1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 17 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…
17 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

17 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

17 Ocak 2021 burç yorumları hafta sonunda hayatımıza neler getirecek merak ediyor musunuz? Korona virüs salgınının devam ettiği bu günlerde dinlenerek, sosyal mesafeye dikkat edip maskeli günlerde neler yapmamız gerekir? Sizler için tüm burç yorumlarına evrene pozitif enerjimi yayarak odaklanmaya başladım. Gelin, beraber bakalım.

A+A-

17 Ocak 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu son zamanlarda aşk hayatlarınıza etki eden durumlardan bir tanesi olarak hayatınızda yaptığınız seçimleriniz arasında yer alıyor. Bu durum her ne kadar geçmişte aşk hanenizde yer alan kişilere karşı çok emek vermiş olsanız bile sonunda hayal kırıklıkları ile karşı karşıya olmanıza neden olmuş. Adeta sizlerin hem ruhsal hem de bedenen çok zorlu olan süreçlerden geçmenize neden olan olayların olduğu da hislerim arasında yer alıyor. Şu an içerisinde yer aldığınız durumu en iyi şekilde anlatan etkenlerden bir tanesi de hayatınıza etki eden oluyor. Bu ara kalbinizde yeniden bir güven duygusu olduğunu ve birine karşı hisler beslemek üzere olduğunuzu görüyorum. Bu durum adeta çevrenizde yer alan herkes tarafından dikkatleri çeken durumlardan bir tanesi olmuş. Etrafa neşe saçtığınız dönemlerin bir tanesinde yer alıyorsunuz. Yakın zamanlarda aşk hayatınızın ne kadar hareketli ve duygu dolu olarak devam edeceğini gösteren anlar her zaman dikkatimi çekti. Yeni biri ile tanışacak ve bunun ardından her giden için şükür edeceksiniz. İnsanlar ile yeniden yan yana gelmenin verdiği enerji ile hayata daha çok tutunan isimlerden biri olacağınız da dikkatimi çeken noktalardan bir tanesi oluyor. Son zamanlarda hayatınızda bu dönemde çok önemli kararlar almanız gerekeceği anlamını taşımaktadır. Aslında alacağınız kararların ilişki hayatınızdaki kararlar olacağıdır. Alacağınız karar bir barışma ya da tam anlamıyla uzaklaşma kararı olabilir. Bu noktada tamamen içinizden geldiği gibi davranmanız gerekecek. Bu kararı özellikle de kendinizin alması gerekecek. İlişkinize diğer şahısları dâhil etmeniz yanlış kararlar almanıza neden olacak. Ancak kalbinizden geçtiği gibi davrandığınızda doğru kararı aldığınızı göreceksiniz. Alacağınız kararla birlikte zorlu süreçler geride kalmış olacak.

17 Ocak 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu son zamanlarda ne kadar kırgın süreçlerden geçtiğinizi gösteriyor. Aşk konusunda her ne kadar sadık olan bir isim olsanız bile a dan z ye kadar herkes tarafından darbe gören isim olmuşsunuz. Bu da sizlerin daha çok yeni gelen herkese karşı ön yargılı bir şekilde yaklaşmanıza neden olmuş. Şu an içerisinde yer aldığınız durumları daha net bir şekilde ifade eden anlar resmen hayatınızı etkisi altına alıyor. Bu durum sizlerin artık her şeyi bir kenara bırakmak için hazır olduğunuzu gösteriyor. Yeniden insanlar ile yan yana gelmek ve adeta hayatınızda her şeyi ile sizleri mutlu eden biri ile olmak istediğinizi gösteriyor. Bu da yakın zamanda istediğiniz kadar hayallerden de öte olan bir aşk içerisine yer alacağınızı gösterir. Kalbiniz ile hareket edeceğiniz bu süreçlerde adeta ne kadar hareket dolu günlerde yer alacağınızı göreceksiniz. Gem kalbinize hem de mantığınıza uygun olan biri ile tanışmak adeta istediğiniz birçok özel olan anı tek bir kişi ile daha rahat bir şekilde yaşamanız için gerekli olan imkanları sunacak. Bu aralar gelecek olan bir sıkıntıya belli ediyor. Yaşayacağınız sıkıntı ile birlikte bir süre kötü günler geçirmeye devam edeceksiniz. Ancak bu sıkıntılar toz gibi bir anda uçup gidecek. Özellikle de bu zamanlarda güçlü durmayı başarırsanız sıkıntınızdan çok daha hızlı ve kolay bir şekilde kurtulabildiğinizi göreceksiniz. Yaşayacağınız bu sıkıntı hayatınızda bir tecrübe daha olarak kalacak.

17 Ocak 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu son zamanlarda yüzleşmek zorunda kaldığınız durumlara işaret eden olaylar sizlerin birçok konuda geri plana çekildiğinizi gösteriyor. Bir de ters çıkması aslında hayalleriniz arasında yer alan birçok şeyin elleriniz ile geride bırakan bir isim olduğunuzu da gösterir. İnsanlar ile yeniden olmak adeta sizler için en zor olan durumlardan bir tanesi desem bile doğru olacak. Şu an içerisinde olmakta olduğunuz durum yaptığınız her şey ve aldığınız kararlar ile daha çok belli ediyor. Artık öyle bir etki içerisindesiniz ki adeta her şeyi bir kenara bırakmak için en doğru zamanda yer aldığınıza inanıyorsunuz. Yeniden bir ilişki istediğiniz süreçlerdesiniz. Hem de akıllarda ve kalpte yer alan biri olduğunu da gösterir. Bu kişi sizler için neler hissediyor merak ettiğiniz zamanlarda olduğunuzu eklemek isterim. Yakın zamanlarda neler olacağını daha iyi bir şekilde belli eden durumlar istediğiniz kadar özel olan bir aşkı yaşamak için az bir zaman lazım olduğuna işaret eder. Yeniden istediğiniz kadar özel bir aşk içerisinde yer alacak ve adeta ayakların ne kadar hızlı bir şekilde yerden kesilecek olduğunu göreceksiniz. Bu da her anlamı ile sizlerin karşınızda olan kişiye karşı daha çok aşk ve tutku ile bağlı olmanıza yardımcı olacak durumlardan bir tanesi. İstekleriniz var ve bu isteklerinizin yakın bir zaman dilimi içerisinde gerçek olacağı anlamına gelmektedir. Gerçekleşecek olan istekleriniz ile birlikte hayatınızda yeni bir döneme girdiğinizi hissedeceksiniz. Bu değişim özellikle de zihinsel açıdan olacak. Böylelikle de kendinizi çok daha iyi bir konumda hissedeceksiniz.

17 Ocak 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu son zamanlarda biten ilişkiler ya da hayal kırıklıkları ile yer alan durumları gösteren yaşadığınız olaylar bütünü bu süreçlerinize işaret eder. Sizlerin ne kadar yorgun bir şekilde hayatta kalmak için savaş verdiğiniz ve aslında biten durumlar ardından ne kadar yorgun olduğunuzu gösterir. Bunlar ardından biraz da olsa hayal kırıklıklarından dolayı içe kapanık bir halde olmanızı gösterir. Aslında şu süreçlerde sizler için yaşanan durumları gösterir. İstediğiniz kadar özel bir aşk içerisinde yer almak için oldukça sabırsız bir halde yer alıyor olduğunuzu gösterir. İnsanlara karşı yeniden duygu dolu anlarda olmak istemek sizlerin de istediği bu günlerin heyecan dolu geçmesine de büyük oran ile etki ediyor diyebilirim. Yakın zamanlarda merak ettiğiniz kadar özel ola anlarda yer alacağınızı gösteren olaylar bütününün tamamı sizler için her şeyi en detayları ile getirmek üzere hazır bir halde bekliyor. Ne kadar sabırlı olur ve bir yandan da çevrenizde olan kişilere karşı bir şans verirseniz her şeyin daha rahat bir şekilde yer aldığını göreceksiniz. Bu noktada her şeyin sadece sizlerin elleri arasında olan bir durum olduğunun da farkına varmalısınız.

17 Ocak 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu son zamanlarda aşk haneniz için ne kadar emek vermiş bir isim olsanız bile yine de hayal kırıklığına uğraştığınıza işaret eden olaylar her anlamda dikkatleri çekiyor. Bu olaylar aşk hanenizde yaşanan hayal kırıklıkları ile aslında ne kadar yorgun süreçlere girdiğinize işaret eder. Her ne kadar hayal kırıklıkları ile yüz yüze olsanız bile içinizde yer alan güç ile çok rahat bir şekilde ayakta kalmışsınız. Son zamanlarda hayatınızda oluşan güzel adımlar sizler için gelen özel anlara işaret eder. Hayatınızda bu ara çok özel olan zamanlarda yer alıyorsunuz. İnsanlar ile rahat bir düzeyde yer alıyor ve mutlu anlarda devam ediyorsunuz. Fakat bir yandan da aşk hayatınızda eksik anların olması sizlerin canlarını sıkan durumlardan bir tanesi olarak da dikkatleri çekiyor. Aşk ile yer alacak ve mutlu olan adımlarda devam edeceksiniz. İstediğiniz kadar hayaller arasında yer alan durumlardan bir tanesinde devam edecek olmanız farklı olan anlarda hareket etmenize etki edecek. Hayalleriniz arasında yer alan durumlar istediğiniz kadar özel bir şekilde yer alacak. Her şeyin sizden yana olması için çok az bir zamana ihtiyacınız olacak. Aşk için çevrenizde yer alan insanlara karşı biraz daha şans vermeyi tercih edin.

17 Ocak 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu sizlerin aşk hayatında ne kadar kırgın ve yorgun biri olduğunuza işaret ediyor. Birçok sorun dolu olan anlarda yer almış ve insanlardan kaçmak istediğiniz zamanlara girmişsiniz. O kadar yorgun olan zamanlarda yer alacaksınız ve hayata karşı negatif durumlarda yer almışsınız. Süreçleri atlatana kadar her şeyin üzerinden gelmek için ciddi anlamda zorluk çekilen anlarda yer almışsınız. Aslında aşk hayatınızda yeniden yer alan birilerinin olduğunu ve kalbinize hitap eden durumlar olduğuna işaret eder. İstediğiniz her şeyi elde ettiğiniz durumlarda yer almaya başladığınızı da eklemek isterim. İnsanlar ile yeniden özel bir şekilde devam edecek ve aşk dolu olan anlarda yer alacaksınız. Hayatınızda özel olan durumlar sizleri mutlu edecek. Gelecek zamanlarda sizlerin yakında istediğiniz gibi durumlar olacağına işaret eder. İnsanlardan alacağınız farklı haberler sizlerin aşk hayatının özel bir şekilde yer almasına yardım edecek. Kalbinize ve aynı anda mantığınıza hitap eden bir kişi ile devam edeceksiniz. Bu da her konuda sizlerin başarı dolu günlerde yer almanıza büyük oran ile etken olacak. Tedbirli davranmanız gereken durumlar olacak. Özellikle de ikili ilişkilerinizde artık üçüncü şahısların varlığını hiçe saymanız gerekecek. Bitmiş olan ilişkinizde bir barışma söz konusu olmasını istiyorsanız özellikle de bu noktada üçüncü kişilere karşı dikkatli davranmanız gerekecek. Bu kişilerin ilişkilerinizi yönlendirmelerine kesinlikle izin vermemeniz gerekecek. Bunu yapmayı başardığınız takdirde ilişkilerinizin çok daha anlamlı ve güzel bir boyuta taşındığını göreceksiniz.

17 Ocak 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu her ne kadar hayatınıza tutunmak isteseniz bile bir türlü başaramamış olmanızı gösteriyor. Aşk hayatınızda sürekli birileri yer alsa bile tam anlamı ile sizleri mutlu edemiyor olmaları artık daha çok kendinize yönelen bir isim olmanıza etki etmiş. En çok sevenlerin bile bitmiş olduğu bu süreçlerde sizlerin de kendinize gelmek içi ne kadar çok emek vermiş olduğunu gösterir. Bu süreçlerde içerisinde yer almış olduğunuz durumları bizlere net bir şekilde gösteren insanlar bir tanesi de çevrenizde yer almaya devam ediyor. Bu ara artık kaderin sizden yana da gülmeye başladığına olan inancınız artıyor. Her şeyi o kadar canı gönülden istiyorsunuz ki hayatınızda her şey bir anda güzelleşiyor olarak görüyorsunuz. Yanınızda olan isimler var ve bunlar ile gerçekten de mutlu oluyorsunuz.  Çok yakın zamanda hayatınıza öyle birisi girecek ki adeta bu gelen kişi ile ayaklarınız yerde kesilecek. İstediğiniz kadar özel olan anlarda yer alacak ve hayat dolu olmanın verdiği enerji ile devam edeceksiniz. En farklı günleri yaşamak için bir süre daha sabırlı ve neşe dolu olmanızda fayda var. Bunu yapmayı başardığınız zaman isteklerinizin artık çok hızlı bir şekilde gerçekleştiğini göreceksiniz. Aslında yumuşak ve sevecen bir lider tarafından yönlendirildiğiniz anlamını taşımaktadır. Bu kişi yakınlarınızdan birisi ya da çalışıyorsanız iş yerinde birisi olabilir. Bu kişinin yumuşak ve ılımlı yaklaşımları sayesinde doğruları çok daha kolay görebiliyorsunuz. Yine bu kişiden alacağınız bir tavsiye ile hayatınızda güzel bir değişiklik gerçekleştireceksiniz. Gerçekleştireceğiniz bu değişiklik ile birlikte çok daha güzel bir döneme gireceksiniz.

17 Ocak 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu daha çok aşk hayatınızın ne kadar acı dolu günler ile sınanmış olmasına işaret eder. Bu süreçlerde artık pes etmek istediğiniz anlar olmuş. Yalnız kalmaktan her ne kadar nefret etseniz bile insanlara olan güvenin bitmesi sizlerin bu kadar yalnız kalmak istemesine etki etmiş. Bu ara artık kalbinizin ister istemez yeniden hareketlenmesine etki ediyor. Kötü olan durumları geride bırakıyor ve aşk hayatınız için olması gereken her durumu elde eden isimlerden bir tanesi olarak devam ediyorsunuz. İstediğiniz her şey direk bu süreçlerde sizden yana olacak. Eğer çevrenizdeki insanlar ile bu şekilde devam ederseniz daha da mutlu olacaksınız. Son zamanlarda hayatınızın bir anda muhteşem ötesi bir hal alacağına işaret eder. Kalbinizin yerinden çıkmasına etki edecek kadar özel olan biri kalbinizde yeniden mutlu olan günleri getirecek. Öyle mutlu olan anlara geçeceksiniz ki neden bu kadar geç kaldın diye kızacağınız günlerde olacaksınız. Her şey sizler için daha iyi bir şekilde devam edecek. Bu aralar hiç beklemediğiniz anda bir paraya ya da mala sahip olacağınız anlamına gelmektedir. Elinize geçecek olan bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeyi başarırsanız eğer çok daha karlı çıkacaksınız. Son zamanlarda artık isteklerinizin adım adım gerçek olduğunu göreceğiniz anlamını taşımaktadır. Bu zamana kadar istekleriniz için verdiğiniz emeklerin karşılığını nihayet alacağınız bir döneme başlayacaksınız. Ancak bir süre daha dirayetli davranmanız gerekecek. Emek vermeye ve sabırlı davranmaya devam etmeniz gerekecek.

17 Ocak 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu son zamanlarda neler yaşadığınızı en iyi şekilde ifade ediyor. Hayatınızda yer alan durumların ne kadar kırgın zamanlardan geçtiğinize işaret eder. İnsanlar ile yan yana olmaktan ne kadar kırılmış bir hale geldiğinizi ve bu yüzden de içe kapanık bir hale geldiğinize işaret eder. Artık her anlamı ile içe kapanık bir hale gelmenize neden olmuş. Bu hayatınızda yeni girmek isteyen birileri olduğu ve ne kadar kararsız olduğunuza işaret eder. Hayatınızda farklı durumların oluşma üzere olduğunu da gösterir. Kalbinizde yeni bir kıpırdama ve bu kıpırdama ile de ayakların yerden kesilmek üzere olduğunu da hissetmeme etki eder. Bu hayatınıza her anlamı ile etki eden kişinin hem kalbinize hem de mantığınıza işaret etmesine olanak sunacak. Bir anlamda her şeyi ile sizleri etki eden bir kişiye etki edecek. İstediğiniz çok şeyi elde edeceksiniz ve insanlar ile yeniden mutlu olan günlerde yer alacaksınız. Hayatınız adeta muhteşem bir ahenk ile yer alacak ve istediğiniz gibi özel olan hayata geçiş yapacaksınız. Aslında hayatınızda oldukça güzel bir kariyer elde edeceğinizi göstermektedir. Ancak bunun için emek vermeniz ve gereken çabayı göstermeniz gerekiyor. Bu çabayı gösterdiğinizde istediğiniz başarıyı elde edebileceksiniz.

17 Ocak 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu daha çok aşk hayatınızın mutlu olan anlarının bir anda mutsuz bir şekilde hareket kazanmasına işaret ediyor. Öyle olan süreçlerden geçmişsiniz ki insanlardan kaçmak ve bu süreçlerde yalnız kalmak istediğiniz anlarda yer aldığınıza işaret ediyor. Bu aklınızın ve kalbinizin ne kadar darma duman olduğuna işaret eder. O kadar yorgun ve bitkim bir halden geçiyorsunuz ki yeni birinin hayatınıza girmek istediğinin farkında bile olmuyorsunuz. Bu umduğunuz anlar yeniden sizlere geliyor olması adeta birçok konuda hayret dolu adımlarda olmanıza etki ediyor. Yakın zamanlarda istediğiniz kadar farklı durumlarda olmanıza işaret eden adımlardan bir tanesi de iş ve aşk hayatınızda adım atacağız olaylar oluyor. Bu daha çok kalbinize etki eden birinin olacağına ve her şeyi ile sizleri güldüren kişileri yer alıyor olduğunu gösterir. Aklınızda olan her şey bir anda hayatınızda olması adeta hayatta yüzü gülen isimlerden biri olmanıza etki ediyor. İstediğiniz her anda yer almak için biraz daha sabırlı bir şekilde devam etmeyi tercih edin. Son zamanlarda aşk hayatının ne kadar hüsranlar ile dolu olduğuna işaret eder. Bir yandan çok sevmiş olsanız bile bazı anlarda çok sevmenin bile yetmediği durumlar olmasına şahit olmuşsunuz.

17 Ocak 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu hayatınızda ne kadar zorlu olan süreçlerden geçtiğinize işaret eder. İnsanlardan hep bir darbe görmek hep onlar yüzünden üzülmek adeta hayatınızda sorun dolu olmanıza neden olmuş. Bazı anlarda kaçmak istemiş fakat bu konuda da istediğiniz başarıyı elde edemediğiniz anlarda yer almışsınız. Artık bu süreçlerden kurtulmak için ise elleriniz arasında yer alan tüm gücü vermişsiniz desem bile yeri olacaktır. Aslında hayatınızda yer alan süreçlerin artık son bulduğuna ve yeniden yüzünüzde güller açmak için hazır olduğunuza işaret eder. İnsanlar ile yan yana gelmeye başlamış ve onlar ile mutlu olan günleri elde eder olmuşsunuz. Yakın zamanların ne kadar özel ve hareket dolu olarak geleceğini gösteren güzel günler oluyor. Tüm olaylar hayatınıza yeni biri gireceğini ve bunun daha çok arkadaş ortamı ile alakalı biri olacağını gösteriyor. Sizler arkadaşlarınız ile ne kadar çok yer alırsanız istediğiniz kadar farklı anların sahibi olarak devam edeceksiniz. Sadece sabır ile beklemeniz gereken günlerde yer aldığınızı da eklemek isterim. Sizler için her şey en farklı olan anları ile yer alacak desem bile yeri olacaktır. Bu durumlar da ister istemez sizlerin hem ruhsal olarak hem de bedensel olarak yorgun süreçleri geride bırakan isim olmanıza etki etmiş. Aslında daha çok aşk hayatınızın merak dolu günlerde yer almak için hazır hale geldiğine işaret ediyor. İnsanlar ile yeniden mutlu bir şekilde yan yana gelmeniz aşk hayatınızın da hareketlenmesine etki etmiş gibi duruyor.

17 Ocak 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu son zamanların ne kadar enerjik bir şekilde başlayıp hüzün ile devam ettiğine işaret eden olaylar bu aralar yeniden karşınıza çıkıyor. Bu süreçlerde inanmış olduğunuz her şeyin bir anda bitiyor olması sizlerin merak dolu olan anlarda yer almanıza neden olmuş. Bazı anlarda neden ya da nasıl olduğunu anlamak adeta sizler için zulüm olan durumlardan bir tanesi olmuş desem bile yeri olacak. Aslında sizlerin daha çok şu an içerisinde yer aldığınız durumlara etki eder. Bazen o kadar yorgun ve bitkin durumlarda yer alıyorsunuz ki hayatınız her şeyi ile devam etmek konusunda zorluk çekiyor. Fakat bir yandan da yeni gelen isimlerin olması da hem kalbinizin hem de aklınızın normale oran ile daha çok karışan anlarda olmasına etki ediyor. Yakın zamanların a dan z ye kadar her şeyi ile güzel olacağına işaret eden günlerin geldiğinin habercisi oluyor. Hayatınız hem kariyer olarak hem de istediğiniz özellikler olarak birçok şeyi ile tamamlayan bir isim girecek. Bu da her şeyi ile sizleri baştan çıkaran bir kişi olmasına etki edecek. Eğer uygun olan zamanlarda gerekli olan fırsatları ve şansları o kişiye karşı vermeyi tercih ederseniz hayatınız istediğiniz kadar rahat bir şekilde yolunda gidecek. Yakın zamanlarda hiç beklemediğiniz anda gelecek bir misafir var ve bu misafirin aslında yakın biri olduğunu söylemek isterim.  O kadar mutlu olacaksınız ki adeta her şeyi ile ayaklarınız yerden kesilecek. Mutlu olmak için daha çok sabırlı bir şekilde hareket etmelisiniz. Hem kalbinize hem de mantığınıza her şeyi ile etki etmek için yakın olan kişiler bu süreçlerde gelmek için hazır bir halde yer alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.