1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. 16 Milyon SSK BAĞ-KUR Emeklilerini İlgilendiriyor! Gece Saatlerinde Emekliye 9100 TL'lik Ek Ödeme Müjdesi Geldi!
16 Milyon SSK BAĞ-KUR Emeklilerini İlgilendiriyor! Gece Saatlerinde Emekliye 9100 TL'lik Ek Ödeme Müjdesi Geldi!

16 Milyon SSK BAĞ-KUR Emeklilerini İlgilendiriyor! Gece Saatlerinde Emekliye 9100 TL'lik Ek Ödeme Müjdesi Geldi!

Bu haber, emeklilere büyük bir destek olacak. Sabah saatlerinde yapılan duyuru ile bankalar, emekli müşterilere uygun faiz oranlarıyla ödeme sağlayacaklarını duyurdular. Cumhurbaşkanı tarafından yapılan duyuruda, emeklilere uygun faizlerle finansman desteği sağlanacağı açıklandı. Nakit ihtiyacı olan emekliler bu ödemeden yararlanabilecekler.

A+A-

Bu haber, emeklilere büyük bir destek olacak. Sabah saatlerinde yapılan duyuru ile bankalar, emekli müşterilere uygun faiz oranlarıyla ödeme sağlayacaklarını duyurdular.

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan duyuruda, emeklilere uygun faizlerle finansman desteği sağlanacağı açıklandı. Nakit ihtiyacı olan emekliler bu ödemeden yararlanabilecekler. Ek olarak tam 9.100 TL ek ödeme duyurusu yapıldı.

Bu duyuru son dakikada yapıldı ve nakit ihtiyacı olanlara 9.100 TL ek ödeme yapılacağı açıklandı. Emekliler için bu haber bir can suyu niteliğinde oldu. Ziraat Bankası, Vakıf Bankası ve Halkbank'tan kredi başvurusu yapanlara 9.100 TL ödemenin nasıl hesaplara yatırılacağı da açıklandı. İşte bu ödemenin detayları...

Emekli maaşlarına göre işlemler yapılacak ve Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'tan kredi kampanyası gerçekleştirilecek. Kredi notu ve faiz oranı, bu bankalarla çalışan tüm emekliler için aynı gün içinde işleme alınacak. Kamu bankaları tarafından emekli maaşını bu bankalardan alanlara 8.800 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. Bu ödemeler daha önce kredi kullanmış olan müşterilere yönelik yapıldı. Emekli olanlar ise 9.100 TL ek ödeme alabilmek için bankaya gitmeden işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada, daha önce kredi kullanmış olanlara 9.100 TL ek ödeme verileceği duyuruldu. Bankalar aracılığıyla hızlı bir şekilde işlemler gerçekleştirilecek. Kredi notu ve kredi faiz oranları ise banka tarafından belirlenmektedir. Bu devlet destekli ödemeler, bankaların internet sitesi üzerinden de talep edilebilmektedir. Emeklilere yönelik olarak yapılan 9.100 TL ek ödeme duyurusu, kredi notu ve kredi faiz oranları değerlendirilerek bu ödemelerden faydalanılabilmesini sağlamaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.