1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. 1600 TL Emeklilere Verilecek! Hesaplara Yatmaya Başladı, Son 3 Gün…
1600 TL Emeklilere Verilecek! Hesaplara Yatmaya Başladı, Son 3 Gün…

1600 TL Emeklilere Verilecek! Hesaplara Yatmaya Başladı, Son 3 Gün…

Emeklilere 1600 TL kampanyası başladı. Son başvurulara 3 gün kaldı ve başvuran herkese 1600 TL ödeme yapılacak işte detaylar…

A+A-

Emeklilere 1600 TL kampanyası başladı. Son başvurulara 3 gün kaldı ve başvuran herkese 1600 TL ödeme yapılacak işte detaylar…

Son dakika haberi ile beraber emeklilere yeni kampanya duyurusu yapıldı. Emekli olan bireyler özel bankalar ve kamu bankaları üzerinden aldıkları emekli maaşları ile beraber ödeme alabilecekler. Kişiler kendi bankaları üzerinden başvuru yapabilecekler ve başvuru 3 gün içerisinde bitecek.

Eğer emekli maaşınızı almış olduğunuz banka üzerinden kredi almak istiyorsanız bunun için şubelere gitmenize gerek yok. Emekli maaşınız üzerinden internet bankacılığınız ile rahatlıkla başvuru yapabileceksiniz. Eğer internet bankacılığı şifreniz yok ise bunu bankanızdan sağlayabilirsiniz. Emekli maaşınızı aldığınız bankalar üzerinden 1600 TL’ye kadar nakit avans alabileceksiniz. Başvurunuz onaylandıktan sonra hesabınız üzerinden artı para olarak hesabınıza yansıyacaktır. Eğer almış olduğunuz 1600 TL krediyi kullanmazsanız bankanız sizden herhangi bir geri ödeme ve faiz almayacaktır. 1600 TL’nizi kullanmaya başlarsanız bir ay sonrasında bu ödemelerinizi ödeyebileceksiniz.

Hesaplara Anında Yatacak

Emekliler 1600 TL nakit avans veya ek hesap başvurusu yaptıkları zaman hesaplarını kontrol etmeleri gerekmektedir. Bankalar başvuran herkese 5 dakika içerisinde geri dönüş yaparak sonuç vermektedir. Sonrasında anında hesaplara paralar yatacaktır. Kişiler bankalarının mobil uygulama bölümüne girerek hesap bölümünden kredi başvurusu yapabilir ve onay aldıkları zaman bu alandan görebilirler.

Emeklilere Sürekli Kampanya Fırsatı

Emekli olan kişilere sürekli olarak yeni kampanya fırsatları verilmektedir. Bununla beraber bazı bankalar yeni kampanyalarını yayınladı. Emekli olan müşteriler emekli maaşlarını aldıkları bankalar üzerinden 200.000 TL’ye kadar kredi alabilecekler. Bu kredilerden yararlanmak isteyen emekliler kimlikleri ile beraber bankaların şubelerine gidebilecekler. İhtiyaç kredisi başvuruları için 36 av vade ile işlem yapılacak ve kredi kullanmak isteyen kişilerde belirli şartlara uydukları zaman ilk taksit ödemelerini 3 ay erteleyebilecekler.

Bununla beraber bankaların sunmuş olduğu bir diğer kampanya ise 750 TL ve üzeri emekli promosyonlarıdır. Eğer 3 yıl maaşınızı taşımazsanız bu parayı geri ödemezsiniz. Bankların yapmış olduğu kampanyaları öğrenmek için resmi sitelerini ziyaret edebilir ve şubelerine gidebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.