1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. 18 Bin TL değerinde Lamborghini bisiklet satışa sunuldu… Sadece 63 tane üretilecek!
18 Bin TL değerinde Lamborghini bisiklet satışa sunuldu… Sadece 63 tane üretilecek!

18 Bin TL değerinde Lamborghini bisiklet satışa sunuldu… Sadece 63 tane üretilecek!

İtalyan lüks otomobil üreticisi olarak bilinen dünya devi Lamborghini şirketin kuruluş yıl dönümüne özel olarak tam 63 tane Lamborghini imzalı bisiklet üretiyor. Cervelo R5 Lamborghini edition ismiyle anılacak bisikletin değeri 18 bin dolarlık fiyat etiketiyle Cervelo bayilerinde yerini almaya başladı.

A+A-

Genel anlamda tanıtmış olduğu lüks otomobil modelleriyle bilinen Lamborghini, sınırlı sayıda üretilecek olan bisiklet modeli için Cervelo Cycles ile beraber iş birliği yaparak karar verdi. Cervelo R5 Lamborghini edition ismindeki bisiklet, özellikle fiyat etiketiyle beraber tüm dikkatleri bir anda üzerine çekmeyi başardı.

Lamborghini, R5 Lamborghini edition için şirketin kuruluş yıl dönümünü daha iyi kutlamak adına ve 2018 yılında Nürburgring içinde 6 : 44,91 sayesinde rekor kıran Avendator SVJ'ye de bir yandan saygı göstermek adına " ultra sınırlı sayıda" üretimleri gerçekleştirilecek.

Ultra lüks bisikletlerin üretimi sırasında İtalyan yapımı bileşenler tercih edildi...

Lamborghini'ye göre 10500 dolardan başlayacak olan fiyatlar ile beraber satışa sunulacak olan mevcut Cervelo R5'in  yeni bir versiyonu olarak yer alan bisiklet, sadece İtalyan yapımı bileşenler ile meydana getirildi. Bu parçalar arasındaysa Defa elementi olan gidon, fizik aliante sele ve campagolo Bora one jant setinin yanı sıra Vittoria Corsa Pro lastik yer alacak.

Markanın göstergesi olaraksa üzerinde yer alan Lamborghini arması yanı sıra Cervelo R5 Lamborghini edition, İtalyan şirket kurulumunun yıl dönümü olarak  bilinen 1963 tarihinden dolayı sadece 63 tane üretilecek. Lamborghini imzalı olarak yer alan sınırlı sayıdaki üretilmiş bisikletlere sahip olmak içinse kişilerin hatrı sayılır bir şekilde ücreti gözden çıkarmış olması gerekiyor.

Cervelo R5 Lamborghini edition, 18 bin dolarlık fiyatıyla satışa sunuldu, müşterilerini bekliyor....

Hazır bir şekilde satışa sunulan Lamborghini markasının yeni bisikleti, 18 bin dolarlık etiket fiyatıyla beraber vitrinlerde müşterilerini bekliyor. Sadece bir bisiklet için bu kadar para ödenmesi istenir mi bilinmez. Ama böylesi lüks otomobiller için yüz binlerce dolar ödeyen herkes adına uygun bir ürün olabileceği gözleniyor.

Peki vatandaşlar, Cervelo R5 Lamborghini edition için neler düşünüyor? Bir bisiklet için bu kadar para ödenip ödenmeyeceğine dair mantıklı bulunuyor mu?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.