1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 16 Haziran 2021 Günlük Burç Yorumları Kalbinizde Derin Yaralar Açabilir…
16 Haziran 2021 Günlük Burç Yorumları Kalbinizde Derin Yaralar Açabilir…

16 Haziran 2021 Günlük Burç Yorumları Kalbinizde Derin Yaralar Açabilir…

16 Haziran 2021 burç yorumları incelenecek olduğu zaman evrenin verdiği enerjilerden ötürü herkesin kalbinde derin yaralar açabilecek kadar farklı etkileri ile dikkatleri çekiyor. Ben bu kadar olumsuzlukları ile gelen bir güne yine de elimden gelen tüm güzel enerjileri verecek ve her burç içerisinde neler olacak bunlara bakacağım.

A+A-

16 Haziran 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu yanlış bir anlaşılma ortamında kalabilirsiniz. Bu noktada aslında karşınızdaki kişiyi anlama yollarına geçmeniz gerekir. Çünkü boştan yere kıskançlık krizlerine girebilecek olduğunuzu işaret eden anlar olacak. Bu anlara karşı oldukça dikkatli olmak gerekiyor. Her konuda sizi etkilemek isteyen insanlar olacak ve onlara sakın kulak asmayın. Kulak astığınız sürece insanların ekmeklerine yağ sürecek ve tek sorun yaşayan isim olarak kendiniz kalacaksınız. Bu noktada gücünüzü göstermek her konuda sadece size ait olacak. Ne kadar uzun soluklu devam etmek istiyorsanız ona göre sakin olmanız gerekiyor.

16 Haziran 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu aslında sizin hayatınızda adaletsiz durumlar olduğunu ve sonunda hak ettiklerinizi alacağına işaret eder. Çevrenizden ve sevgilinizden hak etmediğiniz şeyler yaşadığınızı hissediyorum. Tabi ki buna paralel olarak çok kırgın ve yorgun olduğunuzu da... Ama merak etmeyin. Söylemek isterim ki her şeyin sonunda gülen sadece siz olacaksınız. Hayatınızda ne gibi haksızlıklara uğradıysanız bu ara hepsinin tek tek hesaplaşmasını yaşayacak ve gereken adaleti göreceksiniz. Bunun ardından insanlardan bir uzaklaşma isteği de oluşacağını göreceksiniz. Biraz kafanızı dinleme fırsatı bulacak ve herkesi hak ettikleri yere koymayı sonunda başaracak olduğunuzu da söyleyebilirim.

16 Haziran 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu bir insanı nasıl bu kadar kırabilirler asla anlam veremiyorum. Çok kırılmış ve yorulmuş olduğunuzu hissediyorum. O kadar kırgınsınız ki ve şuan ki içinde yer aldığınız durumu işaret ediyor. Biraz sakin kalın ve bu duruma sizleri düşüren insanlara neden sorusunu artık yöneltin. Her zaman kaybetmekten korkan bir yapınız olduğunu görüyorum. Bu kadar çok korkmak yerine biraz olayların üzerine gitmeniz gerektiği görebilecek ve gayet rahat bir şekilde bildiriyor. Eğer bu söylenenleri dikkate alarak hareket ederseniz o zaman asla pişman olmayacaksınız.

16 Haziran 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu bu kadar sorunun ardından derin bir nefes alacak ve işte hak ettiğim yer bu diyeceğiniz günlerde olacaksınız. Bunlar için ise tabi ki de biraz daha sakin yapınızı korumalısınız. Çok tez canlı biri olduğunuzu hissediyorum. Bu kadar tez canlı olmak yerine zamanla tek tek çözümlenmesi için beklemeyi başarmalısınız. Ne kadar başarılı olursanız bu konuda o kadar hızlı her şeyin gelişecek olduğunu bilmenizde fayda var. Artık taht üzerinde yer almak için uygun zamanda olduğunuzu da hissediyorum.

16 Haziran 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu hayatınızda biraz da olsa rahat etmek istediğiniz anlarda kafanız çok karışabilir. O kadar çok sevgilinizle yalnız kalmak ve ne istediğinize karar vermek istiyorsunuz ki anlatamam. Bu ara en uygun zamanda olduğunuzu da söyleyebilirim. Son zamanlarda gösterdiğiniz sabrın sonunda mükafatlarını almak üzere olduğunuza işaret ediyor. Sadece yapmanız gereken şey hayatınızdan uygun bir zaman dilimi ayarlamak ve sevgiliniz ile karşı karşıya geçerek sorunları çözme odaklı yaklaşmayı başarmak olmalı. Zaten karşı karşıya geldiğiniz an biri birinizi daha iyi anlayabilecek ve sorunlardan kısa sürede kurtulacaksınız.

16 Haziran 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu aşk hayatınızda yer alan kişi ile adeta bir inci edası ile parladığınızı göreceksiniz. Yaşanan olaylarda verilen tepkiler bence tam da sizi ifade ediyor. Çünkü bu incinin etrafına toplanmış birçok kişi olduğunu ve kıskançlık dolu gözlerle baktığını hissediyorum. Bu kişilere karşı bir hayli dikkatli olmanız gerekiyor. Çünkü aranızı bozmak isteyebilir ve sorun yaşamanız için ellerinden gelen her şeyi yapabilirler. Bu durumlara izin vermeyecek ve adeta biri birinize kenetleneceksiniz. Aranıza girmek isteyen kişiler aile hayatınızda yer alan isimler dahi olsa onlara izin vermeyecek ve güçlü birlikteliğinizin temellerini atmak üzere başarılı olacaksınız.

16 Haziran 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu bir anda değişecek ve aranızdaki güven sorunlarını ortadan kaldıracağınıza işaret ediyor. Onun kalbine dokunmayı tercih ederseniz ne kadar sevgi ve aşk dolu olduğunu göreceksiniz. Karşınızdakinin yüreğini bile bile yakmak yerine biraz onu anlamayı tercih etmelisiniz. Çünkü aşk karşılıklı anlayış olduğu sürece güzeldir. İki insan biri birini tam anlamıyla anladığı zaman tadından yenmez. Bu kadar güzel bir aşka sahipken sahip çıkın. Asla kayıp etmenizi ya da sonradan pişman olmanızı istemezsiniz.

16 Haziran 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu hayatınızdaki kişiyle aranızda nedensiz bir şekilde güven sorunu olduğunu göreceksiniz. Aslında bu durumun ana nedeni geçmiş zamanlarda insanlardan çok darbe almış olmanız olabilir. İnsanlara karşı bu kadar duygusuz ya da güvensiz olmayı geride bırakmanız gerekiyor. Çünkü her hayatınıza giren kişi sizi yoracak ya da üzecek diye bir şey yok. Eğer bu durumda devam ederseniz hem kendiniz yıpranacaksınız hem de karşınızdaki insanları yıpratacaksınız. Buna izin vermemelisiniz. İnsanlara artık hak ettikleri değeri vermeyi ve bu dengeyi korumayı başarmanız gerekiyor. Karşıma çıkan eşit kollu terazi sizlerin bu dengeyi kuramadığına işaret ediyor. Her ne kadar güven duygusunu kazanmak için uğraşsa bile siz geçmişinizi insanlara karşı olan tavrınızı tozlu raflara kaldırmadığınız sürece o çok yıpranacak.

16 Haziran 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu pek herkes tarafından kullanılması mümkün olmaz. Ama siz o kadar güçlü bir isimsiz ki insanların yapamadığı birçok şeyi yapabilecek kadar usta kişiliktesiniz. Her sorunu hızlı bir şekilde geride bırakacak ve istediğiniz anların tadına varabileceksiniz. Sevgilinizden alacağınız bir hediye ve ardından gelecek güzel bir haber olduğunu da hissediyorum. Bunlar sayesinde aşk hayatınızın kaldığı yerden ne kadar renkli ve heyecanlı olarak devam ettiğini göreceksiniz. Bazen araya kırgınlıklar girse bile bunları büyütmeden kaldığınız yerden devam edebilmeyi başarmak gerekir. Ve ben bunu ikinizin de çok rahat yapabileceğine inanıyorum.

16 Haziran 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu bu ara yaşadığınız sorunlar artık bir bir geride kalacak. Biraz daha odaklanmaya başlıyorum. Aslında gitmek istediğiniz bir yer olduğunu fakat bir türlü fırsat bulamadığınıza işaret eder. Eğer aklınızda böyle bir yola çıkmak gibi düşünce varsa maddi durumlarınızı ayarlayarak çıkmak için en uygun zaman. Çünkü hayatınızdaki kişi ile bu yola çıkabilirseniz dönüşte çok mutlu olacaksınız. Ne kadar çok sevildiğinizi yeniden göreceğiniz zamanlardasınız. Bu kadar huzuru geride bırakmamak için en uygun zaman. Artık her şeyi biraz geride bırakın ve sadece kendiniz için zaman ayırın.

16 Haziran 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu hayatınızda olan iki kişi ve aralarında yer almak için çaba sarf eden iki kişi daha oluyor. Bu aslında sizleri kıskanan iki kişi olduğuna ve aranıza girmek için çok çaba sarf edeceklerine işaret eder. Ne kadar tutku ile bağlı olmayı tercih ederseniz işte o kadar sorunlardan uzak kalacaksınız. Aranıza girmeye çalışan ailelerden biri dahi olsa başaramayacaklar. Aşkı ve tutkuyu korumak konusunda çok başarılı olacağınız günlerdesiniz. Güzel bir haberiniz var ve yakında ayaklarınızı yerden kesecek.

16 Haziran 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu size zarar vermek isteyen kişilere işaret eder. Çevrenizde iyi niyetli sandığınız fakat o kadar iki yüzlü insan var ki anlatamam. Bu kişilere karşı her an dikkatli olmanız gerekiyor. Çünkü aşk hayatınızı ve sizi kıskanan insanlar dedikodu yaparak size zarar vermek isteyecekler. Fakat burada karşınıza çıkan bir olaylar var. Aslında sizin hayatınızda her ne olursa olsun bir sorun yaratamayacaklarına işaret eder. Unutmayın ki rüzgar ne kadar sert eserse essin zaten kayadan alıp götürebileceği tek şey tozudur. Başka bir durum değil. Aynı şey sizin için de geçerli. Etkilenmeden her şeyden kurtulacaksınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.