1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. 16 Milyon Kişiye Ek Ödeme Duyurusu Geldi! Müjde Emekli Maaşlarına Ek Ödeme Desteği: İşte Detaylı Bilgiler...
16 Milyon Kişiye Ek Ödeme Duyurusu Geldi! Müjde Emekli Maaşlarına Ek Ödeme Desteği: İşte Detaylı Bilgiler...

16 Milyon Kişiye Ek Ödeme Duyurusu Geldi! Müjde Emekli Maaşlarına Ek Ödeme Desteği: İşte Detaylı Bilgiler...

Garanti Bankası ve Akbank, emekli vatandaşlar için yeni bir kampanya başlattı ve emekli maaşı hesapları üzerinden ek ödeme fırsatı sunuyor. İşte kampanyanın detayları: Bu yeni kampanya kapsamında, emekli maaşı hesapları üzerinden başvuran tüm vatandaşlara uygun faiz oranlarıyla 30.000 TL ile 50.000 TL arasında nakit ödeme yapılacak.

A+A-

Garanti Bankası ve Akbank, emekli vatandaşlar için yeni bir kampanya başlattı ve emekli maaşı hesapları üzerinden ek ödeme fırsatı sunuyor. İşte kampanyanın detayları:

Bu yeni kampanya kapsamında, emekli maaşı hesapları üzerinden başvuran tüm vatandaşlara uygun faiz oranlarıyla 30.000 TL ile 50.000 TL arasında nakit ödeme yapılacak. Bu nakit ödemeler, aynı gün içerisinde alınabilecek.

Garanti Bankası'ndan faydalanmak isteyen vatandaşlar, kendi banka şubeleri veya mobil uygulama üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Garanti Bankası'nın mobil uygulaması üzerinden müşteri hizmetleri numarasını arayarak da başvuru işlemleri tamamlanabilir. Mobil uygulama aracılığıyla istediğiniz zaman ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz.

Akbank müşterileri ise Akbank Direkt uygulamasını kullanarak ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirler. Akbank, düşük faiz oranlarıyla vatandaşlara kredi imkanı sunarken, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar belirtilen şartlara uydukları takdirde aynı gün içerisinde ödeme alabilirler. Emekli maaşını Akbank'tan alanlar, banka şubesine giderek veya cep telefonları üzerinden mesaj atarak kredi başvurusu yapabilirler. Banka, gelir belgesiz bir şekilde 50.000 TL'ye kadar kredi vermektedir.

Garanti Bankası ve Akbank tarafından sunulan bu krediler, 16 milyon emekli vatandaşa maddi anlamda destek olmayı hedefliyor. Emekli maaşınızı bu bankalardan alıyorsanız, başvuru işlemi yapmak oldukça kolaydır ve size ek ödeme fırsatı sunabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.