1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 15 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…
15 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

15 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

15 Şubat 2021 burç yorumları insanların hayatında neler getirecek bir an önce odaklanarak burç yorumlarına sizler için bakmaya başlamak istiyorum.

A+A-

15 Şubat 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu daha fazla düşünüp kafanızı kurcalamadan kararınızı vermelisiniz. Gelecekte bütün zorluk ve engellere rağmen hedeflerine ulaşmış ve gerçek mutluluğu yakalamış bir çift olabileceksiniz. Siz bunun üstünden gelecek bir çiftsiniz. Sizin gözlerinizde o kararlığı o azmi o mutluluğu yakında göreceksiniz.

15 Şubat 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu aranızdaki uyuma rağmen yine de yakın zamanda biraz sorun yaşayacak gibisiniz. Bu sürtüşmeler her ilişkide olan doğal şeylerdir, birbirinizin kıymetini bilip bazı şeylere tolerans göstermeli, fedakarlık yapmalısınız. Resminize baktığımda saflık ve huzur görüyorum sanki birbirinizle olmak size apayrı bir maneviyat katmış. Bunun dışında bir konuda kararsız kaldığınız da gözümden kaçmış değil. Bu konuda vereceğiniz karar sizi çok mutlu edecek ve asla pişman olmayacaksınız.

15 Şubat 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu sizin aranız bozuk olabilir. Sanki bir şey canınızı fena sıkmış. Bu biraz sizi hırpalayacak usandıracak ama sabır ederseniz tünelin sonunda ışık görünüyor. Biliyorum bu zor olacak ama sabretmelisiniz dayanmalısınız. Unutmayın sizin mutluluğunuz hiçbir şeyden önemli değil. Birde bir müjdem var size. Size bir tanıdığınızdan tahmin bile edemeyeceğiniz bir kişiden bol miktarda para gelecek. Yalnız bu parayı çok dikkatli ve tasarruflu kullanmalısınız. Çünkü ani bir masraf çıkacak karşınıza bu parayı orda kullanacaksınız.

15 Şubat 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu aranızda bazı sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Bunlar birtakım tartışmalar yaratmış anca birbiriniz için bazı yönlerinizi törpüleyebilmeniz durumunda aranızda sevgiye dair hiçbir problem yok. Fotoğraflarınızdan en göze çarpan özelliğiniz ise ikinizin de yüz hatlarınızdan anlaşılacağı gibi fedakar bir yapınız var. Aranızdaki uyumun ciddi anlamda parlayan bir yıldız gibi göz kamaştırışını görmemek imkansız. Birbirinizi biraz yoruyor olabilirsiniz fakat aranızdaki sevgi gözlerinizden de okunuyor. Belli bir süre sonra birbirinize göre şekilleneceksiniz.

15 Şubat 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu fedakar yapısı ve olgun bir karakter sahibi olması yüzünden okunuyor. Kendine güvenen ve hırslı kişiliğinin dozunda olması ona bir işi başarabilmesi için bir yetenek olarak verilmiş adeta. Aynı zamanda burun yapısından da anlaşıldığı üzere sahiplenici bir tarafı da var. Ancak siz biraz kıskanç gibisiniz. Ne olursa olsun birbirinize sevginiz ile destek çıkıyorsunuz. Mutluluğunuz yıllarca sürecek gibi.

15 Şubat 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu kırılmamak için dış çevreye karşı böyle bir önlem alıyor. Ancak hayat arkadaşınız bu durumdan zaman zaman rahatsız olabilir. Çünkü partnerine karşı sert davranışlar zaman içerisinde kırıcı bir hal alabilir. Ruh eşiniz yuvarlak yüz yapısı ile anlayışlı bir insan olduğunu kanıtlar nitelikte duruyor. Partnerler zaman içerisinde birbirini tanıyacak ve kendilerini törpüleyeceklerdir. Davranış biçimleri uyumsuz dursa bile bu çift birbirine karşı büyük bir bağlılık ile devam edecekler. Büyük aşkın devamlılığı sürecektir.

15 Şubat 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu kendisini kanıtlamayı sevdiğini ve sürekli olarak bir şeyleri anlatmak istediğini gösterir. Sizin sevgisini gizlemeyi sevmeyen ve sevdiğini dile getirerek sürekli hissettirmenin daha iyi olduğunu düşünen birisi. Hayat arkadaşınızın ise dar bir alın yapısı ile sevgi isteğini ortaya koyuyor. Ruh eşiniz sahiplenilmeyi seviyor ancak bunu dillendirmek hoşuna gitmiyor. Hayatınızdaki kişi anlaşılmayı çok istiyor ancak karşı tarafın onu tanıması çok hoşuna gidiyor. Sizi birbirini tanıdığı zaman ilişki içerisinde anlaşılmazlık yaşanmayacağını söyleyebiliriz.

15 Şubat 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu birbiriniz ile birçok zıt yönünüz var ancak birbirinizi tamamlama konusunda mükemmel bir uyum sağlıyorsunuz. Siz konuşmayı çok seviyor, bir şeyleri anlatmak ve yorumlamak onun için mükemmel bir duygu. Hayat arkadaşınız ise dinleme konusunda usta bir insan diyebiliriz. Ruh eşinizin hayran bakışları eşliğinde kendisine anlatılan birçok konuyu dinleyecek ve farklı fikirler ile ilgili konuşacaktır. Farklı görüşlerin konuşulması iki tarafın da vakit geçirmek için başkalarına ihtiyaç duymayacağını kanıtlar niteliktedir.

15 Şubat 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu partneriniz sizi çok iyi anlayacak ve davranışlarına buna göre yön verecektir. İlişkinizin devamlılığında siz sevildiğinizi hissedecek ve anlayışlı davranacaksınız. Bütün sorunlarınıza kolaylıkla çözüm bulabileceksiniz. Fakat karakterlerinizde bir takım farklılıkların da olduğu aşikar. Bu durumun da kimi zamanlarda sürtüşmeye yol açıyor. Birbirinize sadık olduğunuzu görüyorum. Fakat hayat arkadaşınızın geçmişinden kalan bir takım güvensizlik hislerinden dolayı canının yanmasından korkuyor.

15 Şubat 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu görünen o ki birbiriniz e benzerlik gösteren uyumunuz, birbirinizi bulmanız konusunda hiç de yanıltıcı değil. İnsanlar kendilerine benzeyen insanlardan daha çok hoşlanırlar. Eminim size de bu konuda bir benzerlik olarak yorum yapılmıştır. Arkadaşlarınızın daha özgür ruhlu olması yönünden aranızda bir takım sıkıntılara mahal veriyor olabilir. Ancak birbirinize duyduğunuz aşk sizi birbirinize bağlıyor. Gözlerinizden mutluluğunuz ilk bakışta kendisini ele veriyor.

15 Şubat 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu birbirine ne kadar bağlı olacağını hayat arkadaşından yakın zamanda göreceksin. İki taraf da sahiplenici bir yapıya sahip gibi duruyor. Partnerinizin dudak kıvrımlarına bakıldığında ise size karşı hislerini söylemek konusunda çekincesi olmayan birisi diyebiliriz. Sevgi ve aşkın sürekli olarak dile geldiği bu ilişkide çok mutlu olacaksınız. Sevildiğinizi hissettiğiniz sürece partnerinize karşı anlayışlı davranacaksınız. Partnerinizin sizi sevmediğini düşündüğünüz an, zıt davranışlar sergileyebiliyorsunuz.

15 Şubat 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu siz de hırslarınızı bir kenara koyduğunuzda sağlıklı iletişim kurabilirsiniz. Anlamaya çalıştığınız zaman anlaşacağınız bir ilişkiniz olacak. Farklılıklarınızın olması sizi korkutmasın, farklılıklar içerisinde birbirinizi tanırken bu keşiflerden karşılıklı çok keyif alacaksınız. Maddi anlamlarda ön plana çıkan sıkıntılar bu ara birçok konuda zorluk çekmenize neden olacak. Sizler de biraz daha tutumlu olmak için hareket etmeyi seçmelisiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.