1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. 18-55 yaş arası herkese müjde İŞKUR 5.000 TL ile işçi alımına devam ediyor! Başvurular başladı En az ilkokul mezunu olan herkes başvurabilir!
18-55 yaş arası herkese müjde İŞKUR 5.000 TL ile işçi alımına devam ediyor! Başvurular başladı En az ilkokul mezunu olan herkes başvurabilir!

18-55 yaş arası herkese müjde İŞKUR 5.000 TL ile işçi alımına devam ediyor! Başvurular başladı En az ilkokul mezunu olan herkes başvurabilir!

İŞKUR'un çok sayıda çalışanı işe alacağı belirtildi. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden 108 bin kişinin istihdam edileceği bildirildi. 670 çalışan. 25 Nisan'dan itibaren dev personel alımı için başvurular başlıyor, tarih açıklandığı gibi değişiyor.

A+A-

18-55 yaş arası herkese müjde İŞKUR işçi alımına devam ediyor! Başvurular artık geçerli: En az ilkokul mezunu olan herkes başvurabilir. Birçok kişi yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle işsiz kalırken, bazı vatandaşlar hala iş bulamıyor. Bundna sayesinde birçok vatandaş iş tekliflerini araştırıyor.

Bu noktada İŞKUR'un çok sayıda çalışanı işe alacağı belirtildi. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden 108 bin kişinin istihdam edileceği bildirildi. 670 çalışan. 25 Nisan'dan itibaren dev personel alımı için başvurular başlıyor, tarih açıklandığı gibi değişiyor.

İŞKUR ORTALAMA ÜCRET 5.000 TL VERİLECEK.

Güncel işe alım ilanlarını resmi internet sitesinde yayınlamaya devam etmektedir. İŞKUR işe alım ilanları arasında başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar da sırasıyla belirtilmiştir. Kamupersoneli.net olarak KPSS'li ve KPSS'siz en az lise mezunu ortalama 5 bin TL maaşla işe almanın detaylarını Okurlarımızla paylaşıyoruz. 

ARANAN ŞARTLAR

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

18 yaşını tamamlamış olmak.

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

En az ilköğretim mezunu olmak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.

BAŞVURU DETAYLARI

İŞKUR çeşitli kurum ve kuruluşlar üzerinden personel alımı yaptığını açıkladı. Bazı ilanlar en az KPSS 50 – 60 puan şartı ararken, bazı kurumlar sadece istenilen bölümden mezun olma şartını yeterli buluyor. Çeşitli kamu ve özel kurumlara yapılan personel alımları devam ediyor. Başvuru yapacak olan adaylar aşağıdaki linke tıkladıklarında açılan sayfada ilanların detaylarını görebilir ve e-Devlet üzerinden giriş yaparak ilanlara başvuru yapabilirler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.