1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 17 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları Kimde Nasıl Etkiler Uyandıracak! Astrolojiden Dengeleri Alt Üst Eden Olaylar…
17 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları Kimde Nasıl Etkiler Uyandıracak! Astrolojiden Dengeleri Alt Üst Eden Olaylar…

17 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları Kimde Nasıl Etkiler Uyandıracak! Astrolojiden Dengeleri Alt Üst Eden Olaylar…

17 Mart 2021burç yorumları kimin hayatında ne gibi etkiler getirecek sizler de merak ediyor musunuz? O halde ben evrene verdiğim pozitif enerji ile tüm yorumlara odaklanıyorum.

A+A-

17 Mart 2021burç yorumları kimin hayatında ne gibi etkiler getirecek sizler de merak ediyor musunuz? O halde ben evrene verdiğim pozitif enerji ile tüm yorumlara odaklanıyorum.

17 Mart 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumusizin çevrenizde büyük bir yalanın olduğuna işaret ediyor. Sanki iş başvurularına giderken size destek oluyor gibi gözüken bir kişi var ve bu kişi aslında sizin çalışmanızı istemiyor. Bu kişinin yönlendirmelerini umursamamanız gerektiğini söylemek istiyorum. Eğer kendinizden emin adımlarla ilerlerseniz iş başvurularınızın birisinden olumlu yanıt almanız uzun sürmeyecektir. Çevrenizdeki bu kişi sizi kıskandığı için başvurularınızda sizi yanlış yönlendirecek ve doğru bir şekilde hareket etmemeniz için elinden geleni yapacaktır.

17 Mart 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğaburcu günlük yorumupsikolojik olarak zor bir döneme gireceğinizi ifade ediyor. İş başvurularınızdan uzunca bir süre yanıt alamayacaksınız. Bu süre uzadıkça kendinize olan inancınızı kaybedebilir ve artık yeni yerler denemeyi bırakabilirsiniz. Kendinizi yetersiz hissedeceksiniz ve ne yapacağınızı bilemeyeceğiniz bu dönemde yapmanız gereken şey kendinizi eve kapatmak değil aksine daha fazla yere başvuruda bulunmak olacaktır. Ne kadar çok yere adım atmaya çalışırsanız şansınız o kadar yüksek olacaktır. Çabalarınız elbet sonuç verecektir.

17 Mart 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizlerburcu günlük yorumukarşınıza çıkacak yeni fırsatları temsil eder. Uzun bir süredir iş arıyor olabilirsiniz. Karşınıza hiç beklemediğiniz bir kişi tarafından iş imkanı çıkabilir. Bu kişi oldukça iyi şartlara sahip bir firmada söz sahibi bir kimse olabilir ve bu kişi sizi ailecek tanıyor olduğu için bu iş imkanını sizinle paylaşabilir. Bu teklifi hemen kabul etmeden önce yapıp yapamayacağınızı kafanızda tartmalı ve ona göre adım atmalısınız. Uzaktan size oldukça iyi gözükebilir.

17 Mart 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeçburcu günlük yorumuhayatınızın daha öncesinde oldukça iyi bir noktada olduğunuzu ve birden düşüş yaptığınızı gösteriyor. Önceden oldukça iyi firmada çalışıyormuşsunuz fakat çeşitli sebeplerden dolayı işinizden ayrılmak zorunda kalmışsınız. Bu ayrılık sizi oldukça üzse bile artık oraya geri dönemiyor ve yeni aradığınız işlerde de size bu işiniz kadar iyi şartlar sunmalarını bekliyorsunuz. Eski işinizde uzunca bir süredir çalıştığınız ve prestijli bir firmada çalıştığınız için o şartları yeniden yakalamanız oldukça zor duruyor.

17 Mart 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslanburcu günlük yorumusizin başarısızlık ve tatminsizlik yaşayacağınızı bize gösteriyor. Gelecek olan iş teklifini yapamayacağınızı fark ettikten sonra kendinizi oldukça başarısız hissedebilirsiniz. Hatta büyük bir hayal kırıklığına uğrayarak hiçbir şey yapamayacağınızı ve ömür boyu işsiz kalacağınızı dahi düşünebilirsiniz. Bu durumda yapmanız gereken tek şey içinizdeki o hislerle baş etmek olacaktır. Kendinize uygun çalışabileceğiniz bir iş bulduğunuz zaman bu psikolojiyi aşabilir ve kendinizi eskisi gibi her konuda yeterli görebilirsiniz.

17 Mart 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başakburcu günlük yorumueskiden olumlu olan durumun yeniden tekrar edeceğini gösterir. Eski işyerinizden yeniden çağrılma ihtimaliniz olabilir. Bunun sebebi yıllarca oraya çalışmış olmanız ve artık orası hakkındaki bütün detaylara sahip olmanız olabilir. Yeni bir çalışana iş öğretmek yerine sizin gibi tecrübe sahibi birisini yeniden işe almak isteyebilirler. Bu durum sizin için oldukça sürpriz olacaktır ve sizi oldukça mutlu edecektir. Yeniden girme ihtimalinizin olduğu bu yerde her şey bıraktığınız gibi kalmamış olabilir.

17 Mart 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Teraziburcu günlük yorumuyeni fırsatlara, yeni şans kapılarının açılacağına işaret eder. Uzun bir süredir iş arıyor olabilirsiniz. Karşınıza tam da istediğiniz gibi bir iş teklifi gelebilir. Sizin için en önemli şeyin işinizin evinize uzak olmaması gerektiğini görüyorum. Bu duruma oldukça fazla takıntılı olabilirsiniz. Şansınıza karşınıza hem parasal açıdan hem de çalışma şartları açısından tam da istediğiniz gibi bir iş çıkabilir. Bu karşınıza çıkacak olan iş tam kafanızdaki gibi olacak.

17 Mart 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrepburcu günlük yorumukişinin sınırlayacağını zorlayacağını ve kendi kendini düşman edineceğini gösterir. Mesela bu iş teklifini kabul edebilirsiniz fakat bu işin size getirisi olan uykusuz geceleri hiç düşünmemiş olabilirsiniz. Oldukça iyi maddi teklifte bulunacak olan bu işyeri sizi oldukça yoracak gibi duruyor. Bu yorgunlukla siz artık kendi içinizde sürekli bir biçimde kendinizle yarışacak ve kendi kendinizin artık sınırlarını aşma raddesine geleceksiniz. Biraz sakin kalmanızı ve bu yorgunluğu kabul etmemenizi tavsiye ediyorum.

17 Mart 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yayburcu günlük yorumusizin arzularınızı ve düşlerinizi temsil eder. Bu durumlar içerisinde yer alan kişi hayallerinin peşinden giden hayalperest ama bir o kadar da inat bir kimsedir. Hayallerinizdeki işi bulmaktan çalışsanız dahi hiç vazgeçmeyeceğinizi görüyorum. Bu çabanız sayesinde bugün olmasa bile yarın elbette istediğinize kavuşacağınızı söyleyebilirim. Kendinize belirlediğiniz hedeflerinizin dışına çıkmamanız sizin yollarınızın hedeflerinize çıkmasından başka hiçbir şans tanımaz. Kendi fırsatınızı aslında kendiniz belirleyebilir ve kapılarınızı şansa aralık bırakabilirsiniz.

17 Mart 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlakburcu günlük yorumusizin zihin yorgunluklarınızı temsil eder. Beden değil de beyninizi kullanacağınız bu iş imkanını kabul edebilirsiniz. Bu işi kabul ettiğiniz takdirde günlerce uykusuz kalabilir ve durmadan çalışabilirsiniz. Siz oldukça keyfine düşkün bir insan olarak bu işin her ne kadar size uygun olmadığını düşünseniz bile kabul ettikten sonra vazgeçmeniz kolay olmayabilir. Bu yüzden bu iş teklifini kabul etmeden önce işi teklif eden kişiyle detaylı konuşmanızı tavsiye ediyorum.

17 Mart 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kovaburcu günlük yorumuhayatın gerçekliklerinden kaçmaya çalıştığınızı gösteriyor. Parasal anlamda oldukça büyük bir sıkıntı çekiyor olduğunuzu ve işe ihtiyacınız olduğunu söyleyebilirim. Fakat siz iş aramalarınızı sıklaştırmak yerine paraya sıkıştıkça borç para almaya yelteniyor ve kendi dertlerinize daha çok dert ekliyorsunuz. Hanenizdeki kimseyle de bu sıkıntılarınızı paylaşmıyor ve bir çözüm yolu aramıyorsunuz. Bu sıkıntılarınızı kendinize sakladıkça sorunlarınızın büyüyeceğini söyleyebilirim. Çevrenizdeki size güven veren birkaç kişi ile bu sıkıntılarınızı paylaşmak sizi çözüme ulaştıracaktır.

17 Mart 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balıkburcu günlük yorumubirden ve hızla ilerleyen durumları gösterir. Sizin maddi sıkıntılarınızdan haberdar olacak bir yakınınız sizi kendi yanında işe almak isteyebilir. Bu kişi parayı elinde tutup değerlendiren bir iş yapıyor. Finansal danışman olarak çalışıyor olabilir. Bu kişi sizden ona yardım etmenizi teklif ettiğinde yapmanız gereken şey bu işi kabul etmek adına hiç düşünmemek olacaktır. Bu iş tam da sizin yapabileceğiniz türde matematik bilginizi göstermeniz gereken bir iş.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.