1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 17 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesi Derinden Sarsmaya Geliyor!
17 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesi Derinden Sarsmaya Geliyor!

17 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesi Derinden Sarsmaya Geliyor!

17 Nisan 2021burç yorumları meydana gelen astrolojik olaylardan dolayı herkes derinden sarsılacak gibi duruyor. Sizler de hazırsanız ben evrene gönderdiğim pozitif enerji ile burçların gün içerisinde neler yaşama ihtimali olduğuna odaklanıyorum. Hazırsanız beraber başlayalım.

A+A-

17 Nisan 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumudaha çok kariyer hayatınızı ve yeni hobilerinizi simgeler. Kendi kişisel durumlarınızdan daha çok kariyerinize odaklanabilir ve kafanızı böyle dağıtmaya çalışabilirsiniz. Çevrenizdekilerin de sizi yönlendirmesiyle birlikte bazı adımlar atacaksınız. Kariyer hayatınıza odaklanmanız ya da başka bir uğraş bulmanız durumunda kafanız oldukça rahatlayacak. Bir iş değişikliği yapabilir ya da bir hobi edinebilirsiniz bu dönemde. Kendinizi bu olayları düşünmezken bulabilir ve beklemediğiniz bir anda kendinizi artık daha rahat hissetmeye başlayabilirsiniz.

17 Nisan 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğaburcu günlük yorumuyenilikleri sembolize eder. Yeni bir hayata başlamaya artık hazır olacağınız dönem gelecek ve o dönemde hayatınızda kimseyi istemeyeceksiniz. Bir süre yalnız kalmanın size iyi geleceğini düşünecek ve kendinizi tekrar kırılmamak için kabuğunuza çekeceksiniz. Çevrenizdeki kişilerin sizi yeni kimselerle tanıştırma teklifleri olabilir fakat kendinizi her seferinde geri çekmeniz sizin adınıza oldukça yararlı olacaktır. Kendinizi hazır hissetmeden herhangi bir yeni tanışmaya adım atmamanızı tavsiye ediyorum.

17 Nisan 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizlerburcu günlük yorumusizin kararsızlıklarınızı sembolize ediyor. Kendinizin ne yapacağını bilemediğiniz bir dönemdesiniz. Size iyi gelen şeyleri ve kötü gelen şeyleri ayırt edemiyor bu durumda oldukça üzülüyorsunuz. Kendinize iyi gelen şeyleri anlamanız için bir süre sakin kalmanız gerektiğini söyleyebilirim. Bir süre dinlemeniz gereken tek kişi kendinizsiniz. Yönlendirmelere fırsat vermeyerek kendi iç muhasebenizle alacağınız kararlar sizin için daha faydalı olacaktır. Kendinizi yormamanız ve değerinizi hiçe saymamanız gereken bir zamandasınız.

17 Nisan 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeçburcu günlük yorumuruhsal zorlukları sembolize eder. Ruhsal olarak zor dönem geçiriyor olabilirsiniz. Yeni bir hayata adım atmaya başlamış ve bu hayata alışmakta zorluk çekiyor olmanız mümkün. Sevdiğinizle yollarınızın ayrımından sonra boşluğa düşmüş ve kendinizi oldukça büyük bir boşluğun içinde bulmuşsunuz. Birçok konuda fikir ve görüş paylaştığınız kişinin gitmesi sizi elbette üzecektir. Fakat içinde bulunduğunuz bu ümitsizliğin size hiç iyi gelmeyeceğini aksine günden güne daha kötü hissetmenize sebep olacağını söyleyebilirim.

17 Nisan 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslanburcu günlük yorumuyeni duyguları temsil eder. Bir kişiye karşı yeni hisler beslemeniz mümkün. Bunun erken olacağını düşünecek ve oldukça şüpheli yaklaşacaksınız. Üzüldüğünüz zamanlarınızı göz önünüze getirerek mutluluğun hakkınız olduğunu unutmamanızı tavsiye ediyorum. Kendiniz kadar çevrenizde sizi önemseyen kişileri de üzdüğünüz bu dönemden sonra yeni hislere kapınızı açmak, kendinize yeniden sevmeyi hissetme hakkı vermektir. Sevmek ve sevilmeyi her kalp tekrar hak eder. Kendinizi sır gibi saklamamanızı tavsiye ediyorum.

17 Nisan 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başakburcu günlük yorumufarkındalığı gösterir. Gün geçtikte ilişkinizde ne kadar değersizlik gördüğünüzü fark etmiş ve aslında sevilmediğinizi düşünmüşsünüz. Sizi bu düşünceye iten tamamen karşı tarafın davranışları olmuş. Size hiç istemediğiniz şekilde davranmış ve kendinizi oldukça değersiz hissettirmiş. Bu davranışları istemeden yaptığını söyleyerek sürekli aynı davranışları tekrarlayarak sizin üzülmenize sebep olmuş. Siz de her ne kadar sevdiğinizi sevseniz bile daha fazla üzülmemek adına bu kişiyi hayatınızdan çıkarma kararı almış ve pişman olmamışsınız.

17 Nisan 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Teraziburcu günlük yorumuyeni başlangıçları temsil eder. Her bitiş aslında yeni başlangıçlara kapı açmış olur ve siz bu bitirişle hayatınızda çok güzel bir başlangıca yer açmışsınız. Daha öncesinde sevilmediğiniz kafanızda sürekli soru işaretleri oluşturan bir ilişkiyi bitirmiş yerine kendinize sevilme fırsatı doğurmuşsunuz. Sevilmek ve sevmek sizin için bu hayatta oldukça büyük yer kaplıyor. Sevilmediğiniz yerde kalmıyor ve sevgiyle her şeyin daha iyi olabileceğini düşünüyorsunuz. Kendinizi yeni bir sevgiye hazır hissediyorsunuz.

17 Nisan 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrepburcu günlük yorumuhayatın eğlenceli yönünü temsil eder. Kendinize yeniden sevme fırsatı verdiğiniz zaman eğlenebileceğiniz ve oldukça mutlu olabileceğiniz birisiyle tanışacağınızı görüyorum. Sizi seven bu kişiyle tanıştığınız zaman hayatınızdan gitmiş olan eski sevdiğinize içten gelen bir teşekkür söz konusu. Eski sevdiğinizle çok şey öğrenmiş olduğunuzu düşünüyorsunuz. Hatta sevgisizliği öğrenmiş olduğunuzu ve sevgiyi görünce tanıdığınızı düşünüyorsunuz. Size karşı büyük bir sevgiyle gelecek olan bu kişinin sevgisinin kıymetini bilebilirsiniz. Bunun sebebi ise tamamen eski sevdiğiniz olacaktır.

17 Nisan 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yayburcu günlük yorumusizin mantığınızla hareket eden bir insan olduğunuzu gösteriyor. Sevdiğinize karşı bir sevginiz olmasının yanı sıra o kişiyi mantığınızda oturtabildiğiniz için hayatınızda tutmuş ve mantığınıza uymadığını düşündüğünüz anda hayatınızdan çıkartmışsınız. Sevdiğinizi hayatınızdan çıkartma sebebinizin oldukça küçük bir sebep olduğunu söylemem mümkün olacaktır. Bu kişinin size karşı olan sevgisini görmezden gelmiş ve geleceğinizde o kişiyi göremediğiniz an bitirmişsiniz. Eski sevdiğinizin çok üzüldüğünü ve size geri dönüş için yollar aradığını söyleyebilirim.

17 Nisan 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlakburcu günlük yorumukişideki değişimi sembolize eder. Eski sevdiğiniz sizin için değişmeye çalışıyor olabilir. Bu kişi değişerek ve tam da sizin istediğiniz gibi bir insan olmaya çalışarak tekrar karşınıza çıkmaya çalışabilir. Bu kişinin oldukça size dönmek konusunda ısrarcı olduğunu görüyorum. Size karşı sevgisi çok olan bu kişi sizi gerçekten mutlu edebilir. Mantığınızı bir kenara koyarak kalbinizle hareket etmeniz sonucunda siz de bu kişiye bir şans vermek isteyebilirsiniz.

17 Nisan 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kovaburcu günlük yorumuiyi olayların habercisidir. Eski sevdiğinizle yeniden bir başlangıç söz konusu. Bu başlangıç sizi oldukça mutlu edecek. Siz de kalbinize baktığınız zaman o kişinin sandığınızdan daha büyük bir yeri olduğunu göreceksiniz. Ne kadar çok sevildiğinizi gördüğünüz zaman bu kişiye şans vermemek işten bile değil. Sevdiğiniz ve sevildiğiniz kişinin aynı zamanda mantığınıza uyduğunuza gördüğünüz zaman oldukça mutlu bir ilişki yaşayacağınızı söyleyebilirim. Güzel günler sizi bekliyor.

17 Nisan 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balıkburcu günlük yorumubelirli bir yalanın içinde kalmış olduğunuzu gösterir. Zamanında söylemiş olduğunuz bir yalanın ayağınıza dolanmış olması mümkün. Bu yalanın ortaya çıkmasıyla sevdiğinizle yollarınızı ayırmış ve tekrar görüşmeme kararı almışsınız. Bu karar hem sizi hem de sevdiğinizi üzse bilesevdiğiniz bu yalanı kabullenememiş gibi duruyor. Kendisi sizinle olmayı çok istiyor fakat söylemiş olduğunuz yalanı affedemiyor. Kendinizi o kişiye açıklamakla uğraşırsanız ve buna biraz çaba sarf ederseniz eğer bir konuşma olabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.