1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 16 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesi Üzecek Gibi Duruyor. Sabırlı Olmak Gerek!
16 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesi Üzecek Gibi Duruyor. Sabırlı Olmak Gerek!

16 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesi Üzecek Gibi Duruyor. Sabırlı Olmak Gerek!

16 Nisan 2021 burç yorumları incelenecek olduğu zaman herkesi üzecek gibi duruyor. Bu ara her ne olursa olsun insanların sabırlı olması gereken zamanlardan geçeceksiniz. Ben tüm dikkatimi topladım ve sizlerin burçlarına odaklanacağım.

A+A-

16 Nisan 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu geri dönüşleri temsil eder. Hatanızı fark edecek ve eski partnerinizle tekrar konuşmaya çalışacaksınız. Karşılıklı uzunca bir sohbetten sonra sizi böyle düşünmeye iten o kişiyi hayatınızdan çıkaracak ve partnerinizle tekrar barışacaksınız. Bu barışmadan sonra partneriniz daha çok üstünüze düşecek gibi duruyor tamamen başka kişilerden etkilenmenizde korkacak olan partneriniz, arkadaşlarınızla aranıza mesafe koymanızı isteyebilir. Bu tavrına karşı sizin de sadece siz kötü etkileyen kişilerle aranıza mesafe koymanız gerekecek.

16 Nisan 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu sizin endişelerinizi gösteriyor. Karşınızdaki kişi tarafından bırakılmış ve oldukça üzgünsünüz. Sevilmediğinizden, belki de hiç sevilmediğinizden endişe duyuyor ve yaşamış olduğunuz zamanların yalan olduğunu düşünüyorsunuz. Gerçekten sizi sevmeyen bir insanla vakit harcadığınızı düşündüğünüz için kendinize oldukça fazla acı çektiriyorsunuz. Kafanızdaki soru işaretlerini birileriyle paylaşmak yerine kafanızın içinde tutmayı ve düşüncelerinizi büyütmeyi tercih ediyorsunuz. Böyle yaparak kafanızdaki yanlış bazı düşünceleri de kendinize kabul ettirdiğinizi söyleyebilirim. Sandığınız kadar sevgisiz değilmiş karşı taraf.

16 Nisan 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu sizin hırslarınızı sembolize ediyor. Eski partnerinizi kazanmak için oldukça inat ettiğinizi görüyorum. Bu durum artık sizin için sevgiyi aşmış ve bir hırs durumuna gelmiş bulunmakta. Bu hırsın size zarar verdiğinizi söylemem mümkün. Oldukça sinirli bir yapınız olmuş. Bu hırs resmen gözünüzü bürümüş ve dışarıdan gelen tavsiyeleri dinlemez olmuşsunuz. Tek amacınız sizi bırakmış olan o kişinin pişman olduğunu görmek ve sizi hala sevdiğini bilmek istiyorsunuz.

16 Nisan 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu yalanı ve aldatılmayı sembolize eder. Aldatıldığınızı öğrenmiş olabilir ya da size büyük bir yalan söylendiğini öğrenmişsiniz. Bu yalanı kaldıramamış ve hayatınızdaki kişiyi hayatınızın dışında bırakmışsınız. Verdiğiniz kararın doğruluğundan eminsiniz fakat yine de acı çekiyorsunuz. Hayatınızdaki bu kişiyi hayatınızdan çıkartmış olmak size eksik hissettirmiş fakat size yapılan bu yanlışı da kendi içinizde kabul edemiyorsunuz. Karşınızdaki kişinin acı çekmesi sizin içinizi oldukça ferahlatacaktır. İçinizde soğumayan bir intikam duygusunun olduğunu görüyorum.

16 Nisan 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu sakinliği, dinginliği temsil eder. Kafanız oldukça karışık ve çevrenizdeki herkesin bu konu hakkında bir görüşü var. Her gün sabah akşam aynı konu konuşuluyor. Artık bu konuda kafanız oldukça bunalmış. Her gelen size bir şeyler konuşmuş ve kendi fikirlerini kabul ettirmeye çalışmış. Sizin kendiniz ile baş başa kalmaya ve kendi kafanızı dinlemenize ihtiyacınız var. Sadece kendi içinizden geçeni yaptığınız zaman verdiğiniz karardan mutluluk duyacak ve pişman olmayacaksınız.

16 Nisan 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu fazla bir araya gelmeyen bir üçlü seçimi yaptınız. Bu anlar hayatınızda güçlü bir döneme gireceğinizi işaret eder. Bu aldatılma olayını atlatacak ve eskisinden daha güçlü olarak hayatınıza dönüş yapacaksınız. Çevrenizdeki birçok kişiyi şaşırtacak olan bu dönüş sizi seven dostlarınızı oldukça mutlu edecek. Uzun bir süre hayatınıza kimseyi almayacak ve yalnız olmanın verdiği özgürlüğün tadını çıkaracaksınız. Bu hayatta mutlu olmanız için sahip olmanız gereken en önemli şey dostlarınız.

16 Nisan 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu mantığın duygudan ağır bastığı yönünüzü simgeler. Biten ilişkinizde duygusal hislerin iki taraf için de ağır olmadığını görüyorum. Birbirinizi mantığınıza karşılıklı olarak oturmuş ve ilişkinizi bir süre böyle yürütmeye çalışmışsınız. Fakat sevginin olmadığı bu ilişki bir noktada tıkanmış ve birbirinize tahammül edemez hale gelmişsiniz. Tahammül edemediğiniz bu ilişkiyi noktalamışsınız. Tekrar bir araya gelmenizin söz konusu olmasına dahi izin vermiyorsunuz. Sizin için bitmiş olan bu ilişki ardınızda kalmış.

16 Nisan 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu anlayışı ve sevgiyi temsil eder. Bundan sonra hayatınıza alacağınız kişiye karşı sevgi dolu ve anlayışlı olmak istiyorsunuz. Sevgi duymadığınız bir ilişkiden çıktığınız için sevgiye oldukça aç olduğunuzu görüyorum. Sevilmeye hazır fakat sevmeye ürkek yaklaşıyorsunuz. Sevilmenin size zarar vereceğini düşünüyorsunuz. Oysaki sevginin iyileştirici gücünü unutuyorsunuz. Sevilmek sizi daha hissettirecek ve kendiniz harici başka birisi için de yaşamanın tadına varacaksınız. Sevildiğiniz zaman bu hissin her daim yanı başınızda kalmasını isteyeceksiniz.

16 Nisan 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu sizin tecrübelerinizi simgeler. Bu biten ilişkinizde yaşadığınız olayları unutmak yerine kendinize tecrübe olarak edinmişsiniz. Bu tecrübeleriniz sayesinde de hayatınıza yeni alacağınız kişiye daha önce ilişkinizde yapılmış hataları yapmayacak ve daha sakin bir ilişki yaşamayı deneyeceksiniz. Oldukça sevgi dolu ve anlayışlı bir ilişkiniz olacak. Bu ilişkinin sizi oldukça kısa bir sürede bulacağını söylemem mümkün olacaktır. Kapılarınızı yeniden sevmeye ve sevilmeye her zaman açık tutmalısınız.

16 Nisan 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu mantığın ve gücün sembolüdür. Bir ilişkinizi yakın zamanda kendi kararınızla bitirmişsiniz. Bu kararı alırken kimseye danışmamış kendi içinizde bu durumu ölçüp tartmışsınız. Kendi verdiğiniz bir karar olduğu için de kararınızın arkasında durmak istiyor, hala bu kararınızı savunmaya çalışıyorsunuz. Karşınızdaki kişi ile mantığınız uymamış, geleceğinizde o kişiyle zaman geçirerek mutlu olamayacağınızı düşünmüş ve bu kararı vermişsiniz. Şu an bu karar sizi de üzüyor olsa bile geleceğinizi öz önüne getirerek bunu kendinize saklıyorsunuz.

16 Nisan 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu orta yolu bulmanın kişi için mümkün olduğunu sembolize eder. Eski partneriniz sizin karşınıza çıkacak ve sizinle bazı sorunları halletmek isteyecektir. Bunu yaparken sizden uzlaşmacı bir tavır bekleyecek ve geri dönüşünüzün mümkün olduğunu düşünecektir. Siz ise bu konudaki duruşunuzu sabit tutacak, aksinin sadece partnerinizin belli davranışlarının değişimiyle mümkün olduğunu belirteceksiniz. Partnerinizin kendisinde hoş bulmadığınız bazı davranış tutumlarını değiştirmesi karşısında ikinci bir şans vermeniz söz konusu olabilir.

16 Nisan 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu geçmişinizdeki isteklerin hala devam ettiğini ve gerçekleşmesinin mümkün olduğunu gösterir. Partnerinize karşı hatırı sayılır miktarda sevginizin olduğunu söyleyebilirim. Karşınızdaki kişinin adımları ile birlikte siz de daha ılımlı olabilirsiniz. Geçmişinizde partnerinizle çok istediğiniz bir aktiviteyi bu sırada yapacak olmanız mümkün. Aktivite sırasında sevginizin daha çok farkına varıp bu kişiye ikinci bir şans verebilirsiniz. Oldukça fazla seviliyor her ne kadar şu an ayrı olsanız bile çok seviyorsunuz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.