Yapacağınız tüm hamleler bugün sizler için iyi olacak.

18 Eylül  2020 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu insanlar çok fazla yordu. Her defasında onlara bir şans son bir şans daha diye diye kendinizi tükettiniz. Bu kadar huysuz yapılarının olması artık canınıza tak etmesine neden oldu. Her şeyi geride bırakmak istiyorsanız bu ara biraz daha yalnız takılmayı seçmelisiniz.

18 Eylül  2020 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu uzak bir yola çıkmanız gerekiyor. Her ne kadar evet bu sefer hazırım ve her şeyi hallederek yola çıkma kararı aldım diyor olsanız bile maalesef ki yine olmayacak. Biraz daha sabretmeniz ve  uygun olan zaman için beklemeniz gerekiyor.

18 Eylül  2020 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu bugün eski sevgilinizden telefon alacaksınız. Her ne kadar geçmişte çok sevmiş olsanız bile ona karşı artık içinizde en ufak iyi niyet kalmadı. Bu yüzden hiç kafanıza takmayın ve günü daha iyi yaşamak üzere odaklanın.

18 Eylül  2020 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu İş konusunda yine bir sorun meydana gelebilir. Artık sürekli emek verip bu şekilde hayal kırıklıkları ile uğraşmak yeterince üzdü. Yeni iş arayışları ya da farklı yollara başvurma düşünceleri bu ara gün yüzüne çıkabilir. Biraz daha bekleyin.    

18 Eylül  2020 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu insanlara karşı sabır sabır dedikçe sanki üzerinize daha çok geliyorlar. Onlardan çok yorulduğunuzu ve bu ara biraz da olsa yalnız kalmak istediğinizi dile getirebilirsiniz. Yalnız kalmak birçok konuda sizin kendinizi bulmanız için faydalı olacak.

18 Eylül  2020 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu aslına bakarsanız son zamanlarda hayatınızdaki işi ile çok zorlu noktalardan geçtiniz. O kadar sorun üstüne sorun geldi ki bazen ne yapacağınız ve nasıl bir yaklaşım sergileyeceğiniz konusunda zorluk çektiniz. Yaşanan bir çok şey yakında geride kalacak ve bugün mutlu devam edeceksiniz.

18 Eylül  2020 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu gün içinde alacağınız telefonlar artık içinizin biraz da olsa rahat etmesine yardımcı olacak. Hem iş hem de eğitim konusunda her şeyin bu denli üst üste gelmesi çok yordu. Fakat yakın zamanda sabrederek devam ederseniz her şey istenen noktaya sorunsuz bir şekilde gelecek.

18 Eylül  2020 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu insanlar bu ara adeta ruhunuza dokunuyor. Aşk konusunda bu kadar güzel bir gün geçirmek resmen ayaklarınızın yerden kesilmesine yardımcı olacak. Bir anda gelen güzellikler hayatın en farklı anlarını sizlere sunacak.

18 Eylül  2020 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu evlenme isteği bu ara her zamankinden daha çok ortaya çıktı. Hayatınızdaki kişi her ne kadar pek harekete geçmek istemese bile yine de siz artık olsun istiyorsunuz. Üst üste binen durumlar var. Bu ara merak etmeyin ki birçok konu rayına oturacak.

18 Eylül  2020 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu sevgilinizden beklediğiniz haber sonunda gelecek. Ona olan aşkınız aslında son zamanlarda biraz sizleri yorsa bile aranızdaki bağı ikiniz çok farklı yerlere getireceksiniz. Hak ettiğiniz mutluluğu görmek için çok az zamana ihtiyacınız var.

18 Eylül  2020 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu eğitim konusunda yaşanan belirsizlikler artık bir son bulacak. Okullar ne olacak devam edilecek mi yoksa yarım mı kalacak diye şüpheler bitiyor. İstediğiniz birçok alandaki başarıyı yakın zamanda göreceksiniz. İyi niyet bu ara sizinle olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.