1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 18 Ekim  2020 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkat Etmeli…
18 Ekim  2020 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkat Etmeli…

18 Ekim  2020 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkat Etmeli…

18 Ekim  günlük burç yorumları astrolojik dengelerin bugün insan hayatında neler etki edeceğini merak ediyor musunuz? Yeni bir güne odaklanmak ve neler yaşayacağınızı görmek için gelin beraber bakalım. İşte gün içinde merak edilen tüm detaylar...

A+A-

Uzman Astrolog Arin Arslan günlük burç yorumları;

18 Ekim  2020 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu daha çok son zamanlara kadar yaşanan kırgınlıklara ve pişmanlıklara işaret eder. Biraz sakin kalır ve hayata karşı tutunmayı tercih ederseniz birçok konuda hayatın özel durumları yanınızda yer alacak. Sadece aşk hayatında değil bir yandan da parasal konularda sorunlarınız olduğunu görüyorum. Eğer maddi konulara beklemediğiniz kadar farklı durumlar oluyorsa bu ara harcamalarınıza dikkat edebilir ve sorun yaşamamak adına temkinli davranmayı tercih edebilirsiniz. Ardından gelen günlerin aslında ne kadar sizden yana olacaklarını da göreceksiniz.

18 Ekim  2020 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu hayatınıza yeni kişiler gelebilir. Eğer bu kişilerin daha çok kariyer hayatı ile ilgili olacaklarını ve hayatınızda çok farklı süreçleri sunacaklarını hissediyorum. Eğer insanlar ile yakın diyaloglar kurmayı başarırsanız yakın zamanda istediğiniz konuma gelmek için önemli fırsatları elde edebilirsiniz. Bu noktada hayatın her anında yer almak sizler için daha kolay olacak. Aile hayatınızda farklı sorunların olmasının söz konusu olduğu dikkatimi çekiyor. Biraz daha sakin bir şekilde yaklaşmayı tercih ederseniz aslında her şeyin daha rahat sonuçlanacak olduğunu da görebileceksiniz. Her süreç için bu kadar tez canlı olmak yerine biraz sabırlı biraz da sakin kalmanızda fayda var.

18 Ekim  2020 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu daha çok son zamanlarda yaşanan sorunların geleceğini gösterir. Hayatınızda her şeyi ne kadar yoluna sokmak isteseniz bile pek başarılı olamadığınıza dikkat dilecek bir gün. En son insanlardan kaçmak ve uzak kalmak istediğiniz söz konucu olacak. Her ne kadar artık onlar ile devam etmek istemiyor olsanız bile hayat şartlarının da izin vermiyor olduğunu söylemek mümkün. Bu anlarda biraz sakin kalmak gerekir. Her ne kadar kaçmak ve gitmek istesek bile bu anlar bazen bizlere gerekli olan anları sunmaz. Bunun için de daha çok hayata nereden tutunmak gerektiğini keşif etmek uygun bir an olacaktır.

18 Ekim  2020 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu yakın zamanda elinize gelecek bir para olduğuna ve bu para ile hayallerin gerçekleşmesinin mümkün olduğuna işaret eder. Aklınızda yapmak istediğiniz bu ara her ne varsa yapacak ve rahat edeceksiniz. Daha farklı karlı durumlarda olmak istediğinizi hissediyorum. Aklınızda farklı girişim durumları varsa harekete geçmek için en uygun zamandasınız. Eğer bu ara aklınızda olan her şey için gereken emekleri verirseniz istediğiniz kadar rahat edecek olduğunuzu görür gibiyim. Bunun için sakin kalın ve hayata odaklanın.

18 Ekim  2020 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu yakın zamanda hayatınızdan eksilen birileri olduğuna işaret eder. Her ne kadar çok sevip çok değer vermiş olsanız bile bunları anlamadıklarını ve biraz nankör olduklarını görüyorum. Bunların ardından bu kadar üzülmek yerine aslında elinizde kalan iyi insanlar ile devam etmeyi tercih etmelisiniz. Çünkü geride kalan insanların sizlere çok fazla değer verdiklerini hissediyorum. Yakın zamanda küçük çaplı sağlık sorunları ile karşı karşıya gelmeniz söz konusu olabilir. Bu anlarda aslında biraz daha dikkatli olmalısınız.

18 Ekim  2020 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu maddi konulardan haber getirir. Bu ara kariyer hayatınızı her ne kadar ihmal etmiş olsanız bile yakında her şey düzelecek. Yeni bir iş ya da farklı bir alan olacağını görüyorum. Burada girişim yapılan iş her ne olursa olsun güzel bir şekilde sonuçlanacak. Daha çok kazanç elde etmeniz için elleri arasından gelen tüm yardımları sunacak birileri olduğunu görüyorum. Bu kişiler sayesinde kazanç dolu anlarda yer alacaksınız. Hayatınıza bu ara daha çok odaklanmalı ve sadece kendiniz için gerekli emekleri vermelisiniz. Bunun ardından bol kazanç dolu olan durumlar yerini alacak.

18 Ekim  2020 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu bu ara eğer miras gibi konular varsa bu ara istediğiniz gibi sonuçlanması söz konusu olabilir. Bu noktalarda aslında sizlerin her şeyi belirli bir dengede yapması gerekir. Dostlarınız ile aranızda farklı olan durumların yer aldığını görüyorum. Herkese hak ettiği kadar dengede bir değer verseniz hayatın en mutlu isimleri arasında yer alacak olduğunuzu da ekleyebilirim. Bu ara ailenizden birilerinin sizlere ihtiyacı olmasının söz konusu olduğunu da görüyorum. Bunlara karşı daha çok ilgili davranmanız gerekebilir.

18 Ekim  2020 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu zamanlarda durağan bir şekilde devam eden aşk hayatının çok hareketli bir şekilde yer alacağına işaret eder. Eğer dengede bir şekilde devam edecek olursanız her şeyin sizden yana olacağını göreceksiniz. Bu ara gelecek bir telefon olduğunu ve bu telefon ile kariyer hayatınızda büyük başarılar elde edeceğinizi görüyorum. Her şeye karşı sabırlı olmanız hayatın tüm güzelliklerinin yakında gelmesine yardım edecek. Aklınızda yeni bir evcil hayvan sahiplenme durumu varsa çok uygun bir zaman dilimi içerisinde olduğunuzu eklemek isterim. Çünkü bu ara yeni bireyler hayatınızda çok iyi bir etki bırakacak.

18 Ekim  2020 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu yakın zamanda hayatınızda hiç beklemediğiniz kişilerden duyulan bir yalana işaret eder. Bu kişiye karşı çok saygı duyan ve bir o kadar da sevgi besleyen biri olduğunuzu görüyorum. Karşılık olarak almış olduğunuz bu davranış ise adeta hayal kırıklığı yaşamanıza neden olmuş. Geçmişe ya da sizleri bu duruma düşüren isimlere takılı kalmak yerine daha çok hayata karşı odaklanmayı tercih etmeniz gerekiyor. Çünkü bu durumlara takılı kalırsanız hem üzülen siz olacaksınız hem de hayatı kaçırmak konusunda sorun yaşarsınız.

18 Ekim  2020 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu devam eden bir mahkeme ya da farklı bir durum varsa yakında sizlerin lehine sonuçlanacak. Adeta gelen sonuç ile ayakların yerden kesilecek kadar özel anlar sunacağını da görüyorum. Sevinç dolu anları aileniz ile kutlayabilirsiniz. Bu ara bir yola çıkmak istediğinizi ve bu yol sırasında çok mutlu olacağınızı hissediyorum. Hayat dolu tavrınız sayesinde herkes tarafından dikkatleri ve ilgileri üzerinize toplayacaksınız. Adeta hayatın çarkının sizler için döndüğü zamanlarda yerinizi alacaksınız.

18 Ekim  2020 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu çok üzgün olduğunuzu ve ağlamak istediğinize işaret ediyor. Bazen ağlasanız birçok şeyin geçeceğini ve geride kalacağını düşünüyorsunuz. Fakat her ne kadar öyle düşünüyor olsak bile hayat bazen öyle olmuyor. Çünkü gülerek kayıp ettiğimiz birçok şey geri gelmiyor. Sizden gidenler olduğunu ve bunların ardından çok yas tutarak beklediğinizi hissediyorum. Fakat gidenlerin geri gelmediklerini en iyi ölenlerin bir daha gelmediklerinden anlamamız gerekiyor. Bazen geçmişi geçmişte kalmayı öğrenmeli ve gelecek için hareket etmeliyiz. Üzülmek için çok geç sevinmek için çok erken değil. Her şey için tam zamanı. Şu an içinizden gelen her şeyi yapmak için harekete geçin.

18 Ekim  2020 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu yakında her şeyin düzelecek olduğunun haberini veriyor. O kadar farklı olan noktalarda yer alacaksınız ki bazen başlatamadan biten şeylerin iyi ki bittiklerine şükür edeceksiniz. Aşk dolu günlerde yer alacak ve hayatın rahat adımlarına geçeceksiniz. Bir kere bile pes etmeden gelen anlarda yer alacak kariyer hayatınız için de artık hak ettiğiniz şeyleri yapacaksınız. Bu kadar farklı olan durumlarda yer almak için sadece yapmanız gereken şey içinizde olan gücün farkına varmak olmalı. Bunun ardından zaten her şeyin çok daha rahat bir şekilde üstesinden geleceksiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.